شاپور بختیار در ۹ دیماه ۱۳۵۷ با فشار آمریکا با هدف انحراف در انقلاب و جلوگیری از کودتا از طرف محمدرضا پهلوی به عنوان نخستوزیر معرفی میشود.
شاپور بختیار عضو قدیم جبهه ملی در ۲۶ دیماه در حالی از مجلس شورای ملی رأی اعتماد میگیرد که اعضای مجلس همه از حزب رستاخیز وابسته به سلطنت پهلوی بودند.
بختیار پس از کسب رأی اعتماد، اعضای کابینه را به شاه معرفی و شاه کشور را با اصرار فرح پهلوی و با بغض ترک میکند.
اسناد حاکی از آن است که غرب از تعلل شاه در روی کار آوردن دولت مدنی به جای دولت نظامی ناامید شده بود و دولت مدنی بختیار را بسیار دیر میدانست، با این حال ایالات متحدۀ آمریکا این دولت لیبرال را برای جلوگیری از کودتای ارتش علیه دولت قانونی و اقدام به کشتن مخالفان حکومت شاه و ممانعت از به راه افتادن حمام خون به واسطۀ حضور این دولت انتقالی و شاید محلل، بسیار مناسب تشخیص داده بود و در عین حال، نیروهای مذهبی را نیز به دلایل تضاد فلسفی مذهب با کمونیسم، به عنوان سد و دیوار کمونیسم میدید. به نظر میآید که مقامات وقت آمریکا با یکسان کردن گرفتن سطح سیاست با فلسفه و ریشهدار ندانستن لیبرالیسم در ایران، محاسبات خود را انجام میدادند. هدف اصلی از اعزام ژنرال چهار ستارۀ نیروی هوایی، «رابرت هایزر» معاون فرمانده ناتو از سوی جیمی کارتر، رئیسجمهور منتخب حزب دموکرات آمریکا در شب ۱۵ دی ۵۷، بلافاصله پس از پایان اجلاس گوادلوپ، برای جلوگیری از همین خطر بزرگ بود.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
در آستانه بازگشت آیتالله خمینی به ایران، خبرنامۀ جبهۀ ملی ایران در مطلبی با عنوان «چهرۀ منفور یک مأمور»، دکتر بختیار، زندانی اسبق شاه و عضو سابق جبهه ملی را «عامل بیاختیار سازمان سیا، ساواک و استبداد» معرفی میکند که چون مهرۀ گرانبهای بیگانگان در ایران نگهداری شده بود که حالا نقاب از صورت بر میدارد و مجری مقاصد پلید دستگاه سلطنت استبدادی میشود که «میکوشد با قرار دادن نام مصدق در کنار نام خود، آن بزرگمرد تاریخ ما را بدنام و بیآبرو کند…»
(خبرنامۀ جبهۀ ملی ایران، هفتم بهمن ۱۳۵۷)
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بختیار، پیش از ورود آیتالله خمینی به ایران، پیشگام مذاکره با او در فرانسه شده بود. بختیار دستکم دو نماینده برای دیدار و مذاکره با آیتالله به پاریس گسیل داشته و به غیر از عباسقلی بختیار، مهندس مرزبان نیز نامهای از سوی بختیار برای آیتالله برده و با پسر او احمد خمینی نیز تماس گرفت (بختیار، بهمن ۱۳۶۲: ۴۸ـ۴۷). بختیار از ابتکار خود دربارۀ دیدار با آیتالله و مذاکره میگوید: «باید عرض کنم که این فکر شخص خود من بود. هیچ کس در این کار، نه مشاورین من، نه وزرای کابینه نه دوستان من، هیچ کس مرا در این راه ترغیب نکرد...من فکر پنجاه سال دیگر را میکردم که مردم تاریخ را که میخوانند بگویند اگر این آقای بختیار، که از نظر سن تقریباً جای پسر آقای خمینی بود، اگر میرفت به پاریس به عنوان یک ایرانی و با این مرد، همانطور که عدهای میرفتند و میآمدند، مسائل ایران را مطرح میکرد، میگفت گرفتاریهای ما این است که مردم در عذابند، من سوابقی دارم با این شرایط آمدهام، این کارها را میخواهم بکنم. اگر این کار را میکرد چه عیبی داشت؟ آیا این خودخواهی نبوده؟ این آقای بختیار زیاد از خودش راضی نبوده که نیامد یک ازخودگذشتگی بکند، بگوید ببینم این سید چه میگوید؟»
🔴اما نامه دوم بختیار به امام که آخر شب میذارم، بشدت شگفت انگیز است و به نظرم احتمالا تاحالا نخوندید....
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⛔️تخریب به نام انتقاد
برجستهسازی سهم فرهنگ از بودجه کشور هر ساله از سوی برخی رسانهها در داخل و خارج مطرح میشود و در این وانماییِ دروغین سعی میشود سهم بودجه فرهنگی از کل بودجه را زیاد نشان داده و با یادآوری مشکلات و نارساییهای اقتصادی، اختصاص بودجه به بخش فرهنگ را زیر سؤال ببرند!
اولین پرسشی که مطرح میشود، این است که آیا بودجه فرهنگی کشور سهم بسیاری از بودجه را به خود اختصاص داده و این درصد در مقایسه با دیگر کشورها چقدر است؟
در پاسخ به این پرسش ابتدا باید گفت، در حالی که بیش از 60 درصد بودجه کشور به شرکتهای دولتی تعلق دارد، اما سهم بودجه فرهنگی کشور از بودجه کل کشور از میزان مشخصی فراتر نرفته و همواره میان ۱ تا ۴ درصد در نوسان بوده است؛ بهگونهای که کمترین آن 1/26 درصد در سال ۱۳۶۰ و بیشترین آن 3/6 درصد در سال ۱۳۹۱ بوده و این درصد در بودجه 1402 با قدری افزایش در مقایسه با سال قبل به کمتر از 3 درصد رسیده است.
نکته بعدی در پاسخ به پرسش فوق این است که سهم فرهنگ از بودجه کل در کشورهایی، مانند آمریکا 11 درصد است که با بودجه مخفی به 17 تا 18 درصد نیز میرسد؛ اما در کشور ما در بهترین وضعیت، بودجه کمتر از 4 درصد بوده است.
نکته سوم اینکه سهم اندک بودجه فرهنگی از کل منابع دولت واقعیتی تلخ است که البته دشمنان آن را معکوس نشان میدهند. دولتها در سالهای گذشته، همواره به دلیل مشکلات اقتصادی، از جمله کسری بودجه، اولویت را در حل و فصل مسائل اقتصادی و جاری کشور قرار دادهاند که متأسفانه نتایج مخرب آن در زمینه فرهنگ را در بزنگاههای کشور دیدهایم. همچنین، تعداد مؤسسات فرهنگی ایران به ویژه مؤسسات فعال در بخش مذهبی و بودجه آنها، در قیاس با بسیاری از کشورهای جهان، حتی کشورهای غیرمسلمانی، مانند آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی بسیار اندک و ناچیز است.
اما پرسش دومی که مطرح میشود، این است که رابطه فرهنگ با اقتصاد چیست؟ آیا با صرف بودجه فرهنگی، مشکلات اقتصادی زیادتر میشود یا نه؟
در این زمینه دو نکته قابل طرح است:
نکته اول فرهنگ اقتصادی است؛ یعنی ایجاد و تقویت فرهنگ کار، خلاقیت، تولید، اصلاح الگوی مصرف و... که در میدان کار فرهنگی در جامعه حاصل میشود. برای نمونه، تکیه بر تولید با کیفیت داخلی و توان ملی تنها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی است؛ اما درک عمیق این مسئله در کجا باید ایجاد شود؟ کدام نهاد و ارگانی غیر از نهادهای فرهنگساز موظف است حساسیت این موضوع را برای جامعه روشن کند. این موضوع را میتوان از آمار بالای واردات کالاهای خارجی که بعضاً نمونههای داخلی با کیفیتی نیز دارند، متوجه شد. امری که در سایه تبلیغات گسترده رسانههای خارجی که عموماً بر مبنای نظام سرمایهداری شکل میگیرد، رخ میدهد.
نکته بعدی اقتصاد فرهنگی است؛ به این معنا که با توجه به گنجینههای فراوان فرهنگی در ابعاد ملی، دینی و تاریخی در کشور در زمینه اماکن فرهنگی، آداب و رسوم فرهنگی، تنوع قومیتی، تقویت گردشگری، توسعه تولیدات فرهنگی در مقیاس تأمین بازار جهان اسلام، پذیرش بورس آموزش دینی از کشورهای اسلامی و... ظرفیت گستردهای در کشور برای بسط فضای کسب و کار و درآمدزایی در این عرصه وجود دارد.
نکته پایانی اینکه آیا در کشوری، چون ایران اسلامی با وجود این همه ظرفیت فرهنگی در بخش فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی از یکسو و هجوم بیش فعالانه دشمنان از طریق رسانهها و طراحی توطئهها و فتنههای رنگارنگ از سوی دیگر، وجود سهم کمتر از سه درصد برای فرهنگ زیاد است؟ در حالی که اختصاص بودجه به فرهنگ از منظر کشورهای پیشرفته، هزینه قلمداد نمیشود؛ بلکه در حقیقت سرمایهگذاری زیربنایی در مسیر پیشرفت و آبادنی کشور است.
✍جواد خسروی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
دعای سلامتی امام زمان
متن عربی و ترجمه فارسی دعای اللهم کن لولیک
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
به نام خداوند رحمن و رحیم
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ،
خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درودهایت بر او و پدرانش باد ، در این ساعت ،
و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً
و در هر ساعت سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش ،
حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً .
تا او را با رغبت مردم در زمینت سکونت دهی، و زمانی طولانی بهره مندش سازی
متن خالص عربی دعای اللهم کن لولیک
اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
1_3193852008.mp3
5.35M
#انگیزشی
فقط با خودتان رقابت کنید ...
هر زمان متوجه شدید که خودتان را با یکی از
همکارانتان ، همسایه ، دوستتان یا یک فرد مشهور
مقایسه میکنید دست نگه دارید.
باید درک کنید که شما متفاوت هستید
و تواناییهایی متفاوت دارید ،
تواناییهایی که این افراد ندارند.
وقت بگذارید و لحظهای به همهی تواناییهای
فوقالعادهای که دارید فکر کنید ،
و برای آنها شکرگزار باشید.
این اصل اساسی زندگیست.
تنها بعد از پیبردن به تواناییهای نهفتهی خودتان،
میتوانید از تجربه دیگران بهره ببرید
رادیو مرسی
🌸🌸🌸🌸
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
شعر
🌼💚«پدر جون»
سیزدهم رجب
(روز پدر)🌼💚
🌸 پدر جون آی پدر جون
🌱 دوسِت دارم فراوون
🌸 پدر تویی مهربون
🌱 منم میدم واست جون
🌸 همیشه من باهاتم
🌱 عاشق خنده هاتم
🌸من عاشقِ دعاتم
🌱فرزندتم عصاتم
🌸 تو مایه ی امیدی
🌱 بویِ بهشتو میدی
🌸 توو قلب من جاداری
🌱 امید به فردا داری
🌸فردای ما قشنگه
🌱خوشکل و رنگارنگه
🌸 مهدیِ صاحب زمون
🌱 وقتی بیاد پیشِ مون
🌸 به دنیا ما میگوییم
🌱 که سربازای اوییم
🌸 پرچم ما سه رنگه
🌱 قشنگ ترین قشنگه
🌸 اللهِ رویِ پرچم
🌱 یعنی نمیاریم کم
🌸 یقین خدا که با ماس
🌱 پرچم همیشه بالاس
🌸 دعا بکن پدر جون
🌱که زود بیاد آقامون
🌸ما هم میگیم هم اینک
🍃«روزِ پدر مبارک»
🌸 دست خدا یار تو
🌱خدا نگهدار تو
🌸💚🌼🍃♥️🌸
شاعر: سلمان آتشی
#مناسبت_مذهبی
#شعر_کودک
#روز_پدر_مبارک
#سیزدهم_رجب_میلاد_امام
#علی_علیه_السلام♥️💚♥️💚♥️💚♥️
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
41.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت فتاح از اموال خاندان پهلوی و شناسنامه ربع پهلوی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺#اینفوگرافیک | انقلاب اسلامی ایران
🔸 اینفوگرافیک "نگاهی آماری به محدودیت های زنان در جمهوری اسلامی ایران"
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻چند نکتۀ جالب در گفتههای اخیر رهبر انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱. دأب بنده، «ورود در مسائل اجرائی» نیست، بلکه تأکید بر اجرا است. حتّی در زمینههای نظامی ــ که بنده مسئولیّت مستقیم دارم ــ من ورود نمیکنم؛ بلکه «راه» را نشان میدهم و «پیگیری» و «سؤال» میکنم(در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها، ۱۴۰۱/۱۱/۱۰). این در حالی است که عدّهای بیخبر، ایشان را «دیکتاتور» معرفی میکنند و میگویند زمام و عنان همهچیز در اختیار ایشان است. دیکتاتور کسی است که از سیاستگذاری تا اجرا، همهچیز در اختیار خویش میگیرد و تمامیّتخواهانه، هیچ جایی را برای اظهار وجود دیگران باز نمیکند.
۲. ما در دهۀ نود به دلایل مختلف، «تعطیل نسبیِ اقتصاد» داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به «ضعف مدیریّتها»؛ چون بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است و بخشی مربوط به عوامل درونی. تحریمها، کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان، تمرکز بر روی مسئلۀ هستهای که اقتصاد را شرطی کرد، مؤثّر بود. نتیجه این شد که ما «یک دهه عقبماندگی» و «شاخصهای منفیِ زیاد» داریم(همان). «انتخاب غلط»، میتواند اینچنین، مشکلساز باشد و یک جامعه را برای مدّتها درگیر و اسیر خود کند. «آثار» و «نتایج» رأی جاهلانه و لجوجانه، بهسادگی رفع نخواهند شد؛ چه رسد به اینکه تفکّر برآمده از آن انتخاب، یک دهه حاکم باشد. آنچنان انتخابی، اینچنین دشواریها و تلخیهایی را نیز به دنبال دارد؛ تا آن حد که باید از «تعطیل نسبیِ اقتصاد» سخن گفت.
۳. ما به طور «محسوس»، مشکل معیشت مردم را داریم(همان). تصریح به محسوس بودن مشکل معیشتی مردم، یعنی ایشان نه بیخبر است و نه انکار میکند.
۴. اسراف آب، اسراف گوشت و اسراف نان، چیزهایی است که مربوط به آحاد مردم است(همان). جالب است که ما با وجود دشواریهای معیشتی، همچنان نیز «اسراف» میکنیم و سبک زندگیمان در زمینۀ مصرف اقتصادی، تغییر نکرده است.
۵. اشتباه مهمّی که در سالهای اوّل انقلاب اتّفاق افتاد و مبالغ زیادی از آثارش همین طور ماند، این بود که «بخش خصوصی» را کنار زدند و همۀ کارها، حتّی فروش اجناس خُرد را به دستگاههای دولتی سپردند؛ خطای بزرگی بود که ما انجام دادیم(همان). این خطای بزرگ، خطای «دولت دهۀ شصت» بود، امّا آیتالله خامنهای در وقوع آن هیچ نقشی نداشت، بلکه مخالف سرسخت آن نیز بود. این میرحسین موسوی بود که به دلیل گرایش به «اقتصاد سوسیالیستی»، انقلاب را نیز درگیر تمرکزگرایی و دولتمحوری کرد و به این واسطه، موجب رنجوری اقتصاد شد.
۶. بنویسید «ساخت ایران»؛ «MADE IN IRAN» هم ننویسید؛ بنویسید «ساخت ایران» با خطّ فارسی(همان). این نگاه، نقطۀ اوج «اعتماد به نفس» است که رهبر یک جامعه میتواند به آن جامعه هدیه کند و حس حقارت تاریخی را از آن بزداید. ایشان حتّی این اندازه از وابستگی و خودکمتربینی را نیز برنمیتابد و درج عبارت فارسی را بر عبارت انگلیسی در کالای ایرانی ترجیح میدهد.
۷. من این را گواهی و شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همۀ وجود دارند کار میکنند؛ یعنی واقعاً تلاشی که دارد انجام میگیرد، تلاش بسیار خوبی است؛ منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد(همان). «گواهی» و «شهادت» رهبر انقلاب که اهل انصاف و حقّ و عدالت است، کافی است. پس کار متراکم و انبوه و جدّی، در جریان است، ولی جهتگیریها و نحوۀ انجام کارها را نیز نباید از نظر دور داشت.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
doaye ahd master1.mp3
19.81M
📻 دعای عهد
🎙 با صدای مصطفی صالحی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 ویژه ساعت شهادت شهید سلیمانی و یاران در فرودگاه بغداد
📹 نماهنگ | رهبر انقلاب: در دنیا با حاج قاسم خیلی رفیق بودیم؛ انشاءالله خدا کاری کند که در قیامت هم خیلی رفیق باشیم...
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 پایگاههای نفوذ صهیونیسم در ایران عصر پهلوی / بخش دوم
🔹نخستین این پایگاهها، سازمان فراماسونری است که بخشی از پیکرهی تشکیلات جهانی صهیونیسم به شمار میرود. بیشک نمیتوان نقش و عملکرد فراماسونها و لژهای فراماسونری را در ایران معاصر نایده گرفت. حضور و فعالیت دهها لژ و هزاران فراماسون ذینفوذ و فعال در عرصههای گوناگون کشور، همگی اهرمهایی بودند که حلقههای وابستگی سلطنت ایران را به صهیونیسم محکم تر میکردند.
🔹تشکیلات عریض و طویل بهاییت، به عنوان یک فرقهی دستپروردهی استعمار، حلقهی دیگری بود که ایران عصر پهلوی را به کانون قدرت صهیونیسم پیوند زده و متصل میکرد. در این زمینه نیز هم سوئی عملکرد بهاییان برخوردار از مقامها و مناصب کلیدی در کشور، با منافع جهانی صهیونیسم، به هیچ وجه قابل انکار نیست.
🔹سومین پایگاه صهیونیسم در ایران که ما آن را، یهودیان مخفی مینامیم، شامل آن دسته از رجال درباری، مقامات و صاحبمنصبان درجه اول کشور در عصر پهلوی است که به طور پنهانی با دولت اسراییل ارتباط داشته و حافظ منافع استعماری آن رژیم بودهاند. این اشخاص که از صدر مشروطیت تا سقوط شاه، یعنی حدود سه ربع قرن در رأس امور دولت قرار داشتند، اغلب عناصر یهودی تباری بودند که کمتر کسی از اسرار و وابستگی درون گروهی آنها اطلاع داشت و در عین حال، پشتیبانیهای سازمان یافته و تشکیلاتی آنها در ورود به دستگاههای دولتی، راه را برای نفوذ سایر هم کیشان و هم مسلکانشان باز میکرد.
↩️سازمان فراماسونری
🔹سازمان فراماسونری، به عنوان پدیدهای نوظهور، ابزاری مؤثر در دست نظام بورژوازی بود که از آن در مقابل نظام کهنه و سنتی فئودالیته، که با همدستی کلیسا بر تمامی ارکان جامعه سلطه یافته بود، استفاده میکرد. فراماسونری با طرح اندیشههای خود، قصد بر هم زدن ساختارهای جامعه را داشت. جنبش فراماسونری، با اتکا به ایدئولوژی خاص خود، هم چون ادیان و مذاهب التقاطی نظیر مانویت و بهاییت، به هر سرزمین و کشوری وارد میشد، سپس اشتراکهای خود را با مردم آن سرزمین یافته و در جهت بارزتر کردن آنها تلاش میکرد تا از این طریق روشنفکران و اصلاحطلبان کشورهای مختلف جهان را با نظریات خود همگام سازد.
✍ادامه دارد
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
آمار فرزندان زیر14 سال که بدون پدر بزرگ میشوند:
آمریکا: 25%
انگلیس: حدود 30%
آلمان: بیش از 13%
فرانسه: حدود 23%
کانادا: 15.6%
دانمارک: 14.6%
زندگی در چنین خانواده هایی لطمات و آسیبهای زیادی برای کودکان بدنبال داره
احتمال 4 برابری زندگی در فقر
احتمال بیشترمشکلات رفتاری
2برابر بودن خطر مرگ و میر در نوزادی
احتمال بیشتر به زندان رفتن
احتمال بیشتر ارتکاب جرم
احتمال 7 برابری حاملگی ناخواسته
احتمال بیشتر سوءمصرف مواد و الکل
احتمال 2 برابری چاقی
احتمال 2 برابری بازماندن از تحصی
«نویتسا بانج»
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢فرمانده کل ارتش: ولایت فقیه خط قرمز ارتش است
🔹رهبر انقلاب و حفظ تمامیت ارضی خط قرمز ماست و در این مسئله هرگز کوتاه نیامده و نخواهیم آمد؛ نیروهای ارتش تا پای جان روی این ۲ موضوع تاکید خواهند داشت.
🔹اجازه نخواهیم داد هیچ دشمنی و سنگاندازی مانع پیشرفت جمهوری اسلامی ایران باشد.
🔹بسیاری سوال میکنند در حوادثی که داخل اتفاق میافتد جایگاه ارتش کجاست. رهبر انقلاب بارها پاسخی ارائه دادهاند؛ یکی از آنها این است که حریف شما آمریکاست و باید خود را برای نبرد با او آماده کنید.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💠مقام معظم رهبری:
🔹انتقال ماهواره به فضا. این مال چند کشور است. همهی کشورها این را ندارند. خیلیها ماهواره در فضا دارند، ولی مال خودشان نیست، خودشان پرتاب نکردند. آنهایی که خودشان پرتاب میکنند تعداد معدودی کشورند. ما البتّه عقبیم، امّا پرتاب کردیم، توانستیم، رفتیم. دانشمندان ما متمرکز شدند.
🔹 ۱۴ بهمنماه، سالروز پرتاب ماهواره امید به فضا و روز ملی فناوری فضایی گرامی باد.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠مهدی فخیمزاده: جشنواره فیلم فجر خاموش نمیشود
کارگردان و بازیگر سینما:
🔹جشنواره فیلم فجر چراغ نفتی نیست که فوتش کنی خاموش شود.
🔹جشنواره فیلم فجر سالهاست که سابقه دارد و ریشه پیدا کرده؛ با این فضاسازیها ممکن است درجهاش پایین بیاید اما خاموش نمیشود.
🔹جشنواره فیلم فجر الان چهل و یکمین سال است و مطابق عمر انقلاب، ریشه دارد و خاموش نمی شود.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95