✡ رضا پهلوی و فَرَشگرد: (4)
🎯 آلترناتیو، پروپاگاندا یا «عملیات فریب»؟
1⃣ نوشتم که سخنرانی #رضا_پهلوی در «انستیتوی واشنگتن» #پروپاگاندا است که بهدلیل پشتیبانی تبلیغاتی مفصل، بهخصوص مقالهی خانم #نهال_طوسی در پولیتیکو، جنجالی شد.
2⃣ هیچ دلیلی نداریم در تأئید این ادعا که دولت ترامپ «واقعاً» رضا پهلوی را بهعنوان رهبر #اپوزیسیون_برانداز علیه جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته است.
3⃣ این پروپاگاندا را همان کانون شناختهشدهی ضد ایرانی هدایت میکند که سالهاست میکوشد بر آتش خصومت و حتی جنگ با ایران در منطقه بدمد.
4⃣ فعالیت پسین بیبیسی فارسی نیز بخشی از این «پروپاگاندا» است که از موضع نقد مواضع رضا پهلوی «جنگ زرگری» جنجالی را آغاز کرده است!
5⃣ اداره شبکه بیبیسی فارسی، که سیاست آن با سرویس جهانی بیبیسی تفاوتهای جدی دارد، با همان کانونی است که سخنرانی رضا پهلوی در اجلاس انستیتوی واشنگتن و انتشار مقاله پولیتیکو را سازماندهی کردند.
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رضا پهلوی و فَرَشگرد: (5)
🎯 آلترناتیو، پروپاگاندا یا «عملیات فریب»؟
🌐 این پروپاگاندا با چه اهدافی است؟
1⃣ در پاسخ به این پرسش سه فرضیه را مطرح میکنم:
🔸۱- تلاش برای جا انداختن رضا پهلوی در افکار عمومی مردم ناراضی در ایران، بهخصوص نسل جوان، بهعنوان آلترناتیو،
🔸۲- تلاش برای جا انداختن رضا پهلوی در حاکمیت آمریکا (دولت ترامپ و کنگره) بهعنوان آلترناتیو،
🔸۳- منحرف کردن توجه جمهوری اسلامی ایران از شناخت عوامل و #شبکه هایی در درون این نظام که «واقعاً» در حال اجرای پروژه #براندازی هستند.
2⃣ شق دیگر، و پیچیدهتر، فرضیه سوم این است:
👈 پروپاگاندای اخیر برای #رضا_پهلوی و #فرشگرد، #عملیات_فریب است. بهعبارت دیگر، «فَرَشگرد» طعمهای است که ساختهاند تا قربانیاش کنند. به این دلیل، فرشگردیها مهاجم و حتی فاشیستی رفتار میکنند تا در ایران خطرناک جلوه کنند.
3⃣ در آینده طی عملیاتی وابستگان فَرَشگردیها در ایران دستگیر خواهند شد و «شبکه فرشگرد» متلاشی خواهد شد. این عملیات جنجالی بهعنوان پیروزی بزرگ نظام جلوه داده میشود که با موفقیت توانست «آلترناتیو ترامپ» را نابود کند.
4⃣ با تحقق این سناریو، «فرشگرد» و «عملیات ضد فرشگرد» به اهرم مهمی برای تثبیت «نیروهای معیّنی» بدل میشود که درواقع خود عوامل اصلی در پروژهی #فروپاشی_از_درون هستند.
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رضا پهلوی و فَرَشگرد: (پینوشتها)
🎯 آلترناتیو، پروپاگاندا یا «عملیات فریب»؟
1⃣ درباره صحت و سقم انتساب مومیایی کشفشده به رضاشاه بنگرید به گزارش تحقیقات مشترک با آقایان دکتر رضا کسروی و دکتر محمدرضا بهزادی، ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷/ ۲۷ آوریل ۲۰۱۸:
👉 https://t.me/abdollahshahbazi/4525
🔹 درباره آشوب دی ۱۳۹۶ بنگرید به یادداشت ۱۵ دی ۱۳۹۶/ ۵ ژانویه ۲۰۱۸:
👉 https://t.me/abdollahshahbazi/4391
🔹 درباره اعلام موجودیت فرشگرد بنگرید به یادداشت ۳۱ شهریور ۱۳۹۷/ ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۸:
👉 https://t.me/abdollahshahbazi/4708
2⃣ مقاله نهال طوسی درباره دولت ترامپ و رضا پهلوی. پولیتیکو، ۲۲- ۲۳ آذر ۱۳۹۷/ ۱۳- ۱۴ دسامبر ۲۰۱۸:
🔸 Son of deposed Iranian Shah calls for U.S.-backed regime change
🔸 Reza Pahlavi, the former Shah's son, made a rare public appearance in Washington Friday amid pro-monarchy nostalgia in his home country.
🔸 By NAHAL TOOSI 12/13/2018 06:54 PM EST
🔸 POLITICO
🔸 Updated 12/14/2018 05:09 PM EST
👉 https://www.politico.com/story/2018/12/13/trumps-anti-iran-push-boosts-a-royal-outcast-1063441
3⃣ مقاله جمعه، ۲۳ آذر ۱۳۹۷/ ۱۴ دسامبر ۲۰۱۸ باربارا اسلیوین در وبسایت شورای آتلانتیک که سخنرانی رضا پهلوی را به سخنرانیهای احمد چلبی پیش از تهاجم نظامی آمریکا و متحدانش به عراق در سال ۲۰۰۳ تشبیه میکند:
🔸 Son of the Shah Says He Has Not Met Trump Administration Officials
🔸 BY BARBARA SLAVIN
🔸 Atlantic Council
🔸 DECEMBER 14, 2018
👉 https://www.atlanticcouncil.org/blogs/iransource/son-of-the-shah-says-he-has-not-met-trump-administration-officials
4⃣ مقاله مایکل روبین درباره پتانسیل و سابقه تاریخی آشوبهای تجزیهطلبانه در ایران و نقش رضا شاه در حفظ تمامیت ایران. نشنال اینترست، شنبه، ۲۴ آذر ۱۳۹۷/ ۱۵ دسامبر ۲۰۱۸:
🔸 What Will Iran's Looming Civil War Look Like?
🔸 When the state is weak or governments collapse, restive minorities along the periphery rebel.
🔸 by Michael Rubin
🔸 The National Interest
🔸 December 15, 2018
👉 https://nationalinterest.org/feature/what-will-irans-looming-civil-war-look-38717
5⃣ مقاله مشترک سونر چاقاپتای و جیمز جفری و مهدی خلجی در نیویورک تایمز، ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴/ ۲۷ آوریل ۲۰۱۵:
🔸 Iran Won't Give Up on Its Revolution
🔸 By SONER CAGAPTAY, JAMES F. JEFFREY and MEHDI KHALAJI
🔸 APRIL 26, 2015
👉 http://nyti.ms/1GIgi5b
🔹 ترجمه فارسی در گوگل پلاس سهیل جاننثاری:
👉 https://plus.google.com/u/0/+SohailJannessari/posts/bndPBtFHCv7
🎯 پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین (1)
1⃣ فهم مفاهیمی مثل غصب، رژیم اشغالگر، دولت صهیونیستی، ملت جعلی و… بهدرستی و بهطور کامل میسّر نخواهد بود، مگر اینکه مروری داشته باشیم به پیشینهی #تحولات_جمعیتی در فلسطین اشغالی و سیر تاریخی شکلگیری هویت جعلی ملت، دولت و کشوری به نام #اسرائیل.
2⃣ سرزمینی که امروزه صهیونیستها آن را اسرائیل نامیدهاند، سرزمین #فلسطین است. فلسطین کشوری است که به صورت تاریخی و از دوران روم باستان به ناحیهای که بین دریای مدیترانه و کرانههای رود اردن واقع شده است، گفته میشد. فلسطین قلب کشورهای عربی، گهوارهی ادیان توحیدی بزرگ تاریخ و مُلتَقای تمدنها است. سرزمینی پربرکت و زیبا که از لحاظ راهبردی و ایدئولوژیک یکی از مهمترین نقاط کره زمین است.
3⃣ فلسطین سابقه تاریخی دههزار ساله دارد، تا جایی که قدمت شهر «اریحا» در فلسطین به 7 هزار سال میرسد. حدود 3500 سال قبل از میلاد حضرت مسیح، اقوام سامی از قلب جزیرةالعرب بهسوی سواحل جنوبی دریای مدیترانه، مصر، عراق، سوریه، لبنان و فلسطین کوچ نمودند. ده سال پس از بعثت رسول اکرم (ص) پروردگار یکتا در شب معراج، پیامبر خود را شبانه به مسجدالاقصی در فلسطین سیر داده و از آنجا به آسمان عروج داد.
