🟠 نام و یاد و خط امام خمینی قلب شیطان بزرگ را به لرزه در می آورد!!
✅ نتانیاهو خبیث، "نماد تفکرات" ضد بشری و شیطانی غرب (طی سخنرانی ۵۶ دقیقه ای در کنگره آمریکا در میان هیاهو و۵۳ بار تشویق نمایندگان صهیونیست) از وحشت خود از به ثمر نشستن راهبرد الهی امام خمینی یعنی "صدور انقلاب اسلامی" لب به اعتراف گشود،
در حالیکه در همان زمان، مقابل کنگره، "پژواک فریادهای خمینی کبیر" در محکومیت اسرائیل از حلقوم بیش از ده هزار نفر از شهروندان آمریکایی، به گوش میرسید! شهروندانی که پرچم آمریکا را به آتش کشیده و پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند!!
🔶 آری بعد از بیش ۶۰ سال دشمنی آمریکا با امام خمینی قدس سره، هنوز این "ستاره بی بدیل" تاریخ اسلام و تشیع میدرخشد و نام و یاد و مکتب و اهداف او لرزه بر "جبهه متحد کفر" می اندازد؛
🔷به اعتقاد نگارنده:
سخنان قصاب غزه "اعلام رسمی" تحیر و اضطراب جهان کفر از "روند رو به تزاید" گرایش ملتهای آزادیخواه جهان به خط خمینی کبیر است؛
"وعده الهی" در "حال تحقق" است و دامنه نفود مکتب سیاسی و الهی امام خمینی دائما در حال گسترش است و از میان آزادیخواهان جهان یارگیری نموده و امواج مردمی حمایت از فلسطین در آمریکا شاهد بر این واقعیت است که این اندیشه نورانی اکنون به سوی سر فرماندهی جبهه متحد کفر "اردو کشی" نموده است!
♦️بی تردید "جهان جدید" را اندیشه امام خمینی و امام خامنه ای رغم خواهد زد و بشر در ذیل تمسک به این خط نورانی، به دوران "منجی موعود عج" خواهد رسید؛ ان شاءالله،
نا امید نشویم، خسته نشویم.
🔺يَا بَنِيَّ اذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَأَخِيهِ وَلَا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ
۸۷/ یوسف
🖌میراحمدرضا حاجتی
@hajati
تفکر استراتژیک؛ ابزار جنگ نامتقارن شناختی
✍سید یاسر جبرائیلی
در عرصه جنگ شناختی، آنچه میتواند دست برتر را برای ایران ایجاد کند، ترویج فرهنگ تفکر استراتژیک در میان مردم است. تفکر استراتژیک به معنی توانایی تحلیل و ارزیابی شرایط پیچیده و پیشبینی نتایج بلندمدت تصمیمات است. این نوع تفکر مستلزم داشتن دیدگاهی کلنگر و آیندهنگر است که میتواند افراد را در برنامهریزیهای دقیق و هدفمند یاری دهد.
تفکر استراتژیک شامل چندین مرحله مهم است:
1.تحلیل وضعیت کنونی: درک دقیق از شرایط فعلی و شناخت نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها (تحلیل SWOT).
2. تعیین اهداف بلندمدت: مشخص کردن اهدافی که باید در طولانیمدت به آنها رسید.
3. شناسایی مسیرها و گزینهها: بررسی راههای مختلف برای رسیدن به اهداف و ارزیابی مزایا و معایب هر یک.
4. تصمیمگیری آگاهانه: انتخاب بهترین مسیر با توجه به منابع موجود و اولویتها.
5. پیگیری و ارزیابی مداوم: نظارت بر پیشرفت و اعمال تغییرات لازم در صورت نیاز.
اگثریت مردم ما باید قدرت این سطح از تفکر را در نسبت با اهداف انقلاب اسلامی داشته باشند. مردم ما باید با نگاهی کلان، تحلیلی جامع از وضع کنونی انقلاب اسلامی داشته باشند، اهداف عالیه انقلاب را بشناسند، بر مسیری که میرویم مشرف باشند و فعالانه بر حرکت دولت و ملت در انتخاب مسیر صحیح و حرکت به سمت اهداف، نظارت کنند. قلب مردمسالاری دینی همین است.
