💠 گناه شناسی
#اخلاق_حب_و_بغض
✍️ حب و بغض انسان نسبت به امور مختلف می تواند انگیزه ای در جهت انجام کارها باشد. البته حب و بغض ها نیز دارای مراتب است.بنابراین هرچقدر که حب انسان نسبت به مساله ای بیشتر باشد تلاشش در مسیر رسیدن به آن، بیشتر خواهد بود و برعکس هرچقدر که بغض او از چیزی افزون باشد به همان نسبت در صدد از بین بردن آن برخواهد آمد.
به عنوان مثال اگر شخصی وسیله ای را گم کند به همان میزانی که به آن علاقه دارد برای یافتنش جستجو می کند و ممکن است بعد از یک هفته یا یک ماه دست از تلاش بردارد اما مثلا اگر همین شخص فرزندش را گم کند لحظه به لحظه در جستجوی اوست حتی اگر سالها زمان ببرد.
با توجه به مثال بالا به خوبی در می یابیم که حب انسان نسبت به هر چیزی می تواند زمینه ساز حرکت و کانونی برای تصمیم گیریهای او باشد.
در رابطه با گناه نیز همین قانون حاکم است هرچقدر که ما نسبت به گناه بغض و تنفر داشته باشیم بیشتر با آن مبارزه میکنیم و به هرمیزان که نسبت به عمل شایسته علاقمند باشیم تلاش خود را مضاعف می کنیم.
اما امروزه می بینیم که گاهی محبوبها جای خود را به مغبوضها داده اند و مغبوضها جانشین امور محبوب شده اند.در واقع با تغییر اولویت بندی در امور محبوب و مغضوب، شاهد این امر هستیم که برخی از اموری که در نگاه آموزه های دین، امری بی ارزش تلقی می شود نزد مردم عزیز است و بالعکس اموری که دین برای آنها ارزش قائل است نزد مردم بی ارزش بشمار می رود.
#کارشناس_اخلاق_و_مشاوره
آدرس کانال: @javadheidari110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوالی اساسی
اگر «لااِکراهَ فِي الدّین»
هیچ اجباری در دین نیست...
پس چرا حجاب در ایران اجباریست؟!
جوابی فوق العاده به علت اجباری بودن حجاب درجامعه.
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
موضوع:احکام_شرعی
#احکام_روزه
#ضعف_بدن
📙 سوال: به علت درس خواندن و امتحانات، ضعف و سستى بر من غالب مىشود؛ آیا مىتوانم روزهها را بخورم؟
...................................................
🌼پاسخ:
از ارتباط شما با گروه تبلیغی پاسخگو سپاسگزاریم.
همه مراجع: این گونه ضعف و سستىها تا حدودى لازمه روزه است و براى نوع افراد پیش مىآید و به جهت آن نمىتوان روزه را خورد؛ ولى اگر ضعف به حدى برسد که تحمّل آن بسیار سخت و مشکل باشد، خوردن آن اشکال ندارد.
تبصره . انسان مىتواند در این شرایط به مسافرت برود (حداقل 22/5کیلومتر) و روزه خود را بخورد و به وطن برگردد. در این صورت لازم نیست تا مغرب از خوردن و آشامیدن خوددارى کند و بعد از ماه رمضان، قضاى آن را به جا آورد و کفّاره هم ندارد.
پی نوشت:
توضیح المسائل مراجع، م ۱۵۸۳؛ وحید، توضیح المسائل، م ۱۵۹۱؛ خامنهاى، اجوبة، س ۷۳۲.
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
@javadheidari110
audio_2019-05-13_22-05-51.ogg
1.26M
#رمضان_با_ثقلین
📌هر روز یک پیام قرآنی
💭امروز: چه شد جهنمی شدید؟
🔉گوینده: استاد جواد حیدری، کارشناس مرکز ملی پاسخ به شبهات
#گروه_پاسخگو
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
جلسه ۳مبطلات روزه.m4a
4.22M
#احکام_روزه
#جلسه_سوم
#مبطلات_روزه
#خوردن_و_آشامیدن
استاد صالحی-کارشناس فقه و احکام شرعی
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
@javadheidari110
رسانه نیازمند ارتباط پویا و اثربخش با حوزه است | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.com/isfahan/news/13980222000555/%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%AB%D8%B1%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
1_65901862.docx
20.9K
#پست_پیشگام
#روحانیت_رسانه
#کارشناس_اخلاق_مرکز_ملی_پاسخگویی
#گروه_پاسخگو
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
💠پرسش:
آیا حضرت خدیجه سلام الله علیها قبل از پیامبر با فرد دیگری ازدواج کرده بود؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
نکته اول : حضرت خديجه كبري سلام الله عليها، برترين همسر رسول خدا صلي الله عليه وآله و يكي از چهار زن برتر بهشتي است.
در باره مقام آن حضرت همين بس كه خداوند به او سلام فرستاده و وعده قصري بهشتي به او داده است.(1)
نکته دوم :هر چند بعضی از مورخین اعتقاد دارند که حضرت خدیجه سلام الله علیها قبل از ازدواج با رسول اکرم صلوات الله علیه ، ازدواج کرده بودند ولی بسیاری از محققین شیعه (ابوالقاسم كوفي، سيد مرتضي و شيخ طوسي )، اعتقاد به عدم ازدواج ایشان قبل از پیامبر ، دارند. ابوالقاسم كوفي از علماي شيعه، در اين باره استدلال می کند:
«مورخان و محدثان شيعه و سنى بر اين مطلب اتفاق دارند كه كسى از بزرگان، اشراف، رؤسا و جوانمردان قريش باقى نماند؛ مگر اين كه از حضرت خديجه خواستگارى كرد و ازدواج با ايشان را آرزو مىكرد؛ اما خديجه كبرى دست رد بر سينه همه آنها زد؛ ولى وقتى رسول خدا صلي الله عليه وآله با او ازدواج كرد، تمام زنان قريش از او فاصله گرفته و رفت و آمد با وى را ترك كردند و گفتند: تو پيشنهاد سران قريش را رد كردى و تن به همسرى كسى دادى كه فقير است و مال و ثروتى ندارد؟!
با اين حال چگونه اهل فهم مىتوانند بپذيرند كه حضرت خديجه با يك اعرابى(شوهرهاي قبلي كه براي حضرت خديجه نام برده اند) از قبيله بنى تميم ازدواج كرده باشد؛ اما خواستگارى بزرگان قريش را نپذيرفته باشد؟
آيا صاحبان فكر و انديشه نمىدانند كه اين مطلب از آشكارترين محالات و ناپسندترين گفتارها است، وقتى براى اهل تحقيق اين مطلب ثابت شود، ثابت مىشود كه حضرت خديجه با كسى غير از رسول خدا صلى الله عليه وآله ازدواج نكرده است».(2)
پی نوشت :
1. بحار الأنوار، ج 16، ص 7، باب 5
2. الاستغاثة، ج1، ص70
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
عباد الرحمن 2.ogg
1.52M
#رمضان_با_ثقلین
📌هر روز یک پیام قرآنی
💭امروز: عباد الرحمن2
🔉گوینده: استاد جواد حیدری، کارشناس مرکز ملی پاسخ به شبهات
#گروه_پاسخگو
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110