✍ نویسنده: صالح قاسمی
🌐 دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت (cfssp)
📖 متن مقاله در سایت اندیشكده:
👉 goo.gl/Kupd4Y
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین (2)
1⃣ در سیزده سال اول بعثت که پیامبر در مکه زندگی میکردند، #مسجدالاقصی در بیتالمقدس قبله اول مسلمین بود و پس از مهاجرت پیامبر به مدینه و در سال دوم هجرت به فرمان خداوند، قبلهی مسلمین تغییر یافت. از آن پس مسجدالحرام در مکه بهعنوان قبله و حرم اول و مسجدالاقصی در بیتالمقدس در فلسطین به حرم دوم موحدان و مسلمانان عالم تبدیل گردید.
2⃣ در سال 638 میلادی برابر با 17 ه.ق. در زمان خلیفهی دوم، سپاهیان اسلام وارد #بیتالمقدس شدند. مسلمانان با مردم فلسطین پیمان صلح امضا کردند و آنان را در پذیرش دین آزاد گذاشتند. ساکنان فلسطین وقتی حقانیت دین اسلام را مشاهده کردند، اکثریت ایشان مسلمان شدند.
3⃣ بنابراین از قرن هفتم میلادی به بعد فلسطینیها پیروان سه دین بزرگ الهی را تشکیل میدادند. اولین و بزرگترین جمعیت مذهبی فلسطین را #مسلمانان تشکیل میدادند که حائز اکثریت مطلق جمعیت بودند، دومین گروه جمعیتی از آن #مسیحیان بود و سومین جمعیت مذهبی را #یهودیان در اختیار داشتند. بدین ترتیب از اواسط قرن هفتم میلادی اعراب مسلمان بر فلسطین استیلاء داشتند. ضمن اینکه آمارنگاری عربی و اسلامی بیتالمقدس نشان میدهد که اکثریت قریب به اتفاق ساکنین فلسطین و بیتالمقدس در طول تاریخ عرب و مسلمان بودهاند و زبان و فرهنگ مشترکی داشتهاند.
✍ نویسنده: صالح قاسمی
🌐 دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت (cfssp)
📖 متن مقاله در سایت اندیشكده:
👉 goo.gl/Kupd4Y
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین (3)
1⃣ شمار #یهودیان ساکن در #فلسطین که در حوالی سال ۱۷۰۰ میلادی حدود 6000 نفر بود. در سال 1876 سازمان #صهیونیسم_جهانی ادعای مالکیت سرزمین فلسطین را طرح کرد و خواهان تشکیل #دولت_یهود در فلسطین شدند.
2⃣ در همین دوره تاریخی بود که #یهودیان_مهاجر کم کم زمینهای فئودالها و زمینداران بزرگ را خریداری و اشغال کرده و کشاورزان فلسطینی را از این زمینها اخراج میکردند.
3⃣ در سال 1880 از کل جمعیت 500.000 نفری ملت فلسطین تنها 24.000 تن یعنی کمتر از 5 درصد #یهودی بودند. در این سال شهر بیتالمقدس 35.000 نفر، یافا 10.000 نفر و حیفا 5.000 نفر جمعیت داشتند.
4⃣ در سال 1882 شمار چشمگیری از یهودیان جهان شروع به #مهاجرت هدفمند به سرزمین فلسطین کردند. یهودیان مهاجر مزارع جمعیِ کوچکی را از ساکنان فلسطین خریداری نموده و با غصب مناطق بیشتر، مزارع جدیدی را به وجود آوردند که بعدها این مناطق زمینهساز تشکیل یک شهر به نام #تلآویو شد.
5⃣ جمعیت یهودیان فلسطین با این مهاجرتها تا سال 1903 به 57.000 نفر رسید و این در حالی بود که جمعیت کل ساکنان بومی فلسطین در این سال بیش از 640.000 نفر بود. به عبارت دیگر در این سال تعداد یهودیان بومی و مهاجر در فلسطین معادل 8 درصد در مقابل 92 درصد جمعیت فلسطینیان بوده و میزان اراضی یهودیان هم به حدود 2 درصد از کل اراضی فلسطین میرسید.
✍ نویسنده: صالح قاسمی
🌐 دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت (cfssp)
📖 متن مقاله در سایت اندیشكده:
👉 goo.gl/Kupd4Y
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ در طول جنگ جهانی اول، همزمان با ضعف و فروپاشی امپراتوری عثمانی، بریتانیا عثمانی را از بیشتر مناطق غرب آسیا و فلسطین عقب راند و با سقوط امپراتوری عثمانی و تشدید جریان مهاجرت، شمار یهودیان در فلسطین بهطور محسوسی افزایش یافت!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین (4)
1⃣ در طول جنگ جهانی اول، همزمان با ضعف و فروپاشی امپراتوری #عثمانی، بریتانیا عثمانی را از بیشتر مناطق غرب آسیا و #فلسطین عقب راند و با سقوط امپراتوری عثمانی و تشدید جریان #مهاجرت، شمار یهودیان در فلسطین بهطور محسوسی افزایش یافت.
2⃣ در حالیکه جمعیت #یهودیان که در سرشماری 1880 کمتر از 5 درصد کل جمعیت فلسطین بودند، با این نقشه گسترده مهاجرت در سال 1914 به حدود 11 درصد افزایش پیدا کردند، به این معنی که از جمعیت 750.000 نفری فلسطین در سال 1914 میلادی، 82.500 تن #یهودی بودند.
3⃣ همچنین در سال 1917 میزان مالکیت عربی و اسلامی در شهر #قدس شریف بیش از 90 درصد از مساحت قدس بوده و مالکیت #یهود بیش از 4 درصد را تشکیل نمیداده است. همچنین از ساکنان قدس شریف که در آن سال حدود 40.000 نفر را شامل میشد، حداکثر 25 درصد، یعنی حدود 10.000 نفر یهودی بودند.
4⃣ رژیم صهیونیستی از ابتدای اشغال قدس شریف اقدامهایی در جهت تغییر بافت جمعیتی این شهر مقدس آغاز کرده است، که کماکان ادامه دارد. کلیه این تلاشها در راستای طرح تخلیه #بیتالمقدس از ساکنان اصلی آن است.
5⃣ در سرشماری سال 1938 از جمعیت 1.500.000 نفری فلسطین 450.000 نفر یهودی بودند. به عبارت دیگر با اعمال سیاست گسترده مهاجرت، جمعیت 5 درصدی یهود به حدود 30 درصد افزایش یافت.
6⃣ در سال 1947 به واسطه این مهاجرتها جمعیت فلسطین به 1.867.000 نفر رسید که از این تعداد 616.000 یهودی (33 درصد) و 1.214.000 نفر مسلمان (65 درصد) و حدود 37.000 نفر مسیحی و دروزی (2 درصد) بودند.
✍ نویسنده: صالح قاسمی
🌐 دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت (cfssp)
📖 متن مقاله در سایت اندیشكده:
👉 goo.gl/Kupd4Y
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین (5)
1⃣ در آوریل 1948 صهیونیستها جنایات هولناکی مانند کشتار مردم روستای #دیریاسین و #کفرقاسم را بهراه انداختند. این کشتارهای وحشیانه موجب وحشت و فرار بخشی از فلسطینیها از خانه و کاشانهشان شد. طی این سال حدود 900.000 فلسطینی آواره شدند. سازمان ملل متحد تعداد آوارگان فلسطینی در سال 1950 را 957.000 نفر اعلام کرد. حدود 200.000 تن از مسلمانان فلسطینی ترک خانه نموده و در نوار غزه ساکن شدند و 496.000 نفر به اردن و 100.000 نفر به لبنان و 85.000 نفر به سوریه و 20.000 نفر به مصر و عراق کوچ کردند.
2⃣ در این سال بهواسطه کوچدادن مسلمانان فلسطینی و جذب مهاجران صهیونیست، سکنه #یهودی فلسطین اشغالی به حدود 67 درصد از کل جمعیت رسید. تلاش برای جذب #مهاجران_یهودی از کشورهای مختلف جهان شتاب بیشتری به خود گرفت. وقوع جنگهای چهارگانه صهیونیستها، باعث شد تا رژیم صهیونیستی ضرورت حضور بیشتر یهودیان در فلسطین را احساس کند.
3⃣ در این مقطع #کنست (پارلمان اسرائیل) دو قانون مهم یعنی قانون بازگشت ١٩٥٠ (10) و قانون تابعیت ١٩٥٢ (11) را بهمنظور فراهم نمودن زمینه مهاجرت بیشتر یهودیان تصویب کرد. در این میان #آژانس_جهانی_یهود با صرف هزینههای هنگفت و توسل به انواع و اقسام روشها، صدهاهزار یهودی را از سراسر جهان گردهم آورد.
4⃣ رژیم صهیونیستی همواره با بهرهبرداری از حوادث و بحرانهای بینالمللی، یهودیان جهان را به مهاجرت و زندگی در فلسطین دعوت میکند. صهیونیستها از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در اوایل دهه نود بهرهبرداری کردند و #یهودیان_روسیه را بهصورت گسترده به مهاجرت به فلسطین دعوت کردند. همچنین از وضعیت اقتصادی و فقر در اتیوپی و دیگر کشورهای آفریقایی به سود خود بهرهبرداری کرده و #یهودیان_آفریقایی را نیز به مهاجرت و زندگی در فلسطین اشغالی ترغیب میکردند.
5⃣ آنچنان که تا اینجا در بررسی پیشینه تاریخی تحولات جمعیت در #فلسطین گذشت، در طول تاریخ، اکثریت مطلق جمعیت ساکنان سرزمین تاریخی فلسطین را مسلمانان تشکیل میدادند. این روند #تحولات_جمعیتی ادامه داشت تا زمانی که سازمان جهانی #صهیونیسم، فلسطین را برای تأسیس یک رژیم مجعول یهودی برگزید و پس از آن بود که سیاست #مهاجرت_یهودیان جهان به سرزمین مقدس در کنار سیاست کشتار، ارعاب و کوچ اجباری ساکنان اصلی و مسلمان فلسطین در دستور کار قرار گرفت.
6⃣ در این مقطع با #کشتار گسترده و #اخراج اجباری فلسطینیها، جمعیت آنها روبه کاهش گذاشت و در مقابل با اعمال سیاست کوچ یهودیان جهان به سوی سرزمینهای اشغالی، موازنه تاریخی جمعیت در فلسطین به نفع یهودیان صهیونیست جابهجا گشت.
✍ نویسنده: صالح قاسمی
🌐 دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت (cfssp)
📖 متن مقاله در سایت اندیشكده:
👉 goo.gl/Kupd4Y
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مطابق با آنچه از دادههای آماری موجود کشف میگردد و با توجه به روند روزافزون مهاجرت معکوس یهودیان صهیونیست از اسرائیل و سیر فروپاشی ساختارهای اجتماعی، بدیهی است این رژیم نامشروع با سرعت و شیب زیادی بهسوی نابودی پیش میرود و این پدیده مبارک در کمتر از دو دهه آینده محقق خواهد گشت.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین (6)
1⃣ رژیم صهیونیستی در تمام سالیانِ اشغال کوشیده است تا با تداوم سیاست #جذب_یهودیان جهان به اراضی اشغالی و اعطای مشوّقهای #فرزندآوری به یهودیان صهیونیست، برتری جمعیتی خود را حفظ نماید و البته تا سال 2017 جمعیت کل یهودیان ساکن در اراضی اشغالی بیشتر از جمعیت کل مسلمانان فلسطینی ساکن در فلسطین بود.
2⃣ اما بهواسطه برتری الگوی #نرخ_باروری و #نرخ_رشد جمعیت مسلمانان، در سال 2017 در سیر تحولات جمعیتی فلسطین واقعهی بسیار مهم و تعیینکنندهای به وقوع پیوست و آن عبارت است از برابری جمعیت کل مسلمانان و یهودیان ساکن در گستره فلسطین و سپس برتری جمعیت مسلمانان از جمعیت یهودیان. لذا میتوان سال 2017 را از منظر جمعیتپژوهی، #پیچ_تاریخی_جمعیت در فلسطین نامید.
3⃣ قابل توجه اینکه برتری آماری نرخ باروری و نرخ رشد جمعیت مسلمانان فلسطینی نسبت به یهودیان صهیونیست، همچنان بهطور فاحشی باقی است. لذا با در نظر گرفتن این برتری قاطع الگوی فرزندآوری مسلمانان و همچنین #جنبش_بازگشت فلسطینیان آواره به کشورشان، در کنار آمارهای #مهاجرت_معکوس یهودیان از اسرائیل، میتوان پیشبینی کرد که روند برتری جمعیتی و افزایش اختلاف جمعیت مسلمانان فلسطینی از یهودیان صهیونیست همچنان تداوم خواهد داشت.
4⃣ همانطور که دیدیم سال 2017 در تحولات جمعیتشناسی کشور فلسطین نقطه عطف بسیار مهم و تعیینکنندهای است، چراکه قدرمطلق جمعیت مسلمانان و یهودیان ساکن در کشور فلسطین بعد از حدود 70 سال برابر گشته و بلکه جمعیت مسلمانان فزونی یافت. به این ترتیب به نظر میرسد موازنه دادههای جمعیتی در سالهای آتی با شیب قابل توجهی به سمت برتری بیشتر جمعیت مسلمانان تغییر خواهد نمود.
5⃣ مطابق با آنچه از دادههای آماری موجود کشف میگردد و با توجه به روند روزافزون مهاجرت معکوس یهودیان صهیونیست از #اسرائیل و سیر #فروپاشی ساختارهای اجتماعی، بدیهی است این رژیم نامشروع با سرعت و شیب زیادی بهسوی نابودی پیش میرود و این پدیده مبارک در کمتر از دو دهه آینده محقق خواهد گشت.
✍ نویسنده: صالح قاسمی
🌐 دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت (cfssp)
📖 متن مقاله در سایت اندیشكده:
👉 goo.gl/Kupd4Y
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بیل گیتس؛ عاشق افراطی غذا (1)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت سیزدهم
1⃣ قرن بیستویکم را بهدرستی «قرن زیستفناوری» میدانند، چراکه آینده «حیات» روی زمین، در این قرن تحتتأثیر #فناوریهای_زیستی نوین قرار خواهد گرفت.
2⃣ بخشی از این فناوریهای زیستی، شامل فناوریهایی است که بر کشاورزی و علوم گیاهی تمرکز دارد. این شاخه از علوم، علاوه بر شناسایی مشخصات «حیات گیاهان»، قدرت تغییر، کنترل و بهرهبرداری اقتصادی از گیاهان را در اختیار ابرکمپانیهای پیشتاز در این فناوری قرار داده است.
3⃣ با این توضیح باید بدانیم که در قرن جدید برنامه #راکفلرها در #حوزه_غذا هرگز به روشهای سنتی ختم نمیشود؛ طی سه دهه گذشته علاوه بر حضور کانونهای سنتیِ تجاری و اقتصادی (مانند #مونسانتو یهودی) ورود کانونهای دانشیِ پیشتاز و تخصصی و همچنین صاحبان ابزارهای حاکم بر #جریان_اطلاعات با هدف حاکمیت بر کشاورزی جهان برای راکفلرها موضوعیت پیدا کرده است.
4⃣ به این ترتیب طی سه دهه گذشته راهبرد اساسی #بنیاد_راکفلر، تشکیل نهادهای جدید مشارکتی و فراملیتی (که عموماً قالب غیرانتفاعی دارند) و وارد کردن افراد و نهادهای خوشنام و تخصصی در این عرصه بوده است.
5⃣ درحقیقت بخش اعظم برنامههای بنیاد راکفلر در پوشش نهادهایی مانند #بنیاد_جایزه_جهانی_غذا، #بنیاد_بیل_و_ملیندا_گیتس، خزانه جامع بذر #سوالبارد و شبکه فرادستی #CGIAR ادامه یافته است. در ادامه برای دریافت آرایش فعلی راکفلرها و سرپلهای بهروز آنان برای #نفوذ به داخل ایران، شرایط این نهادها را بررسی میکنیم.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/J6d5GP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ بیل گیتس؛ عاشق افراطی غذا (2)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت سیزدهم
1⃣ همهی ما #بیل_گیتس را میشناسیم؛ بیوگرافی او و اطلاعاتی مانند سال تولد، همسر و فرزندان، پدر و اصالت، دانشگاه محل تحصیل و سایر اطلاعات فردی، بهراحتی و با یک جستجوی ساده بهدست میآید. اما مطلب پیش رو تلاش دارد ابعاد پنهانی از زندگی او را روشن کند.
2⃣ ویلیام هنری گیتس (مشهور به بیل گیتس) یک چهره شناخته شدهی جهانی در حوزه مهندسی نرمافزار و همچنین تجارت علوم کامپیوتر است. وی مؤسس و مالک ابرکمپانی #مایکروسافت است که نمایندگیهای آن در بیش از 100 کشور جهان گسترده شده است. گیتس اولین بار در سال 1994 بهعنوان ثروتمندترین فرد روی زمین معرفی شد و این عنوان را تا سالها بعد از آن حفظ کرد.
3⃣ بیل گیتس در 13 مارس 2014 مصاحبه مفصلی با سایت معتبر «رولینگاستون» انجام داد که حاوی نکاتی مهم و خواندنی است. برای مثال پاسخهای گیتس، عدم اعتقادش به خدا را نشان میدهد و او را در زمره #ندانمگرایان قرار میدهد. وی در پاسخ به این که «آیا به خدا اعتقاد داری؟» تصریح کرد:
4⃣ «من با افرادی مانند #ریچارد_داوکینز موافقم که انسانها به خلق اسطورهها نیاز دارند. قبل از اینکه ما واقعاً درک بیماری و آب و هوا و چیزهایی مثل آن را آغاز کنیم، به دنبال توضیحات نادرست برای آنها بودیم. در حال حاضر علم برخی از قلمروها – و البته نه همه – را که مذهب خلأهای آن را پر میکرد، پر کرده است؛ اما رمز و راز و زیبایی جهان، بسیار شگفتانگیز است، و هیچ توضیحی علمی درباره آن وجود ندارد. میگویند آن با اعداد تصادفی تولید میشود؛ میدانید؟ به نظر میرسد، این یک دیدگاه نامتناسب است [میخندد] من فکر میکنم اعتقاد داشتن به خدا منطقی باشد، ولی دقیقاً این اعتقاد بر چه تصمیماتی در زندگیتان اثر میگذارد؟ نمیدانم.»
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/J6d5GP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ بیل گیتس در توجیه حضورش در عرصهی کشاورزی، در توجیهی جالب و البته غیرمنطقی، این موضوع را به «فلج اطفال» مرتبط میکند: «این برنامه بیشتر مربوط به بیماریهای عفونی است… من تقریباً فقط روی فلج اطفال کار میکنم، و پس از آن بهدلیل اهمیت تغذیه و به این دلیل که بیشتر مردم فقیر کشاورزان هستند، ما در کشاورزی هم هستیم»!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بیل گیتس؛ عاشق افراطی غذا (3)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت سیزدهم
🌾 «بیل» کشاورز!
1⃣ اما از این جالبتر نوع نگاه او به #کشاورزی است. آغاز کار #بنیاد_گیتس را سال 2000 معرفی میکنند اما واقعیت این است که او بنیادش را با هدف تأثیرگذاری در این عرصه و با هدایت #راکفلرها در سال 1994 میلادی تأسیس کرد، سپس با طی مراحلی، و با اشتراک گذاشتن منافعش با افراد و نهادهایی مانند «هیلاری کلینتون»، «وارن بافت» و #بنیاد_راکفلر در ابتدای هزاره سوم، به جایگاهی قابل توجه در عرصه سلامت و کشاورزی دست یافت. دارایی این بنیاد طبق آخرین اعلامها بالغ بر 40 میلیارد دلار آمریکاست.
2⃣ او حتی در فاصله سالهای 2006 تا 2008، مسئولیتش در #مایکروسافت را برای تمرکز بر این بنیاد کنار گذاشته بود. در حال حاضر نیز بخش اعظم وقت او در این بنیاد صرف میشود.
3⃣ گیتس در این گفتوگو در توجیه حضورش در کشاورزی، در توجیهی جالب و البته غیرمنطقی، این موضوع را به «فلج اطفال» مرتبط میکند: «این برنامه بیشتر مربوط به بیماریهای عفونی است… من تقریباً فقط روی فلج اطفال کار میکنم، و پس از آن بهدلیل اهمیت #تغذیه و به این دلیل که بیشتر مردم فقیر کشاورزان هستند، ما در کشاورزی هم هستیم»!!
4⃣ چنانکه در ادامه خواهیم دید بیل گیتس این فعالیتها را با همکاری راهبردی با #راکفلرها با مشارکت و تأمین مالی برنامهها و بنیادهای بینالمللی آنها پی گرفته است؛ گیتس خود ارتباط برنامههایش با #انقلاب_سبز را کتمان نمیکند، و این برنامهها را دنباله برنامهها از 1960 معرفی میکند. وی با اشاره به گستره اقدامات صورت گرفته در این زمینه میافزاید:
5⃣ «ما در توسعه بینالمللی پیشرفتهای باورنکردنی داشتهایم. در کشورهایی مانند برزیل، مکزیک، تایلند و اندونزی تعداد باورنکردنی داستان موفقیت وجود دارد. مکانهایی که بهخوبی انجام نشده، در آفریقا خوشهبندی شدهاند؛ و ما همچنین هائیتی و نیز یمن، افغانستان و کره شمالی، را داریم که نوع خاصی از موارد است. فرض را بر این گذاشتیم که هیچ جنگ یا چنین چیزی وجود ندارد. ما باید بتوانیم حتی کشورهای ساحلی آفریقایی را بپذیریم و آنها را در 20 سال آینده به یک موقعیت منطقی برسانیم... در طول 20 سال آینده، ابزارهای بهتر، واکسنهای جدید، درک بهتر از بیماریها و، امیدوارم، روشهای ارزانتر برای تولید انرژی بهدست آورید...»
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/J6d5GP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✍ توئیت ملیندا گیتس درباره كاهش نرخ باروری زنان ایرانی
✡ «بیل گیتس» عمیقاً به لزوم کاهش جمعیت بشر اعتقاد دارد. لذا تصریح میکند با بهکارگیری ابزارهای مختلف ازجمله تغذیه و واکسیناسیون باید به کاهش جمعیت جهان مبادرت کرد. از همین رو است که رکوردزنی تاریخی ایران در کاهش نرخ باروری موجب خوشحالی و احساس موفقیت همسرش «ملیندا گیتس» شده است!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بیل گیتس؛ عاشق افراطی غذا (4)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت سیزدهم
1⃣ نظر #بیل_گیتس درباره #نورمن_بورلاگ نیز جالب توجه است. گیتس، بورلاگ را تحسین میکند و او را «معلم» خود میداند و تصریح میکند:
2⃣ «من هرگز دکتر نورمن بورلاگ، دانشمند گیاهشناسِ برنده جایزه نوبل را که بیشتر از هر کسی در تاریخ با گرسنگی مبارزه کرد، ندیدم، اما او را طی سالها تحسین کردهام. زمانی که من در مورد توسعه کشاورزی شروع به یادگیری کردم، با نام او مواجه شدم؛ بهگونهای که اغلب احساس میکردم او معلم من بوده است... #انقلاب_سبز، همانگونه که زندگی کاری دکتر بورلاگ نشان میدهد، گرسنگی در جهان را به نصف کاهش داد... او یک قهرمان واقعی است و داستان زندگی او باید ما را در مورد آینده خوشبین کند.»
3⃣ نکته قابل توجه اینکه بیل گیتس با همراهی جمعی از کمپانیداران بینالمللی عمیقاً به لزوم #کاهش_جمعیت بشر اعتقاد دارد. او معتقد است کره زمین ظرفیت جمعیت فعلی دنیا را ندارد، لذا تصریح میکند با بهکارگیری ابزارهای مختلف – از جمله #تغذیه و #واکسیناسیون – باید به کاهش جمعیت جهان مبادرت کرد. از همین رو است که رکوردزنی تاریخی ایران در کاهش نرخ باروری موجب خوشحالی و احساس موفقیت #ملیندا_گیتس -همسر بیل- است.
4⃣ در همین راستا سایت رسمی خزانه بذر #سوالبارد از دیدار بیل گیتس و نخستوزیر نروژ در سال 2013 گزارشی منتشر کرده که به همداستانی این #شبکه_زرسالار_جهانی بر این امر تأکید دارد؛ این سایت مینویسد:
5⃣ «نروژ و بنیاد بیل و ملیندا گیتس، با همکاری هم تسهیلاتی فراهم کردهاند که کاهش قیمت را برای برنامه #تنظیم_خانواده در پی داشته است. برای مثال ارائه «ایمپلنت پیشگیری از بارداری مقرونبه صرفه» در کشورهای در حال توسعه را میتوان نام برد.»
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/J6d5GP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا