هدایت شده از بینات
💠 اربعین درس استقامت در میدان مقابله با جنگ تبلیغاتی دشمن.
🍃🌸 حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🍃🍎 به همان اندازه که مجاهدت حسینبنعلی(علیهالسّلام) و یارانش به عنوان صاحبان پرچم، با موانع برخورد داشت و سخت بود، به همان اندازه نیز مجاهدت زینب (علیهاالسّلام) و مجاهدت امام سجّاد(علیهالسّلام) و بقیهی بزرگواران، دشوار بود.
البته صحنهی آنها، صحنهی نظامی نبود؛ بلکه تبلیغی و فرهنگی بود.
👈🕯ما به این نکتهها باید توجه کنیم.
👈🕯درسی که اربعین به ما میدهد، این است که باید یاد حقیقت و خاطرهی شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگهداشت.
🌐 شما ببینید از اول انقلاب تا امروز، تبلیغات علیه انقلاب و امام و اسلام و این ملت، چه قدر پرحجم بوده است.
🍃⚘ چه تبلیغات و طوفانی که علیه جنگ به راه نیفتاد جنگی که دفاع و حراست از اسلام و میهن و حیثیت و شرف مردم بود.
🍃🌷ببینید دشمنان علیه شهدای عزیزی که جانشان - یعنی بزرگترین سرمایهشان - را برداشتند و رفتند در راه خدا نثار نمودند، چه کردند و مستقیم و غیرمستقیم، با رادیوها و روزنامهها و مجلهها و کتابهایی که منتشر میکردند، در ذهن آدمهای سادهلوح در همه جای دنیا، چه تلقینی توانستند بکنند.
🕯🍃اگر در مقابل این تبلیغات، تبلیغات حق نبود و نباشد و اگر آگاهی ملت ایران و گویندگان و نویسندگان و هنرمندان، در خدمت حقیقتی که در این کشور وجود دارد، قرار نگیرد، دشمن در میدان تبلیغات غالب خواهد شد.
🌐 میدان تبلیغات، میدان بسیار عظیم و خطرناکی است.
🗓 ۲۹ شهریور ۱۳۶۸
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🍃🕯 اهمیت حضور جابربن عبدالله انصاری بر سر مزار امام حسین(علیه السلام) در روز اربعین.
🍃🌺 حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🌿 جابربنعبدالله جزو مجاهدین صدر اول است؛ از اصحاب بدر است؛
یعنی قبل از ولادت امام حسین، علیه السلام، جابربنعبدالله، در خدمت پیغمبر بوده و در کنار او جهاد کرده است.
🍎 کودکی، ولادت و نشو و نمای حسین بن علی (علیهماالسلام) را به چشم خود دیده است.
🍏 جابربنعبدالله به طور حتم بارها دیده بود که پیغمبر اکرم، حسینبنعلی را در آغوش میگرفت، چشمهای او را میبوسید، صورت او را میبوسید، پیغمبر به دست خود در دهان حسین بن علی غذا میگذاشت و به او آب میداد؛ اینها را به احتمال زیاد جابربنعبدالله به چشم خود دیده بود.
🌿 جابربنعبدالله به طور حتم از پیغمبر به گوش خودش شنیده باشد که حسن و حسین سرور جوانان اهل بهشتاند.
🌿 بعدها هم بعد از پیغمبر، موقعیت امام حسین، شخصیت امام حسین - چه در زمان خلفا، چه در زمان امیرالمومنین، چه در مدینه و چه در کوفه - اینها همه جلو چشم جابربنعبدالله انصاری است.
🌿 حالا جابر شنیده است که حسینبنعلی را به شهادت رساندهاند. جگرگوشهی پیغمبر را با لب تشنه شهید کردهاند.
🌿 از مدینه راه افتاده است؛ از کوفه، عطیه با او همراه شده است.
🌿 عطیه روایت میکند که: «جابربنعبدالله به کنار شط فرات آمد، آنجا غسل کرد، جامهی سفید و تمیز پوشید و بعد با گامهای آهسته، با احترام به سمت قبر امام حسین (علیهالسلام) روانه شد.
🌿 آن روایتی که من دیدم اینطور است، میگوید: وقتی به قبر رسید، سه مرتبه با صدای بلند گفت: «الله اکبر، الله اکبر، الله اکبر»؛ یعنی وقتی که میبیند که چطور آن جگرگوشهی پیغمبر و زهرا را، دست غارتگر شهوات طغیانگران، اینطور با مظلومیت به شهادت رسانده، تکبیر میگوید.
🌿 بعد میگوید: از کثرت اندوه، جابربنعبدالله روی قبر امام حسین از حال رفت، غش کرد و افتاد.
🌿 نمیدانیم چه گذشته است، اما در این روایت میگوید، وقتی به هوش آمد، شروع کرد با امام حسین صحبت کردن:
🌷«السلام علیکم یا آل الله، السلام علیکم یا صفوه الله».
🍃🌸 حرم مطهر رضوی
🗓 اول فروردین ۱۳۸۵
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🌿🕯اربعین ، مغناطیسِ معرفتِ به اهلبیت (علیهم السلام)
🍃🌹 حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
⚘ شروع جاذبهی مغناطیس حسینی، در روز اربعین است.
⚘جابربنعبدالله را از مدینه بلند میکند و به کربلا میکشد.
⚘این، همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرنهای متمادی، در دل من و شماست.
⚘کسانی که معرفت به اهلبیت (علیهم السلام) دارند، عشق و شور به کربلا همیشه در دلشان زنده است.
⚘ این از آن روز شروع شده است. ⚘عشق به تربت حسینی و به مرقد سرور شهیدان - سیدالشهدا - علیه السلام
🍃🌸 حرم مطهر رضوی
🗓 اول فروردین ۱۳۸۵
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🍃🌸 اربعین شکفتن اولین شکوفه های عاشورایی.
🍃🌼 حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🌷اولین شکوفههای عاشورایی در اربعین شکفته شد.
🌷اولین جوششهای چشمهی جوشان محبت حسینی - که شطّ همیشه جاری زیارت را در طول این قرنها به راه انداخته است - در اربعین پدید آمد.
🌷مغناطیس پُرجاذبهی حسینی، اولین دلها را در اربعین به سوی خود جذب کرد.
🌷رفتن جابربنعبداللَّه و عطیّه به زیارت امام حسین(علیه السلام) در روز اربعین، سرآغاز حرکت پُربرکتی بود که در طول قرنها تا امروز، پیوسته و پی درپی این حرکت پُرشکوهتر، پُرجاذبهتر و پُرشورتر شده است
🌷و نام و یاد عاشورا را روزبهروز در دنیا زندهتر کرده است.
🍃🌹پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی.
🗓 اول فروردین ۱۳۸۵
🆔 @gh_karimi
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
hedayat11 sal1400.pdf
461K
☘
🌀 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۱۱)
🍃🌹🍃
✅ موضوع: پیروزی بزرگ مقاومت
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
💢 درس های اربعین
🔻 اربعین حسینی نه تنها جدا از نهضت عظیم کربلا نیست،بلکه مکمل و قوام دهنده ی عاشوراست.از عاشورا تا اربعین سرشار از حماسه و درس برای بشریت است،نمونه هایی از درس ها را مرور کنیم:
1⃣ نتیجه پایداری ومقاومت پیروزیست:
با وجود شکست ظاهری سپاه امام حسین(ع)،حضور میلیونی زائرین پیاده در مسیر کربلا اثبات میکند گرچه مقاومت در مقایسه با سازش هزینه بیشتری دارد،اما مقاومت👈#عزت و سازش👈#ذلت را به همراه دارد.
2⃣زنده نگه داشتن یاد شهدا:
زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.حرکت عظیم اربعین زنده نگهداشتن نام بلند شهدای کربلاست.
3⃣عمل مخلصانه،عظمت پیدا می کند:
اربعین نشان می دهد اگر عملی خدایی و خالص باشد،خداوند به آن برکت می دهد.عمل خالصانه ۷۲ نفر، جهانی را شیدای خود ساخته است.
4⃣ روشنگری زمان و مکان ندارد:
حضرت زینب(س)به ما می آموزد که مصیبت،شکنجه،خستگی،زن بودن،تهدید جانی،کاخ یزید و...مانعی برای افشاگری باطل و تبیین حقیقت نمی باشد.
5⃣ تبدیل تهدید به فرصت:
انتقال حقیقت قیام حسینی و راه افتادن موجزیارت اربعین،نقشه شوم یزیدیان را ،چونان شمشیری بر فرق قاتلین کربلا فرود آورد.
7⃣حرکت در محور ولایت:
عقیله بنی هاشم پس از شهادت سیدالشهدا(ع)،گوش به فرمان امام سجاد(ع)، که امام زمان اوست دارد؛ که خود درس امام شناسی و ولایتمداری است.
✅ #اربعین ۶۱ هجری قمری،اولین رویش عاشوراست، که امروز با به راه انداختن بزرگترین تجمع بشری به درختی تناور و پرثمر تبدیل شده است.
✍#مصطفی_علیجانزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 بایکوت شهید علی لندی توسط گروهک منافقین و مسیح علی نژاد
🔰 وقتی کسانی که تلاش دارند قهرمان ملی تقلبی به مردم ایران قالب کنند، قهرمان ملی ایرانیان را بایکوت رسانه ای می کنند!
