آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹سموم خطرناک آکرولئین 🔹از سوختن زیاد روغنها 🔹با حرارت بالا شکل میگیرد 🔶🔹سم خطرناک آکرولئین چیست 🔹
🔶🔹سموم خطرناک آکرولئین
🔹از سوختن زیاد روغنها
🔹با حرارت بالا شکل میگیرد
🔹در مطلب بالا
🔶🔹نمک و درمانگری آن برای دل درد
🔹و دندان درد و خوره و پیسی
🔹برمبنای طب اسلامی
⚛ پیامبراکرم صلیالله علیه وآله
✅نمڪ
✍ای علی!غذای خودرابانمک آغازکن چرا که درنمک درمان هفتاد درداست
⚜دیوانگی
⚜خوره
⚜پیسی
⚜گلودرد
⚜دنداندرد
⚜دل درد
🔹وسائلالشیعه ج۲۴،ص ۴۰۶
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹صبحانه نخوردن در ریزش مو
🔹و پوکی استخوان و سردرد
🔹و لک بدن و سرگیجه و ضعف بدن
⛔️برخی از عوارض ترک صبحانه
۱⃣ریزش مو
۲⃣پوکی استخوان
۳⃣سردرد
۴⃣لکهای پوستی( به علت کاهش ایمنی بدن و عدم توانایی آن در غلبه بر رادیکال های آزاد)
۵⃣سرگیجه
۶⃣ضعف بدن
۷⃣ناراحتی های گوارشی
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔶🔹دختر بدرالدجی
🔹امشب ۳ جا دارد عزا
🔶🔹برنج و خاصیت آن
🔹و شلتوک برنج
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹چلتوک یا همان شلتوک برنج
🔹دانه برنج در ابتدای امر در پوسته ای به نام چلتوک یا شلتوک قرار دارد که پس از درو ، از طریق کوبیدن ،از آن جدا میشود. این چلتوک در واقع همان سبوس برنج است که منبع ویتامین ها و مواد معدنی است اما از برنج جدا میشود .
🔹مقدار ویتامینB1 در برنج سفید شده، یک ششم و ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 به مقدار یک سوم برنج قهوه ای (برنج سبوس دار ) میباشد و موتد معدنی آن به مقدار بسیار زیادی کاهش مییابد.
🔹چلتوک برنج ، سرشار از پروتئین ها و مواد معدنی نظیر فسفر ، پتاسیم ، منیزیم ، سیلیس و ویتامینهای گروه B و E میباشد.
برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آسیاست و به مقادیر زیاد در چین ، هندوستان ، ژاپن ، تایلند،فیلیپین و ایران کشت میگردد.
در ژاپن ، مدتها از سبوس برنج برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده میشد؛ زیرا سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ میکند و پوست را روشن مینماید و دارای اثر صاف کنندگی پوست است.
🔹ترکیب شیمیایى: در یکصد گرم پوست چلتوک برنج بهطور خام مواد زیر وجود دارد.
آب ۷/ ۹ گرم- پروتئین ۳/ ۱۳ گرم- مواد چرب ۸/ ۱۵ گرم- هیدراتهاى کربن ۵۰ گرم- خاکستر ۴/ ۱۰ گرم- کلسیم ۷۶ میلىگرم- فسفر ۱۳۸۶ میلىگرم- آهن ۱۹ میلىگرم- پتاسیم ۱۴۹۵ میلىگرم- تیامین ۲۶/ ۲ میلىگرم- رایبوفلاوین ۲۵/ ۰ میلىگرم- نیاسین ۸/ ۲۹ میلىگرم- انرژى ۲۷۶ کالرى ویتامینB 1 در پوست چلتوک وجود دارد.
🔶🔹خواص:
🔹هربار نیم سیر از آن را به همراه یک عدد لیموعمانى شکسته دم کنید و آب آن را صاف و شیرین نموده بنوشید. از ریزش مو جلوگیرى مىکند، ضد التهاب عصبى است، بیمارى برىبرى را درمان مىکند.
❗️ تذکر: اسراف در خوردن آن مسمومیت ایجاد مىکند دانه برنج در ابتدای امر در پوسته ای به نام چلتوک یا شلتوک قرار دارد که پس از درو ، از طریق کوبیدن ،از آن جدا میشود. این چلتوک در واقع همان سبوس برنج است که منبع ویتامین ها و مواد معدنی است اما از برنج جدا میشود .
🔹مقدار ویتامینB1 در برنج سفید شده، یک ششم و ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 به مقدار یک سوم برنج قهوه ای (برنج سبوس دار ) میباشد و موتد معدنی آن به مقدار بسیار زیادی کاهش مییابد.
🔹چلتوک برنج ، سرشار از پروتئین ها و مواد معدنی نظیر فسفر ، پتاسیم ، منیزیم ، سیلیس و ویتامینهای گروه B و E میباشد.
برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آسیاست و به مقادیر زیاد در چین ، هندوستان ، ژاپن ، تایلند،فیلیپین و ایران کشت میگردد.
در ژاپن ، مدتها از سبوس برنج برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده میشد؛ زیرا سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ میکند و پوست را روشن مینماید و دارای اثر صاف کنندگی پوست است.
🔶🔹خواص درمانی:
🔹تاثیر بر روی دستگاه قلبی_عروقی:
دمنوش چلتوک برنج باعث کاهش کلسترول خون میشود.
🔹ویتامین E و اسیدهای چرب اشباع شده و نشده و در دمنوش چلتوک برنج ، آن را به یکی از مواد غذایی بسیار ارزشمند و مفید برای افزایش توازن هموستاز خون و ضد سرطان تبدیل کردهاند.دمنوش چلتوک توازن قند خون را باعث میشود.
🔹نقش ویتامین B1 موجود د دمنوش چلتوک برای عملکرد صحیح قلب بسیار مفید است و ضربان قلب را تنظیم میکند.
🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹تاثیر بر روی دستگاه عصبی :
🔹نقش ویتامین B1 موجود در دمنوش چلتوک برای افراد عصبی ، نگران ومضطرب بسیار مفیداست.
توانایی مغز را زیاد میکند.
دمنوش چلتوک احساس خستگی را از فرد دور میسازد.
برای رفع سردرد و گیجی مفید است .
برای درمان زود رنجی مفید است.
تاثیر بر روی دستگاه تنفسی :
دمنوش چلتوک در تسکین التهابات ناشی از آلرژی مفید است.
🔶🔹تاثیر بر روی دستگاه حرکتی :
🔹کمبود ویتامین B1 باعث گرفتگی ماهیچه ساق پا ، درد و سنگینی در ساق پا ، گرمی پا، خواب رفتن و بی حس شدن انگشتان دست و پا میشود؛ دمنوش چلتوک به رفع این عوارض کمک میکند .
🔶🔹تاثیر بر روی دستگاه گوارش :
🔹دمنوش چلتوک ملین و مسهل است.
دمنوش چلتوک برنج ، مهمترین راه درمان طبیعی و یبوست به شمار میرود.
در درمان بواسیر و نیز و سرطان کولون موثر است.سوءهاضمه را رفع میکند و در رفع کم اشتهایی موثر است.
🔶🔹تاثیر بر روی پوست:
🔹از مهمترین و شناخته شده ترین مواد موجود در چلتوک برنج ویتامین E است. خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E ، خواصی نظیر ضد پیری و ضد چروک را برای این ویتامین ارزشمند توجیه میکند.دمنوش چلتوک در ترمیم زخمهای پوست موثر است .
🔶🔹خواص دیگر :
🔹ویتامینهای گروه B و به خصوص B5 در دمنوش چلتوک برنج ، باعث تحریک سوخت و ساز سلولهای زنده و فعال پیاز مو میشود.
🔹دمنوش چلتوک به رشد کودکان کمک میکند.دمنوش چلتوک ، سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد.
❗️موارد منع مصرف و عوارض جانبی
زیاده روی در مصرف سبوس ممکن است ایجاد اسهال نماید. همچنین منجر به انسداد روده و التهاب روده میشود.
طبیعت چلتوک برنج از نظر طب سنتی ایران، گرم و خشک است
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹برنج و خاصیت آن 🔹و شلتوک برنج 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹چلتوک یا همان شلتوک برنج 🔹دانه برنج در ابتدای ا
🔶🔹برنج و خاصیت آن
🔹و شلتوک برنج
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در ۲ مطلب بالا
🔶🔹صلاح عادات غذایی
🔹رژیم استاندارد ۱۵ روزه اصلاح مزاج
🔹بررسی مشکلات گوارشی وتدابیر طب سنتی
🔹بسیاری از بیماریها بخصوص بیماریهای گوارشی در اثر عادات بد غذایی ایجاد می شود.
🔹پرخوری، درهم خوری، با عجله غذاخوردن و نجویدن غذا و … از مهمترین علل بیماریها هستند که برای درمان و یا پیشگیری از انها اصلاح وضعیت غذا خوردن اهمیت دارد.
🔹رژیم استاندارد که در ادامه می آید می تواند در بسیاری از مشکلات به تنهایی کمک کننده باشد.
♻️رژیم استاندارد (رژیم پاکسازی بدن، تقویت معده، اصلاح عادات غلط تغذیه ای)
🔹مدت استفاده از این رژیم ۱۵ روز است که طی این مدت هیچ نوع غذا یا نوشیدنی یا میوه و… خارج از موارد گفته شده نباید مصرف شود و از روز ۱۶ تا نوبت ویزیت بعدی هرروز می توانید ۱ غذا یا میوه و … که در رژیم زیر نیست را امتحان کنید به شرط اینکه جزء موارد ممنوعه نباشد.
وقتی که ماده غذایی جدید را امتحان می کنید تا ۲۴ ساعت چیز جدید دیگری نخورید تا اگر آن ماده باعث اذیت بدن شود بدانید که مربوط به کدام ماده غذایی است.
مواد جدیدی را که هر روز امتحان می کنید در برگه ای یادداشت کرده و در ویزیت بعدی همراه بیاورید. در ضمن درست جویدن غذا فراموش نشود.
🔶🔹صبحانه:
🔹یک کف دست نان سنگک یا بربری برشته یا نان تست به همراه کره محلی با عسل یا یکی از مرباهای بالنگ، به، سیب یا آمله (مرباها بدون شیرابه باشد و فقط میوه آن مصرف شود)، ارده و شیره، زرده تخم مرغ عسلی با کمی نمک و فلفل و دارچین و آویشن بدون چای و سایر نوشیدنی ها
🔶🔹ناهار:
🔹گوشت گوسفند (ترجیحا سردست) یا گوشت مرغ (ترجیحا سینه مرغ خانگی) به صورت ته چین یا خورش تفت داده شده کم آب یا کباب به همراه برنج آبکشی با زیره و زعفران و یا سبزی پلویی که به مدت طولانی دم کشیده باشد.می توانید به جای برنج از نان سنگک یا بربری برشته نیز استفاده کنید.
🔹حتما غذا را خوب بجوید و همراه آن آب، دوغ یا نوشابه، ماست، سالاد، سبزی، سوپ و … به عنوان پیش غذا یا پس غذا نخورید.
فقط مصرف زیتون شور یا پرورده مجاز است. ادویه عادت روزانه خانواده را می توانید به غذاها اضافه کنید.
🔶🔹شام:
🔹یا مثل ناهار (یعنی گوشتها را با نان یا برنج مصرف کنید) یا دو تا سه سیب درشت شیرین رسیده بدون پوست رنده کرده، با کمی گلاب و زعفران و عسل به تنهایی یا با نان سنگک میل کند.میوه یا میان وعده در طول روز: مویز، بادام درختی، سیب، گلابی، انگور و انار.
🔶🔹نوشیدنی در طول روز:
🔹آب و عسل و کمی زعفران شربت کرده و میل کنید. البته نیم ساعت قبل و ۲ ساعت بعد غذا نوشیدنی نخورید.
🔶🔹دمنوش به جای چای:
🔹دمنوش بابونه یا دارچین و زنجبیل با کمی زعفران
❗️تذکر: ساعات صرف وعده های غذایی ترجیحاً باید منظم باشد مثلاً صبحانه ۷-۸ صبح، ناهار: ۱۲-۱۳، شام: ۱۹-۲۰ و خواب شبانه ۲-۳ ساعت بعد از شام باشد. فاصله بین غذاها و نوشیدنیها بسته به سبک یا سنگین بودن غذا بین ۲-۱ساعت باشد.
🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹پرهیزات یا مواد غذایی ممنوعه:
🔹انواع روغن های نباتی و مایع، انواع کره های گیاهی و مارگارین، انواع آبمیوه های کارخانه ای و نوشیدنیهای گازدار، انواع مواد خمیری و حجیم (ماکارونی، لازانیا، رشته های صنعتی و..)، انواع مواد مخدر و دخانیات، انواع سس، انواع ساندویچ، پیتزا، فراورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه و…)، انواع تنقلات مصنوعی (پفک، چیپس، آدامس، شکلات و کاکائو، اسنک، نوشمک، یخمک و…)، انواع شیرینی جات قنادی، بیسکوییت و آب نبات، انواع نان های سفید (فانتزی و نان هایی که دارای آرد نول میباشد)، انواع کمپوت و کنسرو صنعتی، یخ و آبی که یخ در آن ذوب شده باشد، آب نارنج جوشیده شده در غذا، انواع بستنی و فالوده صنعتی، انواع میوه جات غیر فصلی، انواع غذاهای شور (خیارشور، ماهی دودی، انواع ترشی که با سرکه های صنعتی تهیه شده باشند، انواع فراورده های لبنی پاستوریزه (ماست، شیر، خامه، سرشیر، پنیر و دوغ)، کشمش و زرشک تیزابی، خوردن غذاهای مانده، بیات و فریز شده، انواع مواد کافئین دار (قهوه، نسکافه و…)، سیب زمینی، قارچ.
همانطور که گفته شد در اکثر بیماریهای گوارشی اجرای صحیح و دقیق رژیم غذایی استاندارد کمک کننده است
🔶🔹ولی در مواردی که بیماری شدید است
🔹می توانید از داروهای زیر نیز کمک بگیرید:
۱- سفوف منقی که ترکیبی از بذرهای گرم است، نیم ساعت قبل از غذا باعث کمک به هضم بهتر غذا و مانع نفخ و ورم می شود. به علاوه این دارو در درمان بیماریهای رحمی و تنقیه اعضای عصبی موثر است که در آینده توضیح بیشتر داده خواهد شد.
۲- در کسانی که مشکل ریفلاکس و برگشت غذا یا اسید به مری و ترش کردن دارند، می توانید معجون جهاز هاضمه یا کپسول معده نیم ساعت بعد از غذا به همراه کمی عرق نعنا و آبجوش و عسل تجویز نمایید.
🔹می توانید کمی تخم بارهنگ نیز به آبجوش و عسل و عرق نعنا اضافه کنید. این دارو باید حتما بعد غذا مصرف شود تا با خاصیت قبضی که دارد دهانه معده را تنگ کرده و مانع برگشت غذا یا اسید شود.
۳- اکثر کسانی که دچار نفخ و یا سایر مشکلات گوارشی هستند دچار یبوست نیز می باشند و نکته مهم این که ممکن است خود واقف به یبوست نبوده و در جواب سوال شما هم اعلام کنند که یبوست ندارند ولی وقتی دقیق پرسیده شود متوجه خواهید شد که تخلیه کامل معده و روده روزانه صورت نمی گیرد.
🔹در این موارد استفاده از روغن مالی شکم با روغنهای گرم و ملین مثل زیتون، کرچک، مصطکی، قسط و سیاهدانه و … روزی ۴-۵ بار در جهت عقربه های ساعت می تواند کمک کننده باشد. بادکش شکم نیز باعث گرم شدن و افزایش حرکات روده و تحلیل نفخ می گردد.
🔹استفاده از داروهایی مانند آلو، انجیر، خاکشیر، ترنجبین و یا کپسول ایارج که مخصوص تنقیه مغز و معده است و یا کپسول راحت و مالجبن و … می تواند کمک کننده باشد.
🔹البته همانطور که می دانید مبحث یبوست از مباحث کلیدی طب سنتی است که در آینده درمورد غذاهای ملین و نحوه انتخاب داروهای ملین و یا مسهل و نیز موارد احتیاط آنها خواهیم پرداخت.
♻️همچنین یکی از علل ایجاد مشکلات گوارش نزله و ضعف دماغ (مغز) است که باید به آن نیز توجه شود.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹صلاح عادات غذایی 🔹رژیم استاندارد ۱۵ روزه اصلاح مزاج 🔹بررسی مشکلات گوارشی وتدابیر طب سنتی 🔹بسیاری ا
🔶🔹صلاح عادات غذایی
🔹رژیم استاندارد ۱۵ روزه اصلاح مزاج
🔹بررسی مشکلات گوارشی
🔹وتدابیر طب سنتی
🔹در ۲ مطلب بالا
🔶🔹لاغرها شیره انگور را
🔹برای رفع عدم تمایل
🔹به گوشت خوری جایگزین کنند
🔹افراد لاغر،مخصوصا افرادی که تمایلی به گوشت و غذا ندارند و دچار ضعف می شوندبرای جبران نیازمندی بدن به غذا می توانند از #شیره_انگور استفاده کنند
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹شیر محاسن و معایب آن
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹شیر برای افراد با مزاج خشک بسیار مفیدتر و لازم تر است چون مانع تشدید خشکی میشود و #رطوبت بدن را تامین میکند.
🔹برای رفع بعضی فراموشیها، #تقویت_مغز، بعضی انواع افسردگیها، بعضی انواع #وسواس، #گرفتگی_صدا، #خشونت_صدا، گرفتگی مجاری هوایی و #سیستم_تنفسی مصرف شیر مفید است.
🔹شیر تازه مقوی، #چاق کننده و رشد دهنده است. از این رو برای #اطفال، افراد در حال رشد، افراد بیمار، افراد مسن و خانمهای #باردار توصیه میشود.
🔹شیر بخاطر رطوبتی که دارد به ایجاد حجم در بدن کمک میکند. مصرف موادی که دارای #رطوبت ماندگار در بدن هستند مثل شیر (آب ماندگار نیست) در افرادی که لاغرند و امید به چاق شدن دارند (مزاج های خشک، افراد مسن یا دوره نقاهت پس از بهبود بیماری) یا در ورزشکاران (برای حجم دادن به ماهیچه) مفید است.
🔹مصرف شیر تازه به همراه #عسل برای افرادی که دچار اختلال (دگرگونی) در ترکیب #مایع_جنسی هستند مفید است.
🔹در مواردی که مصرف شیر برای فرد ایجاد مشکل و #نفخ میکند حتما باید طبیب بیمار را معاینه نموده و در صورت مفید بودن مقدار و طرز مصرف را به وی توصیه نماید.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶🔹اندکی تامل در رحلت پیامبر
🔹از کتب اهل سنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭مادرت را سمت خانه برده ای😭
🔶🔹زردک ایرانی تقویت معده
🔹و رفع یبوست و تقویت اسپرم
🔹و نعوظ بر مبنای طب سنتی
🔹زردک ایرانی تقویت کننده معده است و برای رفع یبوست مفید است.
🔹مایع جنسی(منی)را زیاد میکند و نعوظ را هم افزایش میدهد. مخصوصا اگر به صورت مربا و یاحلوا آماده مصرف شود
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹عدس و مضرات
🔹و محاسن آن
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹سوء تفاهم درباره عدس شناسی و مضرات و محاسن آن برمبنای طب سنتی در رابطه با عدس باورهای غلطی بین عموم رواج دارد که باید اصلاح شود.
🔹شاید این امر برخاسته از این دیدگاه طب جدید باشد که عدس منبع آهن و خونساز است اما همچنان که اشاره خواهد شد از نظر طب سنتی مصرف زیاد عدس تولید کننده خون سوداوی و غلیظ است و حتما باید با مصلحات آن مثل انواع روغن ها یا گوشت های لطیف مصرف شود البته متخصصان تغذیه نیز دریافته اند که خاصیت خونسازی خوب عدس فقط در کنار گوشت خود را نشان می دهد.
🔹به هر روی مصرف عدس به شکل امروزی مخصوصا به صورت کنسرو که گاهی در برنامه روزانه جوانان وجود دارد اصلا توصیه نمی شود.
🔹جایگزین عدس از نظر طب سنتی ماش است که تا حد زیادی از برنامه غذایی ایرانیان کنار رفته و جای دارد که به سفره های ایرانی باز گردد. به ویِژه ماش غذای بسیار خوبی برای فصل گرما است. البته عدس نیز خالی از فایده نیست و در برخی شرایط و برای برخی مزاجها می تواند مفید باشد اما مصرف زیاد آن برای هیچ مزاجی توصیه نمی شود.
🔹طبیعت آن: در حرارت مایل به اعتدال ( در واقع پوست آن گرم در اول و لب آن سرد در اول است و لهذا آب مطبوخ پوست آن ملین و لب یعنی جرم مقشر آن قابض است) و خشک است.
🔶🔹افعال و خواص آن:
🔹نفاخ و دیر هضم و مصرف زیاد آن مولد خون سوداوی و سودا و غلیظ کننده خون و
مانع عبور خون از عروق باریک است و باعث دیدن خوابهای پریشان و تاریکی بینایی می شود.
🔹آشامیدن آب پخته آن جهت امراض صدر و ریه و سرفه و درد سینه مفید است. (کوتاه مدت)و اگر بسیار خوب با سرکه پخته شود مقوی معده و بی نفخ و بی سرکه پخته آن نفاخ است.
🔹سوپ آن با روغن بادام جهت دوره نقاهت تب ها مفید است (کوتاه مدت) مضر سوداوی مزاج و افراد با ضعف بینایی و معده و قولنج و بواسیر است و سوزاننده خون و حتی در مصرف زیاد و طولانی مدت زمینه ساز ابتلا به برخی سرطانها است.
❗️مصلح آن بسیار پختن آن با روغن کنجد تازه و یا روغن گاو و یا روغن بادام و یا سرکه و با گوشت خوردن است.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹عدس و مضرات 🔹و محاسن آن 🔹بر مبنای طب سنتی 🔹سوء تفاهم درباره عدس شناسی و مضرات و محاسن آن برمبنای
🔶🔹عدس و مضرات
🔹و محاسن آن
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹لبنیات و مضرات آن
🔹برای بخشی از زنان و مردان
❗️افرادی که نباید_لبنیات مصرف کنند :
❌افرادی که از درد مفاصل رنج میبرند و یبوست دارند .
❌افرادی که سنگ “”کلیه، مثانه، کیسه صفرا”” دارند .
❌افرادی که نفخ معده و باد روده دارند .
❌افرادی که میکروب معده دارند .
❌افرادی که لک سفید “”برص””روی پوست خود دارند .
❌زنانی که عفونت و ترشح زنانگی دارند .
❌زنانی که کیست تخمدان دارند .
❌زنانی که درد قاعدگی و شکم درد دارند .
❌زنانی که دیر به دیر قاعده میشوند .
❌زنانی که سزارین شده اند.باید مصرف ماست و دوغ را به حداقل برسانند .
❌بچه هایی که شب ادراری دارند .
❌افرادی که صرع “”تشنج””دارند .
❌افرادی که افسردگی و ناراحتی اعصاب دارند .
❌افرادی که پر خواب هستند .
❌افرادی که فراموشکار هستند .
❌افرادی که لرزش بدن “”سر، دست، پا، گردن””دارند .
❌افرادی که نفس تنگی وآسم وسینوزیت دارند .
❌افرادی که زیاد عرق میکنند .
❌افرادی که کم کاری تیروئید دارند.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن
🔹در سنین چهارگانه مزاجها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹پرسش و پاسخ
🔹استادفرزندمن ۸ سال دارد مشکل من با اواین است که اشتهایی برای غذا درسه وعده ندارد و دادن شربتها و قرصهای اشتهاآورکلا بیفایده بوده است شما دارویی و درمانی برای ایجاداشتها درنوجوان من دارید خداخیرت بده
🔶🔹پاسخ
🔹دلایل و علل بی اشتهایی:::
اول بررسی میزان زردی در کودک و بررسی میزان خشکی گوارش و غلظت خونش مهم است + فعال بودن انگل + یبوست مستمر + التهابات درگوارش بالاخص روده بزرگ + خارش درمقعد+ در کودکان دندان درآوردن + کم کاری غددفوق کلیوی + فقرآهن + تب مالت + افزایش اسیداوریک + هپاتیت + بیماری ریوی + سل + اختلال درسیرپزکبدی و یا کلیه ها + انواع سرطانها + شوک های ناگهانی در زندگی + درکودکان بازی گوشی + بازیهای خطرناک با گوشی ها + بروزاسترسها با دیدن فیلم های مهیج درمقاطع تحصیلی خارج از مدرسه و خانه + غلبه خلط صفرا یعنی گرمی و خشکی + دور کردن کودک از تغذیه مزاج سرد و سوداوی
🔶🔹راهکاررفع بی اشتهایی درمزاج
🔹صفراوی یعنی سنین ۱۵ الی ۴۰ سالگی ::
🔹سرکه انگبین ( عسل ۲ واحد + عرق نعنا ۱ واحد + س که سیب خانگی ۱ واحد) ناشتا پنج قاشق دریک لیوان تا چهل روز + انگور + دمنوش ترنجبین با خاکشیر دمنوش ناشتا + پودرکلپرروی تغذیه ها + عرق بومادران با عرق شاهتره با خاکشیر ناشتا + بذرکرفس + روغن بادام تلخ با پایه اصلش یک قاشق ناشتا و قبل از غذاها + اب سیرابی + اب لیموباعسل + زیتون سبزرسیده + انگورسیاه + لیموشیرین + گریپ فروت + میوه به + سیب درختی + آلبالو + زنجبیل +مویز + پودرزنیان درتغذیه + سبزی تذخون + توت سیاه + کاهوبا سکنجبین+ زالزالک + سرکه انگور بعدغذا فقط یک قاشق + آبغوره یک قاشق + زرشک قرمز دریک لیوان درحداعتدال + شاتوت + خرفه + گل بنفشه + تمشک + ترشک + اب انار+ اب پرتقال زیادش یبوست آوراست + شربت اب لیمو + گلاب با عرق کاسنی و عسل ناشتا و قبل خواب و….
🔶🔹راهکاربی اشتهایی درمزاج سوداوی 🔹یعنی سنین بدو تولد تا ۳۵ الی ۶۰ سالگی:
🔹خاکشیر + زعفران و شربت ان + بابونه داروخانه دوم بدن و غفلت همه ماها + پیاز+ تربچه + سبزی نعتا + بذرشوید + + رازیانه برای زنان + زنجبیل + شیرین بیان مشوط به عدم فشارخون + دارچین + بومادران + هل و دمنوش ان + سبزی و بذزشنبلیله + سیرترشی بالای ده ساله و یا سیر + سیاهدانه + سبزی و بذر تره + سبزی های ترخون و مرزه + فالوده سیب با بیدمشک و زعفران و عسل معجونی پرقدرت و….
❗️بی اشتهایی دربلغمی ها یعنی سنین ۶۰ الی تا آخر عمر
🔶🔹علل و عوامل آن
🔹غلبه خلط بلغم + کیستها +میگرن+ پارکینسون ( لرزشها) + کم خوردن گوشت + بیخوابی ها+ حالات عصبی + اعتیاد به تریاک + کاهش قندخون و….
🔶🔹راهکاربرای بی اشتهایی بلغمی
🔹تغذیه گرم دراولویت ویژه
ارده با شیره انگور
گوشت کبابی گرم
❗️بی اشتهایی درکودکان دموی مزاج یعنی بدو تولد تا سنین ۱۵ سالگی
🔶🔹علل و عواملش
🔹بیماریهای عفونی + نوشیدنی های شیرین مکرر+ سرخک + تنها غذا خوردن + گلودرد + تب ها + آبله مرغان + هله هوله خوری قرن ۲۱ + استمرارمشاجرات و استرسهای داخل خانه + رژیم غذایی یکنواخت بدون آهن مثل سیب زمینی تنها دادن به کودک + استامینوفن + داروی خواب آور+ انتی بیوتیک ها که بسیا متداول شده !! + دیدن رنگ سیاه و قرمزمستمرتوسط کودک + فست فودها + غذای چرب + شکلات تلخ خارجی توام با الکل
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن 🔹در سنین چهارگانه مزاجها 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹پرسش و پاسخ 🔹استادفرزندمن ۸ سال
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن
🔹در سنین چهارگانه مزاجها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹پای مرغ داروی ویژه اعصاب
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹اعصاب آرام را با تغذیه طبیعی پای مرغ خانگی و نگاه طب سنتی ایجاد کنیم
ایجاد آرامش اعصاب به روش تغذیه
🔹برای ازبین بردن ضعف مغز و اعصاب ، پای مرغ یک کیلو ( پوست زرد رنگ و ناخن آن کنده شوند ) و حدود ۲ ساعت داخل آب نمک کم غلظت گذاشته و سپس در دیگ مسی قرار داده و ۱۰۰ گرم ماش و ۲۰۰ گرم هویج با سبزی مورد علاقه افزوده و پخته شوند و سپس صاف کرده و روزی چند لیوان آب آن خورده و یا بعنوان یک وعده غذائی مصرف شود .
🔶🔹 *گوشت مرغ ماشینی و صنعتی : 🔹( مزاجش سرد و تر )
مصرفش باعث بلوغ زودرس ، فقدان ارزش غذایی ، بروزسرطان های سینه در بانوان و پروستات آقایان ، و بخاطر پرورشی بودن آن و نوع تغذیه ، برای انسان ۲۷ درصد چربی اشباع دارد و فوق العاده مضر می باشد ، به علل رشد در فضای بسته بدون نور آفتاب در انسان سبب بالا رفتن اسید لاکتیک و حالتهایی چون افسردگی، ترس،اضطراب و دیدن کابوس را موجب می شود.
🔶🔹پای مرغ محلی داروی ویژه :
🔹پای مرغ در قسمت پنجه را به ھمراه پیاز، سبزیجات معطر جوشانده تا کاملًا آب باقیمانده آن حالت ژلاتین شود.سپس آب آن را صاف کرده و مابقی محتوای ظرف را دور ریخته میشود.
🔹خواص: تامین کلسیم بدن + تقویت حافظه + آرام کردن اعصاب + کمک به درمان آرتروز کمک به درمان پوکی استخوان و غضروف سازی + زیاد کردن فسفر مغز بال و گردن مرغ برای خانمها به علل تولید کیستهای رحمی ممنوع پوست مرغ دارای آلودگیهای محیطی ودارای چربیهای اشباع شده که سبب بالارفتن کلسترول
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔶🔹شیر بادام
🔹و خواص آن برای تقویت استخوان
🔹و تقویت مغزو ضد آلزایمر
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹شیر بادام طرز تهیه و خواص شیر بادام:
تقویت مغزجلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر
🔹 طرز تهیه شیر بادام:
♨️آب:۱لیوان
♨️مغزبادام:۱۲عدد
♨️عسل یاخرما:۱ق یا۲عدد
✍تمام مواد داخل مخلوط کن ۱۵دقیقه میکس وبعدمیل کنید
روش تهیه نوشیدنی های بی نظیر گیاهی+ خواص درمانی
شیر بادام پرچرب
🔶🔹مواد لازم:
🔹مغز بادام خام ۵۰ گرم,بادام هندی خام۱۰ عدد, عسل ۳قاشق غذا خوری, آب سرد ۳ لیوان
🔶🔹طرز تهیه:
🔹بادام را ۴ الی ۶ ساعت در آب ولرم بخیسانید تا پوست آن نرم شود سپس پوستش را جدا کنید و آن را به همراه بادام هندی, آب سرد و عسل در مخلوط کن بطور کامل مخلوط کنید ( ۲ تا ۵ دقیقه )تا مخلوط کاملا به صورت شیر در آید .البته الزامی نیست که بادام هندی را به همراه داشته باشد .
🔶🔹خواص :
🔹این نوشیدنی بسیار گوارا پر چرب و خوشمزه است و فواید فراوانی دارد. الکترولیتهای بدن را تنظیم میکند، تقریبا همه اسید آمینه ها مور نیاز را برای بدن فراهم می کند برای رشد و کودکان و نوجوانان بسیار مفید است و باعث لطافت پوست میشود و به آن نشاط و شادابی میبخشد. برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و می تواند جایگزینی برای مکملهای کلسیم غیر ضروری باشد
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی
🔹و روغن شتر و خاصیت آنها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹گوشت شتر:
🔹شتر چون حیوان سختکوشی است و در شرایط سخت آب و هوائی روزگار میگذراند و ساختار بدنی او با شرایط سخت آب و هوائی، تشنگی و … وفق پیدا نموده به همین جهت مصرف گوشت آن حسب رابط آکل (خورنده) و مأکول (خورده شده) روی انسان اثر مثبتی میگذارد و مایه سختکوشی و مقاومت جسم و روح انسان میگردد.
🔹گوشت شتر بالاخص برای افراد سرد مزاج مناسب است، پیچیدن پوست شتر به دور اندام سرد گرمابخش اندام است.
🔹از جمله منافع شتر ادرار شتر میباشد که برای بیماری آسم و برونشیت به صورت نوشیدنی مجرب است.
🔹چربی شتر و کوهان او از بهترین روغنها و چربیها جهت گرمابخشی اندام و رفع سردی آن است و رافع درد مفاصل است.
🔹در احادیث و روایات مکرر در خصوص خواص ادرار شتر تائید و تأکید گردیده تا بدان جا که امام کاظم (ع) در کتاب وسائل الشیعه جلد ۲۵ میفرماید: ادرار شتر بهتر از شیر آن است.
🔶🔹همچنین جناب مفضل از امام صادق (ع) برای درمان بیماری تنگی نفس خود از او پرسش میکند و امام (ع) در پاسخ به ایشان فرمود:
🔹ای مفضل برای این عارضه، ادرار شتر شیرده بخور.
🔹مفضل میگوید من از آن خوردم و خداوند بیماریام را زدود. (طب الائمه ص ۱۰۳)
🔹همچنین ترکیب دو واحد مغز شتر به همراه یک واحد از مغز گوسفند به صورت پخته شده یک قاشق در روز از داروهای مجرب جهت درمان کمبود پلاکت خون میباشد.
🔹مصرف زیاد گوشت شتر برای افراد گرمایی خوب نمیباشد واین افراد بهتر است گوشت شتر به اندازه وبهمراه خوراکی ها خنک مصرف نمایند.
🔹دوغ شتر دارای خواص بسیار خوب است وبرای استخوانسازی و دیابت مناسب.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی 🔹و روغن شتر و خاصیت آنها 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹گوشت شتر: 🔹شتر چون حیوان سختکو
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی
🔹و روغن شتر و خاصیت آنها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹سویق عدس و راهکار تهیه آن
🔹و تعارضات
🔹در مصرف غیر متعارف عدس
🔶🔹سوال
🔹سویق عدس چند دقیقه رو حرارت تفت بدین کافیه؟متشکرم
🔶🔹 جواب
🔹۱:با سلام استاد تو این مطلب در مورد سویق نوشته نمیخواد پخته بشه حبوبات بصورت خام تفت داده شود اما شما فرمودین پخته وخشک سپس تفت داده شود کدوم بهتره ؟؟
۲- اگرپخته شده و خشک شود اب ذاتی آن که نیازاست بیرون ریخته ایم عقل میگه این خطااست و اما اگرهمانند آردی که برای حلواتفت میدهیم این عدس را تفت بدهیم و سویق کنیم این خاصیت ذاتی حفظ میشه
۳= سویق عدس زیادش تولید خلط سودا میکنه و بانوانی که بیش از حدخونریزی رحمی در یک مقطع دارند و یا عازم سفر زیارتی هستند برای قطع خونریزی مفید است و لیکن زیادش برای بانوان سردی رحم و تخمدان تولید میکنه
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133