پیامهای مخاطبان گرامی کانال در ارتباط با مطلب اخیر کانال:
پیام شماره ۱:
سلام علیکم جناب دکتر
عرض ارادت و خدا قوت
پستی که اخیرا گذاشتید رو بنده هم برخورد کرده بودم
جالبه که داخل ایتا تبلیغ هم شد و به این واسطه فالور گرفت
ایتا و سایر پیام رسان ها برای تبلیغ اینطور کانال ها نباید مجوزی بخوان؟ برای کاسبی داخل مغازه یا فروش اینترنتی هم مجوز کسب نیاز هست. چطوره که برای فعالیت های روانشناسی بدون مجوز میشه کانال زد و تبلیغات کرد؟
پیام شماره ۲:
سلام و رحمت خدا بر شما
بنده از اعضای کانال تون هستم و بسیار از مطالب مفید شما بهره برده ام، دعاگوی شما هستم.
بنده مشاوره خانواده سطح ۳ حوزه مشغولم، برخی از اساتید که روانشناسی ... کار کرده اند، متاسفانه بسیار از این مطالب استفاده میکنند... با پیگیریهای که انجام دادم به نکات خوبی رسیدم البته جا داره مسائلی از این دست که مخرب اعتقادات و از طرفی با سرعت و شدت طیف زیادی از افراد رو درگیر میکنند، کاملا تخصصی و عمیق تر بررسی شوند ولی به صورت کلی با همین اندک پیگیری رفع ابهام شد و رسیدیم به اینکه اشکال در نحوه بیان این بزرگوار بوده که تلگرافی و بدون روشنگری اصرار به استفاده از این اسم قانون جذب داشتند در حالیکه اگر موضع خودشون رو شفاف بیان میکردند برای امثال بنده و دوستان سوء تفاهم پیش نمی آمد.
یکی از اساتیدی که چون شما مورد وثوق و اهل اطلاع هستند، دو تا لینک جهت مطالعه فرستادند که الحمدلله از آنجا این ابهام برای بنده رفع شد و نسبت به آن استاد محترم رفع اتهام شد هر چند همچنان معتقدم خود همین شباهت اسمی قانون جذب در منابع دینی با قانون جذب عرفانهای نوظهور میتواند آسیب زا باشد و شائبه انحراف برخی در آن هست.
من لینکها رو خدمت شما هم ارسال میکنم اگر تمایل داشتید و شرایطی مشابه زحمت دادن بنده برای شما پیش آمد، در اختیار جستجوگران قراردهید.
https://www.porseman.com/article/%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D8%A6%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D9%8A%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8/28788
https://www.porseman.com/article/%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA/135249
...
پیام شماره ۳:
سلام استاد
دین و معنویت، نیاز هر انسانیه مثل معیشت، تفریح و...
اگه هیچ دینی هم در دنیا نباشه، مردم برای خودشون دین جدید میسازن؛ چون بهش نیاز دارن
حالا شما درنظر بگیرید که مشکلات و گرفتاری های زندگی در عصر مدرن، هم بیشتر شده و فضای معنوی و دینی حاکم تو زندگی ها به دلایل مختلف کمرنگ تر
مردم، دنبال این هستند که این نیازشون رو که در عصر حاضر، بیشتر هم شده مرتفع کنند و متاسفانه،نسخه های موجود به اندازه کافی جوابگو یا در دسترس عموم مردم نیستند.
ازطرفی؛ فضای مجازی هم بستری شده برای این که هر کسی اعم از متخصص یا غیرمتخصص، یه دوره ای بذاره و ادعای اخلاق، تربیت و معنویت بکنه
غالب کسانی هم که جذب چنین دوره هایی میشن کسانی هستند که برداشتش از دین، سطحی و احساسی ست و مطالعاتشون بسیار پایینه که تقریبا عمده مردم ما همین جوری هستند.
یه نکته ای هم که فراموش کردم بگم؛ تمرکز این افراد به نظرم بیشتر بر یک مدل توهم گرایی و تخدیر فکری و روانی هست تا امیدآفرینی و مثبت اندیشی ناشی از واقعیات و مدلی از معنویت رو به شما ارائه میدن که توش سختی وجود نداره، همه خوبن و همه چیز گل و بلبله.
این مدل ها، یه جورایی بدنبال عرفی سازی دین هست؛ یعنی این که شریعت خیلی موضوعیت نداره و اون چیزی که مهمه طریقت هستش.
و از طرفی هم، چیزی بعنوان دشمن و براءت و کینه نسبت به اون، محل بحث نیست و همه جا صلح و صفاست.
در واقع تو این مدل ها، تجربه رو مطرح می کنند و براش از دین، موید میارن و اصالت با تجربه گرایی ست تا تعبد و بندگی در برابر معبود.
و برای این که مخاطب را هم با خودشون همراه کنند؛ یه آیه از قرآن یا حدیثی از اهل بیت علیهم السلام رو هم می چسبونن تنگ گفته هاشون.
از میزان جذب مخاطبین و فایل هایی که باید برای هرکدوم از اون ها، پول و هزینه بدی هم انگیزه اساتید این دوره ها مشخص میشه که چیه.
البته این ها نقطه نظرات بنده ست و قطعا کامل نیستند و شاید هم یه جاهایی نادرست. خیلی خوشحال میشم حقیر رو هم در جریان نتیجه این تحقیقات قرار بدین🌺
پیام شماره ۴:
سلام و سلامتی تان
درباره پاکسازی کوانتومی، احتمالا منظورشون معنای لغوی کوانتوم یعنی جز جز یا تکه تکه می باشد. معنای علمی کوانتوم هم یعنی تکه های بسیار ریز. احتمالا منظورشون از پاکسازی کوانتومی یعنی پاک کردن تکه های بسیار ریز.
نوعی برند یا واژه تبلیغاتی شاید
داریم در ادبیات فارسی عبارتی مثل دست از مس وجود بشور
حالا میگن کوانتوم وجودت رو پاک کن.
پیام شماره ۵:
سلام شبتون بخیر استاد گرامی
آرزوی توفیقات روزافزون براتون دارم
به نظر شما چرا افراد جذب چنین دوره هایی می شوند؟
بخاطر علاقمندی به معنویت، و این مدل البته یجورایی احساس باکلاس بودن بهشون میده
دین واقعی متاسفانه بهشون نرسیده و درک درستی ازش ندارند و با هجمه ی رسانه ای بلکه حتی بیزارند از انجام مناسک درست دینی و گاهی تنبلی عامل گرایش به این عرفانهاست و تبلیغ و تبلیغ و تبلیغ در فضای مجازی
و از آن مهمتر، چرا برخی مدرّسان که حقيقتا از آنها انتظار نمی رود، وارد فاز چنین آموزشها و عناوینی می شوند؟
یا خودشونم بنیان فکری درستی ندارند و یا بدنبال منفعت مادی هستند...
از بیان نکات ارزنده بزرگواران کمال تشکر را دارم💐
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
با سلام و احترام
امروز آخرین مهلت قطعی کردن ثبت نام در دوره دگرباشی جنسی (با محوریت همجنسگرایی) است (با پرداخت نصف یا کل هزینه دوره که در اطلاعيه های پیشین توضیح داده شده است)
شروع دوره ان شاءالله از فردا ۹ بهمن ماه خواهد بود
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از مُحیی: زندگیبخش
#بدون_روح
📕گزارش یک کتاب
🔸روانشناسی مدرن با این توجیه که میخواست «علمی» شود کار خود را با رد «روح» آغاز کرد و تلاش کرد در غیبت «روح» جایگزینهای آن را در قالب مفاهیم و سازههایی چون خود، شخصیت و مغز بیابد امّا به گفته رابرت کوگِلمن این موضوع نتوانست همه دغدغهها را برطرف کند.
🔹کتاب The Soul in Soulless Psychology #روح_در_روانشناسی_بیروح؛ انتشارات دانشگاه کمبریج (2023) در پی بررسی این موضوع و استدلالهای موافقان و مخالفان است.
🔸کوگلمن معتقد است در قرن بیست و یکم، روح را بهعنوان یک اسم، یک صفت و یک فعل مییابیم که همه به ضرورت روح برای روانشناسی اشاره دارند.
او مدعی است بازاندیشیهای بدیعی در مورد روح طرح شده؛ و تلاشهایی برای بازگرداندن روح به روانشناسی مورد توجه قرار گرفته است.
🔹عناوین فصلهای نُهگانه این کتاب:
1. معرفی مجدد روح
2. روانشناسی بدون روح
3. دگراندیشان I: مکتبیهای جدید
4. دگراندیشان II: دیگر تصدیقات روح در روانشناسی مدرن اولیه
5. جانشینی: بیداریِ «روانشناسی بدون روح»
6. نوآوری
7. مرمت
8. روانشناسیهای تاریخی روح
9. روح مقولهای روانشناختی
🔰 رابرت کوگلمن، استاد روانشناسی دانشگاه دالاس آمریکا؛ و سردبیر مجله اینتگراتوس(Integratus: انسجام شخصیت): مجله انجمن رواندرمانی کاتولیک است.
🌿🌺🍃🌸🌿
🆔 #مُحیی_کانالی_برای_زندگی
eitaa.com/Mohyiee
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
⁉️میدونید چرا خیلی از پدر و مادرا انگیزهای برا بازی با بچههاشون ندارن؟🤔
✅ یکی از دلایل بیتوجّهی والدین به بازی با بچهها، اینه که بازی رو ضرورتِ زندگی بچه نمیدونن. تا وقتی هم که ضرورتِ بازی براشون روشن نشه، انگیزهای برا بازی با بچهها و یا فراهم کردن زمینۀ بازی برا اونا پیدا نمیکنن. ♨️
🔰بعضی از فواید بازی برا بچهها رو با هم مرور کنیم:
1⃣ بازی با بچهها باعث میشه بین اونا و والدین، رابطهی عاطفی ایجاد بشه. بچهها به کسایی که بیشتر باهاشون بازی میکنن، علاقۀ بیشتری دارن. بدون بازی کردن با کودک و فراهم کردن زمینۀ بازی برای اون، راهای دیگهی ابراز محبّت، کارآییِ لازم رو نداره.👌
2⃣ خیلی از قابلیتهای کودک، تو بازی بروز پیدا میکنه. بچهها موقع بازی با محیط اطرافشون آشنا میشن و قوانین برقراری ارتباط با محیط رو یاد میگیرن.✌️
3⃣ بازی، ترس کودک تو خیلی از کارها رو از بین می بره و به اون یاد میده بدون کمک بقیه و با اتّکا به توان خودش، میتونه خیلی از کارها رو انجام بده. بازی، کودک رو وادار میکنه از هوش و حافظۀ خودش استفاده کنه.💪
4⃣ بچه توی بازی با استفاده از تجربیاتی که براش اتّفاق میافته، خیلی از مسائل مورد نیازش رو یاد میگیره. این یادگیری در حالی اتّفاق میافته که اون احساس نمیکنه به صورت رسمی تحت آموزش قرار گرفته.☝️
#من_دیگر_ما #بازی
#کتاب_چهارم #تربیت_فرزند
#محسن_عباسی_ولدی
🌐http://ketabefetrat.com
@abbasivaladi
جوان امروزی حق دارد دو سوال از نسلی که انقلاب کرد بپرسد:
۱. چرا انقلاب کردید؟
۲. نتیجه انقلاب چه بود؟
در استوری صفحه اینستاگرام به این مساله پراخته ام مراجعه کنید
نشانی صفحه اینستاگرام #علیرضا_زادبر
https://www.instagram.com/zadbar.ir
پیشنهاد میکنم دکتر علیرضا زادبر را دنبال کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/4020437188C7b1796884a
درباره #تاریخ_معاصر حرف های شنیدنی زیادی برای گفتن دارد...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
نقد و بررسی دوره های مبتنی بر قانون جذب
قسمت اوّل: ثروت!
در دوره های مبتنی بر #قانون_جذب، تأکيد زیادی بر اهمیت #ثروت می شود.
اگر می خواهید ثروت را جذب کنید، در دوره ... شرکت کنید!
خب، این چه اشکالی دارد؟
مگر داشتن ثروت بد است؟
پاسخ:
نه، داشتن ثروت، به خودی خود، بد نیست.
اما از نظر من این تبلیغات قطعا مسأله دار هستند. چرا؟
۱. ایجاد یک نگرش به زندگی که در آن صرفا ثروت و سلامت و رفاه ارزش داشته باشد، در بهترین حالت خود، یک نگرش ناکامل است.
۲. برگزارکنندگان این دورهها، عموما موارد موفق را گزارش میکنند و یافتههای متقنی از اثربخشی دورههای خود ارائه نمیدهند. جالب است که برخی از ایشان شرکت کنندگان را مقصر علت عدم تاثیرگذاری دوره معرفی میکنند. برخی نیز، از ابتدا میگويند دوره ما روی افراد خیلی دقیق اثر ندارد و فقط افرادی که خیلی عمیق نمیشوند نتایج شگفت انگیز دوره را لمس میکنند!
۳. در مطالعات روانشناختی ملاحظه شده است که در مورد برخی افراد، وقتی ایشان برای یک مورد هزینه زیادی میپردازند، درصدد توجیه چرایی آن برمی آیند. مثلا اگر برای یک جنس صد تومنی، سیصد تومن پرداخته باشند، از آن جنس بیشتر تعریف میکنند یا عیوبش را پنهان میکنند یا سعی میکنند به اندازه سیصد تومن از آن کار بکشند. لذا، وقتی برای یک دوره اینچنینی هزینه بالایی میپردازند، برای توجیه خود هم که شده، محتمل است تلاش خود را بیشتر کنند تا موفق شوند و این تلاش آنها باشد که به موفقیت منتهی شده باشد و نه محتوای آن دوره!
۴. آیا ثروتمندان واقعا شادتر و آرام ترند؟
پژوهشهای روانشناختی نشان داده که برندگان ثروت های بادآورده (مثل لاتاری) نه تنها شادی بیشتری را، در بلندمدت، تجربه نمیکنند که حتی شادی های عادی و روزمره را هم ممکن است از دست بدهند! بله، البته داشتن پول کافی برای خرید ملزومات زندگی خوب است، اما انسانهای ثروتمند از دیگرانی که از عهده تأمین اولیه مخارج زندگی برمیآیند شادتر نیستند (نک: سانتراک، ۲۰۰۳، زمینه روانشناسی، ترجمه فیروزبخت، ۱۳۸۵، ج ۲، ص ۱۱۲).
جالبتر اینکه برخی تحقيقات نشان داده که حتی دوبرابر شدن قدرت خرید واقعی بر رضایت از زندگی هیچ تأثیری نداشته است (نک: سلیگمن، شادمانی درونی، ترجمه تبریزی و همکاران، ۱۳۹۶، ص ۷۵).
#مارتین_سلیگمن، روانشناس مثبت گرای معروف، در این باره چنین مینويسد: 《اینکه پول تا چه اندازه برای شما اهمیت دارد، بیشتر از خود پول بر میزان شادی شما تأثیر میگذارد. به نظر میرسد که مادی گرایی نتیجه عکس به همراه خواهد داشت: در تمام سطوح درآمد واقعی، کسانی که برای پول ارزشی بیش از سایر اهداف قائل هستند، رضایت کمتری از درآمد خود و به طور کلی در مورد زندگی خود دارند؛ هر چند علت دقیق این مسأله مشخص نیست》(همان منبع، ص ۷۷).
حالا سؤال⁉️
دورههایی که با ایجاد تغییر در نگرش افراد، مادی گرایی را در ذهن ایشان به فلسفه زندگی تبدیل میکنند و در بسیاری موارد چیزی هم تحویل این افراد نمیدهند، به راستی چه منفعتی دارند؟
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مولای ما نمونه دیگر نداشته است
اعجاز خلقت است و برابر نداشته است
وقت طواف دور حرم فکر می کنم
این خانه بی دلیل ترک برنداشته است
دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی
آیینه ای برای پیمبر نداشته است
سوگند می خورم که نبی شهر علم بود
شهری که جز علی در دیگر نداشته است
طوری ز چارچوب در قلعه کنده است
انگار قلعه هیچ زمان در نداشته است
یا غیر لافتی صفتی در خورش نبود
یا جبرئیل واژه بهتر نداشته است
چون روز روشن است که در جهل گمشده است
هر کس که ختم نادعلی بر نداشته است
این شعر استعاره ندارد برای او
تقصیر من که نیست برابر نداشته است
حمیدرضا برقعی
فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت امام علی علیه السلام، روز مرد و روز پدر، بر همه عزیزان و به ویژه مردان و پدران عزیز مبارک🌺🌸
دفاع از سه پایان نامه مهیّج در رابطه با فضای مجازی (با تاکید بر اینستاگرام)
با سلام و احترام
ان شاءالله عصر پنجشنبه (از حدود ساعت ۱۴ به بعد) از سه رساله مرتبط با فضای مجازی (با تاکید بر اینستاگرام) دانشجویان عزیزمان (در مقطع کارشناسی ارشد مشاوره خانواده) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر (یزد) دفاع خواهد شد.
خانم اخلاقی: بررسی نگرش نوجوانان نسبت به اینستاگرام: یک مطالعه کیفی
خانم حسین زاده: دغدغه های والدین در رابطه با استفاده نوجوانان از فضای مجازی و چگونگی مواجهه ایشان با این مسائل: یک مطالعه کیفی
خانم منفرد: بررسی فرایندی زمینه های نمایشگری زوجی در فضای مجازی: یک مطالعه کیفی
یافته های جالب توجه و جذابی به دست آمده است.
در صورت تمایل، شرکت کنید.
یک پایان نامه دیگر هم داریم که درباره فضای مجازی نیست. کار خانم کیان افروز هست که به بررسی تجارب زیسته شوهران از زندگی با همسران با مشکل وسواس تمیزی پرداخته است.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
در اینکه از نگاه آمریکا و غرب،
#سلبریتی_ایرانی شایسته دریافت جایزه #کن و #گِرَمی،
امّا #دانشمند_ایرانی مستحق مرگ و ترور است،
نشانههایی است؛ برای کسانی که اندیشه میکنند!!!
پ.ن: و اندیشیدن، راه رستگاری است...
#شروین
#عنکبوت_مقدس
#برای_اسارت_شرف
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
دو دفاع جذاب از پایان نامه دانشجویان ارشد روانشناسی اسلامی مثبت گرای دانشگاه آزاد اسلامی یزد
خانم دشتی: اثربخشی آموزش تربیت عاطفی مبتنی بر کلام نیک بر مبنای آموزه های اسلامی بر رابطه والد_کودک و خودکارآمدی والدینی مادران دارای فرزند ۲ تا ۷ سال یزدی
خانم وفاداری: تدوین پروتکل کنترل خودارضایی بر مبنای مدل خودنظم جویی اسلامی
ان شاءالله چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱، ساعت ۸ صبح، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
کارگاه آموزشی با موضوع
🔴 نقش فطرت در تربیت و مشاوره (رایگان)
🔸با حضور استاد محمد شجاعی
📅 دوشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۱۵:۳۰
ویژه:
🔸مشاورین و روانشناسان
🔸معلمین و فرهنگیان
🔸مربیان حوزه دانش آموزی
🔸طلاب و روحانیون
🌐 ثبت نام از طریق لینک زیر:
https://survey.porsline.ir/s/EbhjDmS
📍 یزد، بلوار دهه فجر- آستان مقدس
امامزاده سید نصرالله (ع)
🆔 @bargah_noor
✅ پیشنهاد می شود دانشجويان گرامی در جلسه شرکت کنند.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231