#جملات_کمتر_شنیده_شده_درباره_بانوان_بخش_نخست
... جنسی که از لحاظ ظاهر جسمانی قوی تر است، روشن است که استخوان هایش درشت تر، قدش بلندتر و صدایش کلفت تر است؛ اما آیا عقل و تدبیرش هم بیشتر است؟ نه!
آیا در این منطقه وسط که منطقه سیاست و اقتصاد و علم و بقیه چیزهاست، تواناتر از جنس دیگر است؟ نه؛ چون این امور، به حضور، تجربه و دست گرم شدن بستگی دارد.
اگر زنان را هزار سال دیگر هم از مناطق گوناگون زندگی دور نگه دارند، هزار سال بعد میبینید که در سطح دنیا، تعداد دانشمندان مرد، تعداد سیاستمداران مرد، تعداد پیشه وران مرد، تعداد مردانی که فعالیت های اجتماعی را پیش میبرند، بیشتر از زنان است.
اگر دستی بیاید جلوی مردان را بگیرد و نگذارد که آنها در اینگونه مسائل دخالت کنند و زنان را وارد این امور کند، بعد از گذشت سالها، میبینید که به تدریج آن جنس در این کارها ضعیف تر، و این جنس قوی تر شد. البته این هم درست نیست و به یک شکل دیگر، ظلم است...
منبع: خانواده به سبک ساخت یک جلسه مُطوّل مَطوی در محضر مقام معظم رهبری، ۱۳۹۲، ص ۴۶، صهبا، سخنرانی ۱۳۷۴/۰۸/۲۲
چرا این جملات در اینترنت منتشر نشده است؟!
و مهمتر از آن، پس از گذشت حدود سی سال از این سخنان، چقدر برای مردم روشن سازی شده است؟
رهبرمان را هم برای عده ای سانسور کرده اند...
#رهبر
#زن
#عقل
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
پاسخ به یک پرسش مهم: چرا نمی گذارید پوشش آزاد باشد؟ هر که دوست دارد چادرش را بپوشد و هر که دوست دارد بدون پوشش بگردد. اینطوری آزادی همه تامین می شود
پاسخ مختصر را در اینجا ارائه میدهم.
این پرسش به این دلیل مطرح می شود که پرسش کننده تصور کرده حجاب و پوشش امری سلیقه ای است و اثرات مشخصی بر فرد و اجتماع بر جای نمی گذارد. تصور پرسش کننده این است که انتخاب حجاب و انتخاب بی حجابی، مانند انتخاب طعم بستنی کاملا سلیقه ای است، به دیگران بی ارتباط است و تاثیرات فردی و اجتماعی، در زندگی، در پی ندارد.
اگر چنین ادعایی مطرح شود، باید آن را اثبات کنند که البته، حتی اگر مخاطب مبنای دینی هم نداشته باشد، یافته های علمی، منطق و شواهد چنین چیزی را نشان نمی دهند.
پرسش مطرح شده تفاوت چندانی با پرسش زیر ندارد👇
🛑 ما نمی گوییم همه خیانت (در معنای کلی آن) کنند، بلکه می گوییم هر کس دوست داشت امانتدار باشد و هر کس دلش نخواست خیانتکار باشد. اینطوری آزادی همه تامین می شود. سوال مطرح شده، همین قدر بی وجه است.
✅ یکی از زمینه هایی که باید خیلی بیشتر به آن بپردازیم، تبیین کارکردهای دینداری در همین زندگی فعلی است
👈 چرا برخی تصور می کنند انتخاب پوشش یک امر سلیقه ای است؟
۱. القای مکرّر #رسانه و تداعی پرتکرار واژه های سلیقه با انتخاب پوشش
۲. عدم #تبیین کارکردهای نوع پوشش در همین زندگی ملموس افراد از جانب صاحب نظران
در ارسال های اخیر، به برخی از این جنبه ها پرداخته شده و ان شاءالله باز هم در این باره توضیح خواهیم داد...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
#آزادی_پوشش
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
یک روز خوب با دانشجویان عزیز دهه هشتادی ام...
دیروز، تعدادی از دانشجویان عزیز ما، در اتاق بنده، به صورت بسیار محترمانه سوالاتی مطرح کردند و من هم تلاش کردم در حد امکان و بضاعت با آنها گفتگوی خوبی داشته باشم. دانشجویانم با دقت به صحبت ها #گوش می دادند و به دنبال گوشی برای #شنیده_شدن بودند.
امروز، در اولین جلسه درس یکی از واحدها، خودم تعمدا بحث درسی را به گونه ای پیش بردم که به وقایع اخیر کشور متصل شود.
دانشجویان عزیز عمدتا #دهه_هشتادی مان، بسیار #مودبانه و #متین، سوالات خود را مطرح کردند و با هم #گفتگوی خوبی داشتیم
گرچه #دانشگاه ما یک #دانشگاه_کوچک است و مثل برخی دانشگاه های مطرح، اسم و رسم ندارد، اما خدا را شکر گفتم که درک دانشجویانم برای فهم #فرهنگ گفتگو، به جای قهر یا ناسزاگویی و امثال آن، اینجا را شبیه به دانشگاه کرده است.
ما می توانیم همدیگر را درک کنیم، اگر بشنویم و اگر با منطق و استدلال و #جدال_احسن با هم صحبت کنیم
#درک_مشترکی که در پایان کلاس امروز برایمان حاصل شد، از تدریس محتوای آن واحد برای من ارزشمندتر بود
ممنون از #دانشجوهای_فهیم_دهه_هشتادی_ام
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از مُحیی: زندگیبخش
✍#تکرقمیِ_شریف_و_محترم!
🔰 تو بالاترینی!
تو تک رقمی #دانشگاه_شریف هستی!
تو نخبهای!
به وجودت افتخار میکنم!
تو به رشد #وطنم میاندیشی!
دلم خوش بود که #کشورم، چون تو نخبهای دارد!
اما این تصورات در آن یکشنبه... یکباره فررویخت!
نمیدانستم مرتب به گوشت خواندهاند که "این جامعه قدر تو را نمیداند!"
و البته نمیدانستم تو هم #نخبگی را کنار میگذاری و به نشانه تایید، سر تکان میدهی و عصبانی میشوی و دندانهایت را برهم میفشاری و منتظر میمانی!
🔰 آره
همون که اونا میگن!
اون ور آب، تک رقمیها را روی سر میگذارن!
اصن تو مال این ور نیستی، تو متعلق به اون ور آبی!
پس تلاشت از روز اول همین باشه، که بری!
رشد آنجاست، پیشرفت آنجاست، پول آنجاست!
🔰 میدونی تقصیر کیه که تو اینجایی؟ رهبران جامعه!
میدونی کی نمیذاره تو بالا بری؟ رهبران جامعه!
میدونی کی... ؟
🔰 خُب، الان به نشانه اعتراض به درگذشت یک دختر جوان ایرانی، به محوطه دانشگاه بیا!
یادت باشد، تو الان حق داری اخلاق و حیا رو کنار بگذاری،
دختر باشی یا پسر فرقی نمیکنه، هر #تکواره ج.ن.س.ی😖 که در این چند سال در ضمیر ناخودآگاه تو کاشتهاند را فرابخوان!
الان موقعشه!
باهم، دختر و پسر، در کنار هم! #برای صعود خود، بلند و یک صدا:
"سقوط اخلاق را فریاد بزن!"
🔰 مهم تویی!
مهم صعود توست!
مرگ اخلاقِ جامعه؟! فدای تو!😔😔
🌿🌿🌿🌿
✳ پ.ن. امّا من میدانم #شریف، شریفتر از آن است که به این ناراستیها آلوده شود.
تو شریف محسن وزواییها، مجید شهریاریها، احمدیروشنها، و علیمحمدیها هستی،
تا همیشه شریف بمان! 🌺
#صعود
#سقوط
#نخبگی
#اخلاق
#دانشگاه_شریف
🌿🌺🍃🌸🌿
🆔 #مُحیی_کانالی_برای_زندگی
eitaa.com/Mohyiee
چرا #غرب برای #ارشاد ما مسلمانان به سمت #بی_حجابی اینهمه هزینه می پردازد؟ ⁉️
✅ چون، پیشتر از این، موفق شده بود با همین روش (#اندلسیزاسیون)، و درگیر کردن نخبه ها و مردم در انواع شهوات، جلوی #حاکمیت_علمی مسلمانان بر جهان را بگیرد.
اصل مطلب را گم نکنیم...
حاکمیت علمی=حاکمیت فرهنگی، حاکمیت اقتصادی، حاکمیت نظامی
حذف #حجاب و عفاف (از زن یا مرد فرق چندانی نمی کند) دروازه ورود به دنیای بی سر و ته شهوات است...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
پانوشت: چهار پنج قرن قبل تاجري در يكي از كشورهاي اروپايي به استادي مراجعه ميكند و ميگويد ميخواهم فرزندم درس بخواند؛ او را به كدام مدرسه بفرستم؟ استاد در جواب ميگويد اگر به همين چهار عمل اصلي - جمع و ضرب و تفريق و تقسيم - قانع هستي، ميتواني او را به هر كدام از مدارس كشور ما يا ديگر كشورهاي اروپايي بفرستي؛ امّا اگر بالاتر از آن را لازم داري، بايد او را به كشور اندلس يا به مناطق مسلماننشين بفرستي (نقل شده از کتاب پی یر روسو درباره تاریخ علوم)
#آندلس
#اندلسیزاسیون
#حاکمیت_علمی
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
31.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غرب، با چه ساز و کارهایی جلوی آزادی بیان را می گیرد؟!
مشهور است که در غرب #آزادی_بیان وجود دارد. امّا، به شما نشان خواهم داد که فضای زیست غربی، یکی از مسموم ترین فضاها برای آزادی بیان است.
لطفا این فیلم را با دقت ببینید. قصد من فعلا نقد و بررسی سخنان دکتر #سروش نیست. عبدالکریم سروش فرد بی سوادی نیست. امّا، ببینید چگونه زیست در فضای غرب، نوع تأمّلات افراد را تحت تاثیر قرار می گیرد.
فضای مسموم، جرات اظهار نظر درباره مسائل واضح را هم از افراد می گیرد. مطمئنا سروش کسی نیست که نتواند درباره دلایل رد همجنسگرایی سخن بگوید، امّا به نظر می رسد که جسارت حرف زدن ندارد.
آزادی بیان در غرب، طنزی بیش نیست. چرا؟
چون همان فضا، سازماندهی جدّی علیه افرادی که موضع مخالف حاکمیت در غرب دارند، ایجاد می کند و فرد را تحت فشارهای بسیار شدیدی می گذارد که جسارت حرف زدن را از او می گیرد.
برای درک بهتر این فضا، دعوت می کنم ارسال بعدی درباره داستان رابرت اسپیتزر و همجنسگرایان را ببینید.
البته غرب برای جلوگیری از آزادی بیان، روشهای دیگری هم دارد. ان شاءالله بیشتر خواهم نوشت...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
رابرت اسپیتزر، همجنسگرایان و آزادی بیان
#رابرت_اسپيتزر كه خود يكي از افرادي بود كه با بازتعريف #اختلال_رواني، به حذف همجنسگرايي از فهرست اختلالات رواني DSM كمك كرد، در سال ۲۰۰۳.م پژوهشي انجام داد و با شيوۀ درمان ترميمي، تغييرات قابلِ ملاحظه اي را در گرايش و رفتار جنسي همجنسگرايان مشاركت كننده در پژوهش خويش گزارش كرد.
در اين پژوهش كه بر روي ۲۰۰ آزمودني اجرا شد، اسپيتزر شواهدي قابلِ تأمّل از تغيير در گرايش و رفتار جنسي همجنسگرايان در جهت دگرجنسگرايي را، با ميزان موفقيّت در تغيير بسيار بالا و در يك بازۀ زماني حدّاقل ۵ ساله، گزارش كرد.
پژوهش اسپيتزر، براي #گي_اكتيويست ها بسيار گران تمام شد. ايشان كه ساليان سال تلاش كرده بودند تا با القاي تغييرناپذيري گرايش جنسي، براي رفتارهاي خود توجيهي بتراشند، اينك توسّط كسي كه او را نجات بخش خود از فشار براي تغيير مي دانستند (چون اسپیتزر در دهه ۱۹۷۰.م با تغییر تعریف اختلال روانی، به حذف همجنسگرایی از فهرست اختلالات کمک کرده بود)، به چالش كشيده شده بودند.
پس از انتشار پژوهش اسپيتزر در سال ۲۰۰۳.م، «فوراني از نفرت» به سمت اسپيتزر از سوي #فعّالان_دگرباشان_جنسي كه زماني او را به عنوان قهرمان ميديدند، سرازير شد.
روانشناس هلندي، جرارد ون دن آردويگ، گفت كه او با اسپيتزر صحبت كرده كه «در نتيجۀ حملات وحشتناك شخصي از همجنسگرايان خشن و حاميانشان تقريبا از نظر عاطفي خُرد شده بود».
