eitaa logo
پیام سبز
2.3هزار دنبال‌کننده
716 عکس
1.2هزار ویدیو
16 فایل
با سلام و ارادت خدمت یکایک دوستان _کانال پیام سبز جهت جمع اوری علوم کاربردی کشاورزی و تجارب کشاورزان و انتقال این دستاوردها به علاقمندان ایجاد شد مدیر کانال ::پاشا زانوسی لینک کانال:: @jpz09113931202
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. تولید کدوحلوایی غول آسا شیوه خاصی دارد. در این روش از تعداد گل‌های زیادی که یک بوته کدو می‌دهد، یک گل انتخاب شده و باقی حذف می‌شوند. بدین ترتیب تمام توان بوته صرف تولید یک می‌شود. انتخاب بذر، کوددهی و آبیاری نیز برای تولید یک کدوی غول‌آسا مهم است. مطالعات انجام شده نشان داده که کمی رطوبت خاک باعث پدیدار شدن گلهای نر شده و بالعکس رطوبت مساعد در فزونی تولید گلهای ماده اثرات بیشتری را حاصل خواهد داشت. مضاف به آنکه در موقع استرس رطوبتی ریشه گیاه قادر به گسترش و بهره گیری از مواد مغذی خاک بصورت کامل نخواهد شد تغییرات طول روز اثراتی در ظهور نسبت گلهای ماده و نر را دارد، 11 ساعت طول روز در دمای 21 درجه سانتیگراد بهترین عملکرد را بوجود خواهد آورد ولی در طول روز 15 ساعته و دمای 15 درجه سانتیگراد نیز میتوان مقدار متناسبی تولید محصول را تضمین نمود. بنابراین روزهای طولانی و دمای زیاد باعث افزایش گلهای نر و تقلیل میوه شده تا آنجا که در حرارت 40-42 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی در حد اشباع خاک تا 95 درصد اکثرا گل نر بوجود خواهد آورد. حرارت 25-30 درجه سانتیگراد در روز و دمای 15-18 درجه سانتیگراد در شب با رطوبت نسبی خاک حدود 80% عملکرد حداکثری را حاصل خواهد نمود   ازته از نوع اوره باید قبلا در آب محلول و تدریجی از طریق آبیاری وارد تونلهای پلاستیکی گردد. در غیر اینصورت صدمات زیادی به برگ گیاه در اثر تدخین کود ازته موجود در سطح زمین بوجود خواهد آورد. @jpz09113931202
275.6K
نظر مهندس بذرپاچ در مورد زمان ودلایل تاخیر زمانی @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برش زدن گاک فروت 🔹 گاک فروت Gac Fruit یک میوه بومی ویتنام است. طعم آن کمی شیرین و رایحه آن نزدیک به کدو و خیار است. این میوه سرشار از لیکوپن است و هنگامی که پخته شود طعمی مانند گوجه فرنگی دارد. 🔹 گیاهی دو پایه است و نر‌و‌ماده آن جدا از یکدیگر هستند. @jpz09113931202 کلیپ آموزشی برای علاقمندان به پرورش گاک فروت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لیمو انگشتی 🔹لیمو انگشتی یا لیموی خاویاری (finger lime) یک نوع از مرکبات بومی استرالیا است. این میوه طعمی ترش و شبیه به لیموی معمولی دارد و برای تزئین غذا و تهیه مارمالاد استفاده می‌شود. @jpz09113931202 کلیپ آموزشی جهت کاشت برای علاقمندان برای تولید لیمو خاویاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ساخت با سیمان @jpz09113931202 کلیپ آموزشی ساخت گلدان سیمانی برای اوقات فراغت و یا تولید حرفه ای
نقش برخی از اسیدهای آمینه در گیاهان _گلایسین: القا تشکیل بافتهای گیاهی، سنتز کلروفیل، قدرت بالای کلات کنندگی عناصر( بهتر جذب شدن) -والین، آلانین، لوسین، ایزولوسین: افزایش کیفیت محصولات( رنگ، بو، مزه) - سیستئین: شرکت در ساختمان پروتئین ها و پایداری آنها - متیونین: القا گرده افشانی، تعادل بین عناصر، تشکیل هورمون اتلین (رسیدن میوه ها) - اسیدآسپارتیک، اسید گلوتامیک: القا بافتهای گیاهی و گرده افشانی و سنتز کلروفیل، کلات کننده عناصر ریز مغذی و جذب و انتقال آنها از وظایف گلوتامیک اسید -لیزین: القا فرآیند گرده افشانی - آرژنین: پیش ساز: هورمون های موثر در تشکیل گل و‌میوه - تریپتوفان: پیش ساز هورمون اکسین (طویل شدن سلول، تحریک تقسیم سلولی در کامبیوم) - هیستدین: تسریع فرآیند تشکیل و رسیدگی میوه (اتیلن) - پرولین: تقویت دیواره سلولی در بارور سازی دانه گرده. @jpz09113931202
@jpz09113931202 هورمون اکسین در سلولها چه به شکل منسجم در بافت یا جدای از ان با فراهم نمودن شرایط PH اسیدی سبب شل شدن دیواره سلولی و به دنبال ان رشد و طویل شدن سلول و به دنبال ان رشد طولی در جوانه و ساقه میگردد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@jpz09113931202 با کلیپ پیوند گوجه فرنگی برروی سیب زمینی که در صورت تولید نشا پیوندی میتواند ارزش افزوده بالای برای کشاورز در واحد سطح داشته باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشت پلکانی برنج 🔹 این نوع کشت علاوه بر استفاده از حداکثر فضا، مناظری بسیار زیبا را نیز بوجود می‌آورد. @jpz09113931202 کلیپ احداث سطوح همتراز برای کاشت برنج در سطوح شیبدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@jpz09113931202 میوه های قالبی و شکل دار با حجم منظم کلیپ شکل گیری میوه های هندسی برای بازاریابی بهتر و حمل اسانتر
@jpz09113931202 دیگوگامی و همو گامی در گردو
استفاده از اسید سولفوریک در اصلاح خاک 🌱در خاک باغاتی که مقدار سدیم بالایی دارند، مشکلاتی از قبیل نفوذپذیری کم خاک، سمیت سدیم برای درختان و کاهش جذب سایر عناصر غذایی توسط درختان وجود دارد. 🌱یکی ازعناصری که می تواند در مکانهای تبادلی ذرات خاک جایگزین سدیم شده و اثرات مخرب سدیم را کاهش دهد، کلسیم است که در خاک بیشتر به صورت دو ترکیب گچ (CaSo4) و آهک (CaCo3) وجود دارد. 🌱انحلال این دو ترکیب در رطوبت خاک برای آزاد شدن یون کلسیم و جایگزینی آن با سدیم نسبتاً کم است، بنابراین باید از طریقی، یون کلسیم را آزاد نموده که یکی از موثرترین و سریعترین روشها، کاهش پ هاش خاک توسط اسید سولفوریک و شکستن این دو ترکیب برای آزاد شدن یون کلسیم می باشد. 🌱از آنجا که به دلیل وجود ترکیبات قلیایی در خاک و خاصیت خنثی کنندگی زیادی که برای اسید دارند، برای خنثی شدن این ترکیبات مقدار زیادی اسید سولفوریک لازم می باشد، بنابراین به صرفه ترین راه، کاهش پ هاش آب آبیاری تا حد معینی و با توجه به نوع بافت خاک و افزایش دفعات استفاده از اسید سولفوریک در فصل خواب درختان و زمان آبشویی خاک باغات می باشد. 🌱باید توجه داشت که استفاده بی رویه، حساب نشده و بدون توجه به بافت خاک از اسیدسولفوریک در خاک باغات، علاوه بر آسیب جدی که به ریشه درختان وارد می نماید، می تواند در درازمدت ساختمان خاک را از بین برده و عناصر غذایی خاک را تخلیه نماید. @jpz09113931202
احیاء ساختمان خاک (بهبود پتانسیل خاک برای  افزایش عملکرد و استقرار مناسب گیاهچه) ساختمان خاک محل زندگی میکروارگانیسم ها و فعالیت ریشه گیاهان است، به همین دلیل از اهیمت بسیار زیادی برخوردار است. زمانی که با هدف کاشت و جانمایی بذر، عملیات خاک ورزی انجام می‌شود، ساختمان خاک تخریب خواهد شد؛ از این رو سرعت برگشت و احیاء ساختمان، به شروع فعالیت میکروارگانیسم‌ها و همینطور توسعه ریشه گیاه کمک زیادی خواهد کرد. بنابراین کمک به احیاء ساختمان خاک، بعد از کاشت به عملکرد نهایی کمک زیادی خواهد کرد. خاک آشیانه میکروارگانیسم‌های مفید کشاورزی است. متاسفانه به علت عدم مدیریت صحیح، روش های خاکورزی نادرست و عدم آگاهی نسبت به فواید این موجودات ارزشمند، کاهش جمعیت آنها اتفاق می افتد. وجود موجودات زنده در خاک (مثل باکتری‌ها) که خاک را زنده و فعال نگه می‌دارد، تضمینی برای افزایش عملکرد در مزرعه است. امروزه روش‌های گوناگونی جهت احیاء خاک و تکثیر این میکروارگانیسم‌ها (باکتری‌های حل‌کننده عناصر غذایی) در جهان وجود دارد. اثرات فعالیت این جانداران مفید در کنار ریشه گیاهان و کمکی که به حلالیت عناصر غذایی موجود در بستر خاک می‌کنند، باعث افزایش عملکرد در واحد سطح می‌شود. بنابراین فارغ از نوع کشت پیشنهاد می‌شود که بعد از عملیات خاک‌ورزی و قبل از انجام کاشت، با اضافه کردن این میکروارگانیسم‌های مفید به خاک، شرایط را برای تسریع احیاء ساختمان خاک و فراهم آوردن عناصر و توسعه ریشه فراهم کنیم. با این کار شرایط برای افزایش عملکرد و کاهش هزینه‌ها هموار خواهد شد. @jpz09113931202
@jpz09113931202 سلولز و نشاسته هردو پلیمر گلوکز هستند حال نشاسته در سیستم گوارش انسان قابلیت هضم دارد ولی سلولز فاقد این ویژگی هست که دلیل ان نحوه ارایش شیمیایی مولکولهای گلوکز هست قند انتقالی در گیاهان ساکاروز است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز به وجود میاید
@jpz09113931202 طبق ازمایشات به عمل امده زیتون یه درخت دگرگرده افشان که توسط باد گرده افشانی انجام میشود ودرصد گلهای شکل گرفته در قسمت جنوبی بیشتر از سمت شمالی میباشدولی بعد از ادامه رشد و تنک شدن میوه در دوسمت شمالی و جنوبی تفاوت معناداری از نظر میزان راندمان محصول ندارد