یکی از راههای عادی سازی همجنسگرایی، نمادسازی برای آن و جذاب ساختن آنهاست
عادت دادن اذهان به نمادها یکی از این سیاستهاست
بسیاری از واردات ما بدون توجه به این نکته صورت می پذیرد و حتی برخی طراحی های داخلی مان هم (احیانا بیشترشان بدون آگاهی) در جهت نمادسازی ایشان است
مراقب باشیم و اطلاع رسانی کنیم
#همجنسگرایی
http://eitaa.com/islamic_psychology
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🟢 یک حسن و یک عیب ما ایرانیان
🔹 ما مردم ایران یک حسن داریم و یک عیب. حسن ما مردم این است که در مقابل حقیقت، تعصب کمی داریم و شاید میتوانیم بگوییم بیتعصب هستیم؛ یعنی اگر با حقایقی برخورد کنیم و آنها را درک کنیم، شاید از هر ملت دیگر زودتر تسلیم آن حقایق میشویم.
🔸 ولی یک عیب بزرگی در ما ملت ایران هست که به موازات اینکه در مقابل حقایق تسلیم میشویم، به حماسهها و ارکان شخصیت خودمان زیاد پایبند نیستیم و با یک حرف پوچ، زود آن را از دست میدهیم و رها میکنیم. .
🔹 هیچ ملتی به اندازه ما نسبت به شعائر خودش بیاعتنا نیست. شما هندیها و ژاپنیها و اعراب را دیدهاید؛ آنها هم مثل ما مشرق زمینی هستند، لکن از این نظر مثل ما نیستند. به اندازهای که ما در مقابل لغات و عادات اجنبی تسلیم هستیم، هیچ ملتی تسلیم نیست.
🔸 به عکسهایی که در کتابهای تاریخ علوم هست نگاه کنید. میبینید دانشمندان درجه اول هند با همان عمامه و لباس خودشان هستند... میخواهد به همه مردم دنیا بگوید که من هندی هستم و باید هندی باقی بمانم و در مقابل علم و صنعت تعصب ندارم، که علم و صنعت مربوط به کشور خاصی نیست؛ در مقابل عقاید بزرگ فلسفی و دینی تعصب ندارم اما در مورد شعارهای ملی، هر کسی به شعارهای خودش پایبند است.
🔹 من چرا باید شعار یک ملت دیگر را بپذیرم؟ ولی ما، اگر فرنگی یک زُنّار ببندد، ما دو تا زنّار میبندیم، با اینکه او روی حساب شعار خودش این کار را میکند. در جامعه ما این حسابها نیست.
📗 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۴۴
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
✅ وبسایت بین المللی علوم شناختی گزارش داد:
✅ تاثیر احساس مسئولیت در برابر خدا و عبادت بر میزان بهزیستی روانشناختی
✅ در تحقیقی که اساتید دانشگاه بیلور امریکا Baylor University در سال ۲۰۲۲ انجام دادند نشان داده شد که:
✅ احساس مسئولیت در برابر خدا بر میزان بهزیستی روانشناختی تاثیر مثبت دارد و این تاثیر مثبت در افرادی که به میزان بیشتری خدا را عبادت میکنند بیشتر است.
✅ منظور از احساس مسئولیت در برابر خدا در این تحقیق عبارتست است میزانی که افراد در تصمیمگیریها به خدا اتکا میکنند و از او کمک و هدایت طلب میکنند.
✅ مظور از بهزیستی روانشناختی عبارتست از میزانی که افراد دیگرخواه هستند، عزت نفس دارند و زندگی را معنادار احساس میکنند.
✅ به عبارت بهتر، افرادی که در تصمیمگیریها بیشتر به خدا اتکا میکنند و از او کمک و هدایت طلب میکنند، و به دفعات بیشتری در طول روز به یاد او هستند و او را عبادت میکنند، خودخواهی کمتری دارند، عزت نفس بیشتری دارند و زندگی را معنادار احساس میکنند.
