هدایت شده از محمدرضا کائینی
✒در احوال یکی از مجانین شهیرِ فرهنگ عامه آوردهاند، که هرگاه کسی از پشت بر سرش می زد، برای انتقام دستی به سَر جلویی فرود میآورد! حال حکایت اسرائیل است که از سر عجز مزمن در برابر حماس، از حمله کور به غزه آویخته، زن و بچه میکشد و ساختمان خراب میکند! سیاستپژوهان گفته بودند: تمامیتخواهی وقتی به آخر و استیصال می رسد، تنها جنون نشان می دهد، میزند که زده باشد، یا میکشد که کشته باشد! آیا حماس با حمله به غیرنظامیان غزه، پایان می یابد؟ آیا در پی این حملات، حماس از چشم مردم آن خطه میافتد؟ یا مورد حمایتی افزون قرار خواهد گرفت؟ گمان میرود که حتی یک کودک نیز پاسخ این پرسشها را بداند، اما روزگار چنان بر اسرائیل سخت گرفته، که عاقله خویش وانهاده است!
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
♦️http://eitaa.com/r_kaeini
🔰قاعده حکمرانی حراست و تعصب به اصول است/ کسی در اصولش شوخی و مسامحه نمی کند
✍هنوز هیچ اتفاقی در غرب نیافتاده، کسی بنیانهای لیبرال دموکراسی، اومانیسم و دیگر بنیانهای غرب را زیر سوال نبرده و هیچ اقدام ساختارشکنانه، ضد حاکمیتی یا علیه امنیت ملی صورت نپذیرفته است و صرفا بر مبنای احساسات انسانی مردم خواستار جلوگیری از نسلکشی اسرائیل شدهاند؛ ولی می بینید که چگونه تند و کوبنده با آنها برخورد میشود چرا که تصور این است که نتیجه این روند به بنیانهای ایدئولوژیکشان آسیب میزند.
موضعگیری و اقدامات کشورها متناسب با #فلسفه_وجودی نظام آنها یعنی ارزشها و آرمان هایی است که بخاطر آن نظام سیاسی خود را برپا کرده اند.
🔸این نوع برخورد داعیه داران #آزادی مطلقه است و نمیگذارند روندی که با بنیانهایشان زاویه دارد ریشهدار شود.
آیا قابل قبول است که در کشور اسلامی، اباحه گرایانه اجازه هرگونه فعالیت هنجارشکنانه، ساختارشکنانه و ضد منافع ملی و بنیانهای اعتقادی جامعه داده شود؟
📣هنجارشکنی تحت لوای آزادی مطلق و عدم #تحدید آزادی ها در تمام نظام های سیاسی موجب #تهدید ارزش ها و سامان سیاسی آنها است.
حتی لیبرال ها و #مدعیان_لیبرالیسم هم آزادی مطلق و عدم تحدید آزادی ها را بر نمی تابند.
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️سواد رسانه ای را تحصیل کنیم
🔸با گذشت زمان و فراگیر شدن گوشی های همراه و #اینترنت و متعاقبا شبکه های اجتماعی، حتی کوچکترین خبرها نیز در کسری از ثانیه و تنها با فرستادن یک دکمه انتشار یافته و در کمتر از پنج دقیقه زمان میبرد تا به نظر افراد زیادی برسد.
💠تعریف سواد رسانهای
🔹در قرن بیست و یکم منظور از #سواد، تنها سواد خواندن و نوشتن نیست، بلکه آنطور که سازمان یونسکو گفته شامل این موارد میشود: «سواد عاطفی، سواد ارتباطی، سواد مالی، سواد تربیتی، سواد سلامتی، سواد نژادی و قومیتی، سواد بوم شناختی، سواد تحلیلی، سواد انرژی، سواد علمی. #سواد_رسانه_ای عبارت است از #قدرت_تشخیص و تمیز رسانه های مختلف، به منظور بهره وری مؤثر از آنها، قدرت درک مفهوم پنهانی اطلاعات انتشار یافته، که این اطلاعات گاهی میتواند خبر باشد و گاهی هم خیر، میتواند حتی یک جک باشد.
🔹#سواد_رسانهای امری است که هم به صورت ذاتی در وجود هرکسی موجود است، و هم اکتسابی است. همین که ما می دانیم چه رسانه ای مورد علاقه ما است، یعنی سواد رسانه ای داریم، ولی این کافی نیست و باید با پرورش و تکمیل آن به سطح بالایی برسیم و از کل مطالب منتشر شده مورد علاقه خود، اهداف آنها را نیز درک کنیم. #سواد_رسانهای هر فرد با تغییر سن و دانش فرد باید تغییر کند. مثلا سوادی که یک کودک باید در مواجهه با رسانهها داشته باشد، با سواد رسانهای مورد نیاز یک فرد بالغ بسیار تفاوت دارد.
💠سواد رسانهای برای چه؟
🔹امروزه #رسانهها تنها به انتشار اخبار اکتفا نمی کنند، بلکه هر رسانهای با توجه به خط مشی و دلیل منشأ وجودی خود، اخبار را با هدفی خاص منتشر می کند، در نتیجه اگر سطح #سواد_رسانهای در جامعه کم باشد، شاید #اثرات_مخرب امنیتی، سیاسی و... به جای بگذارد. سواد رسانهای نیاز است تا هر خبر و نوشتهای که در هر #رسانهای میخوانیم یا میبینیم را باور نکنیم، و برای اینکه از سطح سواد رسانهای بالاتری برخوردار شویم باید همیشه اخبار را با #دید_انتقادی بنگریم و پس از خواندن هر مطلبی از خودمان پرسش هایی بپرسیم؛
🔹نظیر اینکه #منبع این خبر کجاست؛ چه کسی یا کسانی از انتشار این خبر و مطلب سود میبرند، و چه کسانی ضرر میبینند؛ باور کردن این خبر توسط من چه پیامدی دارد؟ #منابع_مالی مورد نیاز مجرای خبری از کجا تامین میشود و آیا تأمین کنندگان مالی در تنظیم این خبر نقش مستقیم یا غیر مستقیم داشتهاند یا خیر؛ و...، و اینطور نباشیم که هر مطلبی که از هر مجرای خبری منتشر می شود را با چشم بسته و بدون تحقیق بپذیریم و باور کنیم. هنگامی که #سطح_سواد_رسانهای ما بیشتر شود، دیگر #صاحبان_رسانه برای ما تصمیم نمیگیرند،
🔹و این ما هستیم که تشخیص می دهیم کدام اطلاعات و اخبار را دریافت کنیم، کدام را باور کنیم و کدام را دور بیندازیم. #سواد_رسانهای تعیین میکند که برای هر مطلب و اطلاعاتی چقدر زمان مطالعه بگذاریم و به هر خبر چقدر بها بدهیم. ما #سواد_رسانهای لازم داریم تا با استفاده از آن مطالبی که باب میلمان و مورد نیازمان است را بیابیم و از هجوم و تحمیل اطلاعات و اخبار گوناگون جلوگیری کنیم. در برهه کنونی شاید مهمترین جایی که نیاز به داشتن و استفاده کردن از سواد رسانهای دارد در #فضای_مجازی باشد،
🔹که هر روزه سیل اخبار در آن سرازیر شده، و بنابراین بسیار مهم است که افراد جامعه برای داشتن قدرت تشخیص، تمیز و شناخت رسانههای مختلف و نیز برای داشتن توانایی درک مفهوم پنهانی اطلاعات انتشار یافته، و شناخت حق و باطل دارای #سوادرسانهایبالا باشند. سواد رسانهای تنها مختص به رسانه های دیداری و شنیداری نیست، بلکه حتی در شبکههای اجتماعی هنگام نوشتن نظر خود زیر پست افراد مشهور هم باید سواد رسانهای اعمال شود. حتما نمونه هایی دیدهاید که در این فضا انتشار مییابد و کذب بودن آن بعدها برای عموم آشکار شده مانند: بعضی از اخباری که در نتیجه کمبود سواد رسانه ای در جامعه منتشر شده است.
نویسنده: مرجان شرف
منبع: وبسایت تبیان
#سواد_رسانه_ای #رسانه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
بیماری بزرگ روحی (1).mp3
9.93M
#پادکست_روز
✘ حتی اگر حق با شماست؛ با بگو مگو سعی نکنید ثابتش کنید!
بگومگو و قیل و قال، یه شرح حال از یه «بیماری بزرگ روحی» هست.
@ostad_shojae | montazer.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️آقای غلامرضا جمشیدی ها رئیس دانشکده علوماجتماعی دانشگاه تهران درود بر تو و خداوند نسل با غیرت هایی چون تو را زیاد کند!
🔻محیط دانشگاه را به فاحشه خانه تبدیل کرده اند. در گوشه و کنار دانشگاه رسما عملیات جن🔞سی می کنند و وسائل پیشگیری را همان جا رها می کنند! صحن دانشگاه که باید محل دانش اندوزی و پژوهش باشد به محله های ردلایت شهرهای شهره اروپایی بیشتر شبیه شده!
🔻این وضع باید یک جایی پایان یابد. اگر انتظامات دانشگاهها عرضه ندارند، اساتید و دانشجویان با غیرت هنوز زنده اند.
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
https://eitaa.com/joinchat/1631191141C7748daa5f6
🔴به اخلاق ستیزی و هنجارشکنی در دانشگاه پایان دهید!
📌 دانشگاه محل علم آموزی است نه فحشا و فساد!
📣مدتهاست دانشگاهیان دلسوز اعم از دانشجویان و اساتید و کارکنان از هنجارشکنی معدودی انگشت شمار رنج می برند و منتظرند مسئولان ارشد دانشگاه در حوزه معاونت فرهنگی و حراست و نهاد نمایندگی از ترک فعل دست بردارند و با فساد مقابله کنند.
هر از گاهی برخی معدود با رفتارهای نابهنجار و نامتعارف خود این محیط مقدس را که جایگاه مقدسی برای تعلیم دانش و علم آموزی است آلوده می سازند و به نصیحت و تذکرات دلسوزان بی توجهی می کنند.
دانشگاه تهران بیش از ۴۶ هزار دانشجو و ۲۰۰۰ استاد دارد ولی این تعداد اندک که دانشگاه را با محل فحشا اشتباه گرفته اند قصد دارند با انبوه نمایی خود را به جای اکثریت جابزنند.
دانشگاهیان دانش دوست، بیدار و دلسوز و وطن خواه که قاطبه دانشگاه را تشکیل می دهند اجازه نخواهند داد این عناصر انگشت شمار که با برنامه سرویس های خارجی قصد ترویج و گسترش فساد و فحشا در دانشگاه را دارند منویات پلید خود را عملی کنند.
📣📣از نهاد نمایندگی و مسئولان اجرایی دانشگاه انتظار حمایت از آمران به معروف و مسئولان دلسوز و اجرای قاطع قانون و برخورد با دانشجو نمایانی میرود که امنیت اخلاقی دانشگاه را به هم زده و مانع روند صحیح و سالم و ضابطه مند آموزش دانشجویان و اساتید می شوند.
بی توجهی به فریاد ها و هشدارهای نیروهای دلسوز و مقابله با ناهی از منکر بجای برخورد با فساد آفرینان تنها باعث جری شدن بیشتر نیروهای هنجارشکن می شود.
🔴دانشگاه و نهاد نمایندگی و حراست باید گزارش دهند چرا باید آنقدر بستری برای وقاحت و هنجارشکنی این معدود عناصر فراهم شود تا معاون دلسوز دانشکده حقوق ( #دکتر_کوشکی)و رئیس فاضل و فداکار و دلسوز دانشکده علوم اجتماعی ( #دکتر_جمشیدیها)مجبور به برخورد میدانی با هنجارشکنان و نهی از منکر شوند؟
آیا نهاد نمایندگی وظیفه ای در مقابله با چنین مفاسدی نداشته وندارد؟
نهاد و حراست و معاونت فرهنگی و #کمیته_انضباطی دانشگاه تا کنون چه اقداماتی در مقابله صحیح و حسابشده و قاطع با هنجارشکنی ها داشته اند؟
⭕️فرار به جلو نکنید و از پله دوم حرکت نکنید!
بدون تردید، اگر اقدام قانونمند، قاطع و درست و بهنگام با چنین هنجارشکنی ها و هنجارشکنان و ناقضان امنیت اخلاقی شده بود، زمینه چنین برخوردهایی فراهم نمی شد.
باید مسئولان اجرایی و نهاد نمایندگی در دانشگاه تهران تکلیف خود را با مشتی انگشت شمار که دانشگاه را با محل فحشا اشتباه گرفته اند روشن کنند و با برخورد حساب شده و اجرای بموقع قانون و مقررات بساط هنجارشکنی ها و هنجارشکنان وقیح را در دانشگاه جمع کنند.
https://eitaa.com/jedbie/24662
#کمیته_انضباطی
#دکتر_کوشکی
#دکتر_جمشیدیها
✅وقتی دیدم دختران و پسران دانشجو با یکدیگر دست میدهند، روبوسی میکنند، انگار محرم هستند، منقلب و عصبانی شدم
غلامرضا جمشیدیها، رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران درباره ویدیوی منتشر شده از او در حال حمله و فحاشی به دانشجویان گفته است:
🔹 وقتی دیدم دختران و پسران دانشجو با یکدیگر دست میدهند، روبوسی میکنند، انگار محرم هستند و اینجا دانشگاه نیست، منقلب و عصبانی شدم.
یادداشتی از حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه:
🔺 سر بریدن اومانیسم پیش پای صهیونیسم
🔷 در بخشی از این یادداشت آمده است: اگر مساله فلسطین را مساله اول جهان اسلام ندانیم به این معناست که جهان اسلام و استقرار و استحکام دین برای ما اهمیت ندارد. از این جهت مساله فلسطین پیوند وثیقی با تحکیم جهان اسلام دارد، به طوری که اگر مساله فلسطین به فراموشی سپرده شود قطعا تحکیم جهان اسلام آسیب میبیند و متزلزل میشود.
https://sccr.ir/news/23518/1
🆔 @khosropanah_ir
🔻روايت برادر شهيد عجميان از متهمان پرونده اتوبان كرج
🔹۱۲ آبانماه بود كه سيد ميرزا ولي عجميان پدر شهيد عجميان با حضور در برنامه صبح بخير ايران صداوسيما، اظهاراتي را در خصوص روند پيگيري پرونده موسوم به اتوبان كرج مطرح كرد كه بازتابهاي بسياري در فضاي عمومي پيدا كرد. سيد ميرزا ولي عجميان ادعا كرد كه رسيدگي به پرونده قضايي فرزندش به دليل اعمال نفوذ برخي افراد از روال عادي خود خارج شده و وارد مسير ديگري شده است. اين در حالي است كه تاكنون ۲ نفر يعني محمدمهدي كرمي و سيدمحمد حسيني در ارتباط با اين پرونده روز ۱۷ دي ماه ۱۴۰۱ اعدام شده و ۹ نفر ديگر نيز احكام سنگيني دريافت كردهاند. بلافاصله در واكنش به اعتراض جنجالي سيدميرزا ولي عجميان، رييس كل دادگستري استان البرز اعلام كرد: «هيچكس در اين پرونده له يا عليه متهمان دخالت يا توصيه به صورت شفاهي يا كتبي نداشته است.» همچنين خبرگزاري ميزان، رسانه رسمي قوه قضاييه، با انتشار مطلبي توضيحاتي در رابطه با اظهارات پدر روحالله عجميان ارايه كرد و نوشت: «پس از رسيدگي و صدور احكام مجدد، آراي ديوان عالي قطعيت يافت و بدينترتيب «حميد قره حسنلو» به ۱۵سال حبس نفي بلد؛ «رضا آريا»، «حسين محمدي» و «مهدي محمدي» هر كدام به ۱۰ سال حبس نفي بلد محكوم شدند. متهمان «محمدامين اخلاقي ساوجبلاغي»، «امين مهدي شكراللهي» و «فرزانه قرهحسنلو» هر كدام به ۵ سال حبس نفي بلد و «علي معظمي گودرزي» به ۳ سال حبس نفي بلد محكوم شدند.»
📌حضور و ترك يكي از برنامههاي صدا و سيما توسط پدر شما، بازتابهاي زيادي در جامعه پيدا كرده است. اظهارات پدر شما اما نيمهكاره باقي ماند. درباره اصل گلايههاي پدر توضيح ميفرماييد؟
🔹اگر قرار است با ما مصاحبه كنيد، خواهشا همه صحبتهاي ما را منتشر كنيد. بگوييد سيد حسين عجميان برادر شهيد سيد روحالله عجميان اين حرفها را زده است. مساله اين است فردي كه با لگد به برادرم ضربه زده و دست چپ برادر مرا شكسته، يك (ضربه) چاقو هم به پهلوي برادرم زده است، در ادامه چند سانت آن را به جگر برادرم فرو كرده و با اين ضربه باعث مرگ برادر من شده، اعدام نشده است. چرا؟ در واقع اين آقا برادر من را به قتل رسانده است. اما چون پولدار و دكتر است، روابط زيادي دارد و.... كسي با او برخوردي نكرده است. برخي افراد و جريانات با نفوذ از مقام خود سوءاستفاده كرده و مسير پرونده را تغيير دادند. در صورتي كه اين افراد و جريانات اگر به فكر نظام و كشور بودند، بايد زور خود را ميزدند تا يك نفر از معترضان هم آزاد نشود. در صورتي كه برعكس عمل كردهاند. ما از دستگاه قضايي ميخواهيم تا مطابق قانون برخوردهاي لازم را صورت دهند.
📌اما نظر مسوولان دادگستري البرز با شما متفاوت است. آنها بيانيهاي را منتشر كرده و اعلام كردند مطابق قانون روند كلي بررسيهاي پرونده صورت گرفته است.
🔹در اين پرونده دو نفر آدم بيخانواده را اعدام كردند (اين ادعايي است كه البته توسط مسوولان قضايي رسما تكذيب شده است) اما فرد اصل كاري را كه دكتر بود، اعدام نكردند. (در روز حادثه) زن اين فرد فيلم ميگرفت و ميفرستاد به خارج. ما نه خصومت شخصي با كسي داريم و نه كسي با داداش من خصومت شخصي داشته است. اينها آمدند نظام را بردارند، روحالله ما به خاطر نظام و دولت و ملتش وارد ميدان شده، حقش نبود كه اينطور با ما رفتار شود. ۳نفر از قاتلانش را كلا آزاد كردهاند. چرا مثلا؟ مگر ميشود يك نفر كه حكمش اعدام بوده،؛ ناگهان ۱۵ سال حبس بگيرد. اگر دست برخي افراد با نفوذ در كار نبود، چرا وقتي اين همه مصاحبه و فيلم و گفتوگو و كليپ منتشر شد كه اين افراد پيگير آزادي اين دكتر بودهاند. چرا اين افراد يك بار نقش خود را در پيگيري پرونده تكذيب نكردند.
📌يعني شما معتقديد كه ۲ نفري كه صداي كمتري داشتند، ذيل افراد محروم و فقير جامعه بودند، حكم اعدام گرفتهاند و افراد...
🔹كاري به كساني كه مرفهاند، پولدارند و دستشان به دهنشان ميرسد، نداشتند. كسي مثل قرهحسنلو كه حداديان را به قتل رساند، همان روز برادر مرا هم كشت. در خرمدشت (كرج) هم به يك روحاني حمله كرد، بعد هم به پل حصارك (كرج) رفتند و يك كيوسك پليس را آتش زدند و... اما اين فرد را اعدام نكردند، چون پول دارد. اين فرد در سه منطقه حضور داشته و سه نفر را هم زده است. دست چپ داداش مرا شكاند و يك چاقو به پهلوي او زد.
📌پدر و مادر شما در زمان دادگاه حضور نداشتند؟ اعلام رضايت خانواده شما در مورد آن دو جوان باعث تغيير راي نميشد؟
🔹چرا پدر و مادر من هم در مراحل مختلف دادگاه و... حضور داشتند اما اينكه آيا اعلام رضايت كرده بودند يا نه نميدانم. حكم اين دو نفر (كرمي و حسيني) محاربه بود و ربطي به ما نداشت./ اعتماد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فراموش نکنید
رهبر انقلاب در دیدار اخیر:
🔹دنیای اسلام این را فراموش نکند که در این قضیّه مهم و تعیینکننده، آن کسی که در مقابل اسلام، در مقابل یک ملّت مسلمان، در مقابلِ فلسطینِ مظلوم ایستاد، آمریکا بود، فرانسه بود، انگلیس بود؛ این را دنیای اسلام فراموش نکند.
🔹ما شک نداریم که «اِنَّ وَعدَ اللَهِ حَق»؛ وعده الهی حق است. وَ لا یَستَخِفَّنَّکَ الَّذینَ لا یوقِنون...
🔹انشاءالله پیروزی نهایی و نه چندان دیر، با مردم فلسطین و فلسطین خواهد بود.
⭕️ در مظلومیت غیرت و قانون
▪️وقتی دولت ، عدلیه و مجلس توجهی به وضعیت فاجعه بار بی حجابی در کشور ندارند ...
طبیعی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم هم ساماندهی بی حجابی را اولویت صدم خود هم ندانند!
▪️ این حجم از بی تفاوتی محض و آشکار مسئولان ارشد کشور نسبت به حکم الهی حجاب موجب شده تا روسای اغلب دانشگاهها هم به مافوقهایشان اقتدا کنند و نسبت به مقابله با بی حجابی در دانشگاهها ،تحرکی از خود نشان ندهند...!!
▪️در این حالت اگر رئیس یا معاون یک دانشکده بخواهد وظیفه شرعی و قانونی خود در قبال بی حجابی( در محیط دانشکده )را انجام بدهد سرنوشتی بهتر از "رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران" پیدا نخواهد کرد...
▪️وقتی دانشگاه تهران به بهانه های مختلف از شناسایی دانشجویان بی حجاب و برخورد قانونی با آنها ( توسط حراست و انتظامات )طفره می رود نتیجه آن می شود که شخصیتی علمی و ارزنده مانند ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ،مجبور به مواجهه با دانشجوی بی حجاب ( جهت اخذ کارت دانشجویی و شناسایی فرد متخلف ) شود و در این میان جریان مروج بی حجابی با هوچی گری ، جنجال ، فحاشی و حتی حمله ور شدن دسته جمعی به ایشان ( و امثال ایشان) و البته انعکاس سریع این وقایع در رسانه های بیگانه ، جنگ روانی علیه مجری قانون را کامل می کنند تا کار به جایی برسد که چهره هایی دغدغه مند و پایبند به قانون ( مانند رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران) زیر فشار رسانه های ضد انقلاب (اعم از بیگانه و داخلی) و عدم حمایت مسئولان دانشگاه از حرکت قانونی و شرعی خود پشیمان شده و دیگر به دفاع از شرع و قانون در محدوده مسئولیت خود، فکر هم نکنند ( چون امیدی به جدیت و حمایت مسئولان دانشگاه از اقدامات قانونی خود ندارند و می دانند که مدیران ارشد دانشگاه مرعوب جو سازی و جنگ رسانه ای مروجان و حامیان بی حجابی اند و به بهانه آرام نگه داشتن فضای دانشگاه از باج دهی به جریان مروج بی حجابی در دانشگاه ابایی ندارند.)
▪️جالب اینجاست که در این مواقع ، بیگانه و خودی افراد متخلف و قانون شکن و حامیان شان را فراموش کرده و انگشت اتهام را به سوی "مجری قانون" می گیرند و مانند لشکر عمر سعد او را محاصره و شخصیتش را "اربا اربا " می کنند!
▪️در این میان قصور حراست وزارت علوم و دستگاههای امنیتی در کشف و برخورد قانونی با شبکه خبر رسانی به رسانه های معاند و جریانات مروج بی حجابی ( که در طول یک سال اخیر به شدت در دانشگاه تهران فعال بوده اند ) باعث شده تا معدود اقدامات قانونی علیه بی حجابی در این دانشگاه به بن بست برسد و حوادثی مانند ماجرای ۱۴ آبان ماه دانشکده علوم اجتماعی رخ دهد. ( و البته وضعیت فاجعه بار عفاف و حجاب در دانشکده هایی مانند هنرهای زیبا و ...که در برخی اوقات از دانشکده های خارجی نیز سبقت می گیرد از دیگر نتایج این روند به شمار می آید.)
❇️ هرچند ساماندهی وضعیت حجاب و عفاف در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کار دشواری نیست، اما با وجود وزیر فعلی علوم و بی اعتنایی محض نهاد بالا دستی ( شورای انقلاب فرهنگی ) امیدی به بهبود وضعیت ناهنجار فرهنگی در اغلب دانشگاهها نمی توان داشت و در چنین حالتی معدود اساتید و مسئولان پایبند به شرع و قانون دو راه بیشتر ندارند:
یا مانند مسئولان ارشد کشوری و دانشگاهی مسیر بی خیالی را انتخاب کرده و با خونسردی نظاره گر زیر پا گذاشته شدن احکام الهی در دانشگاههای جمهوری اسلامی باشند..
و یا این که مظلومانه و غریب، به انجام وظایف قانونی و شرعی خود در قبال بی حجابی و بی عفتی در دانشگاه ها بپردازند و ترور شخصیت شوند !
❇️ اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا و غیبت ولینا، و کثره عدونا، و قله عددنا و شده الفتن بنا، و تظاهر الزمان علینا ...
✍️محمدصادق کوشکی
#طوفان_الاقصی 🇵🇸
#حاج_قاسم #امام_زمان #حجاب
#پند #طوفان_الاقصی #فلسطین #غزه
🇮🇷 به کانال #شهید_سلیمانی بیپوندید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1558904853C3b6a8bfe23