اگر دستور کار دستگاههای تبلیغاتی ما هشتگسازی و عملیات روانی شد، قطعا در جنگ شناختنی بازندهایم؛ چرا که اولا قدرت دشمن در این عرصه بسیار بیشتر از ماست، ثانیا اساسا پیروزی جبهه حق با ابزارهای باطل محال است. این سیاست اموی است که بر جهل مردم سوار است. ابتنای سیاست علوی بر آگاهی مردم است.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی میفرمایند تبلیغات یعنی رساندن حقیقت به گوش مردم.
بنابراین، به جای تمرکز بر روشهای سطحی و موقت، نظام آموزشی و تبلیغاتی ما باید قدرت تفکر استراتژیک را در مردم ایجاد کند. وقتی این توان در مردم ایجاد شد، افراد با دقت و هوشیاری بیشتری میتوانند نسبت به اطلاعات و تبلیغات دریافتی واکنش نشان دهند و فریب عملیات روانی دشمن را نخورند.
ختم کلام اینکه در جنگ شناختی، ما اگر دست به نبرد متقارن با دشمن بزنیم، بازندهایم. ما نیازمند استراتژی نامتقارن در جنگ شناختی هستیم و ابزار آن، مسلح شدن مردم به تفکر استراتژیک است.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
✍خاطرهای از شهيد سپهبد علی #صياد_شيرازی در مورد #عملیات_مرصاد :
🔸«شبانه خودم را با یک فروند هواپیمای فالکون به کرمانشاه رساندم و صحنه پیشروی دشمن را از نزدیک مشاهده کردم و متوجه اوضاع شدم. چنان جو پریشانی و اضطراب در مردم ایجاد شده بود که سراسیمه از خانه بیرون آمده بودند. از طرفی جاده کرمانشاه به بیستون از خوردوهایی که در انتظار جابه جایی بودند، مملو بود و ترافیک سنگینی ایجاد شده بود...
🔸صبح روز پنج مرداد عملیات با رمز یا علی(ع) آغاز شد. در تنگه چارزبر چنان جهنمی برای یاران صدام برپا شد که زمانی برای پشیمانی نمانده بود. جاده به زودی انباشته از ادوات سوخته شد.
هم زمان با عملیات هوانیروز علاوه بر گروههای مردمی، تعدادی از لشکرهای سپاه نیز که از جنوب به غرب آمده بودند، وارد عملیات شدند. راه از هر سو به روی بازماندگان کاروان بسته شده بود و آنان به سختی میتوانستند به عقب برگردند. بعضی از آن ها به روستاها پناه بردند و بعضی هایشان با خوردن قرص سیانور به زندگی خود خاتمه داده بودند...
🔸عملیات که تمام شد در جاده کرمانشاه- اسلام آباد غرب هزاران کشته از آنان به جا مانده بود. اجساد پسران و دخترانی که با ملت خود بسیار ناجوانمردانه رفتارکرده بودند. کسانی که روز تنهایی میهن به یاری اردوی خصم شتافته بودند...
🔸خداوند میفرماید: بجنگید تا آن کفار که من میخواهم به دست شما عذابشان بدهم و به ما قول و وعده می دهد تا آن ها را خوار کند و به شما پیروزی وعده می دهد و قلب های شما را شفا بخشد. کدام قلب ها؟ قلب هایی که قبل از این عملیات گرفته و غم زده بود. رزمندگان اسلام قلب و دلشان با امامشان برای همیشه گره خورده بود.
امام اشارهای دارند که پذیرش قطع نامه مثل نوشیدن زهر بود برای رزمندگان اسلام که سال ها فداکاری کرده بودند. در حالی که هشت سال تلاش شده بود بعد از آن ما دلمان می خواست به صورتی دیگر نبرد تمام می شد. دلمان گرفته بود. اما خداوند با این پیروزی بزرگ و با این کشتار دسته جمعی بدترین و خبیث ترین دشمنانمان به دست ما، موجب رضایت خاطر رزمندگان اسلام شد و پایان نبرد هشت ساله دفاع مقدس با این عملیات درخشان #مرصاد انجام گرفت.»
📖 #کتاب نگاه پژوهشی به تاریخ معاصر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ص ۳۷۱ الی ۳۹۰
🖊تحقیق و پژوهش: استاد مهدی امینی
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 سخنرانی این سلاخ در آمریکا را خوب گوش کنید: ایران، ایران، ایران ...
حالا کپشن منوتو را بخوانید: جمهوری اسلامی
ترامپ و نتانیاهو و بایدن و دیگران صریح میگویند با ایران دشمنی دارند. این ورشکسته ها مامور هستند بگویند: جمهوری اسلامی
البته واقعیت همین است که خواب و شب را کلمه ی ایران از این سلاخ ها گرفته است.
و این هم نباید فراموش شود که مشکل از ایران نیست. ایران مادر است. از چند هزار سال پیش بوده، این جوجویِ چند ده ساله مشکل منطقه است که حلش خواهیم کرد.
به شیوه ی خودمان
تا دیگر اسم ایران به عنوان مشکل در کنگره ی آمریکا و کجا و کجا تکرار نشود.......
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
🔴کدام پزشکیان؟!
✍ مهدی عسگری
این روزها با دو روایت متفاوت یا متضاد از دولت چهاردهم روبرو هستیم، حال باید دید که در عمل یعنی در انتخاب کابینه و نیز اتخاذ سیاستها و تصمیمات راهبردی، کدامیک به واقعیت تبدیل خواهد شد؟
پزشکیان اخیرا (و نه در دوران تبلیغات) نکاتی را درباره #عدالتورزی طرح کرد که بسیاری از سیاستمداران به اصطلاح اصولگرا یا انقلابی هم با این صراحت آنها را مطرح نمیکنند و حتی در ایام تبلیغات هم چنین تصریحی از آنها مشاهده نشد!
اینها مضمون سخنان اخیر رئیس دولت چهاردهم است:
توسعه به این قیمت که عدهای از مردم زیر چرخهای آن له شوند را قبول نداریم
رشد اقتصادی که مردم از آن بهرهای نداشته باشند را نمیخواهیم!
دعوا بر سر نسبت بین #عدالت و #توسعه یک دعوای قدیمی است که از زمان دولت مرحوم هاشمی، کشور درگیر آن بوده است و نگاه اطرافیان دکتر پزشکیان (که با دیدگاه او تعارض دارد) در اغلب دورهها بر کشور حاکم بوده است.
نکتهی مهمی که به شدت مورد غفلت در دهههای اخیر بوده، سهم مردم از رشد اقتصادی بوده است، یعنی حتی در سالهایی که کیکِ اقتصاد، بزرگ شده، تنها سهم سرمایهداران از آن افزایش یافته و سهم عموم مردم رو به کاهش بوده است.
پزشکیان درباره حاکم شدن نظام طبقاتی در حوزه سلامت و آموزش نیز بارها اعلام مخالفت کرده است یعنی او این وضعیت که فقط یک طبقهی ابرسرمایهدار، خدمات ویژه دریافت کنند و فرصتها در اختیار آنها باشد را مخالف آرمانهای انقلاب و عدالت میداند.
اینها رویکردهای بسیار مهمی است که سالها گمشدهی عرصه حکمرانی ما بودهاست (البته نه در سخن بلکه در عمل) هرچند روایت #اطرافیان_پزشکیان با این رویکردها، تطابق چندانی ندارد یعنی بسیاری از اعضای شورای راهبردی و کمیتههای تخصصی، اساسا دیگاههای متضادی با رئیسجمهور منتخب دارند و باید دید که در عمل، #کدام_پزشکیان بر دولت چهاردهم حاکم میشود؟
این نگرانی زمانی پررنگ میشود که پزشکیان در موارد بسیاری، موضوع را به نظر کارشناسان ارجاع داده است، از اختلاف نظر میان کارشناسان که بگذریم، سئوال اینجاست که اختلاف میان نظر اطرافیان و مشاوران دولتِ جدید با رویکردهای رئیسجمهور، به کجا خواهد انجامید؟
در مسائل منطقهای نیز پزشکیان ورود خوبی را در ارتباط با جبهه مقاومت داشت، بویژه پاسخ او به سيدحسن نصرالله (آنهم در شرایط ملتهبی که لبنان در معرض حمله نظامی قرار گرفته) بسیار تعیینکننده بود.