✅ توضیحات تکمیلی را در وبسایت علوم شناختی دنبال بفرمائید👇
https://neurosciencenews.com/religious-accountability-wellbeing-20126/
✅ ارائه مطالب و آموزش های روز دانشگاه های برتر جهان در کانال های هدهد👇
https://chat.whatsapp.com/CtbXH8ASeXP55SnqnsZLk0
http://eitaa.com/islamic_psychology
هدایت شده از مُحیی: زندگیبخش
📚#یونگ_و_ادیان_توحیدی
( Jung and the Monotheisms ,1994)
🔹کارل یونگ؛ روانتحلیلگر و نظریهپرداز مشهور سوئیسی است که بعضی از معروفترین مفاهیم روانشناسی(همچون ناخودآگاه جمعی، سایهها، پرسونا، عقدهها، برونگرایی-درونگرایی) را ابداع یا کشف کرده است.
🔸درباره یونگ و دین بسیار گفته و نوشته شده است، یونگ همواره در دو کشش تمام ناشدنی قرار داشته: #دین و #علم؛ و هر یک به یک اندازه برای او جذابیت داشته.
🔺او در جایی نوشت که «تمام افکار او مانند سیارات به دور خدا میچرخند و بهطرز غیر قابل مقاومتی جذب او میشوند...» .
🌱🌱🌱
کتاب #یونگ_و_ادیان_توحیدی نام کتابی است که دیدگاههای طیفی از روانشناسان یونگی را گرد هم آورده تا کاوشی در برخی از جنبههای اساسی یهودیت، مسیحیت و اسلام ارائه دهند.
آنها در تلاشاند برای کشف ماهیت سه دین توحیدی، دیدگاههای روانشناختی، دینی و تاریخی را بهکار بگیرند.
این کتاب منبع تازه و عمیقی از تفسیر اسلام در تبیین روان از منظر غربی ارائه میدهد.
ویراستار، جوئل رایس منوهین(یک تحلیلگر یونگی)، در پی آن است که هم عناصر اساسی و تطبیقی روانشناسی دینی اسلام را مورد توجه خوانندگان معاصر قرار دهد و هم بستری برای گفتگوی بیشتر بین سه دین توحیدی فراهم کند.
📕عناوین برخی از فصلهای کتاب:
- یونگ و دین: جایگاه آن در روانشناسی تحلیلی
- تقدس: نقطه تلاقی روانشناسی تحلیلی و دین
-یونگ و دعا
- مفهوم اسلامی کمال انسان
- خضر در آثار یونگ: آموزش تسلیم
🌿🌺🍃🌸🌿
#نوشتارهای_حمید_رفیعی_هنر
eitaa.com/Mohyiee
Joel Ryce-Menuhin - Jung and the Monotheisms_ Judaism, Christianity, and Islam-Routledge (1994).pdf
3.21M
با سلام و احترام
این هم فایل این کتاب، تقدیم به علاقه مندان
شاید برای دانشجویان جالب توجه باشد که خود یونگ تحلیلی نمادین از سوره کهف هم ارائه کرده است
http://eitaa.com/islamic_psychology
⁉️ بررسی مزایای نسبی فعالیت های جنسی مختلف برای سلامتی
استورت برودی، در یک مطالعه، با بررسی پیشینه پژوهشی در رابطه با مزایای نسبی فعالیت های جنسی مختلف برای سلامتی، این نتیجه گیری را ارائه کرده است:
A wide range of better psychological and physiological health indices are associated specifically with penile–vaginal intercourse. Other sexual activities have weaker, no, or (in the cases of masturbation and anal intercourse) inverse associations with health indices. Condom use appears to impair some benefits of penile–vaginal intercourse. Only a few of the research designs allow for causal inferences.
✅طیف وسیعی از شاخص های سلامت روانی و فیزیولوژیکی بهتر با مقاربت آلتی-واژنی مرتبط است. سایر فعالیت های جنسی با شاخص های سلامتی رابطه ای ندارند یا این رابطه ضعیف تر است یا در رابطه با خودارضایی و آمیزش مقعدی این رابطه وارونه است (یعنی این رفتارهای جنسی با سلامت فیزیولوژیکی و روانی پایینتر یا عدم سلامت مرتبط است). به نظر می رسد استفاده از کاندوم، برخی مزایای مقاربت آلتی-واژنی را مختل می کند. البته تنها تعدادی از پژوهش ها امکان استنتاج علّی را فراهم می کند.
👈 به بیان ساده: همان چیزی که همه می دانند. رابطه جنسی سالم، همان رابطه بین زن و شوهر است.
امید است که علوم، و به ویژه علوم انسانی، و بالاخص روانشناسی، به زودی از دست شهوت رانانی که سالها همه کار کردند تا روابط ناسالم (مانند روابط بین همجنس ها) یا اشکال مخرب ارضای میل جنسی (مثل خودارضایی) را جا بیندازند، تخلیه شود.
منبع گزارش:
Brody S. The relative health benefits of different sexual activities. J Sex Med. 2010 Apr;7(4 Pt 1):1336-61. doi: 10.1111/j.1743-6109.2009.01677.x. Epub 2010 Jan 15. PMID: 20088868.
👈پانوشت: بماند که تازه آثار مخرب روابط جنسی ناسالم بر سلامت جسمانی و سلامت روانی (در معنای مصطلح) مدنظر تحقیق بوده و سلامت اجتماعی و سلامت معنوی هم بررسی نشده (که تکلیفشان روشن است). در واقع هیچ بعدی از سلامت با رفتارهای ناسالمی که همه می دانند چیست، مرتبط نیست یا اگر رابطه ای هست در جهت تضعیف سلامت است.
ان شاءالله خواهم نوشت که رابطه آلتی_واژنی هم با ازدواج به سلامت منتهی می شود و نه با غیر آن...
http://eitaa.com/islamic_psychology
💢 بخشی از سخنرانی مهم امام خمینی (ره) درباره برداشتهای غلط از انتظار فرج
🔹بعضیها، انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، حسینیه، و در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خدا بخواهند... دیگر غیر از این کاری ازشان نمی آمد و فکر این مهم، که یک کاری بکنند، نبودند.
یک دسته دیگری بودند که انتظار فرج را میگفتند: این است که، ما کار نداشته باشیم به اینکه در جهان چه میگذرد، ما تکلیفهای خودمان را عمل میکنیم. برای جلوگیری از این۱۴ امور هم خود حضرت بیایند ان شاءالله درست میکنند، دیگر ما تکلیفی نداریم.
یک دستهای میگفتند: که باید عالم پر از معصیت بشود تا حضرت بیاید. ما باید نهی از منکر نکنیم، امر به معروف هم نکنیم تا مردم هر کاری میخواهند بکنند، گناهها زیاد بشود که فرج نزدیک بشود.
یک دستهای از این بالاتر بودند. میگفتند: باید دامن زد به گناهها. دعوت کرد مردم را به گناه تا دنیا پر از جور و ظلم بشود و حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تشریف بیاورند.که این دسته اشخاص ساده لوح هم بودند.
یک دسته دیگری بودند که میگفتند: هر حکومتی اگر در زمان غیبت محقق بشود، این حکومت باطل است و برخلاف اسلام است. آنها مغرور بودند ... در صورتی که روایات [اشاره دارد] که هر کس علم بلند کند با علم مهدی، به عنوان «مهدویت» بلند کند، [باطل است.]
📅 ۱۴ فروردین ۱۳۶۷
✅ متن کامل سخنرانی👇
🌐 http://emam.com/posts/view/4004
✳️ @Sahifeh_noor
http://eitaa.com/islamic_psychology
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلا تَقفُ ما لَيسَ لَكَ بِهِ عِلمٌ إِنَّ السَّمعَ وَالبَصَرَ وَالفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنهُ مَسئولًا﴿۳۶﴾
از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن، چرا که گوش و چشم و دل، همه مسؤولند (سوره مبارکه الإسراء)
آقای رئیس جمهور محترم
بی شک ما مشاوران و روان شناسان همراه با مردم عزیزمان از حرکت انقلابی جهادی جنابعالی در نجات کشور از بی¬عملی و بی برنامه گی های عمدی و سهوی بعضی بی توجه ها به حقوق مردم و تشکیل هیئت تسهیل مقررات (هیئت مقررات زدایی) در راه اندازی مشاغل و مانع زدایی از مسیر تولید سپاسگزاریم و امیدوارم به فضل الهی این حرکت در عین تسهیل دست یافتن به رفاه عمومی در افزایش سلامت روان جامعه و ارتقاء عزت نفس ملی نیز مؤثر باشد ؛ اما به نظر می رسد هیئت تسهیل مقررات (هیئت مقررات زدایی) به لحاظ علمی تخصصی مجاز نیست در امر تسهیل پروانه فعالیت حرفه ای روان شناسان و مشاوران ورود نماید زیرا همچنان که مستحضر هستید:
1- مشاوران و روان شناسان با محرمانه ها و دین و دنیای مردم سرو کار دارند؛
2- مشاوران و روان شناسان براساس نیاز از تولد تا مرگ در جریان تصمیمات اصلی زندگی مراجعین خود قرار گرفته و ایشان را در تحصیل ،شغل ،ازدواج، فرزند آوری و فرزند پروری و حتی نحوه کنار آمدن با مرگ خود و عزیزان شان همراهی می کنند.
3- مشاوران و روان شناسان در اداره موقعیت روان شناختی مهد کودک ها، مدرسه ها، سازمان ها ،کارخانه ها، گرمخانه ها، سرباز خانه ها ، مذاکرات سیاسی - اقتصادی و حل مشکلات اجتماعی دولت ها مورد مشاوره قرار می گیرند.
4- مشاوران و روان¬شناسان با ساخت هژمونی های تولیدی در مفهوم سازی خوشبختی، سختی، فقر، عشق، دوستی و دشمنی، خودی و ناخودی، رضایت و نارضایتی، خوشی و غمگینی و... مهندسی جامعه را به عهده دارند.
پس روان شناسی و مشاوره شغلی مانند تولید صنایع و کشاورزی و غیره نیست که هیئت تسهیل مقررات(هیئت مقررات زدایی) در آن ورود نماید و مقرر نماید که سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور باید بدون هیچگونه بررسی صلاحیت و شایستگی حرفه ای و صرفا با یک مدرک تحصیلی مجوز به ورود چنین کار پر مسئولیتی که با روح و روان انسان ها درگیر است را صادر نماید.
اینجا حساب تخصص، اعتماد ، صداقت، اصالت و اخلاق برای ورود به زندگی مردم یک امر ضروری است و بی تردید امری نیست که با بارگذاری مدرک مجوز آن را دریافت کرد.
آقای رئیس جمهور ما روان شناسان و مشاوران کشور باید بگوییم کارمان از(گریه) دست نیافتن به پروانه کار پس از چندین سال گذشته است، لذا می خندیم.
آقای رئیس جمهور عزیز مسائل سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور بسیار بیشتر از تأخیر در صدور مجوز کار برای روانشناسان و مشاوران خدومی است که به خاطر بی تدبیری مسئولین سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور و مسائل دیگری که نمی شود در اینجا ذکر کرد سالها پشت درهای بسته می مانند. در مرثیه نابسامانی این سازمان همین بس که دو سال است از پایان دوره انتخابات آن گذشته است و هیچ کس در این مملکت نمی پرسد اعضای شورای این سازمان با کدام مجوز در حال حاضر این سازمان را اداره می کنند ؟ و...متاسفانه آنچه به گوشی نمی رسد فریاد دادخواهی ما روان شناسان و مشاوران کشور است که حد اقل چهار سال است ضجه می زنیم که به داد روان شناسی و مشاوره کشور برسید، به داد مردم برسید ولی ظاهرا قدرتهایی پشت بعضی از اعضای این سازمان وجود دارد که گزارش هیچ نهاد مسئول و هیچ دلسوز مردمی به جایی نمی رسد.
برادر عزیز اگر وقت آن رسیده است که کاری برای تسهیل امور شغلی مشاوران و روان شناسان انجام شود لطفا دستور فرمایید بازرسین به بررسی مسائل آن همت گمارند البته که این هم به جایی نرسد .
آقای رئیس جمهور محترم فعالیت های مشاوره ای و روان شناختی در همه ی زمینه ها اعم از آموزش ،پژوهش و فعالیت حرفه ای نیازمند نظارت دقیق علمی, معنایی و اخلاقی است که البته هیچ تعارضی با سرعت در صدور مجوز ندارد. عدم صدور مجوز فعالیت حرفه ای برای روان شناسان و مشاوران عزیز پس از سالها انتظار، متوقف بر نظارت و مقررات لازم در چنین امر حساسی نیست، این انتظار نا امید کننده ناشی از سیاست ها و مهندسی های خاص حاکمان نامشروع سازمان است که با دستهای دراز در منافع مردم و روان شناسان و مشاوران مقاصد ناصوابی را دنبال می کنند و در این سالها روان شناسان و مشاوران تنها به خاطر حفظ حرمت حیثیت شغلی خود سکوت کرده اند .
مسئله صدور پروانه در این مسئولیت نه تنها با حذف مراحل لازم برای تعیین صلاحیت مجوزها حل نمی شود بلکه خطربزرگ ورود بعضی ناشایستگی ها و سوء استفاده های احتمالی را هم فراهم می آورد.
لذا انجمن مشاوره ایران به نمایندگی از بخش مهمی از روان شناسان و مشاوران کشور از جنابعالی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی می خواهیم که به مسئله سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور توجه فوری و
خاص نموده و از مردم و روان شناسان و مشاورانِ خادم مردم در مقابل سود جویی ها و سیاست بازیهای افراد طماعی که شایستگی اداره آن را ندارند و سالهاست در پیچ و تاب ابهام قوانین ناکارآمد سازمان نظام روان شناسی و مشاوره پنهان شده و موجبات نارضایتی مشاور و مراجع را فراهم آورده اند، حمایت نمایید و به هیئت محترم تسهیل مقررات نیز دستور فرمایید در امر کاملا تخصصی و حساس صدور پروانه روان شناسی و مشاوره ورود نفرمایند .
با سپاس
معصومه اسمعیلی
رئیس انجمن مشاوره ایران
http://eitaa.com/islamic_psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از شاه کلیدهای حل مساله انگیزه در زندگی افراد، داشتن 《یک معنای خاص 》برای زندگی است
بدون داشتن حسی از معنا، زندگی محتمل است که به سمت پوچ گرایی و ناامیدی برود
از جمله هنرمندی های رهبر معظم انقلاب، دادن 《معانی خاص》به زندگی اقشار مختلف جامعه است
برخی مشاغل و کارها درون خود این معنا را دارند و این کار برایشان راحت تر است
اما همه مشاغل و حرفه ها اینچنین نیستند
اینکه بتوانیم برای کار اقشار مختلفی که در کشور فعالیت می کنند، معنایی خاص و البته《معنوی و رشددهنده》بدهیم که به ایشان این حس خاص را انتقال دهد، یک اقدام بسیار ارزشمند است
مثلا آقا برای دامپزشکان، در جایی، اصطلاح 《سربازان گمنام سلامت جامعه》را به کار برده بودند. به عینه ملاحظه کرده ام که اینگونه تعابیر چگونه درون افراد معجزه می کنند، درست مانند همین صوتی که می شنوید چگونه بر یک قشر هنری اثرگذار است
به عنوان یک موضوع پژوهشی، معنادهی به حرفه ها و مشاغل را پیشنهاد میکنم. البته معنایی حقیقی که نمونه های فراوانی از آن را در کلام امام و رهبری می توان به دست آورد...
http://eitaa.com/islamic_psychology
حذف واژه های 《مادر》و 《پدر》از فرم های دولتی در اونتاریو کانادا
شاید باورش برای برخی سخت باشه که مگه میشه یه فرهنگ که ما بهش میگیم 《غرب》بتونه تا این حد پیش بره و اینها رو 《با کلاس》هم جلوه بده؟
جواب مثبت هست، تا زمانی که کسی نیست توضیح بده اصلا چه خبره تو این فضای فرهنگی و از تاثیراتش بر سایر فرهنگها هم آگاهی چندانی نیست
واژه های مقدسی مثل مادر و پدر رو از تمام فرم های دولتی گفتند حذف کنید. خب، چرا؟
برای احترام به تنوع خانوادگی در اونتاریو!
یعنی چی؟
خب، یعنی اینکه کل دنیا باید اینو به رسمیت بشناسند که برخی لیبرال ها معتقدند خانواده میتونه از دو مرد و یه بچه، دو زن و یه بچه و امثال آن تشکیل بشه
کسی انتقاد کرده که خب اگر نیت این بوده چرا واژه های مادر و پدر رو حذف کردید؟ میومدید واژه قیم رو اضافه میکردید برای اون موارد خاص
گفتند نه نمیشه. همه باید شیرفهم بشن که دوره ای که خانواده از پدر و مادر و فرزندان تشکیل میشد تمام شد! الان جامعه 《با کلاس ها》هر نوع تجمعی با یا بدون بچه رو میتونه خانواده بنامه
اینو درک کنید!!!!
منبع خبر:
https://www.ctvnews.ca/mobile/politics/ontario-mpps-approve-removing-words-mother-father-from-government-forms-1.2579063
#بحران_رابطه_با_همجنس
http://eitaa.com/islamic_psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه #عصر_جدید را از صمیم قلب دوست دارم
بزرگترین مزیت این برنامه هم، از نظر من، فراتر از استعدادیابی شخصی افراد، ایجاد امید در آینده سازان کشور است به علاوه ترویج فرهنگ اصیل کشورمان
بیاییم با دادن تذکرات محترمانه، این داور عزیز را، که مطمّئنا بی غرض، حرف اشتباهی بر زبان جاری کردند متوجه کنیم که هدف اصلی این برنامه اتفاقا همان است که به آن اشکال کردند
گفته شده که هر دو هفته یکبار، یک زبان (بخوانید گویش، لهجه و ...) در دنیا میمیرد، که این روند شامل حال تمامی کشورهای جهان از جمله ایران نیز میشود.
خیلی بیشتر دقت کنیم...
#عصر_جدید
#فرهنگ
#ایران
#زبان_مادری
http://eitaa.com/islamic_psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا روانشناسی شیطانی هم داریم؟!
بله! اگر یک مشاور یا روانشناس، کارهای شما را بزرگ جلوه داد، کاری کرد که خطاهای خود را فراموش کردید، و منجر به ایجاد حس خودپسندی در شما شد، بدانید که در مسیر روانشناسی شیطانی حرکت می کند:
َحدَّثَنا اَبی رَضیَ اللهُ عَنهُ قالَ حَدَّثَنا سَعدُ بنُ عَبدِ اللهِ عَن اَحمَدَ بنِ اَبی عَبدِاللهِ البَرقیِّ عَن اَبیهِ عَن صَفوانَ بنِ یَحیى عَن عَبدِ الرَّحمنِ بنِ الحَجّاجِ عَن اَبی عَبدِالله (عَلَیهِ السَّلام) قالَ: قالَ اِبلیسُ لَعنَةُ اللهِ عَلَیهِ لِجُنودِهِ اِذا استَمکَنتُ مِنِ ابنِ آدَمَ فی ثَلاثٍ لَم اُبالِ ما عَمِلَ فَاِنَّهُ غَیرُ مَقبُولٍ مِنهُ اِذَا استَکثَرَ عَمَلَهُ وَ نَسیَ ذَنبَهُ وَ دَخَلَهُ العُجب.
خصال، روایت هشتادوششم، ج ۱، ص ۱۱۲
« امام صادق (علیه السّلام) فرمود: شیطان لعین به لشگر خود گفت که من اگر در سه مورد بر فرزند آدم دست یابم، پس از آن هر عملى که به جا آورد پریشانخاطر نگردم که میدانم عملش پذیرفته نیست: هنگامى که عمل خود را زیاد پندارد و گناه خود را فراموش کند و خودپسندى در او راه یابد».
http://eitaa.com/islamic_psychology
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑⁉️چرا برای اجرای گروه شصت ثانیه نگرانی هایی پیش آمد؟
۱. اجرای تعدادی از پسران مشابه با گروه BTS در کره (که با حضور یک عضو دورگه این حس تقویت شد)
۲. طراحی لباس مشابه برخی اجراهای گروه BTS
۳. محتوای شبیه به آنچه در BTS ترویج می شود ( فردگرایی، خودمحوری و عشق به خود )
آیا می توان به این سرعت قضاوت کرد که مسیر ۶۰ ثانیه همان مسیر BTS است؟
نه
آیا باید سکوت کرد؟
نه. باید آگاهی بخشی کرد.
گروه BTS یکی از گروه های موسیقیایی مروج فرهنگ فردگرایی ( این فرهنگ امریکایی است و نه کره ای اصیل، هرچند در قالب کره ای جلوه کرده باشد) است که از طرف جوامعی چون LGBTQ (دگرباشان جنسی) مورد حمایت است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این گروه، پیشنهاد میکنم کانال ادیان و فرق عصر در ایتا رو دنبال کنید:
@AsrAdyan
کی پاپ فقط یک گونه موسیقی نیست، بلکه یک فرهنگ است ( فرهنگ غربی و نه کره ای اصیل) و در قالب کره ای دارد خود را به نوجوانان سرتاسر دنیا معرفی می کند
لطفا انتشار دهید تا شاید به دست عوامل عصر جدید و صدا و سیما هم برسد. ممکن است با آگاهی بیشتر بتوانند مسیر بهتری را در پیش بگیرند. اگر مسیر بی تی اس است، باید آگاهی بخشی کرد و اگر نیست، شفاف سازی شود.
#عصر_جدید
#گروه_شصت_ثانیه
#کی_پاپ
#BTS
#صدا_و_سیما
http://eitaa.com/islamic_psychology
ماه مهمانی خدا مبارک 🌺💐
مطمئنا باز با شروع ماه مبارک رمضان، دشمنان معنویت پیامهای روشنفکرمآبانه خود را انتشار خواهند داد. مثلا اینکه:
روزه داران هیچ گاه حال گرسنگان را درک نخواهند کرد زیرا به افطار اطمینان دارند…!
جواب بدهید از آثار اجتماعی روزه داری این است:
امام صادق علیه السلام فرمودند روزه به این دلیل واجب شده است که میان فقیر و غنی مساوات برقرار گردد، و این به جهت آن است که غنی طعم گرسنگی را بچشد و نسبت به فقیر ادای حق کند؛ چرا که اغنیا معمولاً هر چه را بخواهند برای آنها فراهم است، خدا می خواهد میان بندگان مساوات باشد، و طعم گرسنگی و درد و رنج را به اغنیا بچشاند تا آنان به ضعیفان و گرسنگان رحم کنند.
“من لایحضره الفقیه، ج۲،ص۷۳”
این تجربه عملی (عدم امکان خوردن و آشامیدن) موجب می شود روزه دار با گرسنگی و تشنگی موقت، عاطفه اش شکوفا شده و موقعیت گرسنگان و مستمندان را بهتر درک کند و مسیری در زندگی او باز شود که حقوق زیردستان را ضایع نکرده و از دردهای محرومان غافل نباشد.
اما شاید مهمترین حکمت روزه داری، پرورش تقوا است:
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَی الَّذینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ (آیه ۱۸۳ سوره بقره)
عن فاطمه الزهرا سلام الله علیها:
ما یصنع الصائم بصیامه اذا لم یصن لسانه و سمعه و بصره و جوارحه.
حضرت زهرا علیها السلام فرمود:
روزه داری که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده روزه اش به چه کارش خواهد آمد (بحار، ج ۹۳، ص ۲۹۵)
... در ماه رمضان در حد توان خودمان باید مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم. این تصحیح در چه جهتی باشد؟ در جهت تقوا. در آیه شریفهی روزه میفرماید: «لعلّکم تتّقون»؛ روزه برای تقواست. بنابراین، این تلاشی که در راه ماه مبارک رمضان انجام میگیرد، در جهت تقوا باشد (بیانات رهبری در دیدار کارگزاران نظام، ۲۷/۰۵/۱۳۸۹).
وقتی تقوا حاصل شد، همه مشکلات حل خواهد شد...
یادمان باشد بهانه های جدیدی مثل "ماسک زدن" و ... باعث نشود در این فریضه کلیدی کوتاهی کنیم... در ماه مبارک شیطان در غل و زنجیر است، اما بهانه تراشی ها باعث نشود مسیرش را باز کنیم تا بر ما یا نسلمان مسلط شود
ماه مبارک رمضان ماه تسلط ما بر نفس خویش با استعانت الهی و ماه تمرین تقواست... و این با هیچ چیزی قابل معاوضه نیست...
التماس دعا از همه روزه داران عزیز 💐🌺
http://eitaa.com/islamic_psychology
#بی_بی_سی_فارسی گزارش کرده که پارسال ۱۴۷۴ نوزاد از مادران ۱۰ تا ۱۴ ساله ایرانی متولد شده اند و ۶۹۱۰۳ نوزاد از مادران ۱۰ تا ۱۹ ساله...
مخاطبین این شبکه خبری هم رفتند نظر داده اند که وای بر ما...ما دیگه کی هستیم و شروع به خودتحقیری کردند
خواستم اعلام کنم که در آمریکا هر سال ۹۰۰۰۰۰ (نهصد هزار) دختر نوجوان حامله میشن که از این بین ۳۰۰۰۰ (سی هزار) نفرشون زیر ۱۵ سال هستند
چهل درصد این حاملگی ها منجر به سقط میشه
قبلترها ۱۵ درصد این نوجوانان مجرد و مابقی متاهل بوده اند. حالا این آمار برعکس شده و ۸۵ درصدشون مجرد شده اند (یعنی اینکه تعداد حاملگی ها در این سنین در آمریکا فرق خاصی نکرده. فقط متاهل ها مجرد شدند و سقط بالاتر رفته و ناچار شدند این سبک زندگی مجردی نوجوانان با نوزاد رو پذیرش کنند)
منبع گزارش های آماری که در تصویر هم آورده ام👇
روانشناسی رشد، لورا برک ۲۰۰۷، ج ۲، ترجمه سیدمحمدی ۱۳۹۲، ص ۳۰
http://eitaa.com/islamic_psychology