در سال ۲۰۱۲.م، پس از حدود يك دهه مورد فحّاشي و بدرفتاري قرار گرفتن، اسپيتزر در سنّ ۸۰ سالگي و در حالي كه از بيماري پاركينسون رنج مي برد، تسليم فشارها شد و به صورت عمومي «به دليل ادّعاهاي اثبات نشده در مورد اثربخشي درمان ترميمي» عذرخواهي كرد (همان).
او اكنون اعلام كرد كه «روشي براي تعيين معتبر بودن گزارش هاي تغييرات مراجعان وجود ندارد». این باعث شد که برخی از نویسندگان ادعا کنند که اسپیتزر مطالعه خود را «پس گرفته است»، اما این درست نیست.
در واقع، سردبیر مجلهای که مقاله اسپیتزر در سال ۲۰۰۳.م (و همچنین «عذرخواهی» او در نامهای به سردبیر) در آن منتشر شد، يعني مجلۀ Archives of Sexual Behavior، به طور خاص از پس گرفتن مقاله خودداری کرد و گفت که صرفاً تغییر در نحوۀ تفسیر نويسنده از داده های خود دلیلی برای انجام این کار نیست.
علیرغم «عذرخواهی» اسپیتزر در سال ۲۰۱۲.م، مطالعۀ او در سال ۲۰۰۳.م همچنان شواهدی (نه «اثبات») را ارائه مي كند که نشان میدهد برخی (نه همۀ) افراد با گرایش عمدتاً همجنسگرا میتوانند پس از جستجو و دریافت درمان يا مشاوره به سمت جهت گيري عمدتاً دگرجنسگرا تغییر كنند. دلیلش این است که «شواهد» ارائه شده توسط مقاله، شهادتهای ارائه شده توسط ۲۰۰ آزمودني اسپیتزر است (و همیشه بوده است) - نه نظر شخصی دکتر اسپیتزر در مورد آن شهادتها.
اسپيتزر، حتّی در بیانیۀ سال ۲۰۱۲.م خود، نه شواهدی مبنی بر «سوگیری پاسخ» را اثبات کرد و نه به آنها اشاره کرد. اگر بخواهیم اعتبار دادههای مبتنی بر گزارشهای شخصی را صرفاً به این دلیل که سوگیری پاسخ محتمل است رد کنیم، باید بسیاری از تحقیقات علوم اجتماعی و احتمالاً بیشتر تحقیقاتی را که در مورد تمایلات جنسی انسان انجام میشود، رد کنیم. و با توجّه به اينكه که دکتر اسپیتزر از سال ۲۰۰۳.م تا ۲۰۱۲.م مورد آزار و اذیّت و بدرفتاري قرار گرفت، «عذرخواهی» او باید به اندازه «عذرخواهی» یک اسیر جنگی پس از شکنجه اعتبار داشته باشد.
Gerard van den Aardweg, “Frail and aged, a giant apologizes,” MercatorNet, May 31, 2012, accessed August 31, 2018, https://www.mercatornet.com/articles/view/frail_and_aged_a_giant_apologizes.
ان شاء الله در کتابی که پیرامون مساله همجنسگرایی در دست تالیف است، در این باره توضیحات مفصل تری را خواهید دید.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
#حجاب_بی_حجابی_آزادی_ادراک_آزادی_بخش_نخست
بخش نخست
پیشتر در رابطه با «کرامت» و «ادراک کرامت» و «آزادی» و «ادراک آزادی» در افراد و به ویژه در بانوان کشورمان صحبت کردیم.
اینکه آزادی حقیقی در پوشیدگی است یا در بی پوششی، خود بحثی مفصّل و جذّاب و مهم است.
طبیعتا وقتی سخن از آزادی می شود، اوّلین سؤالی که به ذهن می آید، این است که «آزادی از چه و برای چه»؟!
پاسخ این سوال، تکلیف را روشن می کند. ممکن است فرد، برای آزادی از نگاه جنسیتی (به جای نگاه مبتنی بر انسانیت) پوشیدگی را آزادی بداند. این بحث مفصّل است و فعلا درباره مطلب دیگری می خواهم صحبت کنم: و آن مطلب این است: «احساس آزادی»... یا به تعبیر بهتر «ادراک آزادی» (این دو می توانند متفاوت از هم باشند)
خب
ما چگونه به «ادراک نکردن آزادی» برای دختران کمک می کنیم؟!
۱. هنگامی که مادران، پس از برگشتن از بیرون به منزل، و وقتی حجاب از سر برمیدارند، می گویند: «آخیش! راحت شدم»، به صورت غیرمستقیم القا می کنند که پوشیدگی آزادی را محدود کرده
۲. وقتی پدران یا مادران، در هنگامی که فرزندشان خود با علاقه خود روسری یا چادر پوشیده، می پرسند: «اذیت نمیشی؟!»، «ادراک آزادی» را تحت تاثیر قرار می دهند.
۳. وقتی پدران یا مادران، دختران خود را برای فعالیت هایی که نه منع شرعی دارد و نه منع قانونی و عرفی، باز میدارند و دلیل آن را «دختر بودن» فرزندشان بیان میکنند، «ادراک آزادی» دختران را تحت تاثیر قرار می دهند.
۴. وقتی والدین، تذکر دادن به پسران را خیلی جدّی نمی گیرند و می گویند: «خب، پسره دیگه. همینجوریه!»، «ادراک آزادی» در دختران را متأثر می کنند.
۵. وقتی والدین، در مکان های مذهبی، اجازه نمی دهند دخترشان که سن و سال کمی دارد، بدود و «احساس آزادی» را در جمع نمازگزاران چادری تجربه کند، «ادراک آزادی» را متاثر می سازند...
ان شاء الله ادامه خواهد داشت...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
#حجاب_بی_حجابی_آزادی_ادراک_آزادی_بخش_دوم
بخش دوم
ما چگونه «ادراک آزادی» بانوان در رابطه با پوشش را تحت تاثیر منفی قرار می دهیم؟!
ادامه از ارسال قبلی
۶. هنگامی که در مکان های عمومی در تابلوها می نویسم: «رعایت حجاب الزامی است»!، به تلقین ذهنی «حجاب اجباری» کمک می کنیم.
۷. زمانی که می نویسیم «از ارائه خدمات به افراد غیرمحجبه معذوریم»!، «ادراک آزادی» بانوان را متاثر می سازیم.
۸. وقتی از به کار بستن جملات کلیشه ای درباره حجاب خسته نمی شویم! «ادراک آزادی» در بانوان را متاثر می سازیم.
۹. وقتی می گوییم «نخند، چون دختری!» ولی درباره پسران چنین ادبیاتی نداریم «ادراک آزادی» متاثر می شود.
۱۰. وقتی مسابقات «شنا و کشتی آقایان» را پخش مستقیم می رویم، و آن را چندان مهم قلمداد نمی کنیم، «ادراک آزادی» در بانوان را متاثر می سازیم.
۱۱. وقتی «گشت ارشاد» برای «متلک اندازان و چشم ناپاکان» نداریم، «ادراک آزادی» در بانوان را تحت تاثیر قرار می دهیم.
۱۲. وقتی «پسران» با هر پوششی بیرون بیایند، می گوییم «مهم نیست!»، به «ادراک آزادی در بانوان» لطمه میزنیم.
۱۳. وقتی تا یک دختر چادری می بینیم، اخممان در هم می رود ولی در برابر دیگران لبخند به لب داریم! «ادراک آزادی» خانمها را متاثر می سازیم!
۱۴. وقتی در آگهی های تبلیغاتی، میزنیم «به یک خانم خوش برخورد، ترجیحا مجرد! و با ظاهر و رفتار مناسب اجتماعی!» نیازمندیم، که دیگر ...
ان شاءالله ادامه خواهد داشت...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
یک تجربه متفاوت از بیان قصه 《شنگول و منگول و حبه انگور》!
امشب وقتی داشتم برای دختر شش ساله ام، قصه شنیدنی شنگول و منگول و حبه انگور را می گفتم، احساس کردم دخترم نگران شد که این گرگ بدجنس، بالاخره موفق شد بچه ها را گول بزند! ناخودآگاه ممکن است در ذهنش این تصور ایجاد شود که 《پس، راهی وجود نداشت تا گرگ به خانه نیاید!》
قصه را متوقف کردم و از دخترم پرسیدم: 《به نظرت بچه ها چه کار می توانستند بکنند که گرگ بدجنس نتونه بیاد خونشون؟!》
به پنجره خانه اشاره ای کرد و گفت: خب اگه یه پنجره داشتند می تونستن از اونجا نگاه کنند ببینن مامانشونه یا آقا گرگه!
برای این پاسخ تشویقش کردم و پرسیدم: خب، حالا اگه پنجره نداشتند چه کار دیگه ای میتونستن انجام بدن؟!
گفت: از دودکش خونه میتونستن ببینن گرگه پایین هست یا مامان!
گفتم: عجب، تا حالا بهش فکر نکرده بودم!
بعد ادامه دادم: چه فکرهای جالبی کردی. اگر تو پیششون بودی احتمالا گرگه نمیتونست بیاد تو خونه
و بعد گفتم: به نظرت اگر تلفن دم دستشون بود هم میتونستن کاری بکنند؟
گفت: خب آره. به مامان زنگ میزدن میگفتن مامان کجایی؟! اگه مامان میگفت من تو چراگاهم میفهمیدن که پس پشت در آقا گرگه است!
باز تشویقش کردم...
پرسیدم: خب حالا اگه تلفن مامان جواب نمیداد چی؟! به نظرت میتونستن از همسایه ها هم کمک بگیرن؟!
گفت: بله که میتونستن! زنگ میزدن به همسایه یا اونا رو صدا میکردن میپرسیدن شما که از اون طرف میبینید بهمون بگید کی پشت دره!
پس از تشویق کلامی مجدد، پرسیدم اگر همسایه ها نبودن چی؟!
به نظرت کسی هست که ما بهش زنگ بزنیم تو این موقعیت و کمک بخواهیم؟!
ذهنش رفت سمت پلیس
گفت: بله خب. به آقا پلیسه زنگ میزنیم میگیم مامانمون رفته برامون غذا بیاره. الانم نمیدونیم کی پشت در خونه است. میشه کمکمون کنید؟!
چند نکته:
۱. یک قصه تکراری را می توان با روشهای ابتکاری تغییر داد و پیام های متفاوتی از آن دریافت کرد
۲. قصه های ما نباید منتهی به ایجاد تصور درماندگی در بچه هایمان شود
۳. آموزش بسیاری از موارد مهم در قالب قصه و هنگامی که هیجان و فکر بچه ها درگیر است بسیار بهتر انجام می پذیرد
و ۴. وای به روزی که چهره پلیس مان را مخدوش کنند! بازی کردن با چهره کسانی که احساس #امنیت مان با نام آنها پیوند دارد، هرگز جُرم کوچکی به حساب نمی آید! برای سلامتی شان دعا کنیم و برای تخریب کنندگان #اعتماد عمومی به ایشان فکری اساسی برداریم.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
#ورزش_هم_سیاسی_است_هم_مذهبی_و_هم_تبلیغی
جنسی سازی زنان را از ورزش کنار بگذارید!
تصاویر مرتبط را در ارسال بعدی ببینید.
وقتی #فیفا تیم فوتبال بانوان ایران را از بازی مقابل اردن، به خاطر رعایت #حجاب، منع کرد، رسانه های خارجی معاند تیتر زدن درباره گریه دختران ایرانی و اینکه قوانین #حجاب_اجباری در ایران مانع حضور بانوان و گریه فوتبالیستهای خانم ایرانی شد، را آغاز کردند.
این رسانه ها، نوشتند که ماده ۴ #اساسنامه_فیفا «هرگونه تبلیغ مذهبی، سیاسی و نژادی را منع می کند. در این بند همچنین آمده که لباس بازیکنان نباید خطر ایمنی داشته باشد».
این رسانه ها، البته، چند چیز را توضیح ندادند👇
۱. #پوشش_غیرمحجبه (#بی_حجابی_اجباری) تبلیغ دیگری برای طرز تفکری دیگر است (حال نامش مذهب باشد یا نه)
۲. نیز توضیح ندادند که حجم بالای #تتوها، #صلیب_کشیدن و #شادی های بعد از گل که نمادهای مختلف را پوشش می دهند، چرا منع نشده اند؟
پس از اینکه برخی #فعالان مسلمان در جهان، این اعتراضات را انتقال دادند، فیفا بهانه «نداشتن ایمنی»! برای بانوان پوشیده را پیش کشید که بهانه ای مضحک تر از اولی بود.
تلاش بانوان مسلمان (مانند Asmahan Mansour و Assmaah Helal) بالاخره نتیجه داد و فیفا ناچار شد پوشش بانوان را بپذیرد.
در ایران چه می گذرد؟!
