28.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ به عقب برنگردیم!
اخلاقی رفتار کرد. مردم فهمیدند که ریاکاری نداشت.
#شورای_نگهبان بداخلاقی را جرم انگاری کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تکان دهنده و درس عرفانه برای ماها
اولین کسی که #انحرافات
را تشخیص داد،
امام خامنه ای حفظه الله بود
🛑@TABEIN_14
🇮🇷🏴🇮🇷
🔴پیام آیتالله کعبی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری درباره انتخابات ریاست جمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
قال اميرالمؤمنين عليه السلام:
و لَو أنّ النّاسَ حِينَ تَنزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ و تَزولُ عَنهُمُ النِّعَمُ ، فَزِعوا إلى ربِّهِم بِصِدقٍ مِن نِيّاتِهِم و وَلَهٍ مِن قُلوبِهِم ، لَرَدَّ علَيهِم كُلَّ شارِدٍ ، و أصلَحَ لَهُم كُلَّ فاسِدٍ. [نهج البلاغة : الخطبة 178.]
أمير المؤمنين علي بن أبي طالب عليه السلام میفرمایند:
اگر مردم به هنگامى كه دچار ضربه های سنگین شوند و نعمت ها از ايشان زوال مى پذيرد، با نيّت هاى درست و دل هاى مشتاق، به پروردگارشان پناه برند، بى گمان هر گريخته اى را به آنان باز گرداند و هر فسادى را برايشان به اصلاح آورد.
شهدای بزرگ خدمت بویژه #شهید_جمهور مرحوم آیت الله سید ابراهیم رئیسی رضوان الله تعالی علیهم اجمعین
نعمت بزرگ الهی بودند و ملت بزرگ ایران با بدرقه باشکوه ادای دین کردند.
برای تکمیل این بدرقه با شکوه وخلق حماسه ملی هشتم تیرماه انتخابات ریاست جمهوری؛
با تضرع به درگاه پروردگار متعال و دعا و ابتهال و توسل به پیامبر و آل اطهر علیهم صلوات المصلین بویژه ساحت قدسی بقية الله الاعظم صاحب الامر و الزمان عجل الله تعالى فرجه الشريف.
به دنبال سؤالات مكرر مؤمنين ایدهم الله درباره انتخابات ریاست جمهوری برای عمل به وظیفه شرعی در این شرایط حساس تاریخی و برخورداری از انتخابات پردستاورد بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای دام ظله العالی به نظر میآید #جبهه_انقلاب لازم است اقدامات زیر را در اسرع وقت در قالب #تشکیل_ستاد_انتخابات ریاست جمهوری برای انتخاب رئیس جمهور فعال، پرکار، آگاه و آشنا به مبانی انقلاب اسلامی انجام دهد.
🔸نام ستاد:
#امتداد_گفتمان_شهید_جمهور
🔹اهم فعالیت:
الف: بیان و تبلیغ مکتب حکمرانی
"شهید جمهور" بر اساس اصول:
۱. ولایتمداری
۲. خستگی ناپذیری
۳. کار آزمودگی
۴. مردمی بودن
۵. اخلاق مداری در سیاست ورزی
۶. پشتیبانی از جبهه مقاومت
۷. تسلیم ناپذیری در برابر آمریکا و صهیونیزم
۸. صداقت و ساده زیستی
۹. برخورداری از عمق معرفتی و بینش اسلامی
۱۰. تحولگرایی
۱۱. برنامهریزی برای جهش تولید با مشارکت مردم
۱۲. فساد ستیزی و عدالتگرایی
🔹ب: دعوت به شرکت پرشور در انتخابات و خلق حماسه مکمل بدرقه شهید جمهور
🔹ج: پرهیز از چند قطبی کردن جامعه به بهانه طرفداری از برخی از نامزدهای جبهه انقلاب
🔹د: #روشنگری بر پایه جمله دلسوزانه و پرحرارت رهبری تحت عنوان " #دلم_سوخت "
🔹ه: رعایت اخلاق در تبلیغات ورقابتهای انتخاباتی وفعالیت های رسانه ای
🔹و: همدلی و همافزایی و همگرایی با جبههی انقلاب و پرهیز از تک روی در تعیین مصداق اصلح در انتخابات و توجه ویژه به اجماع نسبی جبهه انقلاب.
والله المستعان و هو ولی التوفیق
قم المقدسة _ عباس کعبی؛ ۱۴۰۳/۳/۱۶
🌷✊🇮🇷✊🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ زمانهی غریبی است.