صورتِ ظاهری این تضاد، در رفتن دکتر پزشکیان به هیأتهای مذهبی، خود را نشان داد. بویژه اینکه او به هیأتهایی سرزد که از نگاه برخی نزدیکانش، امثال آنها مصداق #طالبان هستند!
این را هم بگویم، واقعیتِ پزشکیان همین تصویری است که از او میبینیم، اهل نمایش و شوآف بازی نیست، در مجلس نیز همین روحیه را داشت، او در میان طیف سیاسی همراهش، وجوه تمایز قابل توجهی دارد که اگر این وجوه، بر دولت او نیز حاکم شود راهگشا خواهد بود و در غیر اینصورت، دولت چهاردهم، دچار تضاد و چالش خواهد شد.
پزشکیان همچنان بر ایجاد اجماع و #وفاق بر سر مسائل اصلی کشور تأکید دارد بویژه که میداند با این میزان رأی و اختلاف اندک آراء، درصورت تداوم کشمکشهای داخلی، فرصت اخذ تصمیمات بزرگ از دولت گرفته میشود.
او به فکر ترمیم شکافها و دلخوریهای سیاسی است اما برخی اطرافیان، همچنان بر طبل تفرقه میکوبند و بر فعالسازی گسلهای اختلاف برانگیز اصرار میکنند.
کشور به شدت، تشنه عدالت و مردمیسازی واقعی حکمرانی است، تشنهی کم شدن فاصلهها و شکافهای بی اعتمادی است، تشنهی مقابله با الگوهای سرمایهداری است که با توسعهی فقر و محرومیت، تمدنی به ظاهر زیبا را برای ابرسرمایهداران به ارمغان میآورد...
پزشکیان آیا در عرصه انتخاب کابینه و اتخاذ سیاستها، امکان تحقق سخنان خود را خواهد یافت؟ یا نگاه دیگری بر دولت چهاردهم حاکم خواهد شد؟ و یا دولت چهاردهم به آفت اختلافات داخلی (میان این رویکردهای متضاد) مبتلا میشود؟
بروز اختلاف رویکرد درون دولت و به تبع آن درون حاکمیت، میتواند کشور را آبستن التهابات سخت، تلخ و پرهزینهای کند، چالش از درون، زمینه را برای درگیریهای منطقهای فراهم کرده و مسیر حرکتِ دولت را مسدود میکند، همانطور که حاکم شدن دیدگاههای عدالتطلبانه رئیسجمهور منتخب، میتواند راهگشا باشد.
#آزمون_صداقت
#دروغ_ممنوع
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
جبهه اصلاحات در دولت پزشکیان به دنبال چیست؟ - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1626603/%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%DA%86%D9%BE-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔻 رفتار مرموزانه روزنامه جمهوری اسلامی/ تخریبهایتان علیه شهید رئیسی را فراموش کردهاید؟
🔹 روزنامه جمهوری اسلامی با سردبیری مسیح مهاجری (پنجشنبه گذشته) در بخش «تحلیل سیاسی هفته» خود، با انتقاد از منتقدین پزشکیان، آنها را مخالف رهبری معرفی کرده است. در این مقاله آمده است: «متاسفانه علیرغم توصیههای رهبری در حالی که چند صباحی از انتخابات نگذشته و هنوز دولت جدید مشخص و معرفی نشده، حملات برخی جناحهای تمامیّتخواه به رئیس جمهور منتخب آغاز شده که سعی در برهم زدن آرامش جامعه و قطبی کردن مجدد شرایط دارند.»
🔹 این ولایتپذیری مصلحتی و اهمیت دادن به امنیت روانی جامعه درحالی شکل میگیرید که با جستوجویی اندک در میان آرشیو روزنامه جمهوری اسلامی در زمان حیات شهید رئیسی، حملات تند و بیشرمانه این روزنامه به ایشان و دولتشان مشاهده میشود، آن هم در زمانی که رهبر معظم انقلاب درباره دولت سیزدهم فرمودند: « بنده در این سیوچند سال از همه دولتها با گرایشها و توانهای مختلف حمایت کردم. همه دولتها مستحق این کمک همهجانبه هستند. ما به همه دولتها کمک کردیم. لکن در مورد این دولت علاوه بر کمک بنده با نگاه به این ۲ ساله تمجید هم میخواهم بکنم.»
🔹 درحالی که رهبر انقلاب در تمام این سه سال، به کرات از دولت شهید رئیسی حمایت کرد، اما روزنامه جمهوری اسلامی، در هر گزارش سعی میکرد به کنایه و توهین، به دولت شهید رئیسی بتازد. او در مرداد ۱۴۰۰ زمانی که رئیسی هنوز دولت را تحویل نگرفته بود در بهانهجویی کودکانه، حضور مهمانان خارجی در مراسم تحلیف را به شهید رئیسی نسبت داده و آن را امری زائد میخواند! در حالی که مسول برگزاری مراسم تحلیف، مجلس شورای اسلامی است و نه دولتی که مستقر نیست! این حملات کودکانه در زمان استقرار دولت نیز پابرجا ماند و حالا رجانیوز برخی از این حملات را بازخوانی میکند:
🔹 مردادماه ۱۴۰۰: مراسم تحلیف آقای رئیسی، نمادی از آلوده شدن به تشریفات زائد بود.
🔹 اردیبهشتماه ۱۴۰۱ و تنها ۹ ماه پس از استقرار دولت: آقای رئیسی: شجاعانه کنار بروید!
🔹 دیماه ۱۴۰۱: شاید بزرگواران چشم برزخی دارند. شاید دیدن توفیقات دولت نیاز به چشم مسلح دارد که در صلاحیت ما نیست که نمیبینیم.
🔹 فروردینماه ۱۴۰۲: خُرد و خمیر شدیم زیر قطار پیشرفت دولت رئیسی، التماس می کنیم متوقفش کنید!
🔹 اردیبهشتماه ۱۴۰۲: آقای رئیسی! تا اینجای کار تجدید شدید!
🔹 اردیبهشتماه ۱۴۰۳: از مصاحبه با خبرنگاران مستقل پرهیز می کنید تا ناکامی ها را کامیابی جلوه دهید/ از رئیس جمهور کره جنوبی یاد بگیرید
🔹 اردیبهشتماه ۱۴۰۳: دولت رئیسی، دولت تکذیبیه است!
🔹 این کنایهها و حملات حتی پس از شهادت شهید رئیسی نیز ادامه پیدا کرد و از آنجا که محبوبیت بینظیر شهید رئیسی موجب نگرانی صاحبان این روزنامه شده بود؛ همنوا با رژیم صهیونیستی از بیان خدمات و خصایص این شهید خشمگین شدند و در مقالهای از زیادهروی در تقدیس شهید رئیسی انتقاد کردند.
🔹 حالا و با به قدرت رسیدن دوستان مسیح مهاجری، روزنامه جمهوری اسلامی به ناگاه یادش افتاده است که باید از رئیس جمهوری حمایت کند و دست از اختلافات برداشت!
#دلم_سوخت
#دولت_مردمی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 صیــاد
🔹 عملیات مرصاد از مهمترین عملیاتهای ایران در دفاع مقدس است که شهید صیاد شیرازی با کمک هوانیروز ارتش نقش بیبدیلی را در این عملیات و شکست گروهک منافقین ایفا کرد.
@Hasanabbasi_students
🔰 سالگرد عملیـات مرصــاد
🔻 رؤیایی که در باتلاق مرصاد به کابوس بدل شد
♨️ ... براساس تقسیمات انجام شده، ۴۸ ساعته به تهران خواهیم رسید... کاری که ما میخواهیم انجام دهیم در حد توان و اِشِل یک ابرقدرت است؛ چون فقط یک ابرقدرت میتواند کشوری را ظرف این مدت تسخیر کند...
👆 این جملات بخشی از سخنرانی مسعود رجوی (سرکرده منافقین) در ۳۱ تیرماه ۱۳۶۷ و در جمع نیروهای این گروهک تروریستی در سالن اجتماعات پایگاه موسوم به اشرف است که در آن، آغاز «عملیات فروغ جاویدان» و «فتح تهران» را اعلام نمود.
🔹 كمتر از یك ماه قبل از این، «مروین دایملی»، نماینده كنگره آمریكا در روز ۲۷ ژوئن ۱۹۸۸میلادی/ ۶ تیر ۱۳۶۷ در تظاهراتی كه منافقین در واشنگتن برپا نموده بودند، طی سخنانی كه از یك شبكه تلویزیونی آمریكا پخش میشد، اظهار داشت:
🔻«نباید دست از تلاش كشید، مطمئن باشید كه با كمی صبر و تلاش بیشتر به زودی از مهران به تهران رژه خواهید رفت.»
🔹 ستون نظامی منافقین در ساعت ۱۵/۳۰ روز دوشنبه سوم مرداد ماه سال ۱۳۶۷ با حمایت کامل ارتش صدام و با عبور از مرز در محور سرپل ذهاب، حمله خود را از گردنه پاتاق به سوی کرند آغاز کرد. در این شرایط ارتش بعث با توپخانه این گردنه را هدف قرار داد و از طرف دیگر هواپیماهای عراقی منطقة شمال گردنه موسوم به «ریجاب» و چند روستای پرجمعیت آن حوالی را بمباران شیمیایی نمودند، که عدة زیادی شهید و مصدوم بر جای گذاشت.
🔹 پس از ورود نیروهای منافقین به کرند و اسلامآباد، درگیری تا چند ساعت در شهر ادامه داشت و شماری از نیروهای مردمی و سپاه با آنان درگیر شدند، اما تلاش آنها به دلیل نداشتن آمادگی بیثمر بود و شهر به اشغال درآمد. منافقین در اسلام آباد به کسی رحم نکردند و هر فردی که ته چهره بسیجی داشت را به رگبار گلوله بستند. حتی در بیمارستان امام خمینی اسلام آباد و در فجیعترین جنایت، مجروحان را از روی تخت به محوطه بیمارستان برده و همه آنها را به رگبار گلوله بستند.
🔹 سلاحها و ادوات نظامی ارتش به اصطلاح آزادیبخش عمدا از روی جاده حرکت میکردند تا اتومبیلهای مردم را کنار زده و آنها را دچار هراس نمایند.
🔹 با طلوع خورشید چهارشنبه پنجم مرداد ۱۳۶۷ عملیات «مرصاد» به فرماندهی سپهبد شهید علی صیاد شیرازی با رمز مبارک یا علی ابن ابیطالب(علیهالسلام) و به منظور مقابله با منافقین در منطقه اسلام آباد و کرند، در غرب استان کرمانشاه آغاز شد.
🔹 نیروهای سپاه و ارتش و بسیج مردمی باز هم به سوی میادین نبرد سرازیر شدند، گویی در سالهای ابتدائی دفاع مقدس به سر میبردیم، انگار نه انگار که هشت سال جنگ را پشتسر گذاشته بودند، همه باانگیزه و تازهنفس به منطقه عملیاتی مرصاد رسیده بودند و سرانجام روز ۶ مرداد و پس از دو روز درگیری عده بسیاری از نیروهای منافقین که در محاصره گرفتار شده بودند، به هلاکت رسیده و بقیه پا به فرار گذاشته یا در روستاهای اطراف مخفی شده که با اقدامات بعدی، تمامی آنها دستگیر و به مقامات قانونی تحویل داده شدند.
متن کامل:
kayhan.ir/001E5X
@Hasanabbasi_students
💢پنج مرداد و فروغ جاویدان
ما آن را به نام عملیات مرصاد می شناسیم اما #مسعود_رجوی این عملیات وطن فروشانه را #فروغ_جاویدان نام گذاری کرده بود.
سال ۱۳۶۴ مسعود رجوی به عراق رفت و در بدو ورود مورد استقبال معاون رئیس جمهور این کشور قرار گرفت، کشوری که با ایران در حال جنگ بود.
رجوی در خیانتی بزرگ که حتی #بنی_صدر هم به او معترض میشود (همین ایام دختر بنی صدر از رجوی طلاق گرفت) ارتش آزادی بخش ملی را تشکیل داد تا کنار بعثی ها با هموطنان خود بجنگد. جاسوسی، شنود بیسیم ها، درز اطلاعات و اخبار عملیات ها، بازجویی و جذب اسیران ایرانی، ترور هزاران بیگناه در داخل کشور از جمله اقدامات مسعود و سازمانی بود که شعارش آزادی خلق بود.
اوج این خیانت در پنجم مرداد ۱۳۶۷ رخ داد و آرزوی مسعود فتح تهران بود در حرفها و وعده هایش به #صدام_حسین مطرح میکرد که وارد هر شهری که بشویم مردم خود به استقبال آنها خواهند آمد.
درگیری جدی در منطقه اسلامآباد غرب و کرند غرب در استان کرمانشاه، آغاز شد. رمز عملیات "یاعلی" و فرمانده آن #صیاد_شیرازی بود.
او و رزمندگان رشادتهای زیادی بخرج دادند تا اهالی روستاها و شهرها را از شر وجود خونخواران رجوی نجات دهند.
#صیاد درسی به آنها داد که در تاریخ ماند. آنچنان بغضی از صیاد داشتند که در نهایت صیاد را #ترور کردند.
بعد از عملیات فروغ جاویدان، مسعود چندین سخنرانی ایدئولوژیک با نظریات جدید داشت که علت شکست در این عملیات را تعلقات جنسی و عاطفی دانست و مساله "ازدواج ایدئولوژک" را مطرح کرد.
هنگام و بعد از این عملیات، زندانهایی که اعضای مجاهدین(منافقین) در آن زندانی بودند شلوغ شد اخباری به آنها رسیده که رجوی در حال پیشروی است. و ماجرا جدیدی رخ داد. شاید در فرصتی دیگر به این مساله بپردازیم.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
سفر بنیامین نتانیاهو به امریکا ضمن داشتن وجوه راهبردی دارای تاثیرات بسیار مهمی در منطقه پیرامون ماست:
۱- با توجه به تبدیل شدن مسائلی همچون جنگ اوکراین، سقط جنین، روابط چین و تایوان و بحران مهاجران به مسایل داغ در کارزار انتحاباتی ۲۰۲۴، شاهد کاسته شدن از توجه به اسراییل در انتخابات ریاست جمهوری هستیم. سفر نتانیاهو و سخنرانی او در کنگره با محوریت خطر ایران آن هم پس از ترور ترامپ در جهت تقویت نقش نزاع ایران و اسراییل در صحنه انتحابات است. داغ شدن مسائل رقیب چیزی نیست که اسراییل خواهان آن باشد.
۲- سفر نتانیاهو به امریکا فراتر از مسئله انتخابات پیشدرآمد حمله اسراییل به جنوب لبنان است: از یکسو همسویی بیشتر نتانیاهو با پیشنهادات اخیر حماس برای آزادی گروگانها پیشدرآمد مسکوت گذاشتن مسئله غزه حتی بصورت موقت خواهد بود. از سوی دیگر همزمانی سفر نتانیاهو به امریکا و سفر بشاراسد به مسکو در جهت یک تغییر کلان امنیتی در منطقه است که معتقدم این تغییر کلان چهبسا آغاز جنگ با لبنان باشد. یک هفته پیش در یادداشتی که در این کانال منتشر شد بر این امر تاکید کردیم که حمله پهپادی به تلآویو و لو از مبدا یمن به داغ شدن نزاع حزبالله و اسراییل خواهد انجامید.
✅@Seidnima70
#یادداشت
📌 ضرورت نگاه جدی و محتاطانه ایران به استراتژی نیابتی خود
### مقدمه 🌐
در تحلیل اخیر منتشر شده توسط اندیشکده مؤسسه خاورمیانه، به بررسی پیامدهای جنگ بین ایران و رژیم صهیونیستی پرداخته شده است. در این تحلیل بر ضرورت بازنگری و احتیاط بیشتر ایران در همکاری با نیروهای نیابتیاش تاکید شده است. همچنین امکان از سرگیری مذاکرات هستهای بین ایران و آمریکا و آینده روابط دیپلماتیک دو کشور نیز بررسی شده است. این مقاله به بررسی جزئیات مطرح شده در این تحلیل و لزوم تغییر رویکرد ایران در استفاده از استراتژی نیابتی میپردازد.
ادامه...... 👇👇👇