صفحه ۳۳۰ مصحف شریف
سوره مبارکه انبیاء
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدیه به امام زمان ارواحناالفداه 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۰🌷
پیامبری در شکم نهنگ:
دیگر یونس خسته شده بود. مردمِ سرزمینش ـ نینوا ـ به سخنان او هیچ توجّهی نمی کردند، و نتیجه ی سال ها دعوت و تبلیغ خیرخواهانه ی او، ایمان آوردن دو نفر بود که یکی از آن دو پیوسته در حال عبادت، و دیگری، فردی دانشمند و خردمند بود. پیامبر خدا با دو پیروش در این باره مشورت کرد که با این قوم لجباز گمراه چه باید کرد. مرد عالم اعتقاد داشت که باید با صبر و تحمّل به راه خود ادامه دهند، و مرد عابد معتقد بود که دیگر شکیبایی دلیلی ندارد و یونس باید دست به آسمان بلند کند و از خدا بخواهد که عذابش را بر آن قوم نازل کند. یونس هم که از ایمان آوردن مردم مأیوس و از آزار و اذیتشان خسته شده بود، پیشنهادِ مرد عابد را پسندید و قومش را نفرین کرد و با خشم و ناراحتی، قوم خود را ترک گفت. او که می دانست به زودی عذاب نازل می شود، از سرزمینش دور و دورتر شد تا به ساحل دریا رسید. آنگاه بر کشتی سوار شد و خود را به دامان دریا انداخت. پس از مدّتی، کشتی شروع به لرزیدن کرد و نهنگ غول پیکری سر از آب بیرون آورد و دهانش را باز کرد؛ چنان که گویی مأموریّت خاصّی دارد و منتظر شخص معیّنی است. سرنشینان کشتی گفتند: به نظر می رسد شخص خاصّی در میان ماست که باید طعمه ی این نهنگ شود. پس قرعه کشیدند و قرعه به نام یونس درآمد و یونس به دریا افکنده شد. نهنگ، یونس را در یک چشم بر هم زدن بلعید و از کشتی دور شد. البتّه آن نهنگ دنبال غذا نمی گشت؛ بلکه مأموریّت داشت یونس را مدّتی در شکم خود زندانی کند تا آن مرد الهی در خلوت و تاریکی اعماق دریا، فرصتی پیدا کند تا بیش از هر زمان به وظیفه ی سنگین خود در برابر خدای بزرگ و خلق او بیندیشد.
آری، آن پیامبر معصوم، مرتکب هیچ گناهي نشده بود؛ ولی بهتر بود کمی بیشتر صبر می کرد و با چنان عصبانیّتی قومش را ترک نمی گفت؛ چه اینکه جزئی ترین حرکات پیامبران زیر ذرّه بین خدا قرار دارد. به خواست خدا، یونس در شکم ماهی زنده ماند و به درگاه خدا روی آورد و از خدا خواست که از وی خشنود شود. خدا نیز دعای بنده ی پاکش را اجابت کرد و به نهنگ فرمان داد که او را در ساحل دریا رها کند. آنگاه بوته ی کدویی را در کنارش رویاند تا با سایه ی برگ های بزرگ آن، خود را از آفتاب حفظ کند و با میوه اش قوّت گیرد. قوم یونس امّا که پس از نفرین پیامبرشان، از کارهای خود پشیمان شده بودند، با راهنمایی آن مرد عالم، پیش از رسیدن فرمان قطعی خدا در مورد عذابشان توبه کردند و از خدا بخشش خواستند، و خدا نیز آنان را عفو کرد. سپس یونس نزد قوم باایمان خود بازگشت و رهبری آن جامعه ی نجات یافته را از سر گرفت.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ #استاد_رائفی_پور
📝 «جنگ نرم، جنگ آبروهِ»
🔸ما تو انقلاب هم هرجا باختیم، به جنگ روانی باختیم.
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
🔵#آخرالزمان ۳۲
💠 پرهیز از دنیاگرایی
🔹 آسیب بزرگی که همواره انسان ها را از یاد خداوند و آخرت دور میکند، توجه بیش از حد به دنیا و بزرگتر جلوه دادن دنیا نسبت به آخرت است.
ما همیشه میخواهیم بیشتر در این دنیا بمانیم، بیشتر از لذت هایش استفاده کنیم و بیشترِ عمر خود را صرف ارضای امیال جسمی و روحی کنیم. به سختی میپذیریم که بعد از مدتی، دیگر در این دنیا نیستیم.
🔹 خلاصه ی نگاه خدا به دنیا که در آیه های متعدد قرآن به آن اشاره شده، این جمله کلیدی است: «دنیا، سرای آزمایش، بازیچه، کالای اندک و فریبنده است.» (١)
🔹 بنابراین، گام سوم رهایی از فتنه های آخرالزمان، در کلام امیرالمومنین علیه السلام اینگونه بیان میشود:
«هرکس از ما پیروی کند، گمراه نشود، و هرکه منکر ما شود، هدایت نگردد؛ و آنکه با زبان ما دشمن ما را کمک دهد، نجات نیابد؛ و آنکه ما را واگذارد، یاری نشود؛ پس به طمعِ دنیای پوچ و بی ارزشی که سرانجام از شما دور شود و شما نیز از آن زوال یابید، از ما روی نگردانید. زیرا هرکس دنیا را بر ما ترجیح دهد، افسوس فراوان دارد.» (٢)
🔹 خداوند متعال [از زبان فرد دنیا طلب] در قرآن میفرماید: «ای وای بر من که جانب امر خدا را فرو گذاشتم و در حقّ خود ظلم و تفریط کردم.» (٣)
📚 ١- کهف/۷؛ رعد/۲۶؛ حدید/۲۰؛ انعام/۷۰؛
٢- بحارالانوار، ج ۶۵، ص ۶۲؛
٣- سوره زمر/۵۶
بخش قبل ⬇️
صفحه ۳۳۱ مصحف شریف
سوره مبارکه انبیاء
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدیه به امام زمان ارواحناالفداه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۱🌷
سرانجامِ حکومت زمین:
قرن هاست که تاریخ، حکومت افراد گوناگونی را در حافظه ی خود ثبت کرده و می کند؛ افرادی که بیشترشان خاطره ی خوشی از خود به جای نگذاشتند و بر آتش ظلم و قتل و تجاوز و خونریزی و فساد دمیدند. ما نیز در زمانی زندگی می کنیم که اکثر قدرت های بزرگ، با خدا و خداپرستی بیگانه اند و با ظلم و هواپرستی آشنا. شاید این سؤال در ذهن بسیاری از ما پیش آمده باشد که فرجام حکومت زمین چه خواهد بود. آیا تا زمانی که دنیا برپاست، حکومت ستمکاران نیز پابرجاست؟ یا این که روزی فرا می رسد که خورشید بر زمین پر از عدل و انصاف طلوع می کند؟ آیا زمانی می آید که انسان ها در هوایی تنفّس کنند که عطر خوبی و مهربانی آن را آکنده باشد؟ پاسخ قرآن به این سؤال مثبت است. بر اساس این آیه و آیات دیگری از قرآن ، زمانی خواهد رسید که یکتاپرستی و عدالت در سراسر زمین حاکم می شود و نشانه های شرک و ظلم از زمین محو شده، افراد شایسته، حکومت آن را به دست خواهند گرفت. در احادیث فراوانی از اهل بیت(ع) در توضیح آیه می خوانیم که منظور از «بندگان شایسته» که وارث زمین خواهند شد، حضرت مهدی(عج) و یاران او هستند. در حدیثی از امام باقر(ع) می خوانیم: «آنان، یاران مهدی در آخرالزمان هستند.» آری، بر اساس قرآن و روایات، سرانجام حکومت جهان به دست شایستگان خواهد افتاد. در روایت معروفی از پیامبر (ص)که اهل سنّت نیز آن را نقل کرده اند، می خوانیم: «اگر از عمر جهان جز یک روز نمانده باشد، خداوند آن روز را چنان طولانی می کند تا مرد شایسته ای از خاندان مرا برانگیزد که صفحه ی زمین را پر از عدل و داد کند؛ همان گونه که از ظلم و جور پر شده باشد.»
توجّه به زندگی آخرین پیشوای الهیِ بشر، از دو جـهت بـسیار مهم است:
1ـ اعتقاد به امامت آن حضـرت در دوران غیبت و تلاش برای خشنودی ایشان. بر اساس تاریخ، از زمان به دنیا آمدن امام زمان در سال 255 ق. تاکنون (1391 شمسی و 1343 قمری)، 1178 سال قمری می گذرد و اعتقاد به زندگی طولانی آن حضرت، تنها در سایهی ایمان به غیب امکان پذیر است.
2ـ اعتقاد به ظهور آن حضرت و برپایی عدالت در سراسر زمین به دست ایشان. وجود چنین اعتقادی، تشنگی و انتظارِ فرا رسیدن آن دوران طلایی را در دل و جان انسان پدید می آورد و به کسب لیاقتِ حضور در آن جامعه ی نمونه و شایسته تشویق می کند. از این رو ایمان به امامت ایشان، یکی از برترین ویژگی های شیعیان در دوران غیبت شمرده شده است. در حدیثی از امام سجاد می خوانیم: «کسانی که در دوران غیبت امام دوازدهم زندگی می کنند و به امامت او اعتقاد دارند و منتظر ظهورش هستند، برترین مردم هر زمانی هستند.» همچنین در روایت دیگری از پیامبر گرامی اسلام نقل شده است: «برترین کارهای امّت من، انتظار فرج است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
﷽
دعای_سلامتی_امام_زمان_عج 🍃🌺
۞اَللّهُمَّ۞
۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞
۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞
۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞
۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞
۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞
۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞
۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞
۞طَویلا۞
🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
*📖دعایی که در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود*
*اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،*
*فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،*
*اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،*
*فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،*
*اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم*
*تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .*
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
*🌷دعای غریق🌷*
*دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان*
*یا اَللَّهُ یا رَحْمن یا رَحِیم*
ُ *یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ*
*ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک*
*إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً*
*🌷 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌷*
امام _زمان
أللَّھُـمَ _؏َـجِّـلْ _لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❣
⫷