﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
♨️ آشکارسازی ناتوانی صهیونیست ها با فروش سوخت به لبنان/ تجارت دریایی چه اهمیتی دارد؟
🔻نفوذ و دخالت کشورهای غربی در لبنان باعث شده است که وضعیت این کشور مساعد نباشد. نبود سوخت و عدم توانایی دولت این کشور در تامین نیازهای اساسی مردم لبنان باعث شد که حزب الله لبنان با درایت و هوشمندی کامل به دنبال خرید سوخت از جمهوری اسلامی ایران باشد. از این رو روزنامه الاخبار لبنان گزارش داد که کشتی ایرانی حامل سوخت که سید«حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله در سخنرانی چند هفته قبل خود اعلام کرده بود به سمت لبنان حرکت کرده، دیروز وارد آبهای منطقهای سوریه شد....
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/333322
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
*عراقی .... عراقی*
شب عملیات بدر، بعد از عبور از آبراه های هور، فکر می کردم سنگر کمین دشمن پاکسازی شده است؛ غافل از این که عراقی ها از آن سنگر، حرکات ما را تحت نظر داشتند.
ناگهان از پشت سر، قایق ما را زیر آتش رگبار قرار دادند.
دو نفر شهید شدند، یک نفر زخمی شد و یک نفر سالم ماند.
به سمت راست سینه ام، دو گلوله اصابت کرده. ریه هایم سوراخ شد و تیر از پشت کمرم بیرون آمد. موتور قایق از کارافتاد، و قایقمان حدود ۲۰ متر از مسیر اصلی منحرف شد و رفت داخل نیزارها. دو نفری را که زنده بودند، با اصرار، به آب انداختم تا برگردند. چفیه ام را محکم دور کمرم بستم و کنار دو شهید، دراز کشیدم. ساعت ۱۱/۵ شب بود. فرکانس بی سیم ها را کم کردم و چیزهایی را که می توانستم، داخل آب انداختم. تا صبح در آن قایق، مکالمات را با صدای کم گوش می دادم و ذکر می گفتم. هر وقت قایق تکان می خورد، قایق را زیر آتش رگبار قرار می دادند. من هم فقط به خدا و اهل بیت (علیهم السلام) توسل می کردم. نفس از جای تیرها وارد ریه ام می شد و از همان جا خارج می شد. خیلی درد می کشیدم. نماز صبح را خوابیده نیت کردم و خواندم.
صبح، متوجه نزدیک شدن عراقی ها به قایق شدم. بی سیم ها را خاموش کردم و مثل آن دو شهید، کف قایق دراز کشیدم. عراقی ها وارد قایق شدند و جیره غذایی و دوربین را برداشتند و قایقمان را بردند طرف سنگر کمین و رفتند. یک ساعت بعد، چند نفر دیگر آمدند و شروع کردند به خالی کردن جیب هایمان. نوبت به من که رسید، یکی از آن ها، دستش را داخل جیب بادگیرم کرد. داخل جیب یک جانماز، تیغ موکت بری، عطر و قرآن کوچکی بود.
از ضربان قلبم و گرمی بدنم، فهمید که زنده ام. داد زد:
«احیا...احیا...».
همه آمدند و شروع کردند به سیلی زدن. امّا من به رویم نیاوردم. با اسلحه چندین رگبار بالای سرم زدند. اما از بس، شب گذشته این صداها را شنیده بودم، برایم معمولی بود. دیدند هیچ راهی ندارند؛ یک کلاه کاسک را پر از آب کردند و ریختند روی من. آب به شدت وارد ریه هایم شد و ناخودآگاه چشم هایم را باز کردم. دست و پایم را گرفتند و پرتابم کردند روی سنگر کمین. دست هایم را بستند و با صورت روی زمین انداختند. شکنجه های سختی دادند و اطلاعات میخواستند
اما من می گفتم که یک کارگر ساده ام و چیزی نمی دانم. (در حالی که فرمانده یکی از تیپ های عملیاتی لشکر بودم و تمام اطلاعات پیش من بود). دوبار مرا با ریه تیرخورده داخل آب انداختند. ریه ام پر از آب شد. وقتی مرا از آب بیرون کشیدند، تنفس برایم مشکل بود. وقتی دست و پا می زدم، خون و آب از ریه هایم خارج می شد. مرا روی زمین می انداختند و با پا به کمرم می زدند و وقتی آب و خون از ریه هایم بیرون می زد، تفریح می کردند و لذت می بردند.
ظهر، خواستم نماز بخوانم، اما نگذاشتند.خوابیده نماز خواندم. متوجه شدم که می خواهند وسایلشان را جمع کنند و بروند. زخمی هایشان را بردند و کشته هایشان را گذاشتند و مرا هم در همان حال رها کردند.
با زحمت دست هایم را باز کردم و جلیقه ای پوشیدم تا داخل آب بروم و در نیزارها مخفی شوم. وارد آب که شدم، دوباره ریه هایم پر از آب شد و مجبور شدم خودم را از آب بیرون بکشم. رو به قبله دراز کشیدم و متوسل شدم به امام زمان (عج).
در حال اشک ریختن و توسل بودم که ناگهان متوجه صدای قایق های خودمان شدم. نیروهای یکی از گردان های لشکر قم بودند. یکی از آن ها مرا شناخت و گفت:
«عراقی... عراقی...».
همه گلنگدن ها را کشیدند و آماده تیراندازی شدند. همان بنده خدا دوباره گفت:
«بابا عراقی که نیست، عراقی خودمان است»!
لباس هایم را درآوردند و چفیه تمیزی به کمرم بستند. چند لحظه بعد، عراقی هایی که مرا شکنجه می کردند، دستگیر کردند و آوردند. آن ها افتادند به دست و پای من و التماس می کردند که نجاتشان دهم... .
از آن جا بیهوش شدم و بعد از انتقال به بیمارستان شهیددستغیب شیراز، به هوش آمدم. بالای تخت من کاغذی زده بودند؛ روی آن نوشته بود: عراقی.
خانم پرستاری وارد اتاق شد و تا به تخت من رسید، کشیده محکمی زد توی گوشم و بعد از کلی بد و بیراه، گفت: عراقی قاتل!
با بی رمقی گفتم: من عراقی نیستم. فامیلی ام عراقی است... .
راوی: سردارعبدالله عراقی
🌷 *شهدا در قهقهه مستانه اشان عندربهم یرزقونند.*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرمحمد یاور رهبر:
📹 چرا در تبلیغات برای تقویت جبهه حق ضعیف عمل کردیم⁉️راهکار چیست❓
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
محمد: باید ریل اقتصاد کشور عوض شود/ برای ورود مجدد به بورس باید اعتمادسازی جدی صورت گیرد
سعید محمد با بیان اینکه برای بهبود وضعیت کنونی باید ریل کنونی اقتصاد مملکت عوض شود، گفت: اقتصاد کشور را باید بدون توجه به چارچوبهای لیبرال غربی و با نگاه عدالت محور پیش برد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سعید محمد فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در آیین رونمایی از کتب دانشگاهی که همراه با ابوذر شهپری در تدوین بخش هایی از آنها نقش داشته در دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز، گفت: آثاری که ملاحظه می فرمایید در غالب یک کار فشرده تیمی دو ساله بصورت شش کتاب و با هدف گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه فراهم آمده است تا به شناخت مسائل واقعی تر کشور کمک شود و دانشجویان در فضای توهمی درس نخوانند.
وی افزود: نخبگان دانشگاهی که سرآمد و باعث افتخار باشند کم نداریم، درصنایع کشور هم اتفاقات بزرگی در حال رقم خوردن است، صنعت بجای هزینه کرد مستقل باید از تحقیقات سرشار مجموعه های دانشگاهی استفاده کند تا مشکلات کشور برطرف شود.
این عضو هیات علمی بیان کرد: امیدواریم با افزایش تعداد نفرات این تیم و نیازی سنجی از سوی تعداد بیشتری از دانشگاه ها شاهد تولید کتاب های آموزشی بیشتری باشیم، همچنین سازوکاری برای تهیه محتوا، انتشار و توزیع راحت تر آنها اندیشیده شود.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: با تحریم ها و مشکلات مختلف روبرو هستیم ولی کشور آنقدر ظرفیت های سرشار دارد که می توان مسائل را حل کرد، این درحالیست که ارزیابی ها می گوید مردم در شرایطی نیستند که مستحق آن باشند.
محمد افزود: برخی آدرس غلط می دهند که مسئله ما تکنولوژی و انتقال تکنولوژی است، به عنوان فردی که در ساخت بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی نقش داشته می گوییم چنین نیست، کل کار به آن عظمت با دانش ایرانی انجام شد، 70 درصد اقلام هم ساخت داخل بودند که این میزان برای فاز بعدی که همکاران ما انجام می دهند به 100 درصد رسیده است.
وی تصریح کرد: آنچه کشور را اذیت می کند عدم مدیریت است، حتی مشکلات نبود منابع مالی نیز اگر مدیریت وجود داشته باشد حل می شود، مهم شایسته سالاری و استفاده از نیروهای موثر است، مدیریت یک علم و دارای استانداردهای جهانی است، به عنوان رئیس انجمن مدیریت پروژه ایران در خدمت جمعی از بهترین های علم مدیریت پروژه کشور تلمذ می کنم و بارها گلایه های دوستان را شنیده ام که مواجه داشته اند با افرادی که الفبای علم مدیریت را نمی دانند ولی بنابر توصیه های سیاسی مگاپروژه های میلیون ها دلاری را در دست دارند.
محمد ادامه داد: پراید اگر داشته باشید و بخواهید دست کسی بدهید اول مطمئن می شوید گواهی نامه رانندگی دارد، سنگین ترین پروژه ها و مجموعه های کشور را ولی به افرادی با رشته های غیر مرتبط و فاقد گواهینامه های لازم سپرده بودند.برای همین می بینید هزینه سنگین از جیب مردم انجام می شود ولی کارها پیش نمی رود، یا پروژه ای اینقدر با تاخیر به نتیجه می رسد که کاربری و سود دهی خود را از دست می دهد.
این هیات علمی دانشگاه افزود: برای بهبود وضعیت باید ریل کنونی اقتصاد مملکت عوض شود، چهار هزار هزار میلیارد حجم کنونی نقدینگی کشور است که با شتاب فراوان طی 8 سال گذشته 6 و نیم برابر شده است، روزی چند هزار میلیارد تومان نقدینگی بدون پشتوانه در کشور تولید می شود که مبنای عمده آنها محاسبه سود سپرده های بانکی در انتهای هر روز است، کنترل نقدینگی و افزایش تولید کمک خواهد کرد وضعیت آینده ما بهتر شود، اقتصاد کشور را باید بدون توجه به چارچوب های لیبرال غربی و با نگاه عدالت محور پیش برد.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: در شهرها و بخصوص کلان شهرهای کشور با مشکل جدی حاشیه نشینی روبرو هستیم، جمعیت زیادی بدون داشتن حداقل های امکانات زندگی در حال زیست هستند، قیمت مسکن هم روز به روز بالاتر می رود، مشکلی که جوان ها بیش از دیگران با آن روبرو هستند و اگر زمانی قصد داشتند با 20-30 سال کار کردن خانه بخرند، الان باید 20-30 کار کنند تا هزینه اجاره نشینی داشته باشند.
وی بیان کرد: معضلات مسکن شهری اینقدر سنگین شده که حل آن در توان مدیریت شهری نیست بلکه باید وضعیت اقتصادی کشور تغییر کند، اکنون سرمایه دارها پول خود را در اقلام کاذب همچون ماشین و مسکن سرمایه گذاری می کنند، نیازی هم به فروش آنها ندارند زیرا حفظ آنها به تنهایی سرمایه شان را افزایش می دهد، می گویند فردی 10 هزار خانه دارد.
محمد افزود: از طرف دیگر اگر به شهرک های صنعتی بروید 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ای که باید از مصرف کننده نهایی گرفته شود را از تولید کننده می گیرند و در نتیجه دخل و خرج تولید کننده ها نمی خواند، شهرک ها مملو از واحد های تولیدی راکد و ورشکسته شده اند.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: پولی ک
ه باید صرف تولید شود در بازار مسکن حبس می شود، باید قوانین مالیاتی گذاشته شود که جلوی این رویه را بگیرد، شهروندان باید مثلا تا 5 یا 10 خانه را اجازه نگهداری داشته باشند ولی بیش از آنرا مالیات قابل توجه بدهند، البته مشکل اصلا خانه های مردم نیست بلکه ارگان ها و بانک ها هستند که در تعداد بسیار زیاد اقدام به خرید و نگهداری املاک می کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه افزود: گفته می شود 5 و نیم میلیون واحد کسری مسکن داریم، چرا که سالهاست مسکن تولید نشده لذا قیمت بالا رفته است که بخشی از آنرا می توان با خانه های خالی موجود حل کرد.
وی تشریح کرد: برمبنای آمار سالی یک میلیون مسکن اگر حجم مورد اشاره را برابر 100 میلیون متر مربع در نظر بگیریم برای ساخت آن به حداقل 500 هزار میلیارد تومان پول نیاز است که پنج برابر بودجه عمرانی کشور است، تزریق چنین عددی تورم وحشتناک 30 تا 40 درصد بیش از نرخ تورم بالای کنونی را در پی دارد، بعلاوه چنین پولی اصلا در دسترس نیست.
محمد ادامه داد: با تغییر قوانین مالیاتی می توان کاری کرد که منفعت اصلی مسکن برای سازنده و استفاده کننده باشد نه فردی که سرمایه در بازار مسکن حبس می کند، اینگونه پول پروژه های مسکن بجای آنکه از طریق بانک ها تامین شود و اثرات تورمی داشته باشد از سوی بخش خصوصی فراهم خواهد شد، باید کل نگر باشیم وگرنه برای حل مشکل مسکن کشور را با چند مشکل دیگر روبرو خواهیم کرد.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا بیان کرد: حجم نقدینگی کشور بسیار بالاست، آزادانه می چرخد و به حوزه های مختلف صدمه می زند، اخیرا هم بخش زیادی از سرمایه کشور وارد بازار ارزهای دیجیتال شده که مخرب است زیرا بدون آنکه تولیدی صورت گرفته باشد نقدینگی را افزایش می دهد. خلق پول سرطانی است که به جان کشور افتاده و اگر درمان نشود اقتصاد کشور را متلاشی خواهد کرد.
این هیات علمی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خویش گفت: در بهترین ساخت و سازهای لاکچری کشور هم هدر رفت انرژی فراوانی داریم، جلوگیری از اسراف انرژی بخشی فرهنگی است ولی بخش عمده ای هم به نحوه ساخت مجموعه ها مربوط است و رعایت نمی شود.
وی یادآور شد: ساخت وسازهای سریع امروز در دنیا بسیار رونق یافته و چین یا آلمان ثابت کرده اند که می توان با سرعت بسیار بالا کار کرد، اما آنها که باید دنبال ورود این فناوری ها به کشور بروند و کارخانه های سری سازی ایجاد کنند نرفته اند، دستگاه های مربوطه هم معلوم نیست اجازه ساخت چند طبقه را به سازه های پیش ساز بدهند، یک میلیون مسکن سالانه را اینگونه می توان ساخت نه با روش های قدیمی و زمان بر که بازدهی لازم را ندارند.
محمد در پاسخ به سوالی در خصوص معضلات مدیریت شهری پایتخت بیان کرد: برای مدیریت شهری نمی توان از روش های قدیمی همچون اخذ عوارض و حق پروانه استفاده کرد، سهمی هم دولت ها در پرداخت هزینه های شهرداری دارند که هیچوقت پرداخت نمی کنند، تراکم فروشی و فضای سبز فروشی هم راهکار نیست.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا افزود: باید صندوق های سرمایه گذاری مسکن یا توسعه شهری وجود داشته باشند که مردم سرمایه خود را وارد آنها کنند، البته تضمین های مناسب هم وجود داشته باشد که پول مردم را نخورند، اینگونه می توان نقدینگی سرگردان که به کشور صدمه می زند را مهار کرد ولی چنین روش هایی کمی سختی دارد لذا دنبال آنها نمی روند.
وی یادآور شد: ما در قرارگاه خاتم الانبیا برای ساخت بزرگراه غدیر که آبیک قزوین را وصل به تهران و سپس گرمسار می کند پول لازم را نداشتیم، لذا از همین روش استفاده کردیم و منفعت آتی پروژه را به مردم فروختیم، یعنی اوراق منفعت در فرابورس عرضه کردیم که ظرف 16 دقیقه کلا خریداری شد.
این عضو هیات علمی دانشگاه گفت: با چنین روش هایی می توان شهر را از رخوت در آورد، منظر تهران در کل کشور تاثیر دارد و ساخت و ساز در پایتخت متوقف شده است، در صورتی که با روش های نوین تامین مالی می توان مشکل را حل کرد.
محمد در پاسخ به سوالی در خصوص بورس مسکن گفت: سال قبل چنان بلایی در بورس بر سر مردم آمد که برای ورود مجدد آنان به چنین عرصه ای باید اعتمادسازی جدی صورت گیرد، بورس مسکن در تعیین قیمت و عرضه مفید خواهد بود ولی مشکلی کنونی کشور در حوزه تولید مسکن است.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا بیان کرد: چند سال اخیر سالانه پروانه 200-300 هزار واحد مسکن اخذ شده که همه از سوی مردم بوده و هیچ طرح حمایتی از سوی دولت مطرح نشده است، لذا عرضه کم قیمت کاذب را بدنبال داشته است، بازار مسکن به نظارت نیاز دارد ولی اگر افزایش تولید صورت گیرد بسیاری از مشکلات نظارتی نیز حل خواهند شد.
وی تصریح کرد: می دانید اگر سالی یک میلیون مسکن در کشور ساخته شود آدم بیکار نخواهیم داشت، در پی آن آمار طلاق هم کاهش می یابد، درست است که بسیاری طلاق را موضوعی فرهنگی می دانند ولی اقتصاد ه
م در بروز تنش ها بسیار موثر است، بیکاری و ضعف اقتصادی روی افزایش حاشیه نشینی و حاشیه نشینی روی افزایش بزه اثر دارد، اینگونه است که باید در موضوعاتی مثل بازار مسکن نگاه همه جانبه و کلان داشت.
این استاد دانشگاه در خصوص چرایی ضعف نظارت ها در بازار مسکن گفت: بازرسی باید مبتنی بر داده باشد، اولین مشکل نبود یک بانک اطلاعاتی قابل اتکا در حوزه مسکن است، حتی نمی دانید چه میزان خانه خالی در کشور وجود دارد، این عدد 3 میلیون واحد بیان شده ولی روش اخذ آن سه نوبت مراجعه به خانه ها بوده است، شاید فرد مسافرت خارج از کشور است و یک ماه دیگر برگردد.
محمد افزود: یکی دیگر از مشکلات بزرگ کشور وقفه 20 ساله در اجرای کاداستر است، اگر این طرح اجرا شود جلوی زمین خواری ها گرفته می شود زیرا همه زمین ها شناسنامه دار می شوند به همین دلیل هم سنگ اندازی شده، این در حالیست که بنابر مطالعات بنده می توان در یک سال و نیم این کار را انجام داد.
فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا بیان کرد: آمایش سرزمینی موضوع کمتر دیده شده در کشور ما و از جمله شهرسازی است، در کویر مرکزی ایران در حال ساخت و ساز هستند و مردم را بدون آب گرفتار خواهند کرد، کشور مناطق بکر همچون سواحل مکران دارد که کنار دریاست و می توان ارز آوری بسیاری در آن ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: اگر آمایش سرزمینی و حکمرانی در ایجاد شهرهای جدید مد نظر نباشد مردم هم مشکلات جدی شغلی پیدا می کنند هم در تامین آب و برقشان می مانیم، آنگاهست که برای مطالبه خواسته های خود کف خیابان می آیند، با قوانین تشویقی و حاکمیتی شهرسازی می توان جلوی بسیاری از اتفاقات آتی کشور را گرفت به رشد زمینه های منجر به گشایش اقتصادی نیز کمک کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: تلاش میکنیم مشکل آب زابل حل شود
🔹رئیسجمهور در بدو ورود به زابل: یکی از دغدغههای مردم زابل مسئله آب است و قبل از سفر به استان نشستی پیرامون این موضوع داشتیم و برای رفع مشکل مردم گام جدی برمیداریم. درباره اتصال سیستان به راهآهن سراسری نیز تصمیماتی خواهیم گرفت.
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
✅ ما تا اصلاح نکنیم خودمان را، نمیتوانیم کشور خودمان را اصلاح کنیم
➕#نکته_اخلاقی از امام خمینی
▪️امام خمینی فرمود همین زاغه نشینان بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند
حضور امروز حجت الاسلام رییسی در جمع زاغه نشینان و وارثان اصلی انقلاب اسلامی امید بخش و پیام آور عدالت محور بودن دولتی قوی برای ساخت ایرانی قویست
💬 علی رنجبر
▪️در تاریخ بنویسید؛رئیسی،تنها رئیس جمهوری بود که با حضورش در کنار زاغه نشینان بلوچ چابهار سیستان وبلوچستان،لبخند امید را درچهره فرزندان محروم زنده کرد...
#غافلگیری_پنجشنبه
💬 سید بلوچم
▪️حضور آقای رئیسی بین زاغه نشینان چابهار واقعا هم برای مردم اون منطقه دلگرم کنندست هم برای مردم کل کشور،انشالله تمام این زحمات منتج به نتیجه مطلوب بشه.
💬 Babashah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و باز یک خائن!
کابوس استعمار/شرح حالی کوتاه از شجاعت شهید رئیسعلی دلواری در برابر انگلیس خبیث
ناموس و سرزمینم بهایش خون اجنبی است نه زیور آلات/شهادت اری اما اسارت هرگز
پینوشت؛ به #تاریخ که نگاه میکنیم دشمن با اون همه هارت و پورتش و در اختیار داشتن تجهیزات فراوان از پس شیر مردانی و شیر زنانی مانند رئیسعلی دلواری و بی بی مریم /میرزا کوچک خان جنگلی برنیامد! فقط از طریق خائن ها توانست ضربه بزنه وحال امروز هم خائنها هستن با ظاهر خودمان که چرخ دشمن را در کشور ما میچرخانند.....
۱۲ شهریور سالروز شهادت شیر دلوار رئیسعلی دلواری
#رئیسعلی_دلواری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
سرلشکر فیروزآبادی دعوت حق را لبیک گفت
🔹سیدحسن فیروزآبادی، مشاورعالی نظامی فرماندهی کل قوا براثر بیماری درگذشت. وی رئیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح بود.
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
🔴 آقای #اردوغان، پاسخ ما همان پاسخ آیت الله مدرس است!
🔹جناب رجب طیب اردوغان رئیس جمهور دیکتاتورمآب ترکیه اخیراً گفته: "هرکس در منطقه میخواهد سنگی جابهجا کند باید اول از ترکیه اجازه بگیرد."
🔸ظاهراً آقای اردوغان کودتای اخیر درون ترکیه را فراموش کرده که با نجابت و صداقت جمهوری اسلامی ایران از سقوط نجات پیدا کرده. گاهی هم یادش میآید که به ایران لگدی بزند! متاسفانه طی هشت سال اخیر مسئولین دولت جمهوری اسلامی آنقدر در سیاست خارجه بیعرضهگی از خود نشان داده که سعودی و بحرین و جیبوتی و ترکیه و دولت ضعیف اشرف غنی برای ما شاخ در آورده بودند!
🔹درست در بحبوحه تشکیل دولت جدید #رئیسی سفرای روس و انگلیس وقیحانه تصویر کنفرانس تهران (حضور سران آمریکا و انگلیس و روسیه بعد از اشغال ایران) را بازسازی کردهاند و اردوغان هم همچی غلطی کرده. اما پاسخ در خوری نگرفتند.
🔸امیدواریم دولت جدید از همین اول پرقدرت در مسائل بینالمللی حاضر شود اما خطاب به اردوغان باید همان جمله آیتالله شهید مدرس را به یاد بیاوریم.
🔹 #شهید_مدرّس در زمانی که تهدیدهای دشمنان علیه ایران زیاد و حتی عثمانیها(ترکیه قدیم) طمعی به سرزمینهای ما داشتند، خطاب به صدراعظم عثمانی محکم میگوید:
🔻"اگر کسی بدون اجازه ی ما وارد سر حد ایران شود از ملیت و آیینش نمی پرسیم؛ اول او را با تیر می زنیم، خواه کلاهی باشد، خواه عمامهای باشد، خواه شاپو به سر داشته باشد. بعد که گلوله خورد و زمین افتاد دست میکنم ببینم ختنه است یا نه؟ اگر ختنه کرده بود او را [به آیین مسلمانی] کفن و دفن می کنیم و الا چالش میکنیم. دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ما، ما با همه دنیا دوستیم و همین طور هم دستور داده شده است. ما با همه دنیا دوستیم مگر اینکه کسی به ما تعرض کند ما به او تعرض میکنیم".
🔹این احساس عزت و بزرگی را مقایسه کنید با اظهارات ذلیلانه رئیسجمهور سابق ما مبنی بر "خزانه خالی است"، یا وزیر امور خارجه که میگفت: "آمریکا با یک بمب سیستم دفاعی ما را نابود می کند". امیدواریم دولت جدید در سیاست خارجه، محکم و صریح عمل کند و پاسخ دشمنان و غیردشمنان را بدهد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
🔴فوری؛ اسرائیل هم خودش رو به چین فروخت !!😏
چین یک بندر ۱/۷میلیارد دلاری در حیفا ساخت که دستاورد اقتصادی زیادی برای هر دو کشور داره
🔹یک لحظه فکر کنید ایران قصد داشت با کمک چین یک بندر بسازه! چه هجمههایی که از سوی اکانتهای فیک اسرائیلی و برخی احمقهای داخلی راه نمیفتاد!
🔹آخرین نمونهش قرارداد ۲۵ ساله با چین بود که تاثیر بسیاری در دور زدن تحریمها داشت اما عدهای احمق با فریب خوردن از رسانههای اسرائیلی گفتن جمهوری اسلامی میخواد ایران رو به چین بفروشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نخست وزیر عراق در نشست بغداد از جمله «الدول الخلیج العربیة» استفاده میکنه! آیا منظورش خلیج عربی بود؟
🔺این کلیپ رو تا انتها ببینید و نشر بدید
♨️ تروریسم آفت منطقه است/حمایت ایران از جریان های آزادی بخش منطقه
🔻ما در ایران حدود ۱۷ هزار شهید ناشی از ترور داریم که خانواده های آنها در حال حاضر فعال هستند و حتی مجامعی هم دارند. درعین حال عملکرد جمهوری اسلامی برای مبارزه با تروریسم عملکرد بسیار قابل دفاع و روشنی است...
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/333332
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
🔴️رئیسی: برای سیستان و بلوچستان استاندار با اختیارات ویژه انتخاب میکنیم
رئیس جمهور گفت:
🔹برای برخی از استانها به دلیل مشکلاتی که دارند یک ویژگی قائل شدیم که استانداران آن بتوانند موضوع را سریعتر با دولت مطرح کنند و اختیارات ویژه داشته باشند که خودشان در استان مسائل را حل و فصل کنند که سیستان و بلوچستان جزو همین استان هاست.
یوم الحسره،کدام روز است که خدا می فرماید: "بترسان ایشان را از روزحسرت"
تنها کسی که در قیامت حسرت نخواهد خورد!
از امام صادق علیه السلام پرسیدند:
یوم الحسره،کدام روز است که خدا می فرماید: "بترسان ایشان را از روزحسرت"
حضرت جواب دادند: آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
حضرت فرمودند: آری،کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلوات فرستاده باشد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لطفا برای دوستانتان فوروارد کنید تا تعداد صلوات های بیشتری گفته بشه تا همگی در ثواب آن سهیم باشیم و ان شاءالله جزء بهترین ها باشیم .
وسائل الشیعه ج۷،ص۱۹۸
*جنگ بيولوژيك *
*جنگ بیولوژیکی از 1750 تا 1900 میلادی (دوره مدرن متأخر)در اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم، برخی منابع به گسترش عامدانه عوامل بیولوژیکی در این دوره تأکید دارند. در دهه 1670 آنتونیو فیلیپس فان لیوونهوک وجود میکروارگانیسمها را کشف کرد، اما در دهه 1860 و 1870 با تحقیقات پاستور و رابرت کخ بود که ثابت شد که میکروارگانیسمها میتوانند باعث بیماری در انسان و حیوان شوند. در این مقطع، اثبات نظریه میکروبی ، زیربنای علمی برای استفاده از عوامل بیولوژیکی به عنوان سلاح را به دست داد. اما هیچ یک از موارد جنگ بیولوژیکی تا 1900 بر اساس شناخت علمی از بیماری عفونی نبود (کروئیف، 1996). یکی از نمونههای جنگ بیولوژیکی در این دوره، جنگ بیولوژیکی انگلیسیها علیه بومیان آمریکا در سال 1763 بود که در این سال، کنفدراسیون قبایل بومی آمریکا، " شورش پونتیاک " راه انداختند.*
*سرخپوستان آمریکا از نتایج جنگ فرانسه و سرخپوستان که کنترل کانادا را به انگلیسها واگذار کرد و منجر به سلطه انگلیسیها بر منطقه دریاچههای بزرگ شد، ناراضی بودند و لذا حملاتی را به مرزهای شمالی مستعمرات آمریکایی انگلیسیها راه انداختند. از 22 ژوئن تا 20 آگوست این سال، دلاوریها قلعه فورت پیت را، که استحکامات انگلیسیها در بخش جدید پیتسبرگ بود، محاصره کرد و در 24 ژوئن گروهی از دلاوریها، با رهبران قلعه شرطبندی کردند که اگر ببازند، پُست خودشان را ترک کنند. در پایان شرطبندی، انگلیسیها، غذا و وسایلی را به رؤسای بومیان که در حال رفتن بودند، دادند که در میان این هدایا، پتوها و دستمالی بود که از بیمارستان آبله درون قلعه برداشته شده بود و به امید شیوع بیماری آبله به محاصرهکنندگان (بومیان آمریکا) دادند. در برخی منابع نوشته شده که پس از این واقعه، تعداد زیادی از بومیان کشته شدند و محاصره قلعه شکسته شد.*
*آلوده کردن سرخپوستان توسط انگلستان از طریق اهدای پتوهای آغشته به آبله در سال ١٧٦٣ میلادی!*
*انديشكده ياد ياران رسانه اَي*
https://chat.whatsapp.com/FuaBcicxOjuL3ikLuAaHuV
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
⚠️کاخ نشینی و درد محرومین!؟
♨️ #کاخ_نشینها نمیتوانند به فکر مردم و #فقرا باشند. همیشه این کشور به واسطه این کاخنشینها تباهی داشته است. اینها به فکر #مردم نمیتوانستند باشند، احساس نمیتوانستند بکنند #فقر یعنی چه. وقتی کسی احساس نکند که فقر معنایش چی است، گرسنگی معنایش چی است، این نمیتواند به فکر گشنهها و به فکر #مستمندان باشد.
امام خمینی(ره) _ ۰۱ فروردین ۱۳۶٢