ورزشکار محجبه و چادری ما خانم #سمیه_حیدری که با #چادر بر روی سکو رفت، توسط #فدراسیون_جودوی_جمهوری_اسلامی_ایران از ادامه حضور در فعالیت حرفه ای #منع شد! چرا؟ چون مسئولین #بی_غیرت وقت احساس خطر کردند که مبادا #سازمانهای_جهانی به خاطر چادر پوشیدن خانم حیدری جودو را #تحریم کنند! سازمانهای جهانی و شما غلط می کنید!
چادر، سه حالت ممکن دارد. یا انتخابی بر مبنای #هویت_فرهنگی است، یا نماد #هویتی_مذهبی است، یا #انتخابی_شخصی.
در سرتاسر دنیا بسیاری ورزشکاران با لباس های نمادی فرهنگ خود بر روی سکوها حاضر می شوند.
بسیاری ورزشکاران نمادهای مذهبی مانند صلیب هویت مذهبی خود را معرفی می کنند.
بسیاری ورزشکاران با مدل های موی عجیب وارد زمین بازی می شوند.
پس، مشخص می شود که اینها همه بهانه است، نماد اسلامی نباید حضور داشته باشد!
#هفته_رنگین_کمان در لیک انگلیس و برخی کشورهای دیگر (که در آن نماد همجنسگرایان را همه به ناچار باید به خود ببندند) نمونه آشکار این #طنزهای_تلخ_روزگار است.
در جنگ #روسیه و اوکراین، اینقدر این آش شور شد که دیگر جایی برای بحث باقی نگذاشت.
ورزشکاران زیادی پس از شادی خود لباس های زیرین منقش به #پرچم_اوکراین بر تن داشتند.
تیم روسیه از مسابقات مختلف بین المللی ورزشی در جهان و از میزبانی مسابقات گوناگون محروم شد. حتی #بازی_های_کامپیوتری مثل #فیفا هم تیم روسیه را از فهرست تیم ها حذف کردند!
آنوقت اگر ورزشکار آزاده ما با ورزشکار رژیم کودک کش #صهیونیستی بازی نکند، همه سخن از #محرومیت #ورزش_ایران و بازی نکردن اجباری حرف میزنند و برخی چون #مسیح_علینژاد و #اینترنشنال برای آن #کمپین راه می اندازند.
#بانوان_مسلمان و #آزاده حق دارند در ورزش با پوشش مدنظر خود شرکت کنند و این حق را دارند می گیرند. نمونه برجسته اش، گرفتن حق رعایت پوشش در والیبال ساحلی بانوان است (برای نمونه در مورد Doaa Elghobashy).
آیا این پایان کار خواهد بود؟!
نه!
#فمینیست_ها که خود آغازگر حضور بانوان با پوشش مشابه مردان در ورزش بودند، امروز علیه #جنسی_سازی_زنان_در_ورزش موضع می گیرند ولی زورشان نمی رسد که بر نگاه های هرزه مردان و طرد بانوان در رسانه ها و اقتصاد ناشی از جنسی سازی زنان در ورزش غلبه کنند. این نگاه جنسی که woman first, athlete second خوانده می شود، به بسیاری زنان ورزشکار آسیب زده و آنها را در دام خود انداخته است.
👈 در دنیای امروز، دیگر نه حنای فمینیستها برای نجات زنان رنگی دارد و نه مردان شهوت پرست و پول پرست قرار است برای آنها کاری ترتیب دهند. کار دست مسلمانان است که با نگاه جدید خود، نجات بخش جهان باشند. آنها هستند که باید قیام کنند و جنسی سازی در ورزش بانوان و حتی مردان را حذف کنند.
ان شاء الله آن روز را خواهیم دید✌️
ما غرب را در مساله بانوان و خانواده پاسخگو خواهیم کرد
منابع مرتبط با برخی ارجاعات مطلب:
http://www.inquiriesjournal.com/articles/587/the-medias-sexualization-of-female-athletes-a-bad-call-for-the-modern-game
https://b2n.ir/q19299
https://per.euronews.com/2011/06/07/national-women-football-team-iran
https://www.common-goal.org/Stories/Faith-in-football2019-12-20
https://b2n.ir/h44261
https://en.wikipedia.org/wiki/Doaa_Elghobashy
https://b2n.ir/n13610
https://b2n.ir/k02525
https://www.tarafdari.com/node/2197794
https://b2n.ir/f80094
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231