🔰 #تحلیل_و_تبیین | اوکراین ویترینی از استانداردهای دوگانه غرب
🏷 سخنان سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان
🔻 در اوکراین یک نبرد نظامی کلید خورده است. امریکا بهجز ورود به جنگ هر کاری بتواند انجام میدهد از محاصره و تحریم تا بازکردن در به روی مبارزان داوطلب. زمان حمله امریکا به افغانستان جهان با آمریکا چگونه رفتار کرد؟
🔹️آمریکا، عراق را هدف قرار داد. آن را ویران ساخت و صدها هزار نفر را به قتل رساند. آمریکاییها، افغانستان را نیز ویران کردند و حداقل دهها هزار نفر را قتلعام ساختند. در این شرایط، جهان چگونه با آمریکا رفتار کرد؟
🔹️ افغانستان ۷ میلیارد دلار در آمریکا داشت. بایدن ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از مبلغ مذکور را به قربانیان انفجارهای ۱۱ سپتامبر هبه کرد. گناه مردم افغانستان چیست؟ ملت افغانستان، نیویورک را منفجر کردند که امروز تاوان آن را پس بدهند؟
🔹️ آمریکا مسئول حوادث کنونی است. این آمریکا بود که با اقدامات تحریکآمیز خود، تحولات را به این سمتوسوی سوق داد. آمریکا هیچ کمکی برای حلوفصل دیپلماتیک بحران ایجادشده ارائه نکرد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=49691
✍🏻یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
💻 @Khamenei_ir
⭐ پیام امام حسین(ع)
🔺️ رهبر انقلاب: منطق حسینبنعلی (علیهما السّلام)، منطق دفاع از حق و ایستادگی در مقابل ظلم و طغیان و گمراهی و استکبار است... امروز دنیا شاهد حاکمیّت کفر و استکبار و فساد و ظلم است؛ این پیام امام حسین، پیام نجات دنیا است.۱۳۹۸/۰۶/۲۷
💻 @Khamenei_ir
🔴 توافق خوب را چگونه تشخیص دهیم؟!
👤 #مسعود_براتی
🔹 دوستان زیادی پرسیدند که چگونه باید یک توافق خوب را تشخیص داد. پاسخ روشن است، شاخصهای یدوستان زیادی پرسیدند که چگونه باید یک توافق خوب را تشخیص داد. پاسخ روشن است، شاخصهای یک توافق خوب را باید شناخت و بعد توافق حاصل شده را با آنها ارزیابی کرد.
🔸 یک. توافق خوب برای ایران بر مدار انتفاع اقتصادی ایران از توافق میچرخد. انتفاع اقتصادی وابسته به تغییر وضعیت تحریمها است و برای همین اصلیترین هدف ایران از مذاکرات جدید که از سال ۹۲ آغاز شد، رفع تحریم بوده است. رهبر انقلاب در شروط نه گانه اینگونه بیان میکنند: «از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریمهای ظالمانهی اقتصادی و مالی صورت گرفته است...» نزدیک به همین تعبیر در دو قانون مجلس در سال ۹۴ و ۹۹ نیز وجود دارد.
✅ دو. دامنه تحریمهایی که باید در یک توافق خوب رفع شوند، شامل تحریمهایی است که مانع انتفاع اقتصادی ایران میشود. قوانین کنگره، فرامین اجرایی و مقررات وزارت خزانهداری. بعد از برجام یک قانون کنگره داریم که باید پایان مییافت (قانون آیسا مصوب ۱۹۹۶) که تا ۲۰۲۶ تصویب شد و نقض برجام بود و یک قانون کاتساداریم که جدید تصویب شد و اثر مهمی دارد. تعدادی فرامین اجرایی داریم که باید پایان یابند (۱۳۸۷۶، ۱۳۹۰۲ و ...)
برخی مشکلات ناشی از تحریم U-Turn هم داریم که اگر انتفاع اقتصادی هدف باشد باید این تحریم را هم مدنظر قرار داد.
🔹 سه. کیفیت رفع تحریم که اگر به متون و بیانات رهبر انقلاب نگاه کنیم، ایشان برای همه از عبارت «لغو» استفاده کردهاند. اگر بخواهیم در سطح برجام بسنده کنیم، توقف موقت برای تحریمهای کنگره و پایان یافتن برای تحریمهای مربوط به فرامین اجرایی.
یک مقوله مهم که کمیتپذیر است، تعداد افراد و نهادهای ایرانی باقی مانده در لیست تحریم SDN List است. در زمان اجرای برجام ۱۸۰ نفر بودند و ریسک تحریمی را علیه ایران در سطحی حفظ کردند. هرچه تعداد این افراد بیشتر باشد، ریسک همکاری با ایران افزایش مییابد و همکاری کمتری رخ میدهد.
🔸 چهار. با توجه به تجربه برجام، موضوع «راستیآزمایی» هم به مولفههای توافق خوب اضافه شد. راستیآزمایی یعنی اول آمریکا رفع تحریم کند و بعد در واقعیت ایران ببیند موانع تحریمی برداشته شده است و اگر مشکلی نبود، ایران به تعهدات هستهای خود برگردد.
✅ پنج. به دلیل رخ دادن خروج آمریکا از برجام، وجود تضمین برای عدم تکرار آن، اهمیت اقتصادی برای کاهش ریسک همکاری با ایران دارد. تضمین در توافق خوب در سه سطح باید دیده شود:
1️⃣تضمین عینی/ذاتی که مربوط به مهندسی تعهدات هستهای ایران است
2️⃣تضمین اقتصادی در سطح دوم
3️⃣تضمین حقوقی-سیاسی در سطح سوم
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
هدایت شده از موسسه جوانان آستان قدس رضوی
[جملهتکاندهندهعلامه] .mp3
926.8K
⌛️| برخی از دوستانی که روی این جمله
فکر کرده بودند، بیچاره ای شده بودند!
🔹نقل قول تکان دهنده شاگردان علامه طباطبایی
💫 #موسسه_جوانان_آستان_قدس_رضوی
#بنیاد_کرامت_رضوی
❇️ @Aqr_Javanan
📹 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔻 شنیدم در مجلس یک بودجهی سنگینی برای جهاد تبیین در نظر گرفتند.
🔹 بنده خیلی سازگار نیستم با اینجور سبک در برخورد... تجربه بنده میگوید که بودجههای بینام و نشانی از این قبیل غالبا هدر میرود و به نتیجه نمیرسد.
🔹 طبیعت این کار یک طبیعت غلطی است که یک بودجه سنگینی را بگذارند به عنوان جهاد تبیین.
🔹 بنده به عنوان کسی که به جهاد تبیین خیلی هم اهمیت میدهم با اینجور بودجه گذاشتن توافقی ندارم.
💻 @Khamenei_ir
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبرانقلاب در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری | ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
🌷مناجات شورانگیز شعبانیه، شاهد بر عظمت ماه شعبان است.
🌸دعای کمیل و مناجات شعبانیّه؛ دو دعایی که امام خمینی(ره) بیشترین علاقه و انس را به آنها داشتند.
📣مجلس خبرگان در استحکام نظام اسلامی نقش فراوانی دارد.
💪استحکام نظام سبب تحقق «قدرت ملّی» و «قوّت ملّی» خواهد شد.
🎯قدرت ملّی برای یک ملّت حیاتی است.
✍️یک ملّت اگر بخواهد مستقل و سرافراز باشد باید قوی باشد.
🔔 عناصر قدرت ملّی:
1️⃣علم و فنّاوری
2️⃣فکر و اندیشهورزی
3️⃣امنیّت و قدرت دفاعی
4️⃣اقتصاد، معیشت و رفاه عمومی
5️⃣سیاست و قدرت چانهزنی سیاسی و دیپلماسی
6️⃣فرهنگ و سبک زندگی
7️⃣منطق جذاب در جهت اثرگذاری بر ملّتها و ایجاد عمق راهبردی
8️⃣حضور در مسائل منطقهای
9️⃣ایمان، اتحاد، اعتماد به نفس و امید ملی
🔟 روان بودنِ مسائل اجتماعی
❌ هیچ کدام از این بازوهای قدرت نباید به نفع بازوهای دیگر قطع بشود
🔴 واقعاً ناشیانه است اگر کسی پیشنهاد کند که ما قدرت دفاعیمان را کم کنیم که دشمنها روی ما حسّاس نشوند! یا حضور در مسائل منطقه نداشته باشیم برای اینکه فلان قدرت بزرگ بدش نیاید. یا مثلاً کوتاه آمدن در مقابل آمریکا یا هر قدرت دیگری برای اینکه از تحریم مصون بمانیم!
🔴 اگر در طول این سالها اجازه داده میشد به کسانی که میخواستند برخی از این بازوهای قدرت را قطع کنند که این کار را بکنند، امروز کشور مواجه با یک خطرات بزرگی میشد.
📣وقتی مردم حضور داشته باشند، یک کشور و یک ملّت هیچ هراسی از کسی نخواهد داشت.
📛شیاطین کوچک و بزرگ در صدد اغوای مردمند. برای اینکه بتوانند مردم را از ایمان، از اعتماد، از امید، از اعتماد به نفْس منصرف کنند، اعتماد به نفْس آنها را سلب کنند، اعتماد به مسئولین را از آنها سلب کنند، اتّحاد ملّی را تضعیف کنند.
❌وسیلهی اغوای تودههای مردم، اغوای خواص است.
⚔️یکی از سنگینترین جنگهای نرم تاریخ کشور ما امروز در جریان است.
‼️چرا امروز جنگ نرم علیه ما این قدر سخت است؟ علّت، این است که ما قوی شدهایم. امروز چالش دشمن با جبههی حق آسان نیست.
📣وظیفه ما در مقابل جنگ نرم دشمن، جهاد تبیین است.
✍️ نکاتی دربارهی جهاد تبیین:
1️⃣ موافق نبودن با تخصیص بودجه سنگین از سوی مجلس برای جهاد تبیین
2️⃣ سلاح تبیین یک بخش نرمافزاری دارد؛ در اینجا بایستی نوآوری صورت بگیرد، بایستی سخن نو گفته بشود و شیوهی نو در بیان ذکر بشود.
🔔امروز آن چیزی که میتواند به بهترین وجهی به صورت یک سلاح مؤثّری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است:
✅مسائل معرفتی و معارفی
✅مسائل مربوط به سبک زندگی اسلامی از جمله بحث محیط زیست و خانواده
✅آئین حکمرانی اسلامی
⏪بایستی در جهاد تبیین، راه پیشرفت و تعالی مادّی ملّت از بیراههها و کجراههها جدا بشود.
❌ اگر جهاد تبیین بدرستی صورت نگیرد، دنیامداران حتّی دین را هم وسیلهی هوسرانی و شهوترانی خودشان قرار خواهند داد.
❇️ پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد، این ماه شعبان را برای همهی امّت اسلامی، برای ملّت عزیز ایران مبارک بفرما.
💻 @Khamenei_ir
🌀 سلاح مؤثر در جهاد تبیین
📝 تبیین مفاهیم عالی اسلامی
🎥 امام خامنهای
🔸 امروز آن چیزی که میتواند به بهترین وجهی به صورت یک #سلاح مؤثّری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است در زمینههای مختلف.
✅ ما در زمینهی مسائل معرفتی، مسائل معارفی، حرفهای نگفته زیاد داریم؛ حرفهای قابل گفتنی که برای دنیا جذّاب و شیرین است، زیاد داریم.
❇️ در زمینهی مسائل مربوط به سبک زندگی اسلامی، ما خیلی حرفِ نگفته داریم. فرض کنید:
➖ محیط زیست
➖ معاملهی با حیوانات (حقوق حیوانات)
➖ خانواده
➖ سبک زندگی
در همهی اینها اسلام حرفهای جذّاب دارد؛ معارف اسلامیای که اینها را میشود از درون متون اسلامی تخلیص کرد و تجرید کرد و در اختیار همه گذاشت.
➖ آئین حکمرانی اسلامی؛ یکی از موضوعاتی که بسیار مهم است و میتوان این را مطرح کرد، مسئلهی حکمرانی اسلامی است. حکمرانی در منطق اسلام از بن و بنیاد با حکمرانیهای رایج جهان متفاوت است.
#امام_حوزه
#امام_جامعه
هدایت شده از موسسه جوانان آستان قدس رضوی
✉️ پیام به پنجاه و ششمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا
✍ دانشجویان عزیز
رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهندهی بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود. نخبگان و زبدگان ملت بزرگ ما در این مرحله، حامل مسئولیتهای ویژهاند. 1⃣ شناخت جبههبندیها و صفآرائیها و انتخاب موضع درست، مسئولیت کوتهمدت، و 2⃣ آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبههی حق، وظیفهی میانمدت آنان است.
✨ شما جوانان عزیز میتوانید در هر دو بخش بدرخشید و امید به انجمنهائی را که مزیّن به نام مبارک اسلام است، بارور نمایید. توفیقات روزافزون شما را از خداوند قدیر و حکیم مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای / ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
💫 #موسسه_جوانان_آستان_قدس_رضوی
#بنیاد_کرامت_رضوی
❇️ @Aqr_Javanan
آیتالله #بهجت قدسسره:
🔸زیادتی وسایل زندگی و اختلاف طبقات در شئون زندگی و معیشت دنیایی در همه اعصار بوده است.
🔸برای حضرت ابراهیم و حضرت سلیمان علیهماالسلام هم دنیا فراهم بوده است.
🌿زیادتی و کمی وسایل زندگی و اسباب رفاه و راحتی، نه موجب خوبی و بدی اشخاص است، و نه داشتن آن موجب راحتی درونی انسان میگردد.
بلکه هنگام قضاوت در مورد افراد، تقید به عبادت و توجه و یاد خدا را باید لحاظ کرد.
🔸 با اینکه سید مهدی بحرالعلوم رحمهاللّه زندگی اشرافی داشت، درعینحال، صاحب کرامات و مقامات علمی و عملی بود.
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۲۴۰
✳️ @Akhlagh_Et