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
*گوشمالی دادن به جمهوری باکو قطعی و نزدیک است ؟*
🔸️برخی منابع فضای مجازی در روزهای گذشته خبر از شلیک آذربایجان به بالگرد سرداران سپاه در اطراف مرز با جمهوری باکو دادند که به شدت ضریب خورد.
🔸️با پی گیری های نگارنده از چند منبع خبری روشن گشت که ادعاهای مطرح شده در این خصوص صحت نداشته و شلیکی به سمت بالگرد ایرانی صورت نگرفته است .
🔸️اما تنبه دادن نسبت به الهام علی اف و دار و دسته اش هنوز روی میز فرماندهان ایرانی است که چند دلیل دارد .
1️⃣ نظامیان جمهوری باکو با اقدامات غیرقانونی خود قصد دارند یکی از مسیرهای اصلی ایران به سمت اروپا را که از ارمنستان و گرجستان می گذرد تحت سیطره خود درآورند.
🔸️ارتش باکو برای اولین بار در روزهای گذشته وارد بزرگراه گوریس-کاپان در منطقه وروتان ارمنستان جلوی عبور کامیون های ایرانی را گرفتند ، از بعضی از آنها اخاذی کردند و برخی دیگر را دستگیر نمودند.
🔸️این در حالی است که جمهوری باکو در طول ۳۰ سال گذشته هیچگاه ادعای ارضی نسبت به این منطقه نداشته ، لکن به نظر می رسد با تحریک ترکیه و رژیم صهیونیستی قصد دارد در دراز مدت یکی از مسیرهای ایران به اروپا را مسدود کند.
🔸️نکته مهم اینجاست که دانسته شود ۳ مسیر زمینی از ایران به اروپا وجود دارد . ۱- مسیر ترکیه ۲- مسیر ارمنستان ۳- مسیر جمهوری باکو
و اگر مسیر ارمنستان به روی ایران بسته شود عملا ترکیه و باکو راه شرق به غرب را مسدود خواهند کرد و یحتمل در آینده برای باز نگه داشتن آن باج های کلانی درخواست می کنند .
2️⃣ حرکات ضد شیعی و ضد ایرانی جمهوری باکو و حمایتش از تجزیه طلبان در ماههای اخیر به شدت زیاد شده و حتی تروریست های تکفیری را از سوریه به آنجا وارد کرده اند که یک خطر راهبردی برای جمهوری اسلامی محسوب می شود.
3️⃣ اخیرا نیز عربستان سعودی با همکاری جمهوری باکو شبکه آذربایجان اینترنشنال را راه اندازی کرده است. پر واضح بوده که این رسانه ماهواره ای برای استان های آذری زبان ایران و تحریک آنها ایجاد شده و خوراک فکری و دست اندرکاران آن را نیز ترکیه و جمهوری باکو تامین خواهند کرد .
4️⃣ گوشمالی دادن و تنبیه الهام علی اف قطعی به نظر میرسد اما نکته مهم اینجاست ۸۵ درصد آذربایجانی ها اهل تشیع هستند و بسیاری از آنها هوادار جمهوری اسلامی ایران به شمار می روند .
🔸️در نتیجه برخورد با این جمهوری کوچک (جدا شده از ایران در قرارداد گلستان ) ظرافت های خاص خود را دارد تا حداقل خسارت ودردسر برای مردم آن ایجاد شود.
📌در نهایت باید گفت اگر جمهوری باکو و علی اف دست از تحرکات خود برندارند با واکنش قاطع ایران مواجه خواهند شد و خوبست ایشان ملتفت باشند فاصله پایتخت آنها از مرز ایران ۱۸۰ کیلومتر است که بوسیله راکت های توپخانه ای ایران همچون زلزال ، نازعات و فجر ۵ ارتقا یافته کاملا می تواند زیر آتش قرار بگیرد و تمام سرمایه گذاری آنها بر باد رود .
🔸️نگارنده سربسته متذکر می شود علی اف نباید فراموش کند در اواخر دهه ۷۰ شمسی از نیروی دریایی سپاه در دریای خزر چه ضربه ای دریافت کرد.
https://t.me/taghaviniaa
هدایت شده از بینات
🗳 انتخابات زود هنگام عراق ،برای تعیین سرنوشت ۳۲۹ کرسی پارلمان این کشور، در تاریخ یکشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ (۱۰ اکتبر ۲۰۲۱) با حضور ناظرانی از ۵۰ کشور جهان و ۲۵ سازمان بین المللی برگزار می شود.
♻️ ۲۱ ائتلاف که ۱۶ ائتلاف آن تازه تاسیس هستند در این انتخاب حضور دارند که برخی برای اولین بار است که در این عرصه حضور دارند و برخی دیگر حاصل ادغام یا جدایی از ائتلاف های سابق می باشند.
💠 ۱۰۹ حزب در این انتخابات رقابت می کنند که ۵۸ تای آنها درون ائتلاف ها هستند
✅ تعداد کل نامزدهای انتخابات ۳۲۴۹ نفر می باشد که از این تعداد ۷۸۹ نفر بهصورت انفرادی و ۹۵۹ نامزد در لیست ائتلافها هستند و ۱۵۰۱ نفر از احزاب نامزد شدهاند.
❇ ائتلافهای شیعی.
👈 ۱. از میان تشکلهای شیعی شاخصترین، ائتلاف «نیروهای حکومت ملی» است که رهبری آن را سید «عمار حکیم» بهعهده دارد. این ائتلاف نیز اولین بار است که با این نام در انتخابات شرکت میکند.
این ائتلاف شامل جریان حکمت ملی عراق (الحکیم)، نصر (حیدر العبادی)، کنگره ملی عراق، تیار المد العراقی، وطنیون و چند تشکل دیگر میشود و مجموعاً ۸۷ نامزد دارد.
👈 ۲. ائتلاف بزرگ دیگر ائتلاف فتح بهریاست «هادی العامری» است که برای دومین بار است در انتخابات شرکت میکند. این ائتلاف شامل سازمان بدر (العامری)، صادقون (قیس الخزعلی)، السند (احمد الاسدی)، مجلس اعلی (همام حمودی) و چند تشکل دیگر میشود و ۸۳ نامزد در انتخابات دارد.
👈 ۳. ائتلاف دولت قانون بهریاست «نوری المالکی» برای سومین بار تحت این نام شرکت میکند و شامل حزب الدعوه، جنبش البشائر، جنبش اراده، اتحادیه اسلامی ترکمان عراق و چند تشکل دیگر است و نامزدهای آن ۷۲ نفر هستند.
👈 ۴.ائتلاف تازهتأسیس «العقد الوطنی» بهریاست «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی، این ائتلاف شامل جنبش عطاء (الفیاض) و حزب اسلامی عراقی، حزب الثبات، جریان اصلاح ملی وابسته به ابراهیم الجعفری نخست وزیر اسبق، تجمع رجال العراق، حزب الوارثون الحزم الوطنی میشود و ۸۰ نامزد در انتخابات معرفی کرده است.
👈 ۵ . ائتلاف «تحالف التصمیم» بهریاست عامر الفایز است که از ائتلاف فتح جدا شده و چند تشکل را با هم متحد کرده و ۴۶ نامزد معرفی کرده است.
👈 ۶ . ائتلاف «النهج الوطنی» ، ( رویکرد ملی بهرهبری) به رهبری «عبدالحسین عزیز الموسوی» که ۵۰ نامزد دارد و متشکل از جنبش «واعدون» و حزب «تنوع» است.
✴ ائتلافهای اهلسنت
👈 ۱. بزرگترین ائتلاف شرکتکننده در انتخابات بهلحاظ شمار نامزدها ائتلاف «عزم» بهریاست «خمیس الخنجر» است.
👈 ۲. ائتلاف دیگری که با این ائتلاف در مناطق سنینشین عراق رقابت میکند ائتلاف «تقدم الوطنی» بهریاست محمد الحلبوسی، رئیس مجلس عراق است که مجموعاً ۱۰۵ نامزد دارد
💢 سایر ائتلافها
(استانی، اقلیمی ، جدید)
👈 ۱. «جماهیرنا هویتنا» بهریاست احمد الجبوری (ابومازن) و شامل حب الجماهیر الوطنیه و اتحاد صلاحالدین است که ۱۳ نامزد در استان صلاحالدین دارد.
👈 ۲. در کرکوک هم «راکان الجبوری» ائتلافی استانی راه انداخته است، ضمن اینکه «وصفی العاصی»، از شیوخ عشایر کرکوک، ائتلافی عشایرمحور در این استان ایجاد کرده است.
👈 ۳. از جمله ائتلافهای جدید ائتلاف قادرون بهریاست «حسن الحسناوی» دبیرکل یکی از گروههای حشد شعبی است که شامل حزب «اعتماد عراق» جریان «ابرار ملی» است و شمار نامزدهای آن ۲۶ نفر است.
👈 ۴. ائتلاف جدید دیگر ائتلاف «سلامت کشور (سلامة وطن)» بهریاست کریم «عبدالرضا العلیاوی» است که شامل ائتلاف جریان عدالت، النهوض و جنبش تفکر اصیل است که ۲۳ نامزد دارد.
👈 ۵. ائتلاف سوم جدید ائتلاف «آمال ملی» بهریاست «محمد جمال» است که شامل جنبش« ۱۵ شعبان» و جنبش «انتفاضیون» است که ۴ نامزد دارد.
👈 ۶. ائتلاف دیگر نیروهای مدنی است که ریاست آن با «محمود العکیلی» و شامل حزب «امت» و «ایثار» است و ۱۲ نامزد دارد.
👈 ۷. ائتلاف «حمورابی» بهریاست انور جوهر از دیگر ائتلافهاست که شامل شورای قومی کلدانیان، اتحادیه دموکراتیک کلدانی و جنبش تجمع سریانی است.
👈 ۸. میان کردها تنها ائتلاف موجود ائتلاف اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر (گوران) است که ۴۲ نامزد معرفی کرده است که اکثراً در سلیمانیه رقابت میکنند.
👈 ۹. ترکمانها نیز ائتلاف خاص خود را دارند که بهریاست حسن توران تشکیل شده است و شامل ۸ تشکل ترکمان عراق میشود.
✍ غلامعلی کریمی
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال 🌹بَيِّنَات🌹 به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر :
🌃هر هفته سه شنبه
با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی
🌏این جلسه :
استاد گرامی جناب آقای محمد حسین دادخواه
پخش زنده همزمان از پیج اینستاگرام جوانان ثامن :
https://instagram.com/javanan_samen?utm_medium=copy_link
🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#ثامن
#شمسا
اهل البصر روبیکا و ایتا
@ahlolbasar
هدایت شده از کانال مجاهدین ثامن
شصت و پنجمین جلسه گروه بصیرتی اهل البصر در حال اجراست.
پخش زنده همزمان از پیج اینستاگرام جوانان ثامن :
https://instagram.com/javanan_samen?utm_medium=copy_link
🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
پخش زنده در کانال اهل البصر ایتا:
(برای مشاهده لایو در کانال ایتا، نرم افزار ایتا را بروز رسانی کنید)
https://eitaa.com/ahlolbasar
هدایت شده از بینات
💠 مگر بعد از فتح خرمشهر چه اتفاقی رخ داد! که باید جنگ پایان می یافت؟
⁉️پاسخ به یک دروغ بزرگ‼
(قسمت اول)
🔰 هر چند از اردیبهشت سال ۱۳۵۸ رژیم بعثی صدام مناطق مرزی ایران را مورد هجوم قرار می دهد و قبل از آن نیز با حمایت از گروه های تجزیه طلب در جنوب و غرب کشور، این مناطق را دستخوش بحران ، نا امنی و خون ریزی می کند، اما جنگ ایران و عراق با پاره کردن قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر که تعین کننده مرز بین المللی بود ، توسط صدام در ۲۶ شهریور ۱۳۵۹ و ملغی کردن این قرارداد در ۲۷ شهریور توسط شورای فرماندهی عراق و حمله سراسری به ایران در ۳۱ شهریور آغاز و با پذیرش مجدد آن در ۲۴ مرداد سال ۱۳۶۹ (دو سال بعد از آتش بس رسمی ) عملاً پایان یافت.
🔻حال سوال اساسی اینجاست که مگر بعد از فتح خرمشهر چه تغییری در مواضع صدام و حامیانش رخ داده بود که باید جنگ تمام می شد ؟ آنها که همچنان بر ادعا های خود نسبت به خاک جمهوری اسلامی تاکید داشتند! و مرز بین المللی را قبول نداشتند ، فقط آتش بس می خواستند برای بازسازی مجدد صدام که نباید این فرصت را به او داده می شد.
📃 تنها قطعنامه ای که مرز بین المللی را به رسمیت می شناخت و تقریبا ضمانت اجرایی داشت و می توانست مبنایی حقوقی برای خاتمه جنگ باشد ، قطعنامه ۵۹۸ بود ، که صدام بلافاصله آن را پذیرفت ولی تعیین مرز بین المللی را منوط به مذاکره و تامین خواسته هایش کرد.
📄 این قطعنامه که به دنبال پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات کربلای ۵ در اواخر سال ۶۵ و انهدام ماشین جنگی صدام ، به منظور تامین نظر ایران در تاریخ ۲۷ تیرماه سال ۱۳۶۶ به تصویب تمامی اعضای شورای امنیت رسید ، هرچند بخشی از خواسته های ملت ایران را تامین می کرد ، اما ضعف های حقوقی و ساختاری فراوانی هم داشت؛ لذا جمهوری اسلام آن را نه رد کرد و نه پذیرفت بلکه مذاکرات فشرده ای را با طرف های بین المللی آغاز کرد تا ضمانت های قوی تری برای اجرایی شدن ، درست و عادلانه مفاد این قطعنامه دریافت کند که بدلیل مجموعه ای از کارشکنی ها این توفیق حاصل نشد .
🔅نهایتا شرایط بگونه ای شد که جمهوری اسلامی یک سال بعد یعنی در تاریخ ۲۷ تیر ماه ۶۷ ، این قطعنامه را که در اوج قدرت جمهوری اسلامی تصویب شده بود، پذیرفت و نهایتاً پس از هجوم مجدد صدام بعد از این پذیرش و شکست مفتضح او ، در تاریخ ۲۹ مرداد ۶۷ آتش بس شکننده ای برقرار شد .
🔺️دو سال مذاکره تیم مذاکره کننده ایران به سرپرستی آقای دکتر ولایتی با تیم مذاکره کننده عراق به سرپرستی طارق عزیز با نظارت خاویر پرز دکوئیار، بر سر یک میز مثلثی در سازمان ملل ، هیچ نتیجه ای نداشت ، فقط در این مدت ارتش صدام به سرعت توسط حامیانش بازسازی شد و اماده حمله مجدد به ایران گردید و ما هم با تجهیزات فرسوده دوران جنگ ، آنهم در اوج تحریم و مشکلات شدید اقتصادی، آماده مقابله بودیم که ناگهان لطف خدا شامل حالمان شد و صدام در باتلاق کویت گرفتار شد.
🕯 با تدبیر حضرت آقا ، این مطلب به صدام اعلام شد که ، ما برای تحقق خواسته هایمان هر موقع شرایط آماده باشد اقدام می کنیم.
☄ در چنین اوضاعی بود که صدام دچار رعب و وحشت شد و در نامه پنجم خود در تاریخ ۲۴ مرداد ۶۹ ، به رئیس جمهور وقت ، آقای هاشمی رفسنجانی، اعلام کرد که قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر را پذیرفته و نوشت با این پذیزش شما ایرانی ها به تمام خواسته هایتان رسیدید و رسما به پیروزی ایران اقرار و اعتراف کرده و دو روز بعد، اولین گروه از آزادگان وارد کشور شدند و جنگ عملاً تمام شد .
👈 در واقع جنگ فاصله بین ملغی کردن قرارداد ۱۹۷۶ و پذیرش مجدد آن توسط صدام بود.
👈 لذا باز تاکید می شود ، مگر بعد فتح خرمشهر در جبهه مقابله چه اتفاقی رخ داده بود که باید جنگ تمام می شد.
🔥این یک دروغ و یک تحریف بزرگ تاریخی است که بعد از روی کار آمدن اصلاح طلبان در سال ۷۶ در روزنامه های زنجیره بصورت گسترده و با انواع دروغ مطرح گردید و متاسفانه ما را بخود مشغول کرده است.
⁉️ اما سوال دیگری مطرح می شود که پاسخ به آن ، حقایق فراوانی را آشکار می کند ، این است که : بعد از فتح شکوهمند خرمشهر در جبهه خودی چه تغییری در تاکتیک های دفاعی ما حاصل شد ؟
♻️ پاسخ به این سوال در قسمت بعدی بصورت اختصار بیان خواهد شد.
ان شاءالله
✍ رزمنده و پژوهشگر دفاع مقدس
غلامعلی کریمی.
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال 🌹بَيِّنَات🌹 به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
☘️
✅#یادداشت_کوتاه| اروپاییهایی که به یکدیگر هم اطمینان ندارند
🍃🌹🍃
✍دکتر حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#برجام
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از بینات
نگاهی متفاوت به دفاع مقدس.m4a
17.77M
🎙 سخنرانی در جمع کارکنان بیمارستان الزهراء (سلام الله علیها)
🕯با موضوع :
💠 نگاهی متفاوت به دفاع مقدس
✴ جنگ رژیم بعثی حاکم بر عراق با ایران ۱۱ سال و ۴ ماه و ۱۲ روز طول کشید ‼ نه هشت سال❗
🎧 حتماً گوش کنید.
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال 🌹بَيِّنَات🌹 به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
هدایت شده از بینات
🥀یک تصویر فوق العاده بدبینانه‼
👈ما حق نداریم در مورد محبان و عشاق حضرت اباعبدالله الحسین ، علیه السلام ، جز خوبی و حسن ظن قضاوت دیگری داشته باشیم.
☀️ تنها خدوند عالم و آگاه به این است که ، چه کسی با چه نیتی راهی حرم های مطهر می شود!
🕯بر اساس آموزه های دینی ، ما فقط در مورد خودمان می توانیم قضاوت کنیم که آیا رهرو واقعی حسین، علیه السلام هستیم یا نه ؟
👆 در این تصویر فقط یک نفر راه امام حسین (علیه السلام) را می رود و او هم فقط منی هستم که زوار حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) را اینگونه بدبینانه قضاوت می کنم!!
🕯 نظر مبارک شما چیست؟
✍ ارادتمند دوستان.
🌹 غلامعلی کریمی
هدایت شده از بینات
🍃🌹عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ:
🍃🌸 مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَیْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَیْنِ علیه السلام وَ حُبَّ زِیَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَیْنِ علیه السلام وَ بُغْضَ زِیَارَتِهِ.
🍃🌺 امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
🍃🌼 هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.
📖 (وسائل الشیعه/ج۱۴/ص۴۹۶)
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال 🌹بَيِّنَات🌹 به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
یک خبر یک تحلیل
خطای تاریخی پهلوی اشتباه محاسباتی علی اف
دولت غرب گرا و صهیونیست محور آذربایجان بعد از جنگ ۴۴ روزه در قره باغ و موفقیت در باز گرداندن سرزمینهای اشغالی خود توسط ارمنستان به آذربایجان بر جاده ترانزیتی ایران ارمنستان مسلط شد جادهای که از طریق آن چین می توانند با عبور از افغانستان وارد ایران، ارمنستان و به روسیه و اروپا متصل شود ایران از سه ره می تواند به اروپا متصل شود ارمنستان ، آذربایجان وترکیه . آذربایجان بعد از جنگ قرباغ توانست بر بخشهایی از خاک ارمنستان مثل شود و به دنبال این هست که راه ارتباطی ایران به اروپا را مسدود کنند و به نوعی یک محاصره ژئوپلیتیک را برای ایران رقم بزند در این فتنه صهیونیستها برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ترکیه برای گرفتن امتیاز از ایران و تحت فشار قرار دادن روسیه و پاکستان به علت اختلافاتی که با هندوستان داره یک فتنه گسترده ای رو رقم زدهاند آذربایجان اگر بتواند دراستان سیونگ راه مرزی زنگزور در مرز ارمنستان را به اشغال خود درآورد راه ارتباطی ایران به ارمنستان و اروپا رو مسدود کرده و یک مانع بزرگی را برای جمهوری اسلامی رقم میزند فعلاً تنها ارتباط ترکیه و آذربایجان از طریق نخجوان و ایران برقرار می باشد . ترکیه در تلاش است با اتصال ترکیه، نخجوان، آذربایجان کشورهای ترکزبان رو به همدیگه متصل کند .فعلاً ترکیه و آذربایجان نمیتوانند راههای دیگر ایران به اروپا رو ببندند چون ایران محاسبه نخواهد شد و فشار روی ایران نخواهد بود در آذربایجان حکومتی سرکار هست که با ایران دشمنی دارد وسود خود را هم در دشمنی با ایران می بیند لذا با قدرت گرفتن طالبان درشرق و اتحاد پاکستان با ترکیه و آذربایجان و موضع ضعیفی که ارمنستان پیدا کرده بعد از جنگ ، نقشه شوم محاصره ایران ورویای امپراطوری عثمانی اردوغان در حال طراحی است .ترکیه و آذربایجان در نخجوان مانور نظامی برگزار کردند و ایران نیز نیروهای نظامی خود را به مرز مشترک فرستاده است . متاسفانه در زمان رضاشاه در قرارداد مودت که در نشست تهران در زمان رضاشاه بسته شد ایران به عراق حق حاکمیت بر اروندرود را داد به ترکیه رشته کوههای آرارات در شمال غرب و سرچشمههای هیرمند را به افغانستان سپرد . بعد از این خطای تاریخی بحران های گوناگون کشورایران را در بر گرفت از جمله جنگ هشت ساله صدام علیه ایران به بهانه اروند رود و خرمشهر، بستن آب هیرمند توسط افغانستان و فتنه امروز که توسط ترکیه و آذربایجان با نقشه کشی صهیونیستها دنبال می شود و محاصره کردن ایران و در تنگنا قرار دادن جمهوری اسلامی و باجخواهی کردن از جمله اهداف آن هست . لذا جمهوری اسلامی نشان داده در تعامل با همسایگان هست و دنبال تنش با همسایهها نیست اما از طرف دیگر هم به هیچ وجه قبول نمیکند تهدیدی علیه امنیت و منافع ملی کشور رخ دهد وبدون ملاحظه اقدام خواهد کرد. مرز مشترک بین ایران و ارمنستان از نظر استراتژیک و ژئوپولتیک برای ایران حیاتی است و قطعاً جمهوری اسلامی اجازه موفقیت ترکیه و آذربایجان در این فتنه را نخواهد داد .
lم حاجیان
هدایت شده از هیئت ثاراللّه علیهالسلام درچه
🏴 مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر
🔹مکان: مسجد حضرت سیدالشهداء(مصلی)
🔸زمان: یکشنبه ۱۱ مهرماه بمدت ۵ شب
⚠️رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی الزامیست
🔻لطفا تصویر باز شود...
#اعلام_برنامه
#لطفا_بازنشر_نمایید
🆔 @heiat_saralah
✋
آیا رئیسی موفق میشود؟
🔸فکر میکنید این دولت در مقایسه با دولت قبلی چگونه عمل خواهد کرد؟
🔹۵۳.۲٪ معتقدند دولت آقای رئیسی درمقایسه با دولت قبلی بهتر و ۹.۶٪ گفتهاند بدتر عمل خواهد کرد. ۲۱٪ معتقدند فرقی نخواهد کرد. همچنین ۱۵٪ در این خصوص اظهار بیاطلاعی کردهاند و ۱.۱٪ نیز پاسخ ندادهاند.