آنهایی که امروز هنگام آمدن احمدی نژاد، دورش را گرفته بودند و شعار میدادند: صل علی محمد، یاور رهبر آمد، خبر دارند که ولایت مطلقهی فقیه، اصلی ترین مشکلِ حلقهی انحرافیِ بهار است؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
خلق حماسه جدید !
محمدكاظم انبارلویی
1- یکی از مؤلفههای دوام و بقای نظامهای سیاسی بهویژه انقلابها «قدرت ترمیم» است. انقلاب اسلامی فراز و فرودهای بزرگی را طی کرده است.تنها در 6 ماهه اول سال 60 شهید بهشتی و 72 تن از یاران امام و رئیسجمهور و نخستوزیر کشور به شهادت رسیدند و قبل از آن یکی از کادرهای اصلی انقلاب یعنی امام خامنهای تنش را با تیغ ترور تا مرز شهادت زخمی کردند.این ضربه در رأس هرم قدرت بود. در قاعده هرم قدرت، یعنی مردم عادی و کوچه و بازار هم در یک جنگ داخلی و هم در یک جنگ خارجی با جان خود هزینه بقای انقلاب را سخاوتمندانه میپرداختند. شمار شهدای ترور تا مرز 17 هزار نفر پیش رفت و صدها هزار نفر هم در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند. اما «قدرت ترمیم» انقلاب به جایی رسید که حتی پس از رحلت امام خمینی (ره) به سرعت آن جایگاه محفوظ ماند و حتی پرقدرتتر در سپهر سیاست ایران، منطقه و جهان درخشید.
2- ثبت نام واجدین شرایط سمت ریاست جمهوری به پایان رسید. به روایت سخنگوی وزارت کشور 80 نفر آمادگی خود را برای پذیرش این سمت به شرط رأی مردم اعلام کردند. از این تعداد 8 نفر حداقل تمام یا برخی شرایط این جایگاه را دارند. مفهوم این کثرت این است که انقلاب «قدرت ترمیم» دارد. اگر مسئول یا مسئولانی به هر دلیل نتوانند این مسیر را ادامه دهند. دهها نفر در «اتاق اجراء» و «تقنین» و سمتهای دیگر وجود دارند که کاستیها در سطوح مدیریتی را ترمیم کنند. آنهم سمتهای که احتمال ترور و شهادت وجود دارد.
3- مردم عزیز ایران در حال خلق حماسهای در هشتم تیر امسال هستند.
رهبر معظم انقلاب در مرقد امام (ره) فرمودند :
- عزاداری مردم برای رئیسجمهور یک حماسه بود.
- حماسه انتخابات مکمل حماسه بدرقه شهیدان است.
- انتخابات باشکوه یک دستاورد بزرگ برای ملت است.
- صحنه انتخابات صحنه عزت، حماسه و رقابت برای خدمت است.
- حضور مردم در اجتماعات روی معادلات منطقه اثر خواهد گذاشت.
تصویر آینده همین است که معظمله فرمودند . انتخابات آینده آوردگاه کم کردن شکاف دولت و ملت است. دولت آینده قطعا با برکت خون شهید رئیسی و یارانش قویتر و کارآمدتر از قبل خواهد شد.
حتی کسانی که با بیمهری انتخاباتهای قبل را تحریم و شبهتحریم کردند برای ترمیم درد وجدان خود به پای صندوقهای رأی خواهند آمد. از میان ثبتنامکنندگان حداقل 17 نفر اصلاحطلب یا با گرایش اصلاحطلبی وجود دارد.
4- در میان ثبتنامکنندگان 45 اصولگرا و 19 نفر مستقل دیده میشوند که انتظار میرود شمار زیادی از آنها قبل یا بعد از اعلام احراز صلاحیتها به نفع عناصر برجستهتر و کارآمدتر و پرکارتر کنار روند.
از دولت شهید رئیسی حداقل 6 وزیر و معاون رئیسجمهور نامزد شدهاند. طبیعی است یکی میتواند به نمایندگی از دولت مدعی نمایندگی تداوم راه شهید رئیسی را داشته باشد. عناصری از مجلس و دیگر نهادها نامزد شدهاند که هر کدام برجستگی خاص خود را دارند.
مقام معظم رهبری در بیانات 14 خرداد در مرقد امام فرمودند :
- کشور به یک رئیسجمهور فعال ، پرکار ، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیاز دارد.
- مردم جمع شوند با آراء بالا رئیسجمهور بعدی را انتخاب کنند.
در انتخابات مجلس یک منطقی برای گزینش نمایندگان پیدا شد که ظاهرا منطق درستی بود گفته میشد باید انتخابات شاخصمحور باشد شخصمحور نباشد . همچنین میگفتند دوران پدرخواندگی و قبیلهگرایی پایان یافته است.
این حرف درستی بود به شرطی که خود این منطق، منجر به پدیداری «قبیله جدید» و «پدر خوانده جديد»نشود.
شاخصهای گزینش یک رئیسجمهور کارآمد در بیانات رهبری و قانون اساسی مشخص است و همین شاخص ها در قانون انتخابات را میشود در یک جدول درجهبندی کرد و رجال سیاسی و مذهبی که نهایتا مورد تأيید شورای نگهبان قرار میگیرند در آن جدول قرار داد. کسی که بیشترین نمره را آورد بهعنوان رئیسجمهور آینده مورد اجماع ملی قرار دارد.
کشور امروز نیازمند یک رجل سیاسی و مذهبی است که در مورد او اجماع ملی صورت گیرد. تا او بتواند همه گرایشهای سیاسی که درجهای از کارآمدی دارند زیر چتر دولت جدید به کار گیرد. رجال سیاسی مطرح ، احزاب و گروههای پشتیبانیکننده آنها باید به این درجه از رشد در سیاستورزی برسند که مصالح ملی را به مصالح قبیلهای و فرقهای ترجیح دهند. اگر از تجربه انتخابات سالهای 76 ، 84 ، 88 ، 92 ، 96 ، 1400 ریاست جمهوری جمعبندی درستی داشته باشیم خطاهای احتمالی را به صفر کاهش خواهیم داد و به یک دولت قوی ، پرتلاش و کارآمد خواهیم رسید.
با این رویکرد می توان یک حماسه جدید خلق کرد.
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
توییتر
https://x.com/nabaviantwt
ایتا
http://eitaa.com/nabavian
تلگرام
https://t.me/Drsmnabavian
ویراستی
https://virasty.com/nabavian_mahmud
اینستا
https://instagram.com/drsmnabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنهای:
در درجه اول حضور مردم مهم است.
در درجه دوم انتخاب اصلح از بین افراد صالح تایید شده توسط شورای نگهبان!
_
#انتخابات
#قانون_اساسی اصل ۱۱۵
#حسن_سابقه
#امانت
#تقوا
#اعتقاد_و_التزام_به_مبانی_نظام
#اعتقاد_و_التزام_به_ولایت_فقیه
#اسلام_گرایی
#اعتقاد_و_التزام_عملی_به_اسلام
#ضدیت_عملی_با_سکولاریزم_و_عرفیگرایی
#رجل_سیاسی_مذهبی
#بی_موضع_رجل_نیست_چه_رسد_به_تراز!
#دوپهلو_رجل_تراز_نیست
#دو_نبش_رجل_تراز_نیست
#بزنگاهها_کجا_بودند؟
بدیهیترین انتظارات از یک جبهه سیاسی که نامزد انتخاباتی به مردم معرفی میکند، داشتن حکمت و عقلانیت و صداقت و وفاداری است.
به عنوان مثال، چگونه ممکن است جبهه اصلاحات همین سه ماه قبل، به بهانه مخالفت با شورای نگهبان، نامزدهای اصلاحطلب را از نامزد شدن در انتخابات مجلس نهی نماید، اما در انتخابات پیشرو، قریب ده نفر را برای نامزدی به خط کند؟!
ساز و کارهای انتخاباتی که عوض نشده و شورای نگهبان همان شوراست. اگر آن نهی و تهدید- و تمسخر نامزدها و پنج حزب اصلاحطلب حامی معرفی نامزد- راهبرد درستی بوده، پس امروز چرا خود را مسخره کردهاند؟ اما اگر رویکرد امروز درست است، قطعا سه ماه قبل به خاطر تبعیت از گروهکهای ورشکسته (تحریم انتخابات) خبط بزرگی مرتکب شده و خاتمی را هم به خاطر فشار برای رای ندادن، تا لبه پرتگاه هُل دادهاند.
البته بیصداقتی و بیوفایی افراطیون مدعی اصلاحات، عمیقتر از اینهاست. به شهادت تاریخ- فارغ از این که نامزد نهائی این طیف چه کسی باشد- صدق و وفا، گمشده کسر بزرگی از اعضای جبهه اصلاحات است.
چپهای مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) و برخی حزب مشارکتیهای بعدی که معترضان جدی دولت هاشمی در موضوع عدالت اجتماعی و ترویج لیبرالیسم و... بودند، در سال آخر دولت (۱۳۷۵)، با حزب حاکم کارگزاران برای حمایت از خاتمی ائتلاف کردند! اما به دو سال نکشید که تیم حجاریان، علوی تبار، اکبر گنجی، عماد باقی و برخی دیگر، دخل هاشمی رفسنجانی را درآوردند و او را پدرخوانده، انحصارطلب و عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای جا زدند.
این در حالی بود که هاشمی در انتخابات ۱۳۷۶ به «جامعه روحانیت» وفادار نمانده و ناطق نوری را دور زده بود. با این وجود، افراطیون مدعی اصلاحات، در انتخابات مجلس ششم از خجالت مرحوم هاشمی در آمدند. به تصریح محسن هاشمی، تاجزاده (رئیس ستاد انتخابات) تقلب کرده و مانع ورود هاشمی به مجلس شد. همینها پس از شکست معین در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴، دور هاشمی جمع شدند و از او قدیس اصلاحات ساختند(!) هر چند که مردم رای ندادند.
آنها همین رفتار دغلبازانه را در حق ناطقنوری مرتکب شدند. او را در انتخابات ۱۳۷۶ ترور شخصیت کردند و قبل از آن در تجمعات شعار دادند «مجلس زوری نمیخوایم- ناطقنوری نمیخوایم». اما بعدها، به ناطق نزدیک شدند و او را شیخ میانهرو توصیف کردند. جالب اینکه اصلاحطلبان در میانه راه، خاتمی را هم اردک فلج خوانده و خواستار عبور از خاتمی و استعفای او شده بودند!
نفر بعدی محمدرضا عارف است؛ بارها او را «اصلاحطلب قلابی» و «برانگیخته نهادهای امنیتی» خواندند، و در انتخابات ۱۳۹۲ مجبور کردند به نفع روحانی کنار برود. همانها چند سال بعد، عارف را رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان کردند و به مجلس فرستادند، اما مجددا او را بیکفایت نامیدند، تا جایی که عارف با قهر و اعتراض، از ریاست شورا کنارهگیری کرد.
مورد بعدی، حسن روحانی است. اصلاحطلبان، روزگاری از او به عنوان فردی مغرور و متکبر و غیر قابل تحمل یاد میکردند و از سخنرانی وی در روز ۲۳ تیر ۱۳۷۸ که آشوبگران را مزدوران آمریکا و اسرائیل خوانده بود، بشدت عصبانی بودند. اما همانها در انتخابات ۱۳۹۲ و ۱۳۹6 از آقای روحانی با ادبیات موهن «نامزد اجارهای» و «رحم اجارهای» حمایت کردند و سهم خود را از شرکت سهامی قدرت گرفتند ولی بعدا که ناکارآمدی دولت و نارضایتی شدید مردم آشکار شد، از پذیرش مسئولیت طفره رفتند.
نمونه دیگر، علی لاریجانی است؛ همان کسی که هنگام ریاست او بر صدا و سیما، شعار «سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد» میدادند. پس از تشکیل دولت روحانی، کرباسچی دبیرکل کارگزاران، آذر ۱۳۹۴ در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفت: «ما بعد از پیروزی در انتخابات ۱۳۹۲ روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد.»
اما در مقطعی بعد (۱۳ شهریور ۱۳۹۸/ در آستانه انتخابات مجلس یازدهم)، حسین مرعشی درباره احتمال حمایت انتخاباتی از لاریجانی، در روزنامه اعتماد نوشته: «چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم. در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند.» بنابراین، فارغ از این که پدرخواندهها در میان طیف افراطیون جبهه اصلاحات، نهایتا از کدام نامزد حمایت کنند، واقعیت این است که آنها به چشم بازیچه و مهره پیاده به تکتک نامزدهای منسوب به این جریان نگاه میکنند و برای هیچ یک از آنها کمترین احترامی
قائل نیستند.
@ersaly2
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنهای:
در درجه اول حضور مردم مهم است.
در درجه دوم انتخاب اصلح از بین افراد صالح تایید شده توسط شورای نگهبان!
_
#انتخابات
#قانون_اساسی اصل ۱۱۵
#حسن_سابقه
#امانت
#تقوا
#اعتقاد_و_التزام_به_مبانی_نظام
#اعتقاد_و_التزام_به_ولایت_فقیه
#اسلام_گرایی
#اعتقاد_و_التزام_عملی_به_اسلام
#ضدیت_عملی_با_سکولاریزم_و_عرفیگرایی
#رجل_سیاسی_مذهبی
#بی_موضع_رجل_نیست_چه_رسد_به_تراز!
#دوپهلو_رجل_تراز_نیست
#دو_نبش_رجل_تراز_نیست
#بزنگاهها_کجا_بودند؟
هدایت شده از ناب جهادی
❌️کاندیدای ریاست جمهوری یا باید اخلاص استثنایی داشته باشد یا هوا و هوس جانانه
🔻آیت الله عاملی: بعضی ها میگویند ما این پست را بگیریم بلغ ما بلغ، کائناً ما کان؛ بنده با توجه به سنگینی کار ریاست جمهوری تعجب میکنم که برخیها چطور حریصانه وارد این عرصه می شوند.
🔻حیثیت نظام و سرنوشت ملت و کشور در اینجا مطرح است اینها چطور میخواهند زیر این بار سنگین بروند یا باید اخلاص استثنایی داشته باشند یا خدای نکرده هوا و هوس جانانه داشته باشند!
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
🔴جانبداری از داوطلب خاص و شرکت در دسته بندی های سیاسی و جناحی مخالفت صریح با سیاست های کلی انتخابات ابلاغی رهبر معظم انقلاب در ۲۴ مهر ۱۳۹۵
علی قلهکی در توییتی نوشت:
اعضای هیات دولت و مدیرانِ ارشدِ دولت سیزدهم، نامهای به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی" نوشتند.
امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در آن به چشم میخورد.
✅بند ۱۶ سیاست های کلی انتخابات مورخ ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ابلاغی رهبر معظم انقلاب برای تامین یک انتخابات واقعی مبتنی بر قانون و برآمده از اراده واقعی ملت مقرر میدارد:
ممنوعیت ورود نیروهای مسلح، قوای سهگانه اعم از وزارتخانهها و دستگاههای تابعه آنها، دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی، سازمانها، نهادها و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی در دستهبندیهای سیاسی و جناحی انتخاباتی و جانبداری از داوطلبان.
⭕️📣پ.ن.
شرکت در دسته بندی های سیاسی و جناحی انتخاباتی و جانبداری از داوطلبان خاص مصداق بارز نقض سیاست های کلی انتخابات است.
داشتن بینش سیاسی ممنوع نیست مداخله و جانبداری و شرکت در دسته بندی ها مغایر سیاست کلی مقام معظم رهبری است.
⁉️آیا حرکت شگفتانگیز صدور نامه در حمایت از یک کاندیدای خاص توسط دستگاه اجرایی، چه مفهومی جز نقض آشکار سیاست های کلی انتخابات ابلاغی رهبر معظم انقلاب را دارد؟
❇️باندها و جریانات سیاسی بدانند اولا توانمندی و صلاحیت افراد درونجوش است و با نامه و لابی گری و فضاسازی ایجاد نمی شود.
ثانیا تجربه سیاسی و عملکرد شورای محترم نگهبان نشان داده است که همچون همیشه بدور از لابیگریها و فضاسازیها و فشارهای سیاسی جناح ها و صاحبان قدرت و ثروت، بر اساس قانون اساسی، به تکلیف قانونی و شرعی خویش در احراز یا عدم احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری خواهد پرداخت.
❌️ یقینا شورا با حیثیت نظام و سرنوشت ملت و کشور بازی نمی کند و به هوا و هوس و خواست باندها و جریانات سیاسی و جناحی چپ و راست و میانه رو و ....توجه نداشته و ندارد و انشاءالله طبق قانون تلاش می کند افرادی را به عنوان رجال سیاسی مذهبی توانمند و با کفایت و مؤمن به مبانی نظام در معرض قرار دهد که با داشتن کارنامه و عملکرد وبینش و منش سیاسی مذهبی در تراز انقلاب و در امتداد شهیدان خدمت بتوانند به شرط اقبال و کسب آرای توده های مردم، بار سنگین ریاست جمهوری را بر عهده گیرند و به مقصد رسانند.
🔻تعجب آیت الله عاملی امام جمعه محترم اردبیل واقعا بجاست آنجا که می فرماید:
بعضی ها میگویند ما این پست را بگیریم بلغ ما بلغ، کائناً ما کان؛
بنده با توجه به سنگینی کار ریاست جمهوری تعجب میکنم که برخیها چطور #حریصانه وارد این عرصه می شوند!!
#دادستانی_کل
#نامه_تعجبانگیز_دولتیها
#جانبداری_از_داوطلب_خاص
❌ این صحبتهای جناب قالیباف در مقام رئیس مجلس نیست، بلکه بیانگر برنامههای ایشان برای تصدی جایگاهِ عالیترین مقام اجراییِ کشور یعنی ریاست جمهوری است.
⁉️خبرگزاری فارس چگونه خود را مجاز دانسته که به تبلیغاتِ زودهنگام برای دکتر قالیباف رو بیاورد؟
⁉️آیا مقامات مسئول نباید به چنین تخلفی، رسیدگی نمایند؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسئولیت اول گروه های انقلابی
حمایت از این یا آن نامزد نیست -۱
🔹"حماسه انتخابات، مکمل حماسه بدرقه شهیدان خدمت است". این عبارت رهبر انقلاب، مسئولیت بزرگی را متوجه همه علاقمندان خدمت به کشور می کند.
🔹رهبر انقلاب، دو هفته قبل در دیدار رئیس مجلس لبنان گفتند: "ما شخصیت برجستهای را از دست دادیم و برای ما سخت است. اما به لطف خداوند، ملت ایران از این حادثه تلخ، به عنوان یک فرصت استفاده خواهد کرد، همانگونه که در سالهای گذشته از حوادث سخت تولید فرصت شده است".
🔹ایشان همچنین در حرم امام خمینی (ره) خاطر نشان کردند:
🔻"راه خدمت به مردم، راه خداست... آقای رئیسی عزیز و همراهانش در راه پیشرفت کشور، در راه خدمت به مردم و در راه اعتلای جمهوری اسلامی کشته شدند. اینها را ما شهدای خدمت میدانیم. شهید جمهور و شهید خدمت.
🔻ملت ایران در مقابل این حادثه تلخ، حماسه آفرید. این اجتماعات عظیم و حماسه آفرینی فوق العاده در بدرقه این عزیزان، یکی از کارهای برجسته ملت ایران است. این اجتماع میلیونی... نشانه این است که مردم از این مصیبتها شکست نمیخورند، بلکه انگیزهشان بیشتر میشود.
🔻اگر انشاءالله انتخابات پیشرو با خوبی و شکوه و عظمت برگزار بشود، یک دستاورد بزرگ برای ملت ایران است. بعد از این حادثهی تلخ، مردم جمع بشوند، با آرای بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند، این انعکاسش در دنیا فوقالعاده است. این حماسه انتخابات، مکمل حماسه بدرقه شهیدان است".
🔹دشمنان تاریخی ایران -همان ها که اشغالگری، جنگ، کودتا، دیکتاتوری وابسته، غارت منابع ملی، تحریم و ترور را در دو قرن اخیر به کشور ما تحمیل کردند- همدلی ملت ایران را خاری در چشم خویش می بینند و به همه علت، هرگز از ترویج تفرقه و چند دستگی و دو قطبی سازی دریغ نکرده اند.
🔹چاشنی تفرقه افکنی و دوقطبی سازی، یاس آفرینی و بدبخت نمایی و دادن آدرس تسلیم در برابر غرب بوده است.
🔹ملت ما از مصیبت فقدان رئیس جمهور خدمتگزار، حماسه خیره کننده تشییع را ساخت و اکنون باید گام دوم را برای تکمیل گام اول، در انتخابات هشتم تیر بردارد.
🔹در این میان، مسئولیت بزرگی متوجه همه فعالان سیاسی، به ویژه کسانی است که ادعای وفاداری به انقلاب و تداوم مسیر خدمت را دارند. ادای این مسئولیت، بدون مراعات اخلاق و ادب و تقوا و سعه صدر و همدلی و هم افزایی و سپس، تبیین شرایط میسّر نمی شود.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسئولیت اول گروه های انقلابی
حمایت از این یا آن نامزد نیست-۲
🔹طبعا هر گروه سیاسی، حق حمایت از نامزد خود را دارد؛ اما مسئولیت مهم تر، امید آفرینی مستدلّ، و تبیین نیاز کشور به ادامه مسیر نیمه تمام شهید رئیسی، و بیان پیشرفت هایی است که با وجود یک دهه در جا زدن اقتصاد کشور، در دولت رئیسی به دست آمد، یا مقدمات آن فراهم شد.
🔹آقای رئیسی سه سال قبل، با نامزدی در انتخابات، اجماع ساز شد و ضعف مزمن تشکیلاتی در میان گروه ها و احزاب منسوب به جبهه انقلاب را پوشاند.
🔹جبهه منسوب به انقلاب، ظرف سه دهه گذشته، فراز و نشیب بسیاری را در حوزه تشکیلات منسجم و موثر سیاسی تجربه کرده است: جبهه پیروان خط امام و رهبری، شورای هماهنگی نیروهای انقلاب، آبادگران، جمنا، شانا (و جبهه پایداری، جبهه پیشرفت و عدالت، شریان، امناء و...).
🔹رشد و موفقیت این گروه ها و ائتلاف ها، هنگامی است که بتوانند بخشی از خلاء حضور شهید رئیسی عزیز را با عقلانیت انقلابی و سعه صدر و تنازل و همدلی جبران کنند؛ تا بتوانند در مسیر حماسه آفرینی ملت بزرگ ایران، نقش آفرین باشند.
🔹روشنگری و تبیین دستاورد های دوران ریاست شهید رئیسی، اولین مسئولیت است؛ دستاورد هایی مانند:
🔻آرامش بخشی به فضای عمومی کشور و کاهش تنش و درگیری و مجادله
🔻پافشاری بر گفتار و رفتار اخلاق مدارانه و مسئولانه
🔻بازگرداندن دولت به ریل خدمت و گره گشایی
🔻اعتبار و اقتدار بیشتر بخشیدن به ملت ایران در نگاه دیگر کشورها
🔻رونق دیپلماسی و گسترش تجارت خارجی
🔻احیای صادرات نفتی و غیر نفتی در اوج تحریم ها
🔻احیای چند هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل
🔻مهار برخی شاخص های منفی اقتصادی
🔻فراهم کردن زمینه های رشد مثبت اقتصادی و...
🔹مسئولیت بعدی، معرفی نامزد نهایی، پس از انجام مناظرات و شکل گیری فضای رقابت های انتخاباتی است. رشد گروه های منسوب به انقلاب، در همدلی و هم افزایی است. آنها این گونه می توانند حداقل مسئولیت خود را نسبت به شهید رئیسی و ملت حماسه آفرین ایران به انجام برسانند.
@IMANI_mohammad
🔴انتخابات، عقلانیت انقلابی و چالشهای پیش روی آن
✍محمد ایمانی
.... دوره اخیر از چند جهت متفاوت است: یکی، غیرمترقبه بودن انتخابات (شهادت رئیسجمهور). دوم، امتحان پسدادگی بسیاری از مدعیان در انتخابات ۳ دهه گذشته، که امکان اثرگذاری هیجانی را کاهش میدهد. و سوم، میراث گرانقدر خدمات رئیسجمهور شهید و نیمهکاره ماندن برنامههای او.
#انتخابات، #معادلهای_چند_مجهولی است و بنابراین نمیتوان پاسخهای آسان و دمدستی به آن داد. انتخابات میتواند آرایشهای گوناگونی پیدا کند و بنابر اقتضا، رقابتکنندگان نیز باید بتوانند گارد خود را تغییر دهند. به نظر میرسد اکنون، زمان آن است که ظرفیتهای رسانهای، به جای قدّیسسازی از نامزد مطلوب خود و ندیدن کاستیها و نشنیدن نقدهای منصفانه، و تخطئه و تخریب دیگران، صرف #تبیین_مستند_و_مستدّل وضعیت موجود شود؛ اینکه رئیسجمهور شهید، کشور و دولت را از کدام گردنههای خطرناک عبور داده، کدام موفقیتها را به دست آورده، برنامه او کجاها نیمهکاره مانده، و کدام مسیر، پیشرفت است و کدام، عقبگرد؟
تعدد نامزدهای انقلابی میتواند در مناظرات، نقطه قوت باشد و ضمنا فرصت دهد تا رای احتمالی هر کدام در نظرسنجیهای معتبر ارزیابی شود و وجوه #دوگانه_جذابیت_آسیب هر کدام در زمینه رایآوری آشکار شود. پس از آن، فرصت همدلی و اجماع (یا حتی اصرار بر نامزد خود) وجود دارد. بنابراین، اکنون نباید فرصت روشنگری و برانگیختگی معقول و افزایش امید و اعتماد مردم نسبت به مشارکت را تضییع کرد.
ضمنا باید مراقب تحرکات محافلی که سرگرم دو بههمزنی در میان اضلاع جبهه انقلاب و نامزدها هستند، بود. انقلابی نیست، هر حلقوم و رسانه و دستی که به درگیری در درون جبهه انقلاب و غافل شدن از فرصت/ تهدید پیشرو دامن میزند. دو بههمزنها، اگر نفوذی هم نباشند - که بعضا هستند - افرادی کمظرفیت و خاماندیش هستند که باید از پیشاهنگی جریانهای سیاسی کنار گذاشته شوند.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001DKg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #گرفتاری اسلام
اسلام همیشه گرفتار کسانی بوده است که میخواستند با اسم اسلام، اسلام را بکوبند.
ما مدتها باید زحمت بکشیم #چهره_دوم این را به مردم نشان دهیم.
#جهاد_تبیین
#چهره_دوم
#گرفتاری
#نفاق
#خط_میانهرو
#لیبرالیسم_نقابدار
#عرفیگرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داوطلب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت:
نظام جمهوری اسلامی که بر اساس قانون اساسی، نظام، امامت و امت است، میوه برآمده از چهارده قرن جهاد، شهادت و اسارت است.
رضوانی تصریح کرد: همه کسانی که در معرض نامزدی هستند، مدیون مردم و نظام برآمده از خون شهدا هستند. توجه داشته باشیم که اسیر فضاسازیهای قدرت طلبان مقدسنما نشویم.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🗳 منابع غیر رسمی از احراز صلاحیت قطعی 6 نفر برای انتخابات ریاست جمهوری خبر دادند
🔸بنابر این گزارش صلاحیت آقایان علیرضا زاکانی، سعید جلیلی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی، محمد باقر قالیباف و مسعود پزشکیان از طرف شورای نگهبان احراز شده و مورد تأیید قرار گرفته است.
@Kayhan_online
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
متقی رئیس ستاد انتخاباتی لاریجانی شد
ابراهیم متقی در گفتوگو با تسنیم:
🔹به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی آقای لاریجانی منصوب شدهام.
🔹من مسئول ستاد هستم اما همه دوستان از جمله آقای رحمانیفضلی به ما کمک خواهند کرد.
@TasnimNews
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🗳 منابع غیر رسمی از احراز صلاحیت قطعی 6 نفر برای انتخابات ریاست جمهوری خبر دادند
🔸بنابر این گزارش صلاحیت آقایان علیرضا زاکانی، سعید جلیلی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی، محمد باقر قالیباف و مسعود پزشکیان از طرف شورای نگهبان احراز شده و مورد تأیید قرار گرفته است.
@Kayhan_online
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
زاکانی: تا آخر میمانم و رقابت میکنم
نامزد انتخابات ریاست جمهوری دورهی چهاردهم:
🔹در انتخابات گذشته افتخار حمایت از مظهر شعارهای انقلاب را داشتم و تمام حملات ناجوانمردانه را به جان خریدم.
🔹اما در انتخابات۱۴۰۳ برای تداوم راه شهید رییسی و تکمیل خدمات، تا آخر میمانم و رقابت میکنم.
🔹به لطف خدا، یاری شهدا و با اتکا به سوابق، کارنامه و برنامه ای جامع، به کسب آرای مردم عزیزمان امیدوارم.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
تبلیغات ۶ نامزد انتخابات ریاستجمهوری آغاز شد
🔹براساس قانون انتخابات ریاستجمهوری تبلیغات انتخابات بهطور رسمی از امروز آغاز و تا ۲۴ ساعت مانده به انتخابات ادامه خواهد داشت.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
یاشار سلطانی وارد زندان شد
🔹«یاشار سلطانی» در پروندهای که ۱۷ شاکی دارد، به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده است
🔹یاشار سلطانی در پروندهای که ۱۷ شاکی دارد، پس از تجدید نظرخواهی و رای نهایی و قطعی دادگاه به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
🔹این گزارش حاکی است، یاشار سلطانی لحظاتی پیش، پس از احضار به دادستانی تهران جهت اجرای حکم قطعی قضایی وارد زندان شد.
@TasnimNews