📆 تقویم روزانه 🌹 امروز دوشنبه
🌞 ١۶ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ١٠ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ۶ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٩ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣ آغاز جنگ جمل (٣۶ق)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ میلاد و غسل تعمید حضرت عیسی (ع) به عقیدهی ارامنه
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 گریهی امام خامنهای هنگام نماز بر پیکر مطهر شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز سهشنبه
🌞 ١٧ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ١١ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ٧ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ١٠ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣ اجرای فرمان #کشف_حجاب بهدستور رضاشاه (١٣١۴ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ درگذشت #رنه_گنون، فیلسوف و صوفی مسلمانشدهٔ فرانسوی (١٩۵١م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 رنه گنون، اسلام و شاذليه
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/false-mysticism/10124
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ روزه واجب یهودیان
👈 از روزههای واجب یهودیان، روزههایی هستند كه پس از ويرانی نهایی معبد بیتالمقدس در حدود سال ٧٠ میلادی به نشانه سوگواری برای اين جامعه مقرر شدند. این روزهها در ۴ روز انجام میشوند: ٣ تیشری، ١٠ طِوِت، ١٧ تموز و ٩ آو.
2⃣ درگذشت #عزرا_کاتب؛ شخصیت مهم یهود
📚 بیشتر بدانیم:
📖 عزرای کاتب و حکومت کاهنان
👉 http://jscenter.ir/jewish-history/formation/1761
📖 الیگارشی حاخامی و یهودیت جدید
👉 http://jscenter.ir/jewish-history/formation/1788
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز چهارشنبه
🌞 ١٨ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ١٢ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ٨ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ١١ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ درگذشت #گالیلئو_گالیله (١۶۴٢م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز پنجشنبه
🌞 ۱۹ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ۱۳ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ۹ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ۱۲ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣ 🌹 شهادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نقش یهود در شهادت حضرت فاطمه (س)
1⃣ پس از فتح #خیبر و شکست #یهودیان باغات #فدک در اختیار رسول خدا (ص) قرار گرفت و رسول خدا (ص) آن را به فاطمه زهرا (س) اهدا فرمودند و سندی برای آن تنظیم نمودند و فدک، در چند سال از حیات پیامبر (ص) در اختیار فاطمه (س) قرار داشت اما ابوبکر و عمر آن را غصب کردند.
2⃣ در کتاب «رهآورد مبارزات حضرت زهرا سلام الله علیها» نوشته «حجةالاسلام محمد دشتی» آمده است:
✍ «فاطمه سلاماللهعلیها انحرافات و تحریفات را افشا نمود. ماجرای غصب فدک و این که پیامبر ارث نمیگذارد را با استدلالهای محکم قرآنی محکوم کرد و سران حکومت را به زانو درآورد و با شواهد گویا و سند مکتوب به املاء رسول خدا (ص) مانع ترویج یک حدیث جعلی شد، تا فرمان بازگرداندن فدک را از ابابکر گرفت. وقتی سران کودتا ناچار شدند فدک غصب شده را بازگردانند که آبرویشان بر باد میرفت... و اسلامی نبودن فرامین کودتاگران بر همه ثابت میشد، به زور متوسل شدند و خود را رسوا کردند که عمر با دست ناپاکش سیلی به صورت فاطمه (س) نواخت. و سند فدک را پاره کرد... و در همیشهی تاریخ اسلام رسوا شد.»
3⃣ اصرار و شدت عمل دو خلیفه در غصب فدک که زمانی ملک #یهودیان بوده است، نشان از عمق کینه و بغض آنان و دوستان #یهودی شان، نسبت به فاتح خیبر و صاحب فدک است.
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/5J64YY
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 اکنون هم اولاد فاطمه زندهاند..
🌐 از حماسیترین نطقهای امام خمینی (ره):
🌹 #اولاد_فاطمه ـ سلاماللّه علیها ـ در طول تاریخ اسلام همیشه در برابر دستگاههای ظالم و جائر ایستادند و از اسلام دفاع کردند؛ زجرها کشیدند؛ ناسزاها شنیدند؛ لای جرز قرار گرفتند؛ دستهجمعی سربریده شدند، قتل عام شدند، به شهادت رسیدند، معالوصف مقاومت کردند و نگذاشتند که بدخواهانْ اسلام را از بین ببرند و احکام خدا را محو و نابود کنند.
