🎥 *_ایران در محاصره سدهای اسراییلی_*
🔹سدسازیهای اسراییل در اطراف ایران بحران آبی را در آینده نزدیک تشدید خواهد کرد.
🔹در این گزارش “یاشار سلطانی” برای اولین بار به نقش اسراییل و پروژههای آبی در حال احداث اطراف ایران میپردازد.
🔰 *اطلاع رسانی کنید*
❇️ *لینک
☸ https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️نفوذدرکلام رهبر فرزانه انقلاب
نفوذ دشمن
اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید.۱۳۹۷/۱۱/۲۲
بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ نرم در کلام رهبری
جنگ نرم
امروز هدف جنگ نرم دشمن و جنگ پنهان دشمن، این است که مردم را از عرصهی جهاد و مقاومت دور کند، مردم را نسبت به آرمانها بیتفاوت کند؛ هدفشان این است. تبلیغات وسیعی که میلیاردها دارند خرجش میکنند، با این هدف انجام میگیرد که ملّت ایران را - که با مقاومت خود، با ایستادگی خود توانسته قدرتهای جهانی را، سلطههای بزرگ را در بسیاری از خواستههایشان ناکام بگذارد - مأیوس کنند و از صحنه خارج کنند؛ هدف این است. حتّی اگر فشار اقتصادی هم میآورند، هدف این است؛ اگر فشار سیاسی هم میآورند، هدف این است؛ اگر فشار امنیّتی هم میآورند، هدف این است. اینکه ما خیال کنیم دشمن یک جنگی را میخواهد شروع کند و یک بخشی از کشور را تصرّف کند، اینها یک چیزهای قدیمیای است؛ امروز اینها مطرح نیست و دشمن این را نمیخواهد. امروز دشمن اگر هم به فرض، یک کار نظامی را انجام میدهد، با آن هدف است؛ با هدف تصرّف فضای فکری و روحی کشور است؛ [اگر] کار اقتصادی میکنند به این نیّت است؛ [اگر] کار امنیّتی میکنند، کار روانی میکنند، از فضای مجازی استفاده میکنند، از ماهواره استفاده میکنند، از رادیوها و تلویزیونها استفاده میکنند، از مبلّغان دهانبهمزد و سخنبهمزد در اطراف دنیا استفاده میکنند، همه با این هدف است.۱۳۹۵/۰۷/۰۵
بیانات در دیدار اعضای ستادهای برگزاری کنگره شهدای استانهای کهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمال
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️دشمن شناسی در کلام رهبر فرزانه انقلاب
دشمن شناسی
این انقلاب یک خیز بلندی بود که ملّت ایران برداشت برای اینکه خود را از ذلّت وابستگی و ذلّت عقبماندگی نجات بدهد. این انقلاب یک حرکت عظیمی بود برای اینکه وابستگی و عقبماندگی را -این دو ذلّت بزرگ را- به برکت اسلام و با راهنمایی و رهبری اسلام، از این ملّت بزداید؛ دو درد طولانیِ مزمن بود، اینها را علاج بدهد؛ انقلاب برای این به وجود آمد و نظام جمهوری اسلامی بر این اساس تشکیل شد. خب، درست توجّه کنید، وقتی که یک حرکتی برای این مقصود به وجود آمده است که وابستگی را و عقبماندگی را از این ملّت بزداید -و موفّق هم شده است، پیشرفت هم کرده است- آن کسانی که عقبماندگی و وابستگی به نفع آنها بود، در مقابل این حرکت، این انقلاب، و این نظام میایستند؛ این طبیعی است. این[طور] نیست که ما دشمن درست میکنیم؛ بعضیها تکیهکلامشان این است که آقا دائم دشمن نتراشید! دشمن را حرکت ملّت میتراشد. فرض کنید یک قلدری آمده است خانهی شما را، دکان شما را، محلّ استراحت شما را، زندگی شما را غصب کرده است؛ وقتی شما آمدید او را بیرون کردید، خب شما حقّتان را انجام دادهاید، حقّتان را گرفتهاید امّا او با شما دشمنی میکند. تا وقتیکه امید داشته باشد که بتواند بر شما غلبه پیدا کند، به شما ضربه میزند. ما با کسی دشمنی جدیدی ایجاد نکردهایم؛ اینها دشمنی میکنند. آن کسانی که از وابستگی ایران به خودشان بهره میبردند، امروز با ما دشمنند؛ دشمن خونی! آن کسانی که از عقبماندگی ملّت ایران منتفع میشدند، امروز با ما دشمنند؛ دشمن خونی، دشمن آشتیناپذیر. البتّه این دشمنی ممکن است تا قیامت طول نکشد، عَسَى اللّهُ اَن یَجعَلَ بَینَکُم وَ بَینَ الَّذینَ عادَیتُم مِنهُم مَوَدَّة؛(۲) ممکن است یک وقتی اتّفاق بیفتد در آینده -صد سال دیگر، پنجاه سال دیگر، نمیدانیم- که این دشمنی از بین برود؛ امّا شرط از بین رفتن دشمنی چیست؟ این که او ناامید بشود یا اصلاح بشود؛ که حالا این [اصلاح شدن] بعید است، اصلاح شدن ابرقدرتها بعید است. خب پس این دشمنی هست. آن درسی که ما باید بگیریم که بهنگام عمل بکنیم، آن مبنی بر این است که دشمن را بشناسیم، سمت و سوی کار دشمن را بدانیم، آنقدر بصیرت پیدا کنیم که هر حرکتی که دشمن انجام میدهد، بفهمیم که هدفش چیست. اگر متوجّه ما و متعرّض به ما است، علاج کنیم آن را، بِایستیم، مقاومت کنیم؛ این وظیفهی ما است. حالا من دربارهی همین موضوع، چند جملهای را، کلماتی را امروز عرض میکنم.
اوّلاً دشمن کیست؟ دشمن، امروز مشخّصاً عبارت است از آمریکا، انگلیس، زرسالاران بینالمللی، صهیونیستها و دنبالههایشان؛ حالا دنبالههایشان خیلی اهمّیّتی ندارند، ارزشی ندارند که آدم اسم از آنها بیاورد؛ اصلیها اینها هستند. آمریکا دشمن است با جمهوری اسلامی، با ایران مستقل، با ایران روبهجلو و پیشرونده؛ انگلیس که مستعمرِ پیرِ ازکارافتادهی دورهی قبل است و حالا باز مجدّداً به این منطقه میخواهد نفوذ کند، دشمن است؛ صهیونیستها دشمنند؛ سرمایهداران بینالمللی و زرسالاران بینالمللی دشمنند؛ اینها دشمنهای اصلی [هستند].
البتّه این را هم عرض بکنم که فقط اینها هم دشمن نیستند، علاوهی بر اینها یک دشمن دیگری وجود دارد و او درون خود ما است. خود ما یعنی چه؟ یعنی من، شما، فلان مسئول، فلان جوان. آن دشمن درونی چیست؟ آن دشمن درونی عبارت است از بیانگیزگی، ناامیدی، بیحالی، بینشاطی، تنبلی؛ اینها دشمن ما است. اَللّهُمَّ اِنّى اَعوذُ بِکَ مِنَ الکَسَلِ وَ الهَرَمِ وَ الجُبنِ وَ البُخلِ وَ الغَفلَةِ وَ القَسوَةِ وَ الفَترَةِ وَ المَسکَنَة؛(۳) اینها دشمنهای ما هستند. اَللّهُمَّ اِنّی اَعوذُ بِکَ مِن نَفسٍ لا تَشبَع وَ مِن قَلبٍ لا یَخشَع وَ مِن دُعاءٍ لا یُسمَع و مِن صَلاةٍ لا تَنفَع؛(۴) اینها دشمنان درونی ما هستند؛ همه را به گردن بیرونیها نمیاندازیم. ما هم اگر بد عمل کنیم، اگر به وقت عمل نکنیم، اگر تنبلی کنیم، اگر دشمن را اشتباه بگیریم، اگر به جای شیطان اکبر واقعی، یک برادر ناباب یا ناراهی -که حالا برادر ما است، ولو ناباب و ناراه است- شیطان اکبر ما شد، ضربه خواهیم خورد. پس این هم دشمن ما است، حواسمان باشد. وقتی ما میگوییم دشمن خارجی، معنایش این نیست که در خودمان هیچگونه نقصی وجود ندارد؛ نه، سیاستهای غلط، سیاستهای بد، رفتارهای بد، اختلافات گوناگونِ بیوجه، تنبلی کردن، اقدام نکردن، تنگنظری، اینها دشمنان ما است؛ اینها هم هست.
خب، [وقتی] گفتیم آمریکا، انگلیس، فلان دشمن خارجی، [آیا] همینطور شعار میدهیم یا نه؟ من عرض بکنم به شما، شعار نیست؛ این متّکی به واقعیّات است. خب، از قضایای دنیا ما مطّلع میشویم؛ وقتی که فرض کنید وزیر خارجهی(۵) خوشاخلاق!(۶) آمریکا در نامهی وداعیّهی خود توصیه میکند به دولت بعدی که به ایران سخت بگیرید، هرچه میتوانید سختگیری کنید، تحریمه
ا را حفظ کنید، نگه دارید، بدانید با سختگیری میشود از ایران امتیاز گرفت کمااینکه ما گرفتیم -او میگوید- خب این دشمن است؛ حالا این دشمن، دشمن خندان است؛ یک دشمن بود که میآمد صریحاً میگفت که ایران محور شرارت است،(۷) او این را صریحاً نمیگوید امّا رفتار او همین رفتار است. این شد دشمن. پس ما که دائم میگوییم دشمن، دشمن، نه این است که میخواهیم شعار بدهیم، نه اینکه به قول بعضی آدمهای بیانصاف میگویند اینها در کار داخلی خودشان درماندهاند، ناچارند دشمن بتراشند؛ نه، دشمنتراشی نیست؛ خب دشمن است، چشمت را باز کن تا ببینی؛ ببندی چشمت را، البتّه نمیبینی؛ سرت را داخل برف فروکنی، نمیبینی؛ امّا سرت را بلند کن، نگاه کن، میبینی.
گفتیم انگلیس! انگلیسها مجدّداً به خلیج فارس [آمدهاند]؛ البتّه ما از یکی دو سال قبل خبر داشتیم؛ شنیده بودیم که اینها بنا دارند دوباره به خلیج فارس بیایند؛ حالا آمدند. میآیند اینجا به یک عدّه از حکّام خلیج فارس -که هیچ صمیمیّتی هم بینشان نیست؛ اینجور نیست که خیال کنیم واقعاً آنها با این حکّام خلیج فارس صمیمیاند؛ نه، میخواهند استفاده کنند، میدانند آنها را میشود زیر بار گرفت؛ میآیند با آنها اینجوری حرف میزنند- میگویند ایران تهدید است! خب، تهدید خود انگلیسهایند. امروز محافل انگلیسی مینشینند برای منطقه و برای ایران اسلامی تصمیمگیری میکنند؛ یکی از تصمیمهایشان تجزیهی کشورهای منطقه است. این چیزی که عرض میکنم، تحلیل نیست، حدس نیست؛ اینها اطّلاعات است. میگویند دوران یک عراق، یک سوریه، یک یمن، یک لیبی گذشته؛ یعنی عراق تجزیه بشود، سوریه تجزیه بشود، لیبی تجزیه بشود، یمن تجزیه بشود؛ اسم ایران را نمیآورند، چون جرئت نمیکنند، میترسند. از افکار عمومی ایران بشدّت میترسند وَالّا همان حرفی را که محمّدرضا قبل از رفتن گفت که «اگر ما برویم، ایران میشود ایرانستان» -منظورش این بود که مثل افغانستان، مثل ترکمنستان، مثل مانند اینها، اینجا هم یک قسمتی به نام ایرانستان میمانَد، بقیّه هم تقسیم میشود بین دولتهای متفرّق- اینها [هم] میخواهند همان حرف را بزنند؛ در این امید بودند، تلاششان را هم کردند، توی دهنشان هم خورد لکن در ذهنشان هنوز هست؛ [امّا] به زبان نمیآورند. خب این دشمن است، [مگر] دشمن شاخ و دُم دارد؟ از حالا نشستهاند، دارند برای دوران بعد از پایان برجام فکر میکنند که بعد از آن چه محدودیّتهایی را بر ایران تحمیل کنیم -که دوران برجام به خیال آنها ده سال، دوازده سال مثلاً باید طول بکشد- از حالا دارند فکر آنوقت را میکنند که ما با ایران، آنوقت چه کار کنیم، چه بگوییم، چهجوری عمل کنیم که محدودیّت ایجاد کنیم. دیگر دشمن از این بدتر؟ از این خبیثتر؟ اینکه بنده میگویم انگلیسِ خبیث، این خباثت اینها است.
یکی از برنامههای اینها که تصریح میکنند، آموزش و تسلیحِ افرادِ بومیِ انتخابشده است؛ یعنی [میگویند] ما در این کشورها، ازجمله در ایران، افرادی از خود ایران را انتخاب میکنیم، با اینها ارتباط برقرار میکنیم، اینها را آموزش میدهیم، تجهیزشان میکنیم -امروز هم تجهیز کردن آسان است، اینترنت هست و فضای مجازی هست و ارتباطات گوناگون هست- تا به جان کشور بیفتند، به جان نظام اسلامی بیفتند، به جان ملّت بیفتند؛ اینها حرفهایی است که اینها دارند میگویند؛ خب این شد دشمن.
این دشمن را بایستی شناخت. عرض کردیم، هم دشمن را باید شناخت، هم شیوههای دشمنی را. راهورسمها و سمتوسوهایی را که اینها برای دشمنی در نظر گرفتهاند، [همه] باید بدانند؛ مسئولین هم باید بدانند، مردم هم باید بدانند، جوانهای ما هم باید بدانند، کارگرهای ما هم باید بدانند، دانشگاهیهای ما هم باید بدانند؛ بدانند که هدف دشمن -حالا گاهی در رادیوها و در تشکیلاتشان میگویند که هدف ما شخص فلانی است، مثلاً فرض کنید علی خامنهای، ولی دروغ میگویند- هدفشان ملّت ایران است، هدفشان ایران اسلامی است، هدفشان نظام اسلامی است. اگر با فلان زیدی، با فلان عمروی، با فلان دستگاهی و سازمانی هم دشمنی میکنند، بهخاطر این [است] که احساس میکنند این مثلاً سینه سپر کرده، ایستاده؛ باید پس بزنند او را؛۱۳۹۵/۱۰/۱۹
بیانات در دیدار مردم قم
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
امیرمحمد یاور رهبر:
کالبد شکافی روش ها ازفریب تا سبک زندگی
قسمت سوم
روشها:
1. فریب و دستکاری در منطق مخاطب: یکی از روشهای مهم در جنگ نرم، گونهای فریب است؛ یعنی مخاطب باید به این نتیجه برسد که باید این کار را انجام دهد و راهی جز این ندارد. این زمانی است که گزینههای مقابل او آنقدر محدود شود که هرچه را در دایرهی گزینشش انتخاب کند، برای طرف مقابل، بُرد محسوب شود. ظاهراً تنوع هست ولی راه گریزی نیست.
مهمترین و بالاترین سطح فریب این است که فرد را به خودفریبی بکشانند. گاهی فرد فریب میخورد اما میداند که فریب خورده و چارهای ندارد. گاهی نیز فرد فریب میخورد اما هرچه تلاش میکنند او را از دایره و تور فریب بیرون بیاورند، امکانپذیر نیست؛ چراکه نمیخواهد باور کند که فریب خورده است.
هر فرد، نوعی شناخت و معرفت نسبت به عالم، نسبت به خود و نسبت به روابط با دیگران دارد. وقتی بتوانید وارد حوزهی شناختی فرد شوید و مقدمات را فراهم کنید، نتیجهی دلخواهتان را هم میگیرید. این کار چندان پیچیده نیست؛ مثل این است که در شعر، وزن و قافیه تعریف کنید و دیگران مقابل مکلف باشند که قسمت دوم را تکمیل کنند! آنها مجبورند در وزن و قافیهی مورد نظر شما بسرایند.
در روانشناسی جنگ، بر روی این مبحث مطالعه میکنند که باید فهمید سوژهای که قرار است روی آن کار شود، چطور میاندیشد؟ باید منطق طرف مقابل را کشف کرد تا بر اساس آن، فرد را به نتایجی که میخواهیم، برسانیم یا در منطق و مدل فکری او دستکاری کنیم و نهایتاً نتیجهی لازم را بگیریم.
از لحاظ روانشناسی در رسانهها انسانها عملاً به عروسک خیمه شب بازی تبدیل میشوند. اوج این مسأله در رسانههای غربی دیده میشود. اگر رسانهها خاموش شوند، تا مدتها یک "خلأ فکری" شدید در غرب رخ خواهد داد؛ زیرا مردم دیگر نمیدانند چطور بیاندیشند و از کدام سبک زندگی تبعیت کنند؛ بهخصوص در ایالات متحده آمریکا.
2. تردیدافکنی و جایگزینی منابع: شاید اولین کاری که در جنگ نرم انجام میشود این است که شخص را نسبت به دیدگاههای خود دچار شک و تردید کنند. به ویژه تشکیک در کارآمدی و نتیجهبخشی یک رفتار: آیا این کار نتیجه دارد؟ آیا منطقی هست؟ تشکیک، در واقع "نرمسازی ذهن" طرف مقابل برای عملیات بعدی است. شک، فرد را دچار خلأ فکری و منطقی میکند و او آماده میشود تا چیزهای دیگری را در ذهن بپذیرد.
بنابراین ابتدا فرد باید نسبت به منابع فکری خود شک کند. در مرحلهی دوم، مخاطب باید منابعی که اطلاعات در آن ریخته میشود را بپذیرد. برای نمونه دشمن میگوید: رسانههای شما دروغ میگویند یا همهی واقعیت را نمیگویند و بر اساس منافع خودشان این کار را میکنند... در نتیجه نسبت به صحت عمل رسانههای خودی شک پیدا میشود؛ ولی همچنان نیاز هست که منابع اطلاعاتی دیگری جایگزین آن شود. آنگاه سریعاً منابع رقیب از سوی دشمنان معرفی میشوند. تزریق اطلاعات اینگونه صورت میپذیرد.
3. طراحی ادبیات مناسب: هر انسانی، ارزشها و شاکلهی ذهنیای دارد. اگر مطالبی که دیگران میگویند تفاوت زیادی با این شاکلهی ذهنی داشته باشد، انسان آن را پس میزند. اگر شخص مذهبی، پیامی کاملاً ضدمذهبی دریافت کند، طبیعی است که از همان اول آن را نمیپذیرد. به همین دلیل دشمن تلاش میکند پیام مورد نظرش را با توجه به شاکلهی روانی مخاطبان، طراحی کند.
از این رو یکی از مسائل پراهمیت در نبرد روانی، طراحی ادبیات مناسب است. ادبیاتی که ظاهری ارزشمند داشته باشد. دشمنان، ادبیات و ارزشهای ما را منفور و نامطلوب نشان میدهند؛- ذهن مردم هم طبیعتاً به چیزهای نازیبا گرایش ندارد- آنگاه یک ادبیات جایگزین مطرح میکنند و از این راه به مرور زمان بر تمایلات و رفتارهای ما تأثیر میگذارند. اینگونه است که بعد از مدتی، فرد دچار عمیقترین شکل فریب، یعنی خودفریبی میشود و هرگونه تلاش برای آزادسازی را تلاش برای نابودی میانگارد و در نتیجه مقابل آن میایستد.
مهمترین استراتژی در برابر جنگ روانی، "آگاهیبخشی" است؛ اما اگر فرد به خودفریبی رسیده باشد، آگاهیبخشی هم تأثیری ندارد. البته راههای دیگری هم وجود دارد؛ مانند تردیدآفرینی در باورهای جدید تا منطق آن متلاشی شود. همان کاری که حضرت ابراهیم با شکستن بتها و قرار دادن تبر در دست بت بزرگ انجام داد و به منطق بتپرستان حمله کرد.
4. الگوسازی از سبک زندگی غربی: در طول تاریخ مصداقهای گوناگونی از جنگ روانی و روشهای آن وجود دارد که امروز علمیتر شده و به دلیل توانایی رسانه، با قدرت بیشتری از آن استفاده میشود. یکی از مواردی که در دنیای مجازی رسانهای که امروزه در آن زندگی میکنیم اهمیت دارد، "الگوسازی" است. حتی شخصیتهای کارتونی که میشناسیم- مانند سوپرمن و...- دارای قدرتی فوق بشری هستند و پیام و هدف خودشان را که مأموریتی جهانی است، نجات دنیا از دست اشرار (فضایی یا زمینی)
مطرح میکنند. این اب
رمردها اغلب در ایالات متحده امریکا هستند؛ یعنی هرکه دشمن آمریکاست و قصد حمله به آمریکا را دارد، شرور محسوب میشود.
قهرمانان جهان که الگوی فرزندان ما هستند، آمریکایی هستند. در همهی انسانها بهخصوص در کودکان نوعی همزادپنداری یا همزادسازی با قهرمانان وجود دارد. همه تلاش میکنند خودشان را به قهرمانان نزدیک و شبیه کنند. وقتی که ملیت و هویت آن قهرمان آمریکایی است، مخاطب نیز تلاش میکند خود را به آن هویت نزدیک کند؛ همان چیزی که آمریکاییها تلاش میکنند به عنوان "سبک زندگی آمریکایی" در آسیا و اروپا رواج دهند.
آمریکاییها در این مسیر از روشهای مختلفی استفاده میکنند. در فیلم سینمایی ماتریکس اینگونه القا میشود که دنیا، دنیایی مجازی و ماتریکسی است که تنها گروه اندکی در آن زنده و واقعی و درصدد نجات یک شهر یا مرکز به نام زاین یا صهیون هستند. یعنی همهی دنیا در مسیری اشتباه و خوابی ویژهاند و گروه زندهای که میخواهند دنیا را نجات دهند، صهیون هستند. این القائات عجیب، با استفاده از اوج توانایی تکنولوژیک در حوزهی رسانه صورت میگیرد.
یکی از کارهایی که آمریکاییها انجام دادهاند، ترکیب information و entertainment و تشکیل پدیدهای به نام infotainment است؛ ترکیبی از "تفریح و خبرگویی". آمریکا پیش از هر چیز، سعی دارد "امپراطوری ذهنی" خود را گسترش دهد و کنترل مغزها را به دست بگیرد تا در نتیجه کنترل فرهنگ، اقتصاد و سیاست شکل بگیرد.
گاهی اوقات عملیات روانی دیگران آنقدر جذاب است که فرد به سرعت دچار خودفریبی میشود و حاضر نیست توجه کند که مثلاً فیلم هریپاتر چه پیامی در خود دارد؟ چرا در این فیلم وقتی قرار است هری پاتر با زن چینی ازدواج کند، ناگهان در داستان، آن شخص حذف و فردی اروپایی جایگزینش میشود. زیرا از نظر آمریکاییها زمانی که کشوری مانند چین از لحاظ اقتصادی به سرعت رو به رشد است، نباید به یک الگو تبدیل شود. این داستانها و فیلمها بدون پیام سیاسی نوشته و تولید نمیشوند. همهی این نکات، ظرافت کار عملیات نرم را نشان میدهد. بنابراین زمانی که ما میخواهیم در مقابل جنگ نرم، پدافند کنیم باید بتوانیم این ظرافتها را بشناسیم و در مقابل، الگوی مقاومتمان را به همان ظرافت طراحی کنیم.
چند گام در برابر جنگ نرم
اولین کاری که در مقابله با هرگونه عملیات نرم رقیب میتواند صورت بگیرد، "آگاهیبخشی" است تا هم رقیب بفهمد که ما متوجه اعمال او هستیم و هم ملت خودمان این آمادگی را دریابند. وقتی که از طریق آگاهیدهی، "مصونسازی" ایجاد شود، گام بزرگی برداشته شده است. البته این کار پیچیده است و در یک مقطع کوتاه انجام شدنی نیست.
در واقع ما باید در یک فرایند ملتسازی شرکت کنیم. امام خمینی(ره) یک انقلاب را به پیروزی رساند اما پیش از آن فرایند ملتسازی را آغاز کرده بود. انقلاب در واقع ثمرهی کار بود، نه شروع آن. این ملتسازی از چه زمان آغاز میشود؟ از مهدها. کشوری که میخواهد برای دنیا الگو درست کند، باید از لحاظ حرکت، نمونهی مطلوب و مورد پذیرش را در مرکز جهان اسلام ایجاد و نهادینه کند. بنابراین باید فرایند ملتسازیای را که شروع کردهایم، تکمیل کنیم؛ البته به عنوان یک فرایند مستمر؛ یعنی یک پروسه، نه پروژه.
نکتهی دیگر اینکه نمیتوان برای کل جامعه یک پیام واحد طراحی کرد. با توجه به اجزاء مختلف جامعه، هر پیام باید متناسب با روحیات، تعلقات فکری، مبنای شناختی و منطقی خاصی طراحی شود. گرچه اجزاء جامعه هویت دینی و ملی واحدی دارند که طبق دین اسلام باید از پیش از تولد تا زمان مرگ برای آن برنامه داشت. تلاش ما برای تمدنسازی و ملتسازی، عظمت کار ما و اینکه تلاش ما مکانیکی نیست را نشان میدهد.
همچنین هنگامی که نظام، پیامی را برای آحاد مردم طراحی میکند، نباید در ذات این پیام، تعارض و تناقضی وجود داشته باشد. بنابراین، نظام فرهنگی و نهادهای فرهنگی کشور باید درون یک استراتژی کلان عمل کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️فوری
حمله راکتی به پایگاه عینالاسد
🔹برخی گزارشهای تأییدنشده از حمله راکتی به به پایگاه آمریکایی «عینالاسد» در استان الانبار عراق خبر دادهاند.
🔹️ این پایگاه میزبان نظامیان تروریست آمریکایی است و گزارشهای اولیه از شنیده شدن صدای آژیر هشدار حملات موشکی در پایگاه حکایت دارند.
🔹منابع خبری گزارش دادهاند سامانههای پدافند ضد موشکی «سیرام» و «پاتریوت» که اخیراً در محوطه پایگاه نصب شدهاند موفق به رهگیری و انهدام راکتها نشدهاند.
🔹در صورتی که وقوع این حمله تأیید شود این دومین حمله طی چند روز گذشته به این پایگاه به شمار میرود. پیشتر، منابع عراقی عصر سهشنبه از حمله راکتی به پایگاه هوایی عین الاسد خبر داده بودند.
@Farsna - fna.ir/1aq5a
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❣رهبر معظم انقلاب:
💢این منطقی است که دولتهای غربی با حمایت بیدریغ و دیوانهوار خود از رژیم صهیونیستی به آن تکیه کرده و بدینگونه، همهی ادّعاهای دروغین خود در باب حقوق بشر و دموکراسی را تخطئه کردهاند. این ماجرای خندهآور و گریهآور بیش از هفتاد سال است که ادامه دارد و هر از چندی برگ دیگری بر آن افزوده میشود.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
برخی میخواستند درباره داعش هم با آمریکا توافق کنند!
🔹سردار #یدالله_جوانی، معاون سیاسی سپاه: برخی از مسئولان ما که جمهوری اسلامی را در موضع ضعف میدانند میخواستند درباره #داعش با آمریکا توافق کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بررسی راهبرد نظام و دشمنان نظام در #انتخابات_۱۴۰۰
راهبرد نظام اسلامی در انتخابات ۱۴۰۰ عبارت است از برگزاری یک انتخابات با مشارکت پرشور و گسترده آحاد مردم در یک فضای امن و آرام و در محیطی سالم و رقابت سازنده و در نهایت تشکیل یک دولت کارآمد انقلابی در تراز دهه پنجم انقلاب اسلامی و مقدمه ای است برای تشکیل جامعه اسلامی. دولتی که با شناخت دقیق و کامل از نیازها و مشکلات جامعه با رویکرد انقلابی و جهادی کمر همت برای رفع مشکلات ببندد و نظام را از گردنه وگذرگاه صعب العبور فعلی عبور دهد.
✍ ابوالحسن سلطانی زاده
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330340
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه، ۱۸ اردیبهشتماه
🔸تکرار داستان بالمره و خزانه خالی!
🔸کابوس پیش روی اقتصاد کشور!
🔸طرح برجام پلاس از سوی آمریکا، قبل از بازگشت به برجام
🔸انصاری: شورای نگهبان از اختیار قانونی خویش استفاده کرده است
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330349
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✅ اعتراف به عمق راهبردی ایران
🔻رابرت بائر یکی از افسران بازنشسته سازمان سیا ، به مدت ۳۰ سال در منطقه غرب آسیا مشغول فعالیت و تحقیق بوده ، یک تحقیق میدانی از میزان نفوذ جمهوری اسلامی بعمل آورده ، در انجام این تحقیق با همه گروهها، قبایل و عشایر منطقه اعم از شیعه و سنی ، ترک، کرد و عرب نشست و برخاست و به گفتگو و محاوره پرداخته است.
🔻 جمع بندی این تحقیق میدانی این است که علیرغم اختلافات قومی، نژادی و زبانی یک عشق و علاقه زائد الوصفی نسبت به جمهوری اسلامی وجود دارد بطوری که همه، انقلاب اسلامی را، انقلاب خود میدانند و امادگی هر نوع فدا کاری و مجاهدت را نسبت به انقلاب اسلامی دارند .
🔻 بائر در این جمع بندی فصل مشترک همه این اقوام از نظر دینی و فرهنگی در یک قالب و یک جامعه تعریف میشود ،و آن نفرت مشترک نسبت به غرب استعمارگر است. او میگوید جمهوری اسلامی با این وصف نیاز به سلاح هسته ای ندارد .زیرا نفوذ فرهنگی و ایدئولوژی او در منطقه آنقدر قوی است که بدون دست یافتن به هر گونه جنگ، ملتهای منطقه را پشتیبان خود میداند. در مقابله با جریان داعش این وحدت و هم افزایی به اوج خود رسید و گروههای گوناگون از فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، حیدریون و حشد الشعبی از عراق، حزب الله و انصار الله تحت فرماندهی قاسم سلیمانی به جنگ با تروریسم و غرب پرداختند .
آری این سرمایه اجتماعی در داخل کشور نیز با شیوه های مختلف خود را نشان داده است اما در روزهای آینده با حضور مردم در پای صندوقهای رأی خود جلوه های زیبای دیگر از پشتیبانی از انقلاب رقم می خورد.
🔻همین مولفه های قدرت باعث برجستگی ایران در منطقه و جهان شده است و دیپلماتهای کشورمان نیز باید این مولفه ها را به کسانی که کشور را تهدید و تحدید می کنند نشان دهند تا حتی جرات بیان تحریم و یا اعمال آن را نیز نداشته باشند.
✍محمد امین مرادی. خراسان شمالی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
رئیسی، منتخب اول مردم
در نظرسنجی خبرگزاری دولت
♦️نظرسنجی خبرگزاری دولتی ایرنا نشان میدهد در میان ۱۳ نامزد محتمل انتخابات ریاست جمهوری، آیتالله رئیسی بیشترین رای را دارد
🔹 ۵۳.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی تلفنی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، اعلام کردهاند مهمترین منبعشان برای کسب خبرهای انتخاباتی، رسانه ملی(صدا و سیما) میباشد. ۳۰.۳ درصد هم از طریق شبکههای اجتماعی، اخبار انتخاباتی را پیگیری میکنند.
♦️در این نظرسنجی، دیدگاه پاسخگویان درباره «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» مورد سنجش قرار گرفت که مشارکتکنندگان به ترتیب مولفههای مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد را در اولویت دانستهاند همچنین بیشترین تعداد شرکتکنندگان در این نظرسنجی از رئیسجمهوری آینده انتظار دارند که وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را بهبود بخشد.
🔹نتایج این نظرسنجی نشان میدهد از میان ۱۳ گزینه محتمل برای کاندیداتوری (و از جمله آذری جهرمی، احمدینژاد، جهانگیری، جلیلی، دهقان، رئیسی، رضایی، ظریف، قالیباف، لاریجانی، سعید محمد و محسن هاشمی)، «سید ابراهیم رئیسی» بیشترین رای را حائز است.
♦️از سوی دیگر نتایج نشان داد، رای منفی پاسخگویان به «احمدینژاد» و «جهانگیری» از همه گزینهها بالاتر است و به ترتیب ۱۲.۸ درصد و ۱۲.۲ درصد افراد تاکید کردهاند که قطعا به این دو رای نمیدهند.
🔹جامعه آماری این پژوهش را خانوارهای ساکن در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران تشکیل داده و از ۶۰۰ نفر نمونه آماری این نظرسنجی، ۵۰.۵ درصد را زنان و ۴۹.۵ درصد را مردان تشکیل داده است.
♦️همچنین اغلب پاسخگویان در بازه سنی۳۰ تا الی ۶۵ سال قرار داشتهاند. ۳۴.۳ درصد پاسخگویان این نظرسنجی میزان تحصیلات خود را غیر دانشگاهی و ۲۳.۷درصد، دانشگاهی اعلام کردهاند. این نظرسنجی به صورت تلفنی در نیمه نخست اردیبهشت ۱۴۰۰ انجام شده است.
🔹کیهان/
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سعید محمد: اگر اقبال مردمی نداشته باشم به نفع اصلح کنار میروم
🔹تا امروز با هیچکس صحبت ائتلافی نکردم. معتقدم مردم باید بپسندند، نه افراد. به دنبال انشقاق جبهه انقلاب نیستم.
🔹دولت آینده باید یک دولت ولایی و انقلابی باشد. در هر دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب افراد انقلابی و ولایی را میشناسم. اگر شرایط تغییر کند به نفع فرد اصلح کنار میکشم.
🔹بر اساس آخرین صحبتها، آقای رئیسی هنوز تصمیمی بر حضور در انتخابات نگرفتند؛ اگر شرایط جدید رقم خورد در آن زمان تصمیمگیری خواهد شد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
6011394H01132.pdf
718.8K
جنگ نرم در عصر ارتباطات
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️هفتتپه به بیتالمال بازگشت
🔹پس از ابطال واگذاریهای فسادآمیز بنگاهها و واحدهای تولیدی نظیر هپکو، ایران ترانسفو، ماشینسازی تبریز، شرکت تولید نیروی برق شاهرود، شرکت آبوخاک پارس، شرکت کشتوصنعت دامپروری مغان، سیلوی سنقر، شرکت تراورس البرز، شرکت فولاد میبد و …حالا با ورود دستگاه قضایی، شرکت هفتتپه نیز از واگذاری معیوب رهایی یافت و به بیتالمال بازگشت.
🔹سال گذشته بود که تصمیمگیری پیرامون واگذاری شائبهدار شرکت هفتتپه توسط سازمان خصوصیسازی به هیات داوری محول شد.
🔹با ورود دستگاههای مختلف نظارتی و اعتراض به رأی هیات داوری، دادخواست ابطال واگذاری پر فساد شرکت هفتتپه به دادگاه ویژه حقوقی رسیدگیکننده به پروندههای مسالهدار خصوصیسازی ارجاع شد و پس از برگزاری جلسات رسیدگی دادگاه در زمستان سال گذشته، رای ابطال واگذاری هفتتپه صادر گردید.
🔹براساس این رأی صادره، مالکیت این شرکت باید به دولت واگذار گردد. علت تاخیر در اعلام حکم این دادگاه، تمهید شرایط انتقال مالکیت توسط دولت و جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات کارگری بوده است.
#خبر_خوب
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✴️آخرین وضعیت آرایش انتخاباتی اصلاح طلبان
🔸اصلاح طلبان ۱۴کاندیدا دارند که تا به امروز یک سوم از آنها در جلسات جبهه حضور یافته و برنامه خودشان را ارائه دادهاند.
🔸اسماعیل گرامی مقدم، عضو نهاد اجماعساز اصلاح طلبان در مورد نحوه انتخاب کاندیداها می گوید: اصلاح طلبان در روز آخر که احتمالا فردا یا پس فردا باشد در یک فرایند دموکراتیک در مورد نامزدهایی که بیشترین رای بیاورند ، تصمیم خواهند گرفت.
🔸 امروز شنبه نوبت ظریف است که در جبهه حضور یابد. آقای ظریف یا شخصیتهای دیگر باید خودشان در جبهه حاضر شوند و جبهه شخص دیگری را نخواهد پذیرفت.
🔸 ممکن است برخی اصلاحطلبان راهشان را جدا کنند اما اکثر اصلاحطلبان میخواهند با هویت اصلاحطلبی در انتخابات حاضر شوند.
🔷درهمین زمینه روزنامه شرق هم می نویسد:
🔹در میان نامزدهای اصلاحطلب، اسحاق جهانگیری، عباس آخوندی، محسن هاشمی و محمدرضا عارف، شرایط مطلوبتری نسبت به بقیه دارند.
🔹جهانگیری و عارف در سِمتهای معاوناولی و کارهای اجرائی نقشآفرینی کردهاند و عباس آخوندی با سابقه وزارت از برنامه و روشی تئوریک برخوردار است.
🔹محسن هاشمی در کنار مسئولیتهای اجرائی از همنشینی با آیتالله، تجربههای فراوانی آموخته که برای دیگران دور از دسترس است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جدیدترین نشانههای توبه آمریکا/ بایدن در دیدار یک ساعته با رئیس موساد: راه طولانی تا بازگشت به برجام داریم!
اجماعسازی علیه ایران مهمترین هدف طولانی کردن مذاکرات توسط آمریکاییها
شواهد نشان میدهد آمریکاییها سعی دارند تا با اتلاف وقت، هماهنگی بیشتری با سایر اعضای مذاکرات برای افزایش فشار بر ایران و متقاعد کردن تیم مذاکرهکننده جهت چشمپوشی از رفع همه تحریمها بوجود بیاورد.
گروه سیاسی-رجانیوز: خبرها و شواهد گوناگون حکایت از آن دارد که روند مذاکرات وین آهنگی کند و آهسته دارد و برخلاف پروپاگاندای دولت مبنی بر «هل لی من توبه» گفتن دولت بایدن، رژیم آمریکا اراده لازم برای برداشتن تحریمها را ندارد. در آخرین مورد اطمینان خاطر بایدن به رئیس موساد در همین خصوص نشان میدهد که آمریکاییها از نشست وین ثمرات دیگری را پیگیری میکنند.
به گزارش رجانیوز؛ جو بایدن رییس جمهوری آمریکا روز جمعه در دیدار با رییس سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی(موساد) در کاخ سفید به او گفته توافق با ایران نزدیک نیست و هنوز راه درازی برای رسیدن به یک توافق احتمالی با ایران در پیش است.
وب سایت خبری «اکسیوس» به نقل از یک منبع مطلع اسراییلی نوشت: بایدن روز جمعه به «یوسی کوهن» رییس موساد گفت که ایالات متحده هنوز تا رسیدن به توافق کامل با ایران برای بازگشت به توافق هسته ای (برجام) راهی طولانی در پیش دارد.
در همین خصوص یک مقام آمریکایی هم پنج شنبه گذشته گفت که نه تنها آمریکا با لغو همه تحریمها و سپس راستی آزمایی آن توسط ایران مخالف است، بلکه حتی ضمانتی هم برای باقی ماندن در برجام نمیدهد!
شواهد نشان میدهد آمریکاییها سعی دارند تا با اتلاف وقت، هماهنگی بیشتری با سایر اعضای مذاکرات برای افزایش فشار بر ایران و متقاعد کردن تیم مذاکرهکننده جهت چشمپوشی از رفع همه تحریمها بوجود بیاورد.
همچنین سواستفاده از فضای انتخاباتی ایران بر انگیزه دولت آمریکا برای فرسایشی کردن مذاکرات افزوده است. آمریکا نه تنها تاکنون لغو همه تحریمها را نپذیرفته، بلکه حتی با لغو موثر همان تحریمهای ناقص هم موافقت نکرده است. آمریکا قصد دارد تحریمهای اصلی اقتصادی ایران را صرفا در بازه های ۴ ماه و ۶ ماه به صورت موقت متوقف کند که در این صورت هیچگونه گشایش اقتصادی و روابط اقتصادی خارجی جدی شکل نخواهد گرفت و صرفا هیجانات کاذب در هفتههای پایانی نزدیک به انتخابات میتواند به غربگرایان داخل ایران تنفس مصنوعی بدهد.
جزئیات دیدار رئیس موساد با بایدن، سالیوان و برنز
یوسی کوهن که از سال 2016 رییس موساد است روز جمعه در کاخ سفید با مشاور امنیت ملی بایدن و رییس جمهوری آمریکا دیدار کرده است. محور مذاکره رییس موساد در واشنگتن مذاکرات جاری آمریکا برای بازگشت به برجام بوده است.
به نوشته اکسیوس؛ کوهن در جریان دیدار روز جمعه خود با بایدن موضع اسرائیل را در مورد احیای برجام و مذاکرات با ایران، بیان کرد و به بایدن گفت که بازگشت ایالات متحده به برجام کنونی بدون تغییر مفاد آن یک اشتباه استراتژیک خواهد بود؛ در مقابل بایدن به رییس موساد اطمینان داده که ایالات متحده به دنبال جلب نظراسرائیل خواهد بود.
سخنگوی شورای امنیت ملی ایالات متحده درباره این جلسه گفته: جلسه کوهن در کاخ سفید روز جمعه با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کابینه آمریکا بوده و در ادامه بایدن برای ابراز تسلیت به مناسبت کشته شدن دهها اسراییلی در فاجعه روز پنج شنبه کوه مرون برای دقایقی با یوسی کوهن دیدار کرده است.
به گفته منابع کاخ سفید این دیدار کوتاه پس از تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو به منظور ابراز تسلیت بایت فاجعه کوه مرون انجام شده است.
اما منبع اسراییلی بر خلاف این ادعا به اکسیوس گفته دیدار بایدن و کوهن از قبل برنامه ریزی شده بوده و به مدت 1 ساعت به طول انجامیده است. به گفته منابع اسراییلی این دیدار قبل از ظهر جمعه و مدتی پس از تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو به مدت 1 ساعت به طول انجامیده است.
به گفته منبع اسراییلی، بایدن در جریان دیدار با کوهن پس از شنیدن نظرات مقام اسراییلی درباره مذاکرات با وین به منظور احیای برجام، به او تاکید کرده هنوز اتفاقی نیفتاده و راه درازی برای رسیدن به یک توافق نهایی با ایران در پیش است.
او ابراز اطمینان کرده که نظرات اسراییل را درباره ایران مورد توجه قرار خواهد داد.
کوهن در دیدار با بایدن تنها مقام اسراییلی حاضر در جلسه بوده و در این جلسه علاوه بر بایدن «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا و «بیل برنز» رییس سیا نیز حضور داشتند.
✍ سید محمود #نبویان
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
این ویدیو کلاس درس براندازی یک نظام یا یک کشور است لطفا دوستان وهمراهان عزیز حتما خوب ببینید بسیار پر فایده خواهد بود وبه اهداف شوم سازمان جاسوسی سیا بیشتر پی خواهید برد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95