eitaa logo
جواهرانه
191 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
654 ویدیو
42 فایل
یه جمع دخترونه از جنس جواهر 💎 حوالی کاشان 🌞 به دنبال حال خوب 😇 با ما همراه باشید 🤗 سرپرست گروه:خانم دکتر زهرا حسام محمدی 🌟#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌟 ارتباط با ادمین 👇 @Mo_r_fin @F_mollarezaei @FK_313mahdiyaran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صوت تفسیر جزء چهارده از خانم دکتر حسام محمدی 😊🌹👇🏻 ۵ دقیقه های دوست داشتنی و گوشنواز😉 @javaheraneiiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
، یک درس وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَكُن مِّنَ السَّاجِدِينَ ﻣﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻴﻢ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ [ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ] ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ ، ﺩﻟﺘﻨﮓ ﻣﻰ ﺷﻮﻱ ﭘﺲ [ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻓﻊ ﺩﻟﺘﻨﮕﻲ ]ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﻭ ﺳﺘﺎﻳﺶ ﺗﺴﺒﻴﺢ ﮔﻮﻱ ﻭ ﺍﺯ ﺳﺠﺪﻩ ﻛﻨﺎﻥ ﺑﺎﺵ. (حجر/٩٧و٩٨) 🔹🔸🔹 ☑️مرحوم شیخ رجبعلی خیاط میفرمود: 🔸بطری وقتی پر است و می‌خواهی خالی اش کنی، خمش می‌کنی. 🔸هر چه خم شود خالی تر می‌شود. اگر کاملا رو به زمین گرفته شود سریع تر خالی می‌شود. 🔸دل آدم هم همین طور است، گاهی وقت‌ها پر می‌شود از غم، از غصه،از حرف‌ها و طعنه‌های دیگران. 🔸قرآن می‌گوید: "هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها، خم شو و به خاک بیفت." این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است: "ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند." 🔸"سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن" @javaheraneiiha
🔻طرز تهیه شله زرد: برنج ایرانی ( بهتره نیم دون باشه ) 1 پیمانه شکر 2 پیمانه نمک یک پنس آب 7 پیمانه هل ساییده شده 1/4 ق چ گلاب 1/2 پیمانه زعفران دم کرده ( غلیظ) 1/2 پیمانه دارچین و بادام پوست کنده برای تزیین به میزان لازم روغن جامد یا کره 4 ق غ برنج را با میزان آب گفته شده و نمک روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید تا برنج کاملا له شود و آب برنج کشیده شود سپس شکر را اضافه کنید وقتی شکر اضافه میشود مواد شل تر میشود ده دقیقه زمان دهید تا شکر و برنج جا بیفتد سپس روغن و هل و گلاب و زعفران را اضافه کنید. وقتی شله زرد به غلظت مورد نظر رسید می تونید خلال بادام را اضافه کنید یا اینکه خلال هارو برای تزیین استفاده کنید. اگه میخوایید شعله زردتون خوب جا بیفته آخرای پخت حدود بیست دقیقه آخر روی قابلمه دم کنی بزارید و اجازه بدید شله زرد با شعله کم خوب جابیفته 😋😋 @javaheraneiiha