🔷 ۱۲.۹ درصد مردها معتقدند دولت آقای رئیسی در مقایسه با دولت قبل بدتر عمل خواهد کرد درحالی که این میزان بین زنان ۶.۵٪ است. ۵۸٪ افراد بالای ۵۰ سال، ۵۱.۷٪ افراد ۳۰ تا ۴۹ سال و ۵۳٪ جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال معتقدند این دولت در مقایسه با دولت قبلی بهتر عمل خواهد کرد. در بین گروههای تحصیلی، ۵۵.۷٪ افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی و ۵۱.۱٪ افراد دارای تحصیلات دانشگاهی معتقدند دولت سیزدهم در مقایسه با دولت قبل بهتر عمل خواهد کرد. ساکنین مناطق روستایی (۵۷.۴٪) نیز در مقایسه با ساکنین شهرهای غیر مرکز استان (۵۵.۶٪) و مراکز استانها (۴۹.۴٪) به عملکرد دولت سیزدهم امیدوارترند.
🔷 نظرسنجی ۲۱ تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در سطح ملی اجرا شده است. اطلاعات با در نظرگرفتن جمعیت بالای ۱۸ سال کشور با نمونه ۱۵۸۱ نفر به شیوه تلفنی گردآوری شده است.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
نقطه اختلاف ایران و جمهوری آذربایجان کجاست؟
🔹در نقشه بالا قسمتی که در کادر قرمز آمده نقطه اصلی اختلاف بین ایران و جمهوری آذربایجان است.
🔹این منطقه پیش از جنگ سال گذشته در کنترل ارمنستان بوده و حالا به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است.
🔹این قسمت که بیش از ۲۰ کیلومتر است بخشی از کریدور ارتباطی شمال – جنوب ایران به منطقه قفقاز و خاک ارمنستان است.
🔹البته ایران و ارمنستان برای خلاصی از مزاحمت های دولت آذربایجان یک مسیر جایگزین دارند که هنوز تکمیل نشده و در صورت تکمیل عملیات احداث این مسیر، نیازی به عبور کامیون های ایرانی از مسیر کاپان - گوریس نخواهد ماند
هدایت شده از بینات
🍂🥀حسرتی بزرگ در روز قیامت
🍃🌸عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام):
🍃🌺 مَا مِنْ أَحَدٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ إِلَّا وَ هُوَ یَتَمَنَّى أَنَّهُ زَارَ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ علیه السلام لَمَّا یَرَى لِمَا یُصْنَعُ بِزُوَّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ مِنْ کَرَامَتِهِمْ عَلَى اللَّهِ
🍃🌼 از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) روایت شده است :
🍃🌹هیچ کس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو می کند ای کاش امام حسین علیه السلام را زیارت کرده بودم آن هنگامیکه می بیند که زوار امام حسین علیه السلام ،چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع می شوند.
📖 (وسائل الشیعه/ ج۱۴/ص۴۲۴)
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال 🌹بَيِّنَات🌹 به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
هدایت شده از سید جلال حسینی
🍃گزاره خبری
احتمال برکناری مدرس خیابانی
شنیده ها حاکی از آن است که آقای رئیسی به بازرسی نهاد ریاست جمهوری دستور داده تمام مستندات درباره مدرس خیابانی را بررسی کرده تا در صورت تائید تخلف، وی را برکنار کند.
💢 گزاره تحلیلی
این خبر اگر درست باشد خبر خوبیست، همانطور که قبلا عرض کردم آیت الله رئیسی و هیئت دولت انقلابی است و باید از آن دفاع نمود و خدمات دولت را به اطلاع مردم با تولید محتواهای مناسب رساند و در جهت افزایش امید به اسلام و آرمانهای انقلاب و کارایی نیروهای انقلابی تلاش وافری نمود اما برخی از انتقادات دوستان انقلابی هم منطقی و صحیح است، درضمن
١.اگر از انتقاد دوستان نگران شویم همین انتقادها را کینه توزهای نظام مطرح میکنند اما گزنده و آسیب زننده.
٢. مگر ما قرار است از هر درست و اشتباه دولت آقای رئیسی دفاع کنیم؟
٣.عدم طرح اشکالات و انتقادات موجب خواهد شد همان اتفاقی که در دولت هاشمی افتاد بیفتد و آن انحراف تدریجی و غرق شدن مسئولین در تجملگرایی و..... بالاخره رای آوردن خاتمی در نقد هاشمی
۴.وقتی ما نقاط قوت را مطرح کنیم اما نقاط ضعف را نگوییم و توجیه کنیم، اعتماد مردم را از دست خواهیم داد.
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni