14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 نماهنگ جدید تشییع شهید سلیمانی در آستانه سالگرد نماز جمعه تاریخی رهبر انقلاب پس از شهادت حاج قاسم
🌹شهید نواب صفوی: #آرزو دارم که #حکومت_اسلامی تشکیل شود، و آن زمان #بزرگترین_افتخارم این است که #رفتگر خیابانهایش باشم.
🌹☀🌹☀🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرکار گذاشتن شبکه وهابی توسط یک ایرانی
دمت گرم .خیلی عالی بود.👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت پوتین از سفر به تهران: در ایران دو کشور دیدیم!
🔻 "سجادی" سفیر اسبق ایران در روسیه:
بعد از اجلاس کشورهای حاشیه خزر شنیدیم آقای پوتین به همراهانش گفته بود "ما به دو کشور رفتیم، یکی کشور آقای خامنهای یکی هم کشور آقای روحانی!"
آنقدر رفتارها ملموس بوده که همه میفهمیدند، قضیه چیست.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
انگار نه انگار
که چنین روزی هم بوده!
♦️رسانههای بزککننده برجام، دیروز را در سکوت و سانسور خبری برگزار کردند. دیروز 27 دیماه، طبق «برنامه جامع اقدام مشترک/ برجام»، سالگرد «روز اجرای توافق» بود. تیم مذاکرهکننده ظریف، برخلاف نام غلطانداز «برنامه اقدام مشترک»، پذیرفت که ابتدا طرف ایرانی تمام تعهداتش را به شکل نقد، یکجا، غیرقابل برگشت (یا با امکان بازگشت طولانیمدت) و در کمتر از دو ماه انجام دهد.
🔹این روند که از جمله شامل انتقال 9700 کیلو گرم (97 درصد ذخائر) اورانیوم غنیشده به خارج از کشور، اوراق کردن و ازهمگسیختن 15هزار سانتریفیوژ از مجموع 19هزار سانتریفیوژ، و بتنریزی در رآکتور اراک بود، 27 مهرماه 94 آغاز و تا 26 دیماه به انجام رسید.
♦️تازه پس از واگذاری نقد همه این امتیازات قرار بود، روز 27 دیماه 94، «روز اجرای توافق» برای لغو تحریمها باشد؛ روزی که هرگز فرا نرسید؛ نه در دولت اوباما و نه در دوره ترامپ و بایدن! دولت آمریکا از همان ابتدا به تعبیر آقای صالحی که خود از مذاکرهکنندگان بود، «دبّه» کرد.؛ تعلیق را جایگزین لغو تحریمها کرد و در ازای نمایش تعلیق یک تحریم، یک یا چند تحریم دیگر را به اجذا گذاشت!
🔹تحریمهای آیسا، سیسادا، ویزا و همچنین تدارک تحریمهای کاتسا، محصول این دوره دغلکاری دولت آمریکاست. پس از آن هم که ترامپ روی کار آمد، به واسطه کسب اطمینان از اینکه دولت روحانی در صورت خروج آمریکا و بازگرداندن تحریمها، از توافق خارج نمیشود، اقدام به خروج از برجام و زیرپا گذاشتن تمام تعهدات کرد. خانم موگرینی میگوید او این تضمین را از روحانی گرفته بود!
♦️مرور زمان آشکار کرد که برخلاف تبلیغات دهانپرکن درباره فتحالفتوح بودن برجام، این توافق پر از خسارت برای کشور بوده و منافذ بسیاری دارد. از جمله اینکه فاقد تضمین، و مکانیسم شکایت موثر برای مطالبه حقوق و خسارات ایران است، توازن ندارد، تکلیف لغو تحریمها در آن معلوم نشده بلکه به نحوی تنظیم شده که طرف مقابل توانسته در همین دوره اجرا، تحریمها را از 800 مورد به بیش از 1700 مورد افزایش دهد!
🔹این فاجعه در حالی رقم خورد که آقای روحانی چندبار گفته بود همه تحریمها در روز اجرای توافق لغو خواهد شد؛ از جمله:
♦️۲۰ فروردین۹۴ در مراسم روز ملی فناوری هستهای: «ما هیچ توافقی را امضاء نخواهیم کرد، مگر آنکه در اولین روز اجرای توافق، تمامی تحریمهای اقتصادی، همان روز و بالمرّه (یکجا) لغو شود».
🔹۲۳ تیر ۹۴ در گفتوگوی مستقیم به مناسبت امضای برجام: «عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا ... امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق توافق، در روز اجرا (دیماه ۹۴) تمامی تحریمها لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق».
♦️روزنامههای بزککننده برجام، شش سال قبل در تاریخ 27 دی ماه، تیتر و عکس تمام قد صفحه اول خود را به عناوین اغواکننده اختصاص داده بودند؛ تیترهایی مانند: «اعتماد: صبح بدون تحریم»، «شرق: اینک بدون تحریم»، «قانون: خلاص شدیم»، «ایران: فروپاشی تحریم»، «آفتاب یزد: تحریم رفت»، «آرمان: تحریمها به تاریخ پیوست»، «همدلی: تحریم تمام شد»، «ابتکار: تحریمها هم رفت»، و...
🔹این روزنامهها اما دیروز در ششمین سالگرد «روز اجرای برجام» ترجیح دادند رویشان را سمت دیگری بچرخانند و به یاد مخاطبان نیاورند که چگونه به کلاهبرداری آمریکا کمک رساندند.
♦️روزنامه کیهان
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️ از بغداد خبر میرسد که سفر فرمانده سپاه قدس سبب تعامل مقتدی صدر با دیگر گروههای سیاسی شیعه برای تشکیل دولت جدید عراق شده است/ به شباهتهای مدیریتی #سردار_قاآنی با حاج قاسم، دیپلمات بودن را هم اضافه کنیم
👤 #مهدی_جهان_تیغی
🌎تحلیلگر یمنی به ابوظبی
🔴 کسی که خانهاش شیشهای است به سمت دیگران سنگ نمیاندازد
🔻«عبدالله الحکیمی» در واکنش به عملیات ارتش یمن در امارات نوشت: تلگراف فوری به سران امارات! شما میدانید به یک شرکت تجاری فرامرزی نزدیکتر هستید تا به یک کشور به معنای متعارف آن.
🔻بنیان شرکت شما شکننده است. بنابراین دیگران را آزار ندهید، به آنها تعرض نکنید و سرزمینشان را اشغال نکنید زیرا آنها به شما آسیب میرسانند، شرکت و خانه شیشهای شما را به هم میریزند. دست از آزار یمن بردارید و اگر سنگهایشان قوی است آنها را سرزنش نکنید.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺رئیسی فردا به روسیه سفر میکند
🔹رئیس جمهور ایران به دعوت رسمی همتای روس خود و در راستای گسترش تعاملات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، فردا (چهارشنبه) عازم روسیه خواهد شد
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢⁉️ چرا باید روابط ایران و روسیه توسعه پیدا کند؟
🔹شواهد نشان میدهد که ایران و روسیه در زمینههای دوجانبه (روابط اقتصادی، نظامی-امنیتی)، منطقهای (نقش آنها در نظم جدید امنیتی منطقه خاورمیانه) و بینالمللی (برجام و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا) اشتراک منافع راهبردی دارند.
🔻این توسعه روابط میان تهران و مسکو به دلایل زیر بسیار مهم است.
1⃣مقام معظم رهبری برای ۳ گروه از کشورها اولویت در توسعه روابط قائل شدند: الف-کشورهای همسایه ب-کشورهای مسلمان و ج-کشورهای همسو به نظر من روسیه کشوری است که هر سه ویژگی را دارد و از هر سه اولویت برخوردار است همسایه است، در بسیاری از مواضع با ما همسو است و با داشتن بیش از ۲۵ میلیون مسلمان علاقهمند به ایران، ظرفیت اسلامی خوبی دارد.
2⃣برای خنثیسازی فشار تحریمها باید با کشورهایی که باوجود تحریم علاقهمند همکاری با ما هستند ازجمله روسیه و چین روابط را توسعه دهیم.
3⃣ما با روسیه منافع و تهدیدات مشترک داریم مسائلی مثل دریای خزر، قفقاز، سوریه، عراق و خاورمیانه مسائل مشترک این دو کشور هست و تهدیداتی مثل تحریمهای امریکا و...تهدیدات مشترک ما است.
4⃣روسیه برای اجرای مقاصد خود در خاورمیانه، آسیای مرکزی، قفقاز، افغانستان و حوزه خلیجفارس به کمک ایران نیازمند است. قدرت منطقهای ایران روسیه را نیازمند به روابط با ایران میکند.
5⃣روسیه کشوری است که عضو دائم شورای امنیت است در پیمانهای منطقهای نقش محوری دارد جزو کشورهای صنعتی است و در اتحادیه گمرکی اوراسیا و پیمان شانگهای عضو اصلی است.
6⃣منابع داخلی روسیه بهگونهای است که میتواند بسیاری از نیازهای ایران را با ترجیحات فراوان تأمین کند بهعنوانمثال ۴۰ میلیون تن گندم مازاد سالانه و همچنین نهادههای دامی و گوشت و…
7⃣ وجود منافع مشترک در حوزه انرژی و نظامی که از اهمیت خاص خود برخوردار است.🍃🌷
#علی_باکوئی استاد دانشگاه تربیتمدرس (دیپلمات و رایزن اسبق جمهوری اسلامی ایران در روسیه و کشورهای مشترکالمنافع)
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⁉️ چرا شاهد توسعه روابط با روسیه تا به حال نبوده ایم؟
💢به نظر میرسد باروی کار آمدن دولت سید ابراهیم رئیسی بار دیگر فضای تعامل میان جمهوری اسلامی ایران و دولت روسیه به سطح قابلقبول رسیده است.
🔹 در حال حاضر هر دو کشور یکدیگر را فرصتی برای ایجاد کریدور راهبردی و شراکت برابر تلقی میکنند، اما باید پذیرفت که چالشهای گذشته باعث شده است که رابطه تهران و مسکو از انسجام لازم برخوردار نباشد.
🔸به اعتقاد کارشناسان سفر رئیسجمهور به روسیه میتواند سطح کیفی روابط دوجانبه را چندین پله بالابرده و تا مرز شریک استراتژیک هم سو کند.
⁉️با توجه به تمایل مسئولین ۲ کشور ایران و روسیه شاهد توسعه روابط خصوصاً در بخش اقتصاد نیستیم؛ این اتفاق ۹ دلیل مهم دارد:
1⃣تعاملات با غرب از گذشته و قبل از انقلاب شکلگرفته و شرکتهای ایرانی مایل به ادامه سنتی این روابط هستند.
2⃣عدم شناخت شرکتهای ایرانی از توانمندیهای روسیه
3⃣ذهنیتهای اشتباه از دلایل شکست بعضی از مراودات تجاری با روسیه
4⃣تبلیغات وسیع غربیها برای اینکه مراودات با روسیه را تقدیم منافع به آنها جلوه دهند.
5⃣بزرگ کردن خیانتهای روسها به ایران و به فراموشی سپردن خیانتهای کشورهای استعمارگر غربی به ایران خصوصاً خیانتهای انگلیس و آمریکا به ایران
6⃣غربی ها خواهان آن هستند که ایران همچنان وابسته به آنها بماند و از این طریق بتواند مقاصد سیاسی خود را به ایران دیکته کنند.
7⃣وجود افرادی در مراکز تصمیمگیری دولت با گرایشهای غربی و شرق ستیز که ساختار لازم برای توسعه روابط را فراهم نمیکند.
8⃣عدم وجود زیرساختارهای لازم برای توسعه روابط تجاری خصوصاً در حوزه حملونقل و بانکی.
9⃣وجود خائنین به ملت در مراکز اجرایی که منافع شخصی خود را در مراوده با شرکتهای غربی میبینند.
#علی_باکوئی/ استاد دانشگاه تربیتمدرس (دیپلمات و رایزن اسبق جمهوری اسلامی ایران در روسیه و کشورهای مشترکالمنافع)
[ #زمانه:
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌐 بایدن در مسیر ریاست جمهوری تک دورهای است؟
💢گمانه زنیها درباره نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا تقریبا سه سال زودتر از موعد انتخابات آغاز شده است.
🔸به گزارش «هیل»، اگرچه برخی گزینههای مطرح شده به عنوان گزینههای غیر قابل قبول رد میشوند، اما این گمانه زنیها، عصبانیت را در حزب دموکرات آشکار میکند.
🔹تنها در هفته گذشته، «توماس فریدمن»، ستون نویس نیویورک تایمز، احتمال وجود نماینده جمهوریخواه ضد ترامپ را مطرح کرد.
🔸«لیز چنی» به عنوان رقیب رئیس جمهور بایدن در سال ۲۰۲۴ اضافه شده است.
🔹همچنین یادداشتی از وال استریت ژورنال، از سوی داگلاس شوئن و اندرو استاین، احتمال سومین نامزدی هیلاری کلینتون برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را مطرح کرد.
🔸همه این ایدهها از طرف بسیاری با تمسخر مواجه شد، اما بحثهای جدی تری در محافل دموکرات در حال بالا گرفتن است، به خصوص اگر بایدن به دنبال دوره دوم ریاست جمهوری نباشد.
آیا «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور آمریکا نیز گزینه مناسبی نخواهد بود؟ آیا یک چهره چپگراتر مانند الیزابت وارن مناستتر نخواهد بود؟
🔺🔻در هم آمیختن مرز بین واقعیت و خیال برای بسیاری از دموکراتها مفهومی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است؛ نامزدی «میشل اوباما».
🔹بانوی اول پیشین آمریکا، یک مدعی قدرتمند خواهد بود، اما او در بیانیههای سالهای گذشته کاملاً صریح بوده است که علاقهای به این سمت ندارد.
🔸همچنین کامالا هریس در جریان مصاحبهای شایعههای مرطرح شده در این زمینه را کاملا رد کرد.
🔹با این حال، تا زمانی که مشکلات بایدن از بین نرود، شایعات به گوش میرسد؛ تورم در آمریکا به بالاترین حد خود در ۴۰ سال اخیر رسیده است، همه گیری کرونا دوباره احیا میشود و تلاشهای کاخ سفید درباره قانونگذاری حقوق رای و لایحه «بازسازی بهتر» تا کنون راه به جایی نبرده است.
🔹علاوه بر این، نظرسنجی اخیر دانشگاه «کوئینیپیاک» میزان محبوبیت بایدن را تنها ۳۳ درصد نشان داده است؛ شاید این نظرسنجی اندکی دور از ذهن باشد، اما در هر صورت جایگاه بایدن در نظرسنجیها ضعیف است.
🔴سپس زمزمههای مداوم در مورد حساسترین موضوع وجود دارد؛ سن و توانایی بایدن؛ اگر بایدن به دنبال انتخاب مجدد باشد و پیروز شود، در زمان تحلیف دوم ۸۲ ساله خواهد بود.
برخی از دموکراتها اذعان میکنند که نگرانیها عمیق هستند حتی اگر تقصیر را به جای شکستها یا ضعفهای بایدن به گردن شرایط کلی موجود بیاندازند.
🔸یک استراتژیست دموکرات مستقر در تگزاس، میگوید «عصبانیت درون حزب دموکرات در این شرایط کاملاً قابل درک است؛ انتخابات در سال ۲۰۲۰ تقریباً رقابت نزدیکی بود اما ما هنوز درگیر کووید هستیم؛ و اثرات اقتصادی و دیگر اجتماعی آن باعث شده است که عموم مردم از وضعیت موجود ناراضی باشند. بایدن تا حدودی از این امر رنج میبرد.»
[ #زمانه:
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95