❇️ص ۲ کیهان فرهنگی
اگر مردم غافل باشند همين شترها هست.»
بيتالمال را مانند شتر، از ریشه خوردن، سرمايهخواری است نه سرمایه داری. در فقدان نظارت توده های مردم و مراجع نظارتی، سرمایهخواران با ورود به مراکز حساس نظام، مانند گاو و گوسفند تنها سر بوتهها و شاخهها را نمیخورند تا زمینههای رشد مجدد باقی بماند، بلکه شترسان بیت المال را از ریشه می کنند و نابود می کنند، یعنی حیات اقتصادی را نابود و سرمایهها را از ریشه میکنند و میبلعند و امکان سبز شدن و رشد اقتصادی را از بین میبرند.
تأکید و اصرار امام خامنهای بر نقش مردم در تحقق ارزشهای اسلام، انقلاب و نظام، برای جلوگیری از «قدرتزایی ثروت» و «ثروتزایی قدرت» و ظهور طبقه نوکیسه در جامعه اسلامی، هدفی جز فسادستیزی و تضمین تداوم اصیل ارزش ها و حفظ سیرت و ماهیت عدالت طلبانه نظام ندارد. مراجع نظارتی مانند شورای نگهبان، برای مقابله با نفوذ نااهلان و سرمایهخواران متجاوز به بیتالمال ، وظیفهای دو چندان دارند.
بدون حضور و نقش آفرینی تودههای مردم به رهبری امام المسلمین، ارزشها و حاملان آن به مسلخ برده می شوند و با رسوبسازی ضدارزشها و منکرات، در جامعه اسلامی، شتران سرمایهخوار به جان بیت المال افتاده، ریشه حیات اقتصادی جامعه را می خشکانند.
اینجاست که باید به دقت آرایش نیروهای سیاسی گوناگون را که بعضاً با شعارهای مردم فریب به قصد اغواگری به صحنه می آیند و رجز می خوانند فهمید. باید ظاهر بین نبود و چرخش ها و تغییر موضع ها و پوست عوض کردن ها را دید و فریب نخورد.باید در زمین دشمن بازی نکرد. باید نیروی همپیمان دشمن یا متمایل به او را انتخاب نکرد ، چه بسا دشمن حرف خود را از زبان دوست اعلام کند.
مبادا نردبان و بلندگوی دشمنی شویم که برای نابودی اش قیام کردیم!
مراقب باشیم با انتخاب ناصحیح خودمان مخرب ارزشهایی نباشیم که فلسفه وجودی انقلاب و نظام ما را تشکیل میدهد! مراقب باشیم کنش و واکنش ما بر خلاف تابلو و پرچمی نباشد که برافراشتهایم و برای اهتزاز آن خون های مطهر بهترین های این امت نثار شده است.
به ماجرای رفاعه بن شداد بَجلّی بنگریم و عبرت بگیریم.مبادا مانند رفاعهها به خون خواهی امام حسین( ع )و یارانش قیام کنیم و از لج مختار پشت سر شمر نماز بخوانیم و از او انتظار انتقام از قاتلان کثیف امام حسین علیهالسلام را داشته باشیم!
حضور و مشارکت هوشیارانه امت در عرصه انتخابات، که مطالبه جدی امام المسلمین است برای تضمین سلامت انقلاب ضروری است. غفلت نکنیم!
ساز و کار گزینش مقامات و کارگزاران نظام سیاسی جمهوری اسلامی در سطوح مختلف به فلسفه وجودی نظام وابسته است و به گونهای طراحی شده که به هیچ وجه نتواند مخرب ارزشهایی باشد که نظام سیاسی بر آن استقرار یافته است، بلکه بتواند ارزشها و آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را تحقق بخشد.
صلاحیت محوری و شایسته سالاری بر اساس آیه شریفه «ان الارض یرثها عبادی الصالحون»، معیار تصدی مناصب مهم سیاسی در جمهوری اسلامی است؛ از این رو، شرط ورود به این مناصب ، برخورداری از شرایط و صلاحیتهایی است که قانون گذار اساسی و یا عادی مقرر کرده است؛ از جمله اصول ۶۲ و ۱۰۹ و ۱۱۵ قانون اساسی که بر لزوم برخورداری از شرایط لازم برای نمایندگی مجلس، رئیس جمهوری و رهبری نظام تأکید کرده است.
در اصل ۶۲ قانون اساسی مرجع تعیین شرایط ایجابی و سلبی و نیز کیفیت انتخابات مجلس، قانونگذار عادی عنوان شده است.
قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به طور دقیق ترتیبات ساز و کار مراحل ، و شرایط انتخاب کنندگان، انتخاب شوندگان و جرایم انتخاباتی را معین کرده است. در پرتو چنین نظام و ساختار انتخاباتی مانند تمام نظامهای سیاسی از ورود چتربازان سیاسی ، نااهلان و عناصری که به اسلام، نظام ، انقلاب ،قانون اساسی و مقومات ذاتی نظام جمهوری اسلامی اعتقاد و التزام ندارند جلوگیری میشود.
شرایط ایجابی، امر وجودی اند و وجود آن ها باید در داوطلبان تصدی مناصب تشخیص داده شود. بدون احراز این شرایط ممکن است عناصر فرصت طلب، واداده، بی اعتقاد، سست عنصر و نفوذیهای دشمن در میدان سیاست وارد شوند و یک شبه انقلاب را به حراج بگذارند و ارزشها را در مسلخ قربانی کنند.
کوتاهی، کم توجهی، غفلت و خدای ناکرده تغافل در اجرای دقیق قانون انتخابات که در برخی مقاطع اتفاق افتاده و ضربات جبران ناپذیر به انقلاب زده است به هیچ وجه قابل توجیه نیست و مسئولان در برابر خدا و خلق خدا مسئول هستند و باید پاسخ گو باشند.
👇ادامه در ص ۳
❇️ص ۳ طلیعه کیهان فرهنگی
بر اساس همین مبانی است که رهبری معظم انقلاب مانند طبیبی حاذق و حکیمی بصیر در بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ با دقتی وصف ناشدنی، انقلاب را با نگاهی آسیب شناسانه مورد ارزیابی قرار داده و فرموده اند:«اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ ۴۰ ساله نمیبود که متأسفانه بود و خسارت بار هم بود بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»
توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب از سوی کارگزاران نظام، به ویژه مراجع نظارتی و بالاخص شورای نگهبان، میتواند باعث هشیاری بیشتر آنان باشد.
عمل به رهنمودهای امامین انقلاب در مورد آسیبهایی که از این ناحیه انقلاب و نظام را تهدید میکند نه تنها باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد بلکه مردم نیز مورد خطاب هستند و نمیتوانند و نباید از آن غفلت کنند.
مطالعه فصل ویژه درباره آفات انقلاب در کتاب«نهضتهای یکصد ساله اخیر» مرحوم استاد شهید مطهری و نیز «آفات نهضت» نوشته سید علیاکبر پرورش نیز میتواند راه گشا باشد.
هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب در زمینه تحلیل عبرتهای عاشورا و ماجراهای صدر اسلام و رخنه فساد درکارگزاران حکومت اسلامی، همچنین خطرات پیوند قدرت و ثروت که به قدرت زایی ثروت و ثروت زایی قدرت میانجامد و میان آرمانها و واقعیت فاصله ایجاد میکند و نظام اسلامی را از درون پوک و بیمحتوا و سیرت آن را نابود میسازد در همین رابطه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
ملت ما همچون همیشه به پیروی از امام حاضر امت اثبات خواهد کرد که پای ارزشها و آرمانها ایستاده است و یک آن عقب نخواهد نشست و تنها راه اصلاح و تغییر کشور متناسب با آرمانها را استفاده از فرایند انتخابات میداند، همانگونه که امام خامنهای در دیدار مردم تبریز فرمودند: «همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است. آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، بایستی به انتخابات رو کنند. راهِ درست، انتخاب است.»
و منه التوفیق و علیه التکلان
✍️مدیر مسئول کیهان فرهنگی
طلیعه 444 نهایی.docx
19.7K
⭕️الزامات #مجلس_شایستهسالار
فرازهایی از سرمقاله کیهانفرهنگی
بهمن و اسفند ۱۴۰۲
رهبری انقلاب مانند طبیبی حاذق و حکیمی بصیر در بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ با دقتی وصف ناشدنی، انقلاب را با نگاهی آسیب شناسانه مورد ارزیابی قرار داده و فرمودهاند:«اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ ۴۰ ساله نمیبود که متأسفانه بود و خسارت بار هم بود بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»...
عمل به رهنمودهای امامین انقلاب در مورد آسیبهایی که از این ناحیه انقلاب و نظام را تهدید میکند نه تنها باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد بلکه مردم نیز مورد خطاب هستند و نمیتوانند و نباید از آن غفلت کنند.
مطالعه فصل ویژه درباره آفات انقلاب در کتاب«نهضتهای یکصد ساله اخیر» مرحوم استاد شهید مطهری و نیز «آفات نهضت» نوشته سید علیاکبر پرورش نیز میتواند راه گشا باشد.
هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب در زمینه تحلیل عبرتهای عاشورا و ماجراهای صدر اسلام و رخنه فساد درکارگزاران حکومت اسلامی، همچنین خطرات پیوند قدرت و ثروت که به #قدرت_زایی_ثروت و #ثروت_زایی_قدرت میانجامد و میان آرمانها و واقعیت فاصله ایجاد میکند و نظام اسلامی را از درون پوک و بیمحتوا و سیرت آن را نابود میسازد،در همین رابطه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
ملت ما همچون همیشه به پیروی از امام حاضر امت اثبات خواهد کرد که پای ارزشها و آرمانها ایستاده است.
#چشمها_را_باز_کنید_و_اشخاص_را_مطالعه_کنید
📢 انتخابات، راه تحول
🔹️رهبر انقلاب: اگر حضور پُرشور مردم در انتخابات باشد، این وحدت ملّی را نشان میدهد، این انگیزهی ملّت ایران را برای حضور در صحنه نشان میدهد؛ انگیزهی ملّت ایران و وحدت ملّی، قدرت ملّی به وجود میآورد؛ قدرت ملّی موجب امنیّت کشور میشود؛ وقتی کشور امنیّت پیدا کرد، آنوقت علم در آن کشور پیشرفت میکند، اقتصاد در آن کشور به شکوفایی میرسد، مشکلات گوناگون فرهنگی و اقتصادی و سیاسی در کشور قابل حل میشود.
🌷مجموعه لوح «انتخاب قوی، مجلس قوی، ایران قوی»
📥 نسخه قابل چاپ👇
✳️ انتخابات، #راه_درست_اصلاح_کشور
💐امام خامنهای در دیدار مردم تبریز:
«همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است.
#راه_اصلاح کشور انتخابات است. آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، بایستی به انتخابات رو کنند. #راهِ_درست، انتخاب است.»
#راهِ_درست
#راه_اصلاح
#مجلس_شایستهسالار
#چشمها_را_باز_کنید_و_اشخاص_را_مطالعه_کنید
💐ایران،
قویتر از همیشه
با #مجلس_شایستهسالار و در تراز انقلاب
#راهِ_درست
#راه_اصلاح
#مجلس_شایستهسالار
#چشمها_را_باز_کنید_و_اشخاص_را_مطالعه_کنید
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🗳 لیست کاندیداهای جامعه مدرسین در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
1402ASMI_asl.pdf
279.7K
🔗 لیست کاندیداهای جامعه مدرسین در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری
ــــــــــــــــ
روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
🆔 @j_modarresin
هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
.
آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی:
♻️مرحوم پدرم، به من گفت: من به امامزاده ابوالحسن میرفتم و از شب تا به صبح ذکر میگفتم و مناجات میکردم و گریه میکردم. مادرم هم خبر نداشت. من چهل روز ترک حیوانی کردم. نان و سیبزمینی میخوردم. نان و سرکهشیره میخوردم. نگذاشتم مادرم متوجه شود.
ما در منزل خدمتکاری که به ما کمک کند نداشتیم و من خودم از مادرم پذیرایی میکردم.
♻️در آن چهل روز، شبها هم تا به صبح ریاضت و دعا و تضرع و التماس و مناجات داشتم و از خدا فهم میخواستم.
➰چهل روز من تمام شد. متوجه شدم که رنگ مادرم پریده است. به بازار رفتم و یک مقداری گوشت خریدم. گوشت را شُستم و سیخ کردم و روی ذغال، کباب کردم و آن کباب چنجه را جلوی مادرم گذاشتم. به مادر گفتم که من متوجه ضعف شما شدم. این کباب را بخورید تا ضعف شما برطرف شود.
♻️مادر نگاه کرد و گفت خودت هم بخور. حالا روز چهلم است و من تا غروب باید صبر کنم تا از ترک حیوانی، با آن همه کارهایی که در طی چهل شب تا صبح کردهام نتیجه بگیرم.
♻️باطنم یک تکانی خورد که خدایا چه کنم؟ تمام زحماتم از بین میرود. ابتدا سعی کردم مادر را قانع کنم که من بعداً میخورم. پیش خودم گفتم که مثلاً من هم شب کباب درست میکنم و برای شام یا افطار میخورم. ماه رمضان هم نبود که روزهٔ واجب باشد.
♻️مادر قبول نکرد و لقمهای از گوشت برداشت و گفت: تا تو این را نخوری من هم نمیخورم.
♻️یک لحظه خدا نهیبی به دل من زد که عبدالعلی، تو نورانیت و عبودیت و سعادت را از غیرخدا میخواهی یا از خدا؟ از اربعینیات میخواهی یا از خدای اربعینیات؟ اگر خدا نخواهد، صدتا اربعین هم که بگیری به تو نورانیت نمیدهند. اگر از خدا اطاعت کنی، او بدون اربعینیات به تو نورانیت میدهد..
♻️ایشان گفت: همین که گوشت را در دهان گذاشتم، چشم دلم باز شد. همه چیز را میبینم؛ همه چیز را میگویم؛ نه فقط حرفهای مردم را، بلکه روایات و آیات و فرمایشات معصومین صلواتاللهعلیهماجمعین را بیان میکنم.
♻️این قدرت، نتیجه همان است که خدا با شکستن اربعین و خوردن گوشت در روز آخر به او داده است. چرا؟ چون اطاعت از مادر کرده است. «اَلْجَنَّهُ تَحْتَ اَقْدامِ الْاُمَّهات».
.
📚 برگرفته از کتاب سفر چهارم، صفحات ۱۹۹ تا ۲۰۳.
#میرزا_عبدالعلی_تهرانی
#حاج_آقا_مرتضی_تهرانی
کانال علامه حسن زاده آملی 🔻
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
❇️بیانیه ۴۶۴ تن از #مدیران_مسئول_رسانههای_کشور
در بیانیه ۴۶۴ تن از مدیران مسئول رسانههای کشور عنوان شد که #تغییر_به_نفع_مردم_از_درون و از رهگذر صندوق رأی رقم میخورد.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
«بهرغم وجود کاستیها و نارساییها در کشور عزیزمان ایران و اذعان جامعه رسانهای به آن، بر این باوریم که رسانه همواره وظیفه دارد با درک مفهوم #خیر_جمعی و احساس تعلق به میهن، ملت و آیین و آرمان جامعه اسلامی به طرح مسائل و مشکلات کشور و نیز سنجش، تحلیل و ارائه راهحل برای آنها مبادرت ورزد و درصدد کاهش دغدغههای مردم و کمک به بهبود شرایط برآید.
همچنین به این حقیقت که اصلاحات و اعمال هرگونه تغییر به نفع مردم ایران از رهگذر #صندوق_رأی میگذرد، عمیقاً باور داشته و تأکید داریم که #اصلاح_عیوب اداره کشور و رفع مشکلات، لزوماً از طریق ملت ایران و در پیوند با صندوقهای رأی معنا مییابد.
با چنین انگارهای، تلاش رسانههای بیگانه در تخریب مبانی جمهوریت و اسلامیت و تحریف مطالبات واقعی ملت ایران را که ملتی مستقل و دارای قدرت تشخیص است، به صواب و صلاح جامعه ایرانی نمیدانیم.»