🌹 اکنون بحمداللّه اولاد فاطمه زندهاند، در قم اولاد فاطمه هستند، در مشهد اولاد فاطمه هستند، در نجف اولاد فاطمه هستند، در سایر بلاد اولاد فاطمه هستند، اینها نمینشینند تا دولتها هر خیانتی که خواستند بکنند و احکام قرآن را پایمال کنند. تا اولاد فاطمه زندهاند، اجازه نمیدهند که دشمنان به مقدسات اسلام تجاوز کنند و مقدرات مسلمین رابه دست #یهود و #اسرائیل بسپرند.
🕌 قم، مسجد اعظم ۱۳۴۱/۱۲/۲۹
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ کودتایی در اعماق تاریخ!
🎬 #کریستوفر_کلوهسی کشیش مسیحی کاتولیک از شهادت حضرت فاطمه(س) میگوید. 😭
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز جمعه
🌞 ۲۰ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ۱۴ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ۱۰ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ۱۳ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣ 🌹 شهادت #امیرکبیر، صدراعظم ناصرالدین شاه که به دستور او در حمام فین کاشان با بریدن رگهای دستش به شهادت رسید (۱۲۳۰ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ تأسیس #جامعه_ملل در پی کنفرانس صلح پاریس و پایان جنگ جهانی اول (بعد از جنگ جهانی دوم، "سازمان ملل متحد" تأسیس و جایگزین "جامعه ملل" شد). (۱۹۲۰م)
2⃣ افتتاح اولین اجلاس مجمع عمومی #سازمان_ملل_متحد در سالن مرکزی کلیسای متدیست لندن. (۱۹۴۶م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 امیرکبیر شهید مبارزه با تشیع انگلیسی (۱)
🌐 عصر نوسازی مرجعیت شیعه
1⃣ در آستانه قرن نوزدهم میلادی، وقتی عصر طلایی #مدرنیته و دوران اقتدار سیاسی #فلسفه_لیبرال آغاز گشت و تکاپوهای فلاسفه مدرن عصر روشنگری اروپا مانند کانت، ولتر، روسو، مونتسکیو و… به جدایی «عقل تجربی» از «معرفت دینی» انجامید، جامعهی ایران مسیری متفاوت با غرب را میپیمود.
2⃣ هرقدر زمینههای اجتماعی و بسترهای نظریِ «جدایی دین از سیاست» در غرب مساعد بهنظر میرسید، در شرق و بالأخص ایران پایگاه اجتماعی شیعه امامیه و هژمونی تئوریک تشیع ناب هر روز گسترش بیشتری مییافت.
3⃣ در دورهای که جامعه ایران به افلاس عظیم اخلاقی و اجتماعی افتاده بود، دوره طلایی مؤسسان زبده #فقه_سیاسی ما آغاز شد و نخستین کوششهای فقیهان عارف برای پیدایش یک #بیداری_دینی در جامعهی خرافی آن روز پدیدار گشت.
4⃣ نظریهی بنیادین «مجتهد بهمثابه نایب عامِ امامِ غایب» را شاگردان علامه وحید بهبهانی در تئوری و عمل به صحنه آوردند و اینچنین، سرچشمههای معرفتیِ اقتدار شیعی شکل گرفت.
5⃣ #ملا_احمد_نراقی اثبات کرد که «حکومت حق امام عصر و در زمان غیبت، حق فقیه است» و روی اصل #ولایت_فقیه پای فشرد. با اتکاء به همین اصل، #میرزای_قمی زیربار تأیید مشروعیت سیاسی فتحعلیشاه نرفت و ادعای «اولیالامر بودن شاه» را رد کرد و پس از او، #شیخ_انصاری، در دوران ناصرالدین شاه مشروعیت حکومت قاجار را بهرسمیت نشمرد.
6⃣ درست در زمانی که با فتوحات ناپلئون در اروپا #کلیسا بهسبب فساد روحانیت مسیحی در جنگ با پروتستانها شکست خورده بود، نهاد دین در ایران قدرت بیشتری مییافت و شاه از آن وحشت داشت. مردم به روحانیتِ متعهد اعتماد داشتند و به تدریج سررشته اکثر امور، از احوال شخصیه تا جهاد را بهدست آن میسپردند.
✍ پیام فضلینژاد
📖 متن كامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/9217
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 امیرکبیر شهید مبارزه با تشیع انگلیسی (۲)
✡ باب، روشنفکران صوفی و فتنه مذهبی
1⃣ در حالیکه پس از منازعات معرفتیِ پردامنه، معرفتشناسی دینی راه جدیدی را میآزمود، یک جریان متحجّر شبهشیعی در حال ساختیابی بود: #صوفیه! فرقهای که میخواست با «اشراق ناشی از حشیش» به عرفان ناب برسد و در اندیشه اخلاقی نیز میراث فلسفی یونانیان را به ارث برد و بدینترتیب، شرکآلود شد!!
2⃣ #شیخ_احمد_احسایی، همزمان با تجدید حیات تشیع ناب، فرقه #شیخیه را تأسیس کرد و از این نقطه، ردپای #بریتانیا در عرصه مذهبی ایران بیشتر آشکار شد. #تشیع_انگلیسی دوشادوش #تشیع_ناب پیش میآمد و یک مهندسی معکوس مذهبی جریان داشت.
3⃣ این صوفیان، زمانیکه مفهوم فقاهت و مرجعیت جان گرفت و جامعه ایران نشانههای استعداد و آمادگی برای #خرافهزدایی را نشان میداد، خود را #باب و واسطه امام عصر معرفی کردند. بدعتِ باب فتنهای مذهبی به راه انداخت.
4⃣ برخلاف باورهای رایج و تصورات عامه از #تصوف و #صوفیگری، این فرقه تنها در ظاهر دعوی «جدایی دین از سیاست» و عزلتگزینی میکرد و در عمل پایبند به این شعارها نبود؛ چنانکه امروز نیز #روشنفکران_دینی و #لیبرالهای_مسلمان که این شعار را میدهند، در صحنهی عمل بهگونهای دیگر ظاهر میشوند!
5⃣ ناگهان در مسیر تاریخ، یک تلاقی بزرگ رخ داد: حدود ۱۷۰ سال قبل، «نهاد دولت» به صدراعظمی میرزا تقی خان #امیرکبیر و «نهاد دین» که تحت ید فقیه جامعالشرایط قرار داشت، به هم آمیختند و علیه #بابیت که از یک فرقه درویشی به گروهی مسلّح تبدیل شده بود، مبارزه کردند.
6⃣ باب که ۵ سال را در بوشهر گذراند و با انواع کمپانیهای #یهودی روس و انگلیس ارتباط داشت، هوادارانش را به شورش و زمینهسازی برای ظهور فراخواند؛ شورشهایی که قتل فجیع مردم، آتشزدن و دست و پا بریدن مخالفان باب را در پی داشت و سه جنگ داخلی را به راه انداخت: جنگهای قلعه طبرسی، نیریز و زنجان.
7⃣ دقیقاً در نیمه قرن نوزدهم (سال ۱۸۵۰م) و در دوره ۳سال و ۱ماه و ۲۷روزه صدارت امیرکبیر، زمانیکه امیر برنامه #اصلاحات_دینی را فارغ از سیطره تجدد غربی پیش میبرد، «فتنه بزرگ باب» شدت گرفت.
✍ پیام فضلینژاد
📖 متن كامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/9217
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 امیرکبیر شهید مبارزه با تشیع انگلیسی (۳)
🌐 قهرمان مبارزه با تشیع انگلیسی / ۱
1⃣ سیاست مذهبی #امیرکبیر برای شناخت تاریخ مبارزه علیه #تشیع_انگلیسی حائز اهمیت است. در کنار فقهای متعهد شیعه، آن زمان هم مانند امروز، روحانیت وابسته به استعمار (به روایت امام خمینی از دو نوع ملاهای بیشعور و آخوندهای فاسد) در سیاست و حکومت فعال بود.
2⃣ امیرکبیر اساساً با #آخوندهای_انگلیسی سر جنگ داشت و نمونهی آن، مناسباتش با میرزا محمدمهدی امام جمعه تهران بود؛ امام جمعهای که یکبار مردم میخواستند او را برای حقستانی و تظلمخواهی نزد دربار بفرستند، اما به حرمسرایش در رفت و همیشه یک پایش در #سفارت_انگلیس بود.
3⃣ او با خرافات دینی، از #قمهزنی و #جنگیری تا «مارنویسی» و دعوی «معجزه» امام جمعه تبریز مبارزه میکرد و به تحرکات کنسول و سفارت انگلیس که در گسترش این خرافهها پیشقدم بودند، سخت حساس بود.
4⃣ کار به جایی رسید که امیرکبیر عملاً امام جمعه مورد توجه انگلیسیها را حصر کرد و به حمزه میرزا حکمران آذربایجان نوشت: «قدغن صریح بفرمایند که از جای خود حرکت نکرده و در همانجا مشغول دعاگویی باشد!» همین سیاست بود که وزیر مختار انگلیس را به دشمن درجه یک او بدل ساخت و برخلاف امیرکبیرهای جعلی معاصر! پادشاهی بریتانیا نمیتوانست چشم طمع به او بدوزد.
5⃣ امیرکبیر را سیاستمداری دلیر میدانیم که به عشوه و رشوه کسی فریفته نمیشد. در کنترل #فتنه_بابیه نیز همین شخصیت مستحکم به یاریاش آمد. یک سال پیش از سلطنت ناصرالدین شاه، باب در جلسه مناظره با روحانیون در تبریز همه ادعاهای خود را پس گرفت و در حضور ولیعهد توبهنامه نوشت، اما مدت کوتاهی بعد (سال ۱۸۴۹م) حواریون باب مدعی «فتح کره ارض» شدند و سه جنگ خونین را آغاز کردند.
6⃣ امیرکبیر در مواجهه با «تشیع انگلیسی» تدبیری چندلایه داشت که کنت دوگوبینو در کتابش شرح داده است. او مینویسد صدراعظم فهمید که:
7⃣ «بهترین راه برای برانداختن باب آن است که او را از معنا نابود کند. بنابراین، او را از زندان چهریق ارومیه بیرون آورد تصمیم گرفت باب را آنطور که هست به مردم نشان دهد، چون وقتی در زندان بود، بهواسطه تبلیغات، هالهای از رنج و پارسایی و دانش و سخندانی او را فراگرفته بود… در واقع، میرزا تقی خان باب را عامی شارلاتان و آشفتهخیال کمدلی میدانست که اول باید رسوا میشد.»
✍ پیام فضلینژاد
📖 متن كامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/9217
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 امیرکبیر شهید مبارزه با تشیع انگلیسی (۴)
🌐 قهرمان مبارزه با تشیع انگلیسی / ۱
1⃣ #امیرکبیر جامعهشناسیِ فرقههای #تشیع_انگلیسی را به خوبی میشناخت. کار او از چند جهت زیرکانه بود و توانست در بدنه هواداران #بابیت شکاف عظیمی بیاندازد.
2⃣ مؤمنین سادهدلی که بهسراغ آوازه #باب رفتند، بهزعم خود بهسراغ کسی رفتهاند که صرفاً داعیه ارتباط مستقیم با حضرت ولیعصر (عج) را داشت و ادعای دیگری اعم از مهدویت و نبوت نمیکرد.
3⃣ این مؤمنین سادهدل که اکنون نیز بخشهای مرده جامعه دینی و انرژی «تشیع انگلیسی» را میسازند، بهعنوان تودهی اولیه هواداران باب، تنها هالهای قدسی از «سیدعلیمحمد شیرازی» را میدیدند و ماهیت او را نمیشناختند.
4⃣ پس از رسوایی معنوی شیرازی در مناظرات، امیرکبیر تصمیم آخر را گرفت و در ۲۶ شعبان ۱۲۶۶ ه.ق دستور #اعدام او را داد. کمتر از یک سال بعد، #حسینعلی_نوری (#بهاءالله) را نیز به کربلا تبعید کرد، اما اقدام مهم دیگر امیرکبیر که در روایات تاریخی از آن کمتر سخن به میان آمده، اعدام #طاهره_قرةالعین شاعر مشهور و از پیشگامان «تشیع انگلیسی» است.
5⃣ #قرةالعین را که به همخوابی با سران بابی شهرت داشت، نخستین زن بابی دانستهاند که #کشف_حجاب کرد و گفت با آمدن آیین بیانی (کتاب باب) احکام اسلام ملغی شده است. امیرکبیر طاهره را یک سال در حصر خانگی نگهداشت و پس از آنکه او تقاضای ملاقات با شاه را کرد و ناصرالدین شاه نیز مایل به ازدواج با او شد، حکم اعدامش را داد.
6⃣ بسیاری از مورخان معتقدند #زمانسنجی امیرکبیر در اتخاذ تصمیم مرگ طاهره، تشیع انگلیسی را از دستیابی به حکومت و تأسیس #سلطنت_بابیه بازداشت. البته هزینهی این سیاست، قتل امیر بود.
7⃣ چنین است که امیرکبیر را «قهرمان مبارزه با تشیع انگلیسی» میدانیم؛ مردی که تمام نمیشود، همانگونه که فتنههای مذهبی تمامی ندارد.
8⃣ اینک «تشیع انگلیسی» که از قرن نوزدهم میلادی ظهور کرد تا سرچشمههای اقتدار اسلام ناب را بخشکاند، در موقعیت تاریخیِ متفاوت که حاکمیت ولایت فقیه میراثدار دستاوردهای عصر طلایی نوسازی شیعه است، به صحنه بازگشته، اما به سنت تاریخ، همچنان در مقابل «شیرازی بد» (مانند سیدعلیمحمد شیرازی)، «شیرازی خوب» نیز (مانند میرزای بزرگ شیرازی) وجود دارد؛ فقهای راستینی که دستکم ۲۰۰ سال است سیاستهای انگلیس در مهار آنان شکست خورده است.
✍ پیام فضلینژاد
📖 متن كامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/9217
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز شنبه
🌞 ۲۱ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ۱۵ جمادیالاولی ۱۴۴۱ قمری
✝ ۱۱ ژانویه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ۱۴ طِوِت ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣🌹 ترور و شهادت #مصطفی_احمدی_روشن، دانشمند فیزیک هستهای ایران، به دست عوامل یهود بینالملل (۱۳۹۰ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ مرگ #آریل_شارون، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی و قصاب صبرا و شتیلا (۲۰۱۴م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آریل شارون وزیر جنگ و نخستوزیر پیشین رژیم اسرائیل که پس از هشت سال زندگی نباتی، در ۱۱ ژانویه ۲۰۱۴ به دَرَک واصل شد، ازجمله دستپروردههای صهیونیسم بود که کلکسیونی از جنایات را در پرونده خود داشت. شارون طی حیات ننگین ۸۵ ساله خود از هیچ جنایت و عمل ضدبشری علیه ساکنان فلسطین کوتاهی نکرد و افتخار قتل نوزاد چند روزه تا زنان و مردان کهنسال را از آنِ خود کرد! به مواردی از جنایات این قصاب اشاره میكنیم.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آریل شارون از زندگی حیوانی تا حیات نباتی (۱)
🎯 شروع کشتار فلسطینیان از ۱۳ سالگی
1⃣ آریل ساموئل مردخای شاینرمن معروف به #آریل_شارون، در سال ۱۹۲۸ در خانوادهای #یهودی و لهستانیالاصل بهدنیا آمد. پس از مهاجرت از لیتوانی به فلسطین، در همان سنین نوجوانی روحیهی قساوت و جنایت بهخوبی در شارون به چشم آمد.
2⃣ در سن ۱۳ سالگی وی به گروهی موسوم به #هاگانا پیوست. وظیفهی این گروه از سال ۱۹۲۰ تا ۱۹۴۸ در منطقه تحت تسلط انگلستان، بیرون کردن فلسطینیان از خانهها و زمینهایشان با هدف تصرف مناطق فلسطینینشین بود.
3⃣ شارون در این گروه و از همان سنین ۱۳-۱۴ سالگی، با #آدمکشی آشنا شد. در روند غصب زمینهای فلسطینیان، شارون فلسطینیهایی که مقاومت میکردند را به قتل میرساند.
4⃣ هاگانا گروههایی از #مهاجران_یهودی بودند که با مسلّح شدن توسط نیروهای انگلیسی حاضر در فلسطین، بهتدریج تا زمان اعلام رسمی تشکیل دولت غاصب اسرائیل، وظیفهی غصب اراضی فلسطینیان را برعهده داشتند و بعدها پس از تشکیل این رژیم، بنیان ارتش اسرائیل، همین شبهنظامیان هاگانا بودند. پیش از هاگانا نیز از سال ۱۹۰۷، گروههایی تحت عنوان «هاشومیر» و «برگیورا» برنامهریزی و اشغال تدریجی فلسطین را کلید زده بودند.
5⃣ بهجز عملیات اشغال اراضی فلسطینیان، هاگانا وظیفهی #قاچاق_انسان و ورود غیرمجاز یهودیان به فلسطین را نیز بر عهده داشت.
6⃣ آریل شارون تا سن ۱۹ سالگی در هاگانا عملیات تجاوز، غارت و غصب املاک ساکنان فلسطین را بهخوبی انجام داد تا در سال ۱۹۴۷ و در سن ۱۹ سالگی به عضویت نیروهای امنیتی شهرکهای یهودینشین در آمد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آریل شارون از زندگی حیوانی تا حیات نباتی (۲)
🎯 کشتار صبرا و شتیلا ننگی ابدی - ۱
1⃣ حادثه هولناک #کشتار_صبرا_و_شتیلا که عنوان «قصاب صبرا و شتیلا» را نیز برای #آریل_شارون بههمراه داشت، از تکاندهندهترین جنایات وی است.
2⃣ پس از ناکامی صهیونیستها در واداشتن لبنان به صلح و خروج اعضای سازمان آزادیبخش فلسطین، اسرائیل بیروت را به خاک و خون کشید و بشیر جُمَیِّل، رهبر فالانژیستها (مسیحیان مارونی لبنان) را بهعنوان رئیسجمهور لبنان منصوب کردند. اما کمتر از ۳ هفته، در انفجار دفتر حزب فالانژ، وی و بسیاری از مقامات این حزب کشته شدند.
3⃣ پس از این انفجار، نیروهای رژیم صهیونیستی اردوگاه آورگان فلسطینی در جنوب بیروت که بیش از ۳۰ هزار فلسطینی و لبنانی در آن سکونت داشتند را به محاصرهی خود در آورند.
4⃣ نظامیان صهیونیست به فرماندهی آریل شارون به همراه شبهنظامیان مسیحی #فالانژ، با محاصره این اردوگاه، سعی داشتند نیروهای سازمان آزادیبخش فلسطین را که دستاوردهای بسیاری را کسب کرده و تهدیدی برای #اسرائیل بودند، متلاشی کنند و لبنان را به منطقه امن اسرائیل تبدیل کنند.
5⃣ حمله به اردوگاه روز ۱۶سپتامبر ۱۹۸۲ - ۲۵شهریور ۱۳۶۱ آغاز شد. حملهای که ظرف ۳۸ ساعت فاجعهای باور نکردنی رقم زد. ۳۳۰۰ آواره فلسطینی و لبنانی به وحشیانهترین شکل ممکن به قتل رسیدند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter