⭕️در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ می دهد؟
🔹۱) در پی تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی آن است. ۲) آرام، تدریجی و زیرسطحی است. ۳) در جنگ نرم تصویری شكست خورده، ناامید و مأیوس از حریف ارائه می شود و در مقابل، مهاجم با نمادسازی و تصویرسازی، خود را پیروز و موفق نشان می دهد و در اینجاست كه #عملیات_روانی با توانی فوق العاده صورت می گیرد. ۴) پایدار و بادوام است. هدف جنگ نرم #تغییر_باورها و اعتقادات است و چنانچه این تغییر صورت پذیرد، بازگشت به حالت اولیه به راحتی امكانپذیر نخواهد بود. ۵) هدف، #تغییر_تفکرات و فرهنگ مردم است که حاکی از عمق و خطر افزون این نوع جنگ، نسبت به جنگ نظامی است. ۵) با خلق ارزش های جدید، اسطوره سازی و نمادسازی، هیجان ساز است. این نوع جنگ، از احساسات جامعه نهایت استفاده را می برد، به طوری كه از اركان مهندسی جنگ نرم #مدیریت_احساسات است.
🔹۶) آسیب محور است. آسیب های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... میدان مانور جنگ نرم است. ۷) تضادآفرین است. #جنگ_نرم از محیط های آسیبدار در جامعه شروع می شود و با ایجاد گسل های متعدد در بخشهای گوناگون جامعه و از طریق متفاوت كردن باورها، ارزشها و شكل دهی به رفتارهای جدید، اعضای یك جامعه را در برابر هم قرار می دهد. این تضادها، همبستگی اجتماعی و وحدت ملی را برهم زده و زمینه های بروز بحران و درگیریهای داخلی را فراهم می سازد. ۸) #تردیدآفرین است. ایجاد تردید و بدبینی نسبت به بسیاری از مسائل یك اصل و قاعده است. حركت در این جنگ با خلق تردید و ایجاد ناامیدی و یاس شروع می شود و برای توفیق با نوپردازی به صورت ظریف و آرام در باورها و اعتقادات اساسی تردید ایجاد می شود و به مرور بر دامنه این تردیدها افزوده شده تا در نهایت به ایجاد تغییرات اساسی در ارزشها و باروها دست یابند. ۸) از ابزار روز استفاده می كنند. #فضای_مجازی و سایبری، محیط اصلی #جنگ_نرم در شرایط كنونی به حساب می آید.
🔺با این اوصاف الان دقیقا وسط جنگ نرم هستیم. وسط وسط. جنگ فقط خوردن خمپاره روی خانه هایمان نیست. از خانه هایمان مهمتر، #باورهایمان است که بمباران شده است. میتوانید خودتان را تسلیم کنید، می توانید هوشمندانه مبارزه کنید. تصمیم با خود شماست.
نویسنده: دکتر معصومه نصیری - مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
#جنگ_نرم #جنگ_روانی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانت عظیم در محاسبه دلار ۲۳ هزار تومانی برای گمرک در لایحه بودجه ۱۴۰۲+صوت:
قدیری ابیانه
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 رئیس دفتر خاتمی با بدیهیترین آیات قرآن هم سر ستیز داره، دادگاه ویژه روحانیت کجاست؟
🔹 ابطحی درحالی امام جمعه را متهم به خرافه گویی میکند که آن امام جمعه تنها آیه ۹۶ سوره اعراف را تفسیر و بیان کرده است. گویا برای اصلاحطلبان صحبت از برکات تنها در باد و برف و شکم خلاصه شده!
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 روزی تمام زنان دنیا محجبه بوده اند
🔶 باید خاطر نشان کنم غرب فقط با حجاب زنان مبارزه نمیکند او در حافظه تاریخی ملت ها دست برده و حجاب را که بخشی از فرهنگ و تاریخ وپوشش زنان است را حذف کرده است گویی که تمام دنیا از اول بی حجاب بوده اند .
🔶امروز هر فیلمی در هر جای جهان از گذشته ساخته میشود، یا حجاب ندارند یا حجاب های خیلی کم رنگی گاها در فیلم دیده میشود
🔶اما مستندات تاریخی از همین دویست سال قبل،قبل از آنکه جنگ غرب با حجاب و زن عفیفه شروع شود، دوربین ها تصاویری از فرهنگ های مختلف را ثبت کرداند که زنان حجاب های بسیار محکمی هم دارند.
◀️برای اثبات ادعای خود شش تصویر از حافظه تاریخ را در این پست قرار داده ایم که نشان دهیم حجاب و عفاف لباس همگانی تمام زنان جهان بود.دو تصویر از زنان ژاپن، یک تصویر از کره، یک تصویر از زنان سرخ پوست، یک تصویر از پوشش زنان روسی، و یک تصویر از پوشش زنان اروپایی که در سینه تاریخ هست ولی در تولیدات رسانه ای جدید دیگر دیده نمیشود.
✍عالیه سادات
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
متأسفانه عطش قدرتطلبی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جماعت مسجد مکی زاهدان، در به دست گرفتن رهبری قوم گرایان ضدشیعه باعث شده وی در اظهارات اخیر خود با حمایت از فرقه ضاله بهاییت، از مرزهای امنیت ملی خارج شود.
✍️رضا قریبی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تشکلهای دانشجویی زاهدان خواستار برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با مولوی عبدالحمید شدند.
+ این یعنی بازی دو سر برد قبول کند گرفتار میشود، رد کند محکوم میشود؛ البته مطمئنا با مخالفت عبدالحمید روبهرو میشود
🗣 ایرانی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | تنها جنگی که دشمن در آن شکست نخورده است!
💢 تلاش گسترده دشمن، ناامید کردن مردم است!
💢 دیده بانی دشمن برای پیروزی!
♨️ قدرت تبلیغاتی دشمن شوخی نیست!
💢 تلاش جریان تبلیغاتی دشمن برای القای ناامیدی!
♨️ دشمن با جنگ تبلیغاتی به جان مردم افتاده!
💢 راهکاری برای خنثی کردن جنگ تبلیغاتی!
♨️ جنگ تبلیغاتی و تحریف حقایق!
________________________________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه جهان آرا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی استندآپ کمدین افغانستانی با طنزی تلخ از جنایات آمریکا علیه کشورش و 50 کشور دیگر جهان میگوید!
💢 اجرای جالب "داوود" یک استند آپ کمدین در آمریکا:
🔺حس عجیبیه که تو کشوری زندگی کنی که وطنت رو بمبارون کرده! البته به غیر از افغانستانیها، عراقیا و سوریها و البته 50 کشور دیگه که وقت ندارم اسماشونو بگم احتمالا حس منو داشته باشن!!
🆔 @iranictv
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 صوت لو رفته شاه و امینی قبل از فرار (این مکالمه توسط ساواک ضبط شده)
محمدرضا پهلوی: اصلا رفتیم، بدون اینکه با آبرو هم رفته باشیم، مثل پیرزنها. :)
به مناسبت سالروز فرار شاه
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
31.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | طلیعه پیروزی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در این کلیپ نوشت با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلتبار از حکومت پهلوی را برمیشمارند.
🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دیماه سال ۱۳۵۷
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢توهم انقلاب آمریکایی!
🔹44 سال پیش در چنین روزی (26 دی ماه 1357) آخرین شاه ایران از کشور فرار کرد. مبارزه انقلابیون علیه رژیم سلطنت که با حماقت مثلث همایون، هویدا و شاه در درج مقاله توهینآمیز در 17 دی 1356 علیه امام، اسلام و مرجعیت سرعت، فراگیری و قدرت بیشتری پیدا کرده بود، با آبیاری نهال تازه غرس شده انقلاب به واسطه خون صدها ایرانی مؤمن و انقلابی در 17 شهریور و 13 آبان 1357 عزم مردم را به رفتن رژیم ستمشاهی جزم کرد. سرانجام در روز 26 دی 1357 شاه مجبور شد ایران را به سمت کشور مصر ترک کند، و این در حالی بود که حتی نزدیکترین حامیان و اربابانش هم از پذیرفتن او امتناع کردند.
🔸جریان فرار شاه از زبان همسرش فرح دیبا شنیدنی و عبرتآموز است برای کسانی که هنوز هم پس از 44 سال دنبال جذب حمایت آمریکا هستند و تنها راه حل امروز کشور را احیای برجام و مذاکره با کدخدای جهان میپندارند. گویی دلشان برای آقایی آمریکاییها تنگ شده است و به مثابه ماهی در اقیانوس کمتر قدر استقلال امروز خود را میدانند. فرح دیبا در این باره میگوید: «دخالت آمریکا در امور داخلی ایران به اندازهای رسیده بود که دیگر حتی ما را هم در جریان امور قرار نمیدادند، مثلا ژنرال رابرت هایزر مدتها بود به ایران آمده و فعالیت میکرد در حالی که ما اصلا اطلاع نداشتیم». به اعتراف وی به همین دلیل شاه به شدت به آمریکا مشکوک بود و زبانبسته تا آخر هم نفهمید که چرا ملت ایران انقلاب کردند و در کتابش آمریکا را عامل انقلاب علیه خود دانست. یعنی از نظر وی انقلاب اسلامی انقلابی آمریکایی بود! این سطح تحلیل توهمی از مردی است که بدون اجازه آمریکا آب نمیخورد!
🔹حال اگر به شرایط امروز که فتنه ترکیبی و اغتشاشات 1401 شکست خورده و به محاق رفته است، برگردیم و هدف این فتنه را بازخوانی کنیم میبینیم براندازی نظام اسلامی و برگرداندن ایران به مدار کشورهای غربی مدنظرشان بوده و جالب است یکی از جایگزینهای آمریکا به جای جمهوری اسلامی فرزند همین شاه فراری البته به ادعای خودش هست. یعنی مجددا آمریکاییها میخواهند در ایران انقلاب کنند تا ربع پهلوی در مصدر کار قرار گیرد و دوشیدن ایران و منطقه برای آمریکا رو به افول و اضمحلال راحت انجام شود! اگرچه توهم این خانواده تمامی ندارد اما نکته مهم ذات و خوی استعمارگری و مداخلهگری آمریکاست که با وجود آزمون صدها شکست از ملت ایران هیچگاه گزینه براندازی را از روی میز خودشان برنداشتند و اگر نتوانستند یعنی نتوانستند نه این که نخواستهاند.
✍🏻فتحالله پریشان
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به بهانه سالگرد فرار شاه
شاه چگونه آمد و چگونه رفت؟(۱)
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
«... دو هفته آخر سلطنت رضاخان، من درگیر مسائلی بودم كه به تعیین سرنوشت بعدی حكومت پهلوی پیوند قطعی داشت. نزدیكی من به ولیعهد (محمدرضا) و دوستی منحصربه فرد او با من عاملی بود كه سبب شد تا در این مقطع حساس نقش رابط او را با مقامات اطلاعاتی انگلستان عهدهدار شوم. در این روزها من تنها یار محرم و صمیمی محمدرضا بودم.... بعدازظهر یكی از روزهای نهم یا دهم شهریور(1320) ولیعهد به من گفت: همین امروز به سفارت انگلیس مراجعه كن. در آنجا فردی است به نام «ترات» كه رئیس اطلاعات انگلیس در ایران و نفر دوم سفارت است. او در جریان است و درباره وضع من با او صحبت كن... نمیدانم نام «ترات» و تماس با او را چه كسی به محمدرضا توصیه كرده بود، شاید فروغی، شاید قوام شیرازی و شاید كس دیگر؟! من به سفارت انگلیس تلفن كردم و گفتم با مستر ترات كار دارم... از این موضوع استقبال كرد و گفت: همین امشب دقیقا راس ساعت 8 به قلهك بیا در آنجا در مقابل در سفارت، جنگل كوچكی است در آنجا منتظر من باش...»1
این جملات بخشی از خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست، رئیس اداره ویژه اطلاعات شاه، دوست قدیمی و یار سالهای جوانی او درباره انتخاب محمدرضا به سلطنت از سوی متفقین است که به دیدارهای محرمانه خود با یک کارشناس ارشد اطلاعاتی سفارت انگلیس به نام «آلن چارلز ترات» اشاره دارد.
آلن چارلز ترات در یک شرایط بسیار مخفیانه و به گونهای سری با فردوست ملاقات کرده و به او میگوید:
«... محمدرضا طرفدار شدید آلمانها است و ما از درون كاخ، اطلاعات دقیق و مدارك مستند داریم كه او دائماً به رادیوهایی كه در ارتباط با جنگ است به زبانهای انگلیسی، فارسی و فرانسه گوش میدهد و نقشهای دارد كه خود تو پیشرفت آلمان در جبههها را برایش سنجاق میكنی!...» 2
فردوست پیام «ترات» انگلیسی را به محمدرضا رسانده و او را آگاه میکند که برای رسیدن به پادشاهی بایستی شرایط مورد نظر انگلیس و آمریکا را دقیقا رعایت نماید. البته محمدرضا برای هر گونه شرط و شروط آماده بود و این را به فردوست اطلاع میدهد:
«... محمدرضا گفت: فردا اول وقت با ترات تماس بگیر و با او قرار ملاقات بگذار و بگو كه همان شب با محمدرضا صحبت كردم و گفت كه نقشه را از بین میبرم و رادیو هم دیگر گوش نمیكنم مگر رادیوهایی كه خودشان اجازه دهند آنها را بشنوم...!» 3
فردوست مجددا با آلن چارلز ترات دیدار کرده و فرمانبرداری محمدرضا را به اطلاع وی میرساند. در مقابل، «ترات» نظر قطعی را به بررسی شرایط ولیعهد و مشورت با طرفهای آمریکایی و روس موکول میکند. اما محمدرضا گویا صبر و قرار ندارد، چراکه از یک سوی نگران روی آوردن مجدد غرب به قاجاریه بهوسیله یکی از شاهزادگان آن سلسله است و از سوی دیگر بیم به سلطنت رساندن برادرش را دارد. فردوست میگوید:
«... بلافاصله از من خواست به ترات تلفن كنم، خیلی دلواپس بود و دلش شور میزد. میخواست هرچه زودتر تكلیفش روشن شود و در عین حال از برادر تنیاش علیرضا وحشت داشت و میترسید كه انگلیسیها او را روی كار بیاورند!....» 4
بالاخره 4-5 روز بعد «ترات» در همان محل قبلی، به فردوست وقت ملاقات داده و نتیجه بررسیها و مشورتهایش را به اطلاع وی رساند:
«.... سرانجام 24 شهریور بود که ترات به من گفت: با عجله همین امشب ترتیب کار را بده و هرچه زودتر محمدرضا به مجلس برود و سوگند بخورد و تأخیری در کار نباشد. من به محمدرضا اطلاع دادم. او هم مقامات مربوطه را تلفنی احضار کرد، توسط فروغی استعفانامه رضاخان، که منتظر تعیین تکلیف ولیعهد بود، تقریر شد و مقدمات رفتن رضاخان و انتصاب محمدرضا به سلطنت تدارک دیده شد.»
اما خود محمدرضا پهلوی نیز سالها پس از رسیدن به سلطنت، با سخنانی این روایت فردوست که چگونه انگلیس و آمریکا وی را بر تخت سلطنت نشاندند را تایید نمود. شاه در یک سخنرانی بر دستنشاندگی خود به طور رسمی و علنی صحه گذارد و گفت:
«... شاید (انگلیس و آمریکا) فکر کردند که برچیدن اساس سلطنت سلسله ما، نتایج بدتری برای نظم و آرامش این مملکت داشته باشد. این است که گفتند خوب، پادشاه باقی بماند ولی کار پادشاه کار یک نظاره بدون تاثیر باشد..». 5
اینچنین محمدرضا را برتخت سلطنت ایران نشاندند و در مدت 37 سال تمام و کمال و در بالاترین حد ممکن از او حمایتهای سیاسی و اقتصادی و نظامی به عمل آوردند تا بتوانند حرث و نسل این سرزمین را به غارت برده و آن را پایگاه نظامی خود در غرب آسیا قرار دهند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به بهانه سالگرد فرار شاه
شاه چگونه آمد و چگونه رفت؟(۳)
ویلیام سولیوان خاطره آن روز را اینگونه ادامه داده است:
«... من تا آنجا که میتوانستم با لحن ملایم و مهربان مضمون پیام واشنگتن را به شاه ابلاغ کردم. او با دقت به پیامی که او را به ترک کشورش دعوت میکرد، گوش داد و وقتی که حرفهای من تمام شد، رو به من کرد و با لحنی کم و بیش ملتمسانه گفت: خیلی خوب، اما کجا باید بروم؟...»! 9
حدود ساعت 11/30 روز سهشنبه 26 دیماه، شاه و فرح و بچههایشان (به جز رضا پهلوی که قبلاً به آمریکا رفته بود) با بالگردهای جداگانه راهی فرودگاه مهرآباد شدند.
ویلیام شوکراس حال و هوای آن روز فرودگاه مهرآباد را اینگونه گزارش داده است:
«16 ژانویه ۱۹۷۹، فرودگاه مهرآباد تهران، باد سردی از کوههای البرز، دور و بر دو فروند هواپیمای ۷۰۷ را که در جلوی پاویون سلطنتی یکطبقه سفید و مفروش با قالیهای ضخیم، ایستادهاند، جارو میکند. همینجا بود که در روزهای خوشتر، شاه ایران، پادشاهان و دولتمردانی را که برای چاپلوسی و تأیید بلندپروازیها و تقاضای اتحاد و پول و سایر نشانههای پادشاهیاش میآمدند، پیشواز و بدرقه میکرد...» 10
شاه در خاطراتش اعتراف دارد:
«در آن لحظات احساس میکردم واقعه شومی در شرف وقوع است، زیرا با تجربهتر از آن بودم که درباره آنچه احتمال وقوعش میرفت تصوری نداشته باشم. میخواستم خود را قانع کنم که رفتنم از ایران هیجانات را فرو خواهد نشاند و از تنفرها خواهد کاست... سکوت دلخراشی حکمفرما بود که جز با هقهق گریه شکسته
نمیشد...»11
هواپیمای آخرین شاه ایران به همراه همسرش، ساعت 13/08 روز سهشنبه 26 دیماه 1357 برابر با 16 ژانویه 1979 فرودگاه مهرآباد را ترک کرد.
اما از طرف دیگر مردم با شنیدن فرار شاه، به خیابانها ریختند و با پخش شیرینی و گل و در آغوش کشیدن نظامیان، به جشن و شادمانی وصفناپذیری پرداختند.
آنتونی پارسونز، سفیر وقت انگلیس در ایران، آن روز را چنین توصیف کرد:
«... مردمی که در خیابانها حرکت میکردند همه در شور و هیجان بودند و هنگام عبور، از برابر ما دست تکان میدادند و بعضیها روزنامههایی را که عنوان درشت «شاه رفت» بر روی آن نقش بسته بود به ما میدادند... تظاهراتکنندگان روی اتومبیل زرهپوش نظامی رفته و شعار میدادند و لولههای تفنگ سربازان با
شاخههای گل مسدود شده بود. من چنین صحنهای را هرگز به چشم خود ندیده بودم...» 12
حضرت امام به مناسبت فرار شاه در پیامی به ملت ایران فرمودند:
«رفتن شاه، پیروزی نیست بلکه طلیعه پیروزی است. و البته این طلیعه را من به ملت ایران تبریک عرض میکنم و باید توجه داشته باشند که همانطوری که طلیعه پیروزی است، طلیعه خلع سلطه اجانب است.» 13
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به بهانه سالگرد فرار شاه
شاه چگونه آمد و چگونه رفت؟(۲)
اما پس از 37 سال، شاه در موقعیتی قرار گرفته بود که نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در پی 16 سال مبارزه مستمر، زنگ نابودی سلطنت او و خاندانش و دودمان 2500 ساله ستمشاهی در ایران را به صدا درآورده بود. آنچه که خود شاه و اربابانش بیش از همه از آن، اطلاع داشتند.
ویلیام شوکراس نویسنده و روزنامه
نگار انگلیسی که بعدا کتاب «آخرین سفر شاه» را درباره روزهای آوارگی محمدرضا پهلوی و فرح دیبا نوشت، از قول ویلیام سولیوان، آخرین سفیر آمریکا در ایران، روزهای آخر شاه را اینگونه توصیف کرده است:
«... شاه در بعضی گفتوگوهایش با سولیوان، گویی در گرداب حوادث غرق شده بود. گاهی عصبی بود و زمانی به طرز شگفتانگیز ساکت و آرام بهنظر میرسید. اما در تمام موارد اوضاع را درک نمیکرد و مایوسانه در جستوجوی توصیه و نظر مشورتی بود. میگفت فقط به من بگویید واشنگتن چه میخواهد؟ این سؤال برای سولیوان بسیار سخت بود...» 6
شاه همواره گوش به فرمان بیگانگان بود؛ از همان زمان که میخواست بر تخت سلطنت بنشیند تا تمام دوران حکومتش و حتی وقتی فرمان به کشتار مردم میداد و تا لحظات فرار از کشور.
سرانجام واشنگتن در جستوجوی راهی برای فرار از مخمصهای که با انقلاب اسلامی مردم ایران در آن گرفتار شده بود و با کورسوی امیدی به تلاش دولت بختیار و ژنرالهای شاه برای حفظ سلطه آمریکا برمقدّرات ایران، دستور نهایی را صادر کرد و همانگونه که در شهریور 1320، متفقین فرمان به خروج رضا میرپنج از کشور داده بودند، اینبار امر بهترک کشور توسط پسرش کردند. ویلیام شوکراس فرمان واشنگتن به شاه را اینگونه تعریف کرده است:
«...در اواخر دسامبر، سولیوان برای انجام مأموریتی به کاخ (نیاوران) رفت که به قول خودش برای یک سفیر غیرعادی بود. میبایست به رئیس کشوری که نزد او اعزام شده بود، بگوید که باید کشورش را ترک نماید...» 7
ویلیام سولیوان، آخرین سفیر آمریکا در تهران در کتاب خاطرات خود به نام «ماموریت در ایران» این ملاقات که به قول وی، تلخترین خاطره زندگی دیپلماتیکش محسوب میشود را نقل کرده است. وقتی وی به عنوان سفیر یک کشور بیگانه قرار بوده پیام آمریکا و سران غرب را به شاه ایران ابلاغ نماید که بایستی از مملکت خود بیرون برود، سولیوان درباره آن خاطره نوشته است:
«... در همین ایام (اوایل دی ماه 1357) پیامی از واشنگتن دریافت داشتم مبنی براینکه در اولین فرصت شاه را ملاقات کنم و به او بگویم که هرچه زودتر ایران را ترک گوید... ابلاغ چنین پیامی از طرف سفیر یک کشور به رئیس مملکتی که در آن ماموریت دارد، کار سادهای نیست...» 8
اما وجه تلختر ماجرا، نحوه برخورد زبونانه و حقیرانه شاه با آن پیام بود که به جای ایستادگی و مقاومت در مقابل تعیین تکلیف یک سفیر بیگانه و همچنین نشان دادن غرور شاه یک مملکت، به شکل درماندهای تسلیم شده و مانند بردهها تنها سؤال کرد که حالا کجا باید برود؟!
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚗انتقاد عشقی از «لاتاری ملی» قرعه کشی خودرو
🔺رئیس سازمان بورس: ۱۰ میلیون نفر برای ۲۰ هزار خودرو ثبت نام کردهاند!
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ این سوالهای تاریخی را میدانید؟
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠خدمات همایونی
🔴فیلمی بسیار تکان دهنده از خدمات اعلیحضرت به مردم پایتخت
مردم ایران چرا علیه شاه قیام کردند وقتی این همه خوش گذرانی بود؟
#پهلوی #خدمات_پهلوی
#خیانت_پهلوی #خدمات_شاه
#همایونی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢 یک فعال توییتری در عربستان، محکوم به اعدام شد
🔸عواد القرنی ۶۵ ساله که خطیب معروفی است و در شبکههای اجتماعی بهویژه توییتر طرفداران زیادی دارد پس از ۵ سال حبس، به اتهام «ترویج خصومت» علیه خاندان پادشاهی سعودی به مرگ محکوم شده است.
🔹بر اساس گزارش گاردین تمجید از «اخوان المسلمین» نیز از جمله اتهامات القرنی در کیفرخواست صادره است.
🖋جید بسیونی، مدیر بخش خاورمیانه و آفریقا در سازمان حقوق بشری Reprieve نوشته است:
🔸خود سعودیها در پلتفرمهایی مثل توییتر و فیسبوک سرمایهگذاری میکنند. چنین اتهامی برای محکومیت شهروندان گرچه هولناک است، اما جنبه مضحک هم دارد.
🔹سازمان دیدهبان حقوق بشر نیز پس از دستگیری القرنی در سال ۲۰۱۷ و سرکوب مخالفان و کنشگران مدنی در عربستان سعودی، بیانیهای در تقبیح این روند داده بود.
🖋گاردین با اشاره به نقش مستقیم بن سلمان، در قتل جمال خاشقچی که انزوای طولانی مدت او را بهدنبال داشت نوشته است:
🔸ظاهراً ولیعهد عربستان سعودی از سرکوب مخالفان حکومت خود دست نکشیده است.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔰چهره عیان تجزیهطلبی
کار براندازها از کارهای پنهانی به تجزیهطلبی عیان رسیده است. صفحه حامیان ابی خواننده لوسآنجلسی در توئیتی نوشت: «سعی کنید از امروز با این نام عادت کنید؛ «ایالات متحده ایران» در آینده نزدیگ فرهنگ ایران مکمل و ضامن تکتک ایالتهای متحد و یکپارچه ایران خواهد بود.» در حالی که نظارهای به عکس منتشر شده نشان میدهد که این طرح تجزیه ایران نیست، این نابودی ایران است. به در هم ریختگی و آشفتگی نقاشی توجه کنید. سلبریتهای دو زاری چه در داخل، چه خارج از ایران، پیاده نظام ناتو هستند.
🔰کانال تجارت بنسلمان با صهیونیستها لو رفت
رسانههای فلسطینی به نقل از روزنامه صهیونیستی جروزالم پست خبر دادند، شرکتهای سعودی از طریق بحرین به دنبال سرمایهگذاری در اسرائیل هستند. اکثر توجه شرکتهای سعودی به بخش فنآوری است، گرچه مدیران این شرکتها حاضر به اظهارنظر در این رابطه نیستند. اقتصاد بحرین به شکل عمدهای به عربستان سعودی وابسته است امری که باعث میشود سرمایهگذاران سعودی با سهولت بیشتری با رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کنند.
🔰به ایران محتاجید
نضال شقیر استاد روابط استراتژیک در گفتوگو با شبکه اسکاینیوز گفت: نبود هدف مشخص در طرح غربیها باعث شده گره مذاکرات حل نشود؛ مشکل اروپاییها در رابطه با موضوع ایران، اطاعت محض از آمریکاست و هیچ ارادهای از خود ندارند! اروپا در سیاست تنش با ایران، بسیار زیادهروی کرد و با تغییر سیاست آمریکا، اروپا نیز تغییر موضع داد. غربیها برای باز کردن بسیاری از قفلها و حل مشکلات در یمن، لبنان و نقاط دیگر به ایران نیاز دارند!»
🔰افتتاح بازار مبادله ارز و طلا
فرزین رئیس کل بانک مرکزی گفت: همانطور که قبلا هم بیان شده در سامانه نیما میانگین نرخ ارز 28/500 تومان را مبنای خرید و فروش ارز گذاشتهایم، همینطور در نیمه اول بهمن ماه بازار مبادله ارز و طلا را هم افتتاح میکنیم تا در این بازار بقیه نیازهای خدماتیـ ارزی مردم تأمین شود. به سمتی حرکت میکنیم که تمام نیازهای ارزی رسمی و بانکی در بازار مبادله و سامانه نیما تأمین شود.
🔰باور 373 قدرت مطلق پدافند هوایی جهان
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: ارتش ایران قدرت مطلق پدافندی هوایی بود و با ارتقای سامانه باور 373 میتوانم بگویم که قدرت مطلق پدافند هوایی جهان هستیم. این سامانه اکنون در چرخه پدافندی کشورمان حضور دارد و آسمان ایران را رصد میکند. فقط یک یا دو کشور در جهان مشابه چنین سامانهای را دارند.
#اخبارکوتاه
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
عراق در سیبل اقدامات منطقهای آمریکا
عراق بعد از کشوقوسهای فراوان اکنون به مرحلهای از ثبات رسیده که برخی کشورها همچون آمریکا به علت شکست در طرحها و اقدامات خود به دنبال راه حلی برای تأثیرگذاری بیشتر بر حوزه عراق هستند و در این میان باتوجه به گرایش دولت مرکزی در عراق به سمت مقاومت، این احتمال وجود دارد که واشنگتن به دنبال برخی برنامهها برای بیثباتی در این کشور باشد.
گزاره خبری: راهبرد آمریکاییها در عراق مبتنی بر دو محور است: 1ـ راهبرد همه یا هیچ؛ براساس این راهبرد اگر قرار باشد، آمریکا در عراق منفعتی نبرد هیچ بازیگر دیگر نیز نباید به منفعت برسد. 2ـ انسداد ساختاری؛ این انسداد ساختاری مبتنی بر این رویکرد بود که ساختار به هیچ وجه کارآمد نباشد.
گزارههای تحلیلی: باتوجه به وضعیت کنونی، آمریکا به دنبال چند راهبرد برای تأثیرگذاری بیشتر بر روند تحولات آینده عراق است: 1ـ همراهی مقطعی با دولت فعلی عراق در جهت رسیدن به برخی خواستهها همچون حضور تثبیت شده در عراق. 2ـ در صورت عدم همراهی دولت عراق با آمریکا و همراهی السودانی با برخی کشورها همچون چین که در طول چندوقت اخیر ارتباطات زیادی با کشورهای منطقه گرفته، واشنگتن به دنبال سناریوی سال 2019 در عراق خواهد رفت و تمرکز اصلی خود را بر روی ایجاد آشوب در عراق با همراهی برخی جریانهای داخلی خواهد گذاشت. 3ـ فعال کردن جریانهای مدنی در عراق و همراه با سیاستهای واشنگتن. 4ـ تحریمهای اقتصادی جهت افزایش فشار بر دولت مرکزی که نمود آن را میتوان اخیراً در اعلام واشنگتن در تحریم 16 بانک عراقی مشاهده کرد که روزنامه المدی چاپ عراق به نقل از برخی منابع آگاه نوشت: به زودی تحریمهای شدیدی به دلیل بحران دلار، برای بیش از 16 بانک خصوصی عراقی وابسته به احزاب سیاسی صادر خواهد شد. این نشان میدهد که اولویت آمریکاییها برای ایجاد بحران در عراق متمرکز بر دو گزاره تحریمها و فعال شدن جریانهای مدنی است. 5ـ سیاست دیگری که آمریکاییها بر روی آن تمرکز خاصی کردهاند و البته از زمان الکاظمی این رویکرد بیشتر در دستور کار دولت عراق قرار گرفته بود، نزدیکی بیشتر عراق به کشورهای عربی و دوری از ایران است که با عنوان «انفتاح عربی» مطرح میشود. حتی در مواقعی پروژه شام 2 مطرح شد که هدف نزدیکی بیشتر کشورهای عربی با عراق بود که این مسائل به سرانجام نرسید. در نتیجه میتوان گفت: اکنون بنابر مواضع آمریکاییها و با توجه به فعالیتهای دولت عراق، آمریکاییها به این سمت و سو رفتهاند که شرایط توازن قوا در عراق به ضرر آنها تغییر روند داده نشود.
محمدرضا فرهادی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95