خطر مقدس نمایان احمق ...
#تشیع_انگلیسی #انجمن_حجتیه #اسلام_آمریکایی
#با_ما_همراه_باشید
#جلوه_های_تاریکی
@jelvehayetariki
هدایت شده از جلوه های تاریکی
روشنگری
آگاه سازی
اطلاع رسانی
پیشگیری
دوستان خود را دعوت کنید 👇👇👇
@jelvehayetariki
🔰مهمترین اختلاف وهابیت با اهل سنت در چه مسائلی است؟
✅قسمت اول
@jelvehayetariki
وهابیت در بسیاری از مسائل دین با اهل سنت و دیگر مسلمانان اختلاف دارند که به برخی از مهمترین آنها اشاره می شود.
🔻 وهابیون به دلیل داشتن نظریات، عقائد و باورهای شخصی، به دشمنی با همه فرق اسلامی پرداختند. آن ها نه تنها علیه عقاید و باورهای اهل سنت، بلکه علیه فرقه های آن ها، دست به قلم شدند و با فتاوای خود و نگارش کتاب های متعددی دشمنی خود را نشان دادند. در ذیل به اختصار، به بعضی از موارد اختلافی بین اهل سنت و وهابیت اشاره می کنیم:
⛔️تنقیص پیامبر
هدف و تفكر وهابیون، عادى جلوه دادن مقامات پيامبران و اولياى الهى است و اينكه آنان پس از مرگ كوچكترين تفاوتى با افراد عادى ندارند، آن ها در اين راستا، مسائلى را مطرح ميكند كه همگى يك هدف را تعقيب ميكنند، و آن عادى جلوه دادن پيامبران، مخصوصا پيامبر اسلام و اولياء بزرگ دين با افراد عادی است. در این جا به دو نمونه اشاره می شود:
@jelvehayetariki
الف)زیارت:
مسئله زیارت و سفر به قصد زیارت قبور پیامبران، ائمه اطهار(علیهم السلام)، صالحان و مؤمنان، از جمله موضوعاتی است که همواره مورد قبول مذاهب و فرق اسلامی، بوده است، و مشروعیت آن طبق آیات قرآن، روایات، سیره پیامبر و اصحاب ایشان، مسلّم می باشد. ولی در این میان فرقه وهابیت قصد سفر برای زیارت را بدعت، ضلالت و شرک می دانند.
علمای اهل سنت، از همان ابتدا در برابر حرمت زیارت قبور موضع گرفته و با آن مخالفت کرده و به مقابله پرداختهاند و کتابهایی چون شفاء السقام في زیارة خیرالأنام تألیف سبکی شافعی، دفع الشبه عن الرسول نوشته حصنی دمشقی و رفع المنارة في تخریج أحادیث التوسل و الزیارة اثر محمود سعید ممدوح و ... را تألیف کردند. صالحی شامی از علمای برجسته مذهب شافعی و مؤلف کتاب سبل الهدی و الرّشاد درباره فتوای ابنتیمیّه و نظر علما درباره این فتوا مینویسد: «شيخ تقيالدين سبكي شيخ جمالالدين بنزملكاني، شيخ داود ابوسليمان مالكي، ابنجمله و علمای دیگر، درباره شرعی بودن سفر به قصد زیارت پیامبر، کتابهایی در ردّ ابنتيميّه که معاصر آنها بوده، نگاشتهاند؛ زیرا ابن تیمیّه در این مورد نظر زشتی داده است که آب دریاها آن را پاک نمیکند»
❇️مقاله ردّ نظر وهابیت از سوی اهلسنت در حرمت زیارت قبور ،حبیب عباسی،مجله سراج منیر ،شماره ۷ و ۸
@jelvehayetariki
🔰مهمترین اختلاف وهابیت با اهل سنت در چه مسائلی است؟
@jelvehayetariki
✅قسمت دوم
ب) توسل:
مسلمانان به دلیل آیات و روایات متعدد و سیره پیامبر و صحابه ایشان، توسل را امری مشروع می دانند، و تنها ابن تیمیه و پیروان او، توسل را بدعت دانسته و به حرمت آن فتوا داده اند.
@jelvehayetariki
عالمان اهل سنت از زمان سربرآوردن ابن تیمیه تاکنون، همواره در صدد دفاع از این مسئله بوده اند، که می توان به آثاری همچون «شفاء السقام فی زیاره خیر الانام» اثر تقی الدین سبکی شافعی(متوفای 756 هـ)، «الجوهر المنظم فی زیاره قبر الشریف النبوی المکرم» اثر ابن حجر هیتمی (متوفای 974 هـ )، «ارغام المبتدع الغبی بجواز التوسل بالنبی» اثر عبدالله غماری، «رفع المناره لتخریج احادیث التوسل و الزیاره» اثر محمود سعید ممدوح، به عنوان مشتی از خروار اشاره کرد.
❇️ مقاله«بررسی دیدگاه وهابیان درباره توسل سلف به پیامبر پس از حیات» محسن عبدالملکی،مجله سراج منیر،شماره۹.
@jelvehayetariki
May 11
جلوه های تاریکی
🔰مهمترین اختلاف وهابیت با اهل سنت در چه مسائلی است؟ @jelvehayetariki ✅قسمت دوم ب) توسل: مسلما
🔰مهمترین اختلاف وهابیت با اهل سنت در چه مسائلی است؟
@jelvehayetariki
✅قسمت سوم
ج)اهل بیت
آیات و روایات متعددی در منابع معتبر شیعه و اهل سنت نسبت به فضائل اهل بیت پیامبر وجود دارد، و همه مسلمانان آن را قبول دارند، ولی وهابیت با بهانه های واهی و سخنان بی اساس آن را رد کرده و یا به گونه ای بیان می کنند که فضیلتی محسوب نشود. به عنوان نمونه:
سوره هل اتی در شأن اهل بیت (علیهم السلام) نازل شده است،و سبب نزول سوره، طبق روایات صحیح و معتبر فریقین همان ایثار و عمل خالصانه «علی و فاطمه و حسنین علیهم السلام» می باشد، چنان که علامه امینی در الغدیر نام 34 نفر از ناقلان این حدیث را نام می برد، از جمله: ابوجعفر اسکافی (متوفای 240 ه.ق.)، ابو عبداللّه محمّد بن علی ترمذی (متوفای 285 ه.ق.)، محمّد بن جریر طبری (متوفای 310 ه.ق.)، شهاب الدین ابن عبد ربّه قرطبی مالکی (متوفای 328 ه.ق.) و ... . ولی ابن تیمیه به دلیل معیار و سلیقه شخصی و نگاه خودش، از پذیرش آن ممانعت می کند.
❇️مقاله«وهابیت و اهل بیت پیامبر (صلّی الله علیه وآله وسلّم)»
@jelvehayetariki
🔰مهمترین اختلاف وهابیت با اهل سنت در چه مسائلی است؟
✅قسمت چهارم
@jelvehayetariki
🔻ردّ مذاهب اربعه اهل سنت توسط وهابیت
اهل سنت، پیروی یکی از مذاهب اربعه (حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی) را واجب می دانند، ولی وهابیت تقلید کردن از مذاهب اربعه را، حرام و مخالف قرآن می دانند.
ابن تیمیه به عنوان نظریه پرداز تفکر وهابیت، تصریح می کند: تقلید کردن از مذاهب چهارگانه اهل سنّت، حرام و مخالف قرآن است.وی، علاوه بر تنقیص مذاهب، سعی در از اعتبار انداختن کتب صحیح روایی اهل سنت، مانند صحیح بخاری و صحیح مسلم را دارد و با صراحت بیان می دارد که در بخاري و مسلم اغلاطي وجود دارد.
ابن تیمیه به تنقیص فرقه های اهل سنّت نیز پرداخته و گفته است: اشاعره و ماتریدیه (که جزء مهمترین فرقه های کلامی و عقیدتی اهل سنّت اند) از اهل سنّت نیستند.
@jelvehayetariki
وهابیون ضمن اسلامی ندانستن مذاهب اربعه، التزام به آنها را «کفر»دانسته اند.
آن ها میگویند مذاهب اربعه در اوایل اسلام نبوده است. و حاکمان در قرون بعدی آنها را ساختهاند.
مقبل الوادعی، نیز ضمن بیان این که مذاهب اربعه ساختهشده سلاطین هستند، مینویسد: در کتاب خدا و سنت رسولالله (ص) اثری به نام مذهب وجود ندارد که دلالت کند فرد مسلمان باید به مذهب معینی از مذاهب ملتزم باشند»
از این رو عالمان اهل سنت از همان ابتدا در برابر تفکرات وهابیت، ایستادگی کرده و با آن ها به مقابله پرداختند، چنان که برخی ازآن ها، ابن تیمیه را فردى بدعت گو، گمراه، گمراه كننده وافراط گر مـى دانند؛ تقی الدین علی بن عبد الکافی سبکی اشعری شافعی در مقدمه کتابش می نویسد: «ابن تيميه بدعتهایی در اصول عقايد ايجاد كرد و اركان و پايه هاى اسلام را خراب كرد اینها همه بعد از آن بود که او خود را زير پـوشـش تبعیت از كتاب و سنت پنهان کرد و اظهار کرد كه به سوى حق دعوت و به بهشت هـدايـت مـى كند. ولى از تبعیت سرباز زد و به بدعت گويى پرداخت. او با مخالفت با اجـمـاع از جماعت مسلمين جـدا شـدند
@jelvehayetariki
❇️ مقاله «شیوههای وهابیت در مخالفت با اهل سنت»، مقاله «ابن تیمیه و نگرش آن به مذاهب»
📛📛موارد فوق تنها نمونه ای از مسائل اختلافی بین اهل سنت و وهابیت بود، و این مسئله نشان دهنده جدا بودن فرقه وهابیت از اهل سنت است.
@jelvehayetariki
⛔️ پاسخی به یک خرافه؛
👈در آستانه #نهم_ربیع(عیدالزهرا)
🚫 عده ای افراطی درست در آستانه هفته #وحدت بین شیعه و سنی، به توجیه مراسمی خرافی و ضداسلامی به عنوان #عیدالزهرا در روز 9 ربیع الاول که ادعا میکنند روز قتل خلیفه دوم، عمربن خطاب است می پردازند.
✅ اما واقعیت چیست؟
◀️ اولا این مناسبت سازی، جعلی و غیرمعتبر است. کتب تاریخی، کتب روایی شیعی و سنی، هیچ یک روز قتل خلیفه دوم را 9 ربیع نمی دانند. بلکه همگی بر این باورند که قتل وی در ماه ذی الحجه رخ داده و نه ربیع الاول!!👌
همه فقها و مراجع شیعی تنها روایت غیرمستندی که در این باره باعنوان "رفع القلم" وجود دارد، را رد کرده اند.
◀️ ثانیا اینکه جریان تفرقه افکن و افراطی، این روز را بعنوان عید با حرکتهایی زشت و دور از شان اهل بیت، به همراه #لعن و #سب و توهین برگزار می کنند تنها با یک هدف است و بس. 👈و آن تحت الشعاع قرار دادن #هفته_وحدت بین شیعه و سنی، در هفته پس از این روز جعلی است که سب، دشنام، لعن و ناسزا تقریباً جزء لاینفک این قبیل جشنهاست.
📝 برای مطالعه بیشتر رک:
کتاب نهم ربیع، جهالت ها و خسارت ها، نوشته مهدی مسائلی
#تشیع_انگلیسی #انجمن_حجتیه #اسلام_آمریکایی #تشیع_صهیونیستی
#جلوه_های_تاریکی
#با_ما_همراه_باشید 👇
@jelvehayetariki