🔻آیت الله اراکی در تهران در نشست مدل مطلوب بانکداری اسـلامی:
❇️ مسائل بانکداری با چند ساعت سخنرانی حل نمیشود
◻️ نقش بانکها در شکاف طبقاتی مشهود است
◻️ برگزاری این نشست ها بیشتر برای بیان نتایج کارها است.
باید تعدادی از افراد حوزوی که در فقه بانکداری تخصص دارند با مدیران بانکی جلساتی به صورت مباحثه گونه ای داشته باشند و نتایج جلسات در نشست های علمی و تخصصی بیان شود.
◻️ اگر ایدهای خوب و پخته شده در راستای بانکداری اسلامی بتوانیم ارائه دهیم، می تواند الگویی برای خارج از کشور تبدیل شود و در نظام بانکی کشور های دیگر نیز تاثیر گذار خواهد بود.
◻️ بانکداری اسلامی مخالف تراکم ثروت یک عده و به خاک سیاه نشستن عده دیگر است. اگر ثروت به یک سمتی یه صورت نامتعارف حرکت کند قطعا در سمت دیگری فقر ایجاد خواهد شد و این در کلام امیر المومنین علیه السلام نیز بیان شده است که هیچ غنی ثروتمند نمی شود مگر به اینکه افرادی در سمت دیگر فقیر شده باشند.
◻️ نظام بانکداری اسلامی و جدید باید فکری برای خرده فعالان اقتصادی باید صورت دهد. خود بانک نباید مستقیما وارد کار و فعالیت های اقتصادی شود.
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
🔺تصمیم سازان اقتصاد کشور کجا تحصیل کرده اند؟
مدرک دکتری و محل اخد مدرک مدیر گروههای دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف و دانشکده اقتصاد دانشگاه خاتم...
🔸فقر و مشکلات معیشتی مردم، دستاورد نسخه های غربی و لیبرال این عزیزان است که در همه ی دولت ها بوده و هستند !!!
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سریال ادامهدارِ گرانفروشی در فروشگاههای زنجیرهای
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گرانفروشی برنج در فروشگاههای زنجیرهای
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
🔺بیل گیتس خطاب به دوست دیرینش بنسلمان سعودی:
احمق من میلیون ها نفر رو با «واکسن» میکشم کسی متوجه نمیشه, ازم تشکرم میکنن، بعد توی اسکول رفتی با «قمه» گردن ۸۱ نفر رو زدی تابلوبازی درآوردی😊؟!
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
🔺میزگرد نقد و بررسی عملکرد ستاد کرونا در خبرگزاری فارس
http://fna.ir/py2v
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• آیت الله آملی لاریجانی: انشاءالله نابودی غاصبان سرزمین وحی، مقدمه ظهور باشد.
بیانات درس خارج اصول
۱۴۰۰/۱۲/۲۳
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
⚫️بسم الله الرحمن الرحیم
الذین تتوفیهم الملائکه طیبین یقولون سلام علیکم ادخلوا الجنه بما کنتم تعملون
دقایقی قبل ( ١۵/۴٠ ) امروز و بعد از روزها تلاش تیم پزشکی، قلب تپنده عالمی وارسته و مردمی و مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی (قدس سره الشریف) از حرکت باز ایستاد و روح بلند و سر شار از عشق به اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) کالبد تن را شکست و به ملکوت اعلی پیوست.
ضمن عرض تسلیت این ضایعه جبران ناپذیر به پیشگاه مقدس مولا و محبوبش،حضرت بقيت الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، علمای اعلام، حوزههای علمیه، مردم شریف ایران و دوستداران مرجعیت در همه نقاط جهان، به اطلاع میرساند مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر معظم له، متعاقبا اعلام خواهد گردید.
دفتر حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی (رضوان الله علیه)
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
⭕️بخش مهمی از نظام فکریِ هر مسلمانی!
هدف خلقت بشر، آنچه وقتی از صبح بلند می شویم تا شب به خواب برویم باید برای آن زندگی کنیم، عبودیت است. (ما خلقتُ الجن و الانس الاّ لیعبدون).
تفاوتِ عبادت با عبودیت هم روشن است.
وقتی بر اساس یک شناخت و معرفتی، عاشق کسی شدی، این عشق و گرایش موجب می شود، در هرجا از زندگی، به عشق او و برای او کار کنی.
هرچند به خاطر عدم شناخت یا شناخت های ناقص و درونی نشده و ضرورت های کلیشه ای که از دلیل عبودیت به خدا برای ما درست کردند، عشقی از خدا در دل ما نیست.
حال اگر کسی بر اساس شناخت هایی مبتنی بر حضوریات آغاز کرد و به شناختِ هایی گرایش زا رسید و عاشق شد و خاست عبد شود، باید توجه کند که در عبودیت سه نکته وجود دارد:
١- کار برای معشوق باشد و او محرک عمل باشد.
٢- عمل به شکلی که او دوست دارد انجام شود.
٣- در تزاحم میان اعمال او کاری که دارای ملاک اهمیت باشد را می خواهد.
کسی که بر اساس یک شناخت گرایش زا و گره خوردن این شناخت با نیازش، عاشق نامزدش شده است، برای او هدیه می خرد و هدیه را به شکلی که او دوست دارد می خرد.
حالا که مثلاً بر اساس یک معرفت و شناختی از خدا و گره خوردن این معرفت با نیازی از ما، عشقی از او در دل ما پدید آمد و معشوق ما خدا شد، حالا محرّک اعمال ما او می شود و پس از نیت و محرک، عمل را به شکلی که او می خواهد، انجام می دهیم. می خوابم، اولاً برای او و ثانیاً به شکلی که می خواهد. معامله و خرید و فروش می کنم، اولاً برای او و ثانیاً به شکل و اسلوبی که او می خواهد. با کودک و همسرم رفتار می کنم، به شکلی که او می خواهد و به مدلی که او می خرد و قس علی هذا در همه ی بخش های مختلف زندگی.
فلذا فلسفه ی این همه آیات و روایاتی که در همه زمینه ها از کوچکترین کارها مثل آداب دستشویی رفتن تا شیوه ی معامله کردن و خوردن و خوابیدن و... آمده است، تحقق همین هدف خلقت یعنی عبودیت است. فلذا ورود دین در همه ی عرصه زندگی بشر ضروری است.
حجت الاسلام مهران فر
اصفهان - جمعه، یکم بهمن ماه ١۴٠٠
#نظام_فکری
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona