📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ٢٨ خرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢۵ شوال ۱۴۴۱ هجری قمری
✝️ ١٧ ژوئن ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢۵ سیوان ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣🌹 شهادت امام صادق علیهالسلام (١۴٨ق)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : پنجشنبه
🌞 ٢٩ خرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢۶ شوال ۱۴۴۱ هجری قمری
✝️ ١٨ ژوئن ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢۶ سیوان ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فضانوردان آپولو ۱۱ از چپ به راست: نیل آرمسترانگ، مایکل کولینز، و باز آلدرین
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حزب شیطان و سفر به ماه
☠ تمدن شیطان - قسمت پنجم
1⃣ از داستانهای جالب این دوره، قضیهٔ تسخیر فضا و #سفر_به_ماه است. یکی از مسائلی که در دوران #جنگ_سرد بنا بود سرِ انسانها را گرم و آنان را شیفتهٔ #تمدن_غرب کند، رقابت میان #آمریکا و #شوروی بود در فرستادن انسان به فضا.
2⃣ سرانجام #نیل_آرمسترانگ بهعنوان نخستین انسان در سال ١٩۶٩ از سوی آمریکا بر ماه فرود آمد. در حاشیهٔ این اتفاق، تبلیغات وسیعی از سوی رسانهها صورت گرفت و چنین القا شد که آمریکا سرانجام توانست بر شوروی پیروز شود.
3⃣ اما بازخوانی پروندهٔ این واقعهٔ مهم، ما را با حقایق عجیبی روبهرو میکند. واقعیت این است که تاکنون هنوز پای هیچ انسانی به ماه و دیگر کرات نرسیده و آنچه مردم جهان آن روز تماشا کردند، توطئهای بود که با هماهنگی #ناسا و #رسانهها طراحی شده بود.
4⃣ این بررسی از آن جهت که میزان هماهنگی میان رسانهها و سیاست را نشان میدهد و میتواند تا حدودی وضعیت امروزه ما را نیز روشن کند، برای ما مهم است و اجازه میدهد که به جزئیات این سفر خیالی وارد شویم....
5⃣ #جرج_بوش در دوران ریاستجمهوری خود اعلام کرد که تا سال ٢٠٢٠ اسباب سفر انسان به ماه فراهم خواهد شد. بهنظر میرسد این اتفاق نیز با توجه به نحوهٔ پیشرفت این امر نیفتادنی باشد. [...و نیفتاد!!]
✍ دکتر محمدهادی همایون
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ موقعیت جغرافیایی مثلث برمودا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حزب شیطان؛ موجودات فضایی و مثلث برمودا
☠ تمدن شیطان - قسمت پنجم
1⃣ از دیگر مسائلی که در ادامهٔ داستان فضا مدتها خوراک تبلیغاتی رسانهها در دوران #جنگ_سرد شد، مسألهٔ #بشقاب_پرنده و سفر انسانهای فضایی به زمین است.
2⃣ این تبلیغات از سویی برای پوشش اقدامات #جاسوسی آمریکا در دیگر کشورها بهکار میرفت و از سوی دیگر ترسی موهوم را در میان مردم جهان از حملهٔ #موجودات_فضایی ایجاد میکرد که دستمایهٔ خوبی برای فیلمهای هالیودی و تثبیت برتری آمریکا بهعنوان #منجی_جهان در برابر دشمنانش بود.
3⃣ در راستای ایجاد ترس در مردم جهان، موضوعی دیگر بهنام #مثلث_برمودا مدتها در دستور کار رسانهها قرار داشت.
4⃣ این مثلث در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوبشرقی آمریکا واقع است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا ٨٠درجه و عرض جغرافیایی در خود جزیره برمودا در رأس مثلث، همان #عدد_ماسونی ٣٣ است.
5⃣ مثلث برمودا نامش را در نتیجهٔ ناپدید شدن ۶ فروند هواپیمای نیروی دریایی در ۵ دسامبر ١٩۴۵ کسب کرد. پس از این تاریخ در حوادثی مشابه در این منطقه قایقها و کشتیهایی نیز مفقود شدند و در برخی موارد هم فقط خدمه و سرنشینان ناپدید گشتند.
✍ دکتر محمدهادی همایون
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 تصویر جلد دو کتابِ «جزیره خضراء و تحقیقی پیرامون مثلث برمودا» و «جزیره خضرا؛ افسانه یا واقعیت؟»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حزب شیطان و مثلث برمودا
☠ تمدن شیطان - قسمت پنجم
🌍 جزیرهٔ خضراء و مثلث برمودا
1⃣ منطقه ماسونی ٣٣ درجه و تاریخ مشکوک عملیات اول در برمودا، که با فاصلهٔ کمی از بمباران اتمی شهرهای ژاپن بر روی همین عرض جغرافیایی اتفاق افتاد، آن را بهعنوان یک #پرونده_ماسونی قابل تأمل میکند.
2⃣ نکتهٔ تأسفآور یا تأملبرانگیز اینکه چندی پیش در طی نگارش یک کتاب (*) ادعا شد که #مثلث_برمودا همان #جزیره_خضراء است که در روایتی مجعول محل زندگی فرزندان امام زمان (عج) و رفت و آمد ایشان است!
3⃣ با توجه به جوّ وحشتی که در خصوص این مثلث پیشتر ایجاد شده بود، این ادعا با موضوع #تروریسم_اسلامی گره خورد و از امام مظلومِ ما چهرهای خشن ساخت که -العیاذ بالله- برای مخفیماندن در جزیره خضراء دست به کشتار افراد بیگناهی میزند که از آن منطقه عبور میکنند!!
4⃣ هماهنگ شدن این دو جریان در تبلیغات ضداسلامی غرب، #سوءظن را به اقدام دوم بیشتر میکند.
✍ دکتر محمدهادی همایون
🔸 (*) در سالهای اخیر، مؤلفی عراقی بهنام «ناجی النجار»، کتابی درباره جزیره خضراء نوشت و آن را با مثلث برمودا تطبیق داد. «علیاکبر مهدیپور» این کتاب را با عنوان «جزیره خضراء و تحقیقی پیرامون مثلث برمودا»، همراه با افزودههایی، به فارسی ترجمه کرد. علامه «سید جعفر مرتضی عاملی» بر این کتاب نقد نوشت و علاوه بر اینکه سند و محتوای روایت را نقد کرد، تطبیق جزیره خضراء را بر مثلث برمودا ناروا دانست. کتاب دیگری که سند و محتوای داستان جزیره خضراء را با تفصیل بیشتر نقد کرده و اشکالات این حکایت را نمایانده و به نقد نظریه انطباق جزیره خضراء بر مثلث برمودا پرداخته، کتابی است شامل دیدگاههای علما که «ابوالفضل طریقهدار» با عنوان «جزیره خضرا: افسانه یا واقعیت؟» تدوین کرده است. [اندیشکده مطالعات یهود]
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ متن کامل مقالهٔ «حزب شیطان در جنگ جهانی دوم و جنگ سرد» را اینجا بخوانید:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/11114
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : جمعه
🌞 ٣٠ خرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٧ شوال ۱۴۴۱ هجری قمری
✝️ ١٩ ژوئن ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٧ سیوان ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌍 ویلیام موریس هیوز (William Morris Hughes) معروف به بیلی هیوز (Billy Hughes) هفتمین نخستوزیر استرالیا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مالکان حقیقی اقیانوسیه
🔸 در ١۹ ژوئن ١٩١٩، مجلهٔ «سَتِردی ایونینگ پُست» (١) به نقل از #بیلی_هیوز (٢) نخستوزیر استرالیا مینویسد:
✍ «خانوادهٔ #مونتفیوره (٣)، استرالیا را از آن خود کردهاند؛ تمام نواحی زرخیز یا مراکز نگهداری دام از «تاسمانیا» (۴) تا «نیو ساوت ولز» (۵) به آنان باج و خراج سنگین پرداخت میکنند. آنان مالکان حقیقی قارهٔ اقیانوسیه هستند. چه فایدهای دارد که کشوری ثروتمند باشیم، ولی تمام ثروت کشور در دست #یهودیان آلمانی باشد!»
📚 منبع: کتاب «صهیونیسم در مسیر سلطه»، نوشته: «اندرو کارینگتن هیچکاک»، ترجمه: «محمدیاسر فرحزادی»، تهران: نشر ساقی، چاپ اول ١٣٩١، ص٩٢-٩٣.
📖 پینوشتها:
🔸(1) Saturday Evening post
👈 «ستردی ایونینگ پست» یا «مجلهٔ شنبه شب» یک دوماهنامهٔ آمریکایی است. مجلهٔ هفتگی تحت این عنوان از سال ۱۸۹۷ تا سال ۱۹۶۳ و پس از آن هفتهای دو بار تا ۱۹۶۹ منتشر میشد. از دههٔ ۱۹۲۰ تا دههٔ ۱۹۶۰ آن را یکی از مهمترین مجلات میشناختند و بهطور گستردهای توزیع میشد و از مجلات بانفوذ آمریکایی در بین طبقهٔ متوسط بود. اما خوانندگان آن در دههٔ ۱۹۶۰ کاهش یافتند.
🔸(2) Billy Hughes
👈 ویلیام موریس بیلی هیوز (تولد: ۲۵ سپتامبر ۱۸۶۲ و مرگ: ۲۸ اکتبر ۱۹۵۲) سیاستمدار استرالیایی و هفتمین نخستوزیر استرالیا از حزب کارگر بود.
🔸(3) Montefiore family
👈 برای آشنایی با خانوادهٔ یهودی «مونتفیوره» و روابط خویشاوندی آنها با #روچیلدها بنگرید به:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-families/3078
🔸(4) Tasmania
🔸(5) New South Wales
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ٣١ خرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٨ شوال ۱۴۴۱ هجری قمری
✝️ ٢٠ ژوئن ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٨ سیوان ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شهادتطلبی در جادهٔ خشم! (١)
🎬 تحلیل فیلم «مکس دیوانه: جاده خشم»
📖 نگاهی به داستان فیلم
1⃣ داستان فیلم در دنیایی #پساآخرالزمانی تعریف میشود. جهان با مشکلات بسیارش، به ایستگاه آخر خود رسیده و روایت فیلم، روایتی پس از نابودی تمدن است. جنگ هستهای، آلودگیهای زیستمحیطی، بحران آب، جنگ بر سر سوختهای فسیلی و… دنیا را متلاشی کرده و از انسانها، دیوانههایی گرسنه و تشنه و مریض ساخته است.
2⃣ فردی بهنام #جو_جاویدان در سرزمینهای غربی، در شهری بهنام سیتادل قدرت را بهدست گرفته و با تسلط بر منابع مهم زندگی یعنی آب، خوراک و سوخت، بر مردم حکومت میکند.
3⃣ #مکس (تام هاردی) که در گذشته پلیس بوده و گویا بهخاطر عملکرد نادرستش، خانوادهٔ خود را از دست داده است، همچون روحی سرگردان در این دنیا به راه خود ادامه میدهد که ناگهان با #پسران_جنگ (جنگجویان جو جاویدان) روبهرو میشود و به اسارت درمیآید.
4⃣ از سوی دیگر، یکی از فرماندهان زنِ جو جاویدان، بهنام #فیوریوسا (شارلیز ترون) به او خیانت میکند و تانکری که قرار بود به شهر مجاور رفته و سوخت تهیه کند را، بههمراه پنج همسر جو ربوده و به شرق میگریزد. جو بههمراه پسران جنگ به تعقیب فیوریوسا میپردازند و در همین کش و قوس، مکس از دست آنان میگریزد و خود را به تانکر فیوریوسا میرساند و با او راهی شرق و سرزمین مادران میشود.
5⃣ هنگامیکه آنان به #سرزمین_مادران میرسند، با کمال تعجب میبینند که آنجا تبدیل به یک باتلاق شده است. در حالیکه همه نا امید شدهاند، مکس پیشنهاد میدهد به #غرب یعنی همانجایی که از آن فرار کردهاند برگردند و از نبودِ پسران جنگ و جو جاویدان که در تعقیب آنان هستند، استفاده کرده و شهر را تصرف کنند و.…
✍️ نویسنده: میلاد خورسندی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شهادتطلبی در جادهٔ خشم! (٢)
🎬 تحلیل فیلم «مکس دیوانه: جاده خشم»
📖 تحلیل استراتژیک فیلم
1⃣ اولین چیزی که فکر را مشغول میکند صفتی است که در فیلم برای جو استفاده میشود. «جاودانگی» و «نامیرایی» از «صفات خدایی» است که لقب جو قرار گرفته و در فیلم بر آن تأکید میشود. برای شخصیتپردازی جو جاویدان، نیمنگاهی هم به #اودین (Odin)، خدای خدایان در اساطیر اسکاندیناوی شده است.
2⃣ دلیل دیگر بر اینکه فیلم قصد دارد جو را یک حاکم خداگونه توصیف کند، نامی است که بارها در فیلم تکرار میشود، یعنی: #والهالا (Valhalla) که این نام نیز در اساطیر اسکاندیناوی به معنی «تالار کشتگان» است و تنها کسانی به آن وارد خواهند شد که در جنگ کشته شوند و اودین مُهر تأیید بر ورود آنان بزند.
3⃣ لذا «پسران جنگ» که سپاه جو جاویدان هستند، سعی میکنند تا به هر نحوی شده در میدان جنگ کشته شوند و با ضمانت جو جاویدان به «والهالا» قدم بگذارند و به جاودانگی و رستگاری برسند. به زبان سادهتر والهالا، همان #بهشت خودمان است!
4⃣ کلماتی همچون «رستگاری» و «شاهد بودن» که در دیالوگ بین پسران جنگ رد و بدل میشود، به این معنا که: «شاهد باش بر اینکه ما جانمان را در راه جو جاویدان فدا کردیم و به عبارت دیگر: در راه جو #شهید شدیم»، بههمراه دیالوگهای دیگری که مفاهیم دینی را در ذهن تداعی میکنند، آنقدر در فیلم تکرار میشود که ما را به یقین میرساند که فیلم، صرفاً یک اثر اکشن نیست.
5⃣ «پسران جنگ» رستگاری خود را در کشتهشدن در راه جو جاویدان و ورود به والهالا میدانند. افراط آنان در این راه تا حدی است که حتی دست به کارهایی شبیه خودکشی و #انتحار در میدان جنگ میزنند تا جان خود را در راه جو جاویدان فدا کنند و کلید ورود به والهالا را بهدست آورند!
✍️ نویسنده: میلاد خورسندی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شهادتطلبی در جادهٔ خشم! (٣)
🎬 تحلیل فیلم «مکس دیوانه: جاده خشم»
📖 تحلیل استراتژیک فیلم
1⃣ داستان اصلی فیلم یک شورش است. شورش در برابر حاکم ظالمی که با تسلط بر نیازهای ضروری مردم بر آنها حکومت میکند. حاکمی که چیزهای خوب مثل زنان زیبارو و مواد مغذّی را، برای خود برداشته و درد و رنج و بدبختی را برای مردم گذاشته است. عدهای را با وعدهٔ بهشت، دور خود گرد آورده تا برای منافع او بجنگند و جان خود را فدا کنند!
2⃣ اما مقصد فیوریوسا و قیامش کجاست؟ به سمت «شرق»! آیا استفادهٔ مکرر از مفاهیم #شرق و #غرب در فیلم اتفاقی است؟! بیایید دقیقتر به مسأله نگاه کنیم. در فیلم، فیوریوسا مقصد خود را شرق یا سرزمین مادران معرفی میکند. سؤال این است که بین شرق و سرزمین مادران چه وجه مشترکی هست؟
3⃣ میدانیم که مرکز #ادیان_آسمانی در شرق و منطقهٔ خاورمیانه است. بهعلاوه این منطقه، مبدأ پیدایش #تمدنهای_بزرگ نیز هست. حال متوجه میشویم که چرا فیلم، «شرق» و «سرزمین مادران» را مترادف هم قرار میدهد. سرزمین مادران، یعنی: «سرزمینی که ادیان و تمدنها در آن متولد شدهاند».
4⃣ در ادامه معلوم میشود که سرزمین مادران نابود شده است. به این ترتیب فیوریوسا بههمراه بازماندگانِ سرزمین مادران و زنان جو، تصمیم میگیرند با سوختی که برایشان مانده در بیابان پیشروی کنند تا شاید به سرزمین قابل سکونتی برسند و از مکس هم درخواست میکنند که آنها را همراهی کند.
5⃣ در مقابل، پیشنهاد مکس این است که از همان راهی که آمدهایم به «غرب» بازگردیم و کنترل شهر را در نبود جو جاویدان و پسران جنگ در دست بگیریم، چرا که تمام چیزی که در «شرق» به دنبال آن بودیم، در همان غرب در دسترس ماست!
✍️ نویسنده: میلاد خورسندی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شهادتطلبی در جادهٔ خشم! (۴)
🎬 تحلیل فیلم «مکس دیوانه: جاده خشم»
📖 تحلیل استراتژیک فیلم
1⃣ با قبول پیشنهاد مکس، فرمان ماشینها و موتورها به سمت #غرب میچرخد. جو جاویدان هم که در تعقیب فیوریوسا در بیابان آواره است، با دیدن کانتینر حامل زنانش، با ارتش خود به تعقیب کانتینر میپردازد. این قسمت از فیلم، حدود ١٧دقیقه اکشن بیوقفه و نفسگیر را برای مخاطبانش رقم میزند.
2⃣ پس از یک درگیری سنگین در مسیر بازگشت به غرب، فیوریوسا و مکس با همکاری هم، موفق میشوند جو جاویدان را کشته و با جنازهٔ جو وارد شهر سیتادل (نماد آمریکا) شوند تا به مردم و فرزندان جنگ نشان دهند که جو نامیرا نیست و کشته شده است.
3⃣ مردم با فهم حقیقت، جو جاویدان و حکومتش را کنار میزنند و در صحنهٔ پایانی فیلم همه خوشحال هستند. مکس هم از عملکرد خود در همراهی فیوریوسا و نابودی حاکمی چون جو و نجات مردم زجرکشیده راضیاست و به رستگاری و خلاصی از عذاب وجدان، میرسد.
4⃣ «مکس دیوانه: جاده خشم» فیلمی هوشمندانه، هیجانانگیز و نوآورانه است که در پسِ اکشنهای جذابش، #وعدههای_الهی را پوچ قلمداد میکند، انسان را در مقابل خدا دعوت به #قیام میکند و عبور از خدا را برابر با آزادی و خوشی میداند. در یک کلام: فیلمی با محوریت #معنویتهراسی!
5⃣ فیلم، مخاطب را از «بهشت آخرتی» مأیوس، و به ساخت #بهشت_زمینی (که عقیدهای #یهودی است) تشویق میکند. جهانی منهای دین و #سکولار. جهانی که در آن #ادیان تبدیل به باتلاق شدهاند و برای بقا، باید تمام ادیان را از بین برد؛ چرا که انسان را به مسلخ بردگی میبرند!!
✍️ نویسنده: میلاد خورسندی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ متن کامل تحلیل استراتژیک فیلم «مکس دیوانه: جادهٔ خشم» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/11147
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ١ تیر ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٩ شوال ۱۴۴۱ هجری قمری
✝️ ٢١ ژوئن ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٩ سیوان ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ مرگ #نیکولو_ماکیاولی فیلسوف سیاسی، شاعر، آهنگساز و نمایشنامهنویس ایتالیایی (١۵٢٧م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها و امپراتوری جهانی صهیونیسم (١)
1⃣ نام #خاندان_روچیلد در فرهنگ غرب دارای شهرت افسانهای است؛ خاندانی که در اروپای قرن١٩ به نماد ثروت بدل گردید و مطبوعات اروپا آنان را «روچیلدشاه» میخواندند و #کارل_مارکس میگفت که تنها یکی از اعضای این خاندان میتواند تمامی سلطنت اطریش را بخرد!
2⃣ کارل بک، در هنگامهٔ انقلاب ١٨۴٨ اروپا شعری با نام «بنیاد روچیلد» سرود که بهسرعت به ترانهای مردمی بدل شد. در این ترانه نفرت مردم اروپا از روچیلدها چنین بیان میشد:
🔸من دست قدرتمند شما را میبینم
🔸که میتواند مرا
🔸تا زمانی که خونم توان جاری شدن دارد
🔸مضروب کند.
🔸ولی به فرمان خداوند و بی هیچ هراس
🔸میخوانم آنچه را که میدانم – آزاد.
3⃣ #روچیلدها کیستند؟ دائرةالمعارف بریتانیکا مینویسد:
📖 مشهورترین خانوادهٔ بانکدار اروپا که نام آنها بهتنهایی برای مدتهای مدید مترادف با ثروت افسانهای بوده است و برای قریب به ٢قرن بر تاریخ اقتصادی اروپا تأثیری جدّی داشتهاند. موفقیتهای مداوم آنان هنوز نیز بر همکاری پنهان میان شاخههای خاندان و توانایی آنها در سرمایهگذاریهای کلان استوار است.
4⃣ دائرةالمعارف یهود از خاندان روچیلد چنین تجلیل میکند:
📖 خاندان ثروتمند... که... در [تحقق] امر یهود، بهویژه در استقرار یهود در «ارض اسرائیل» و تأسیس دولت اسرائیل سهم زیاد داشته است...
5⃣ علیرغم این اهمیت، #امپراتوری_جهانی_روچیلدها برای ما ناآشناست و این ناآشنایی آنگاه عجیب جلوه میکند که پیوند عمیق ولی نامرئی روچیلدها را با #سلطنت_پهلوی مورد کاوش قرار دهیم و ابعاد حیرتانگیز آن را کشف کنیم.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter