10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
ِآموزش فیله ترش کبابی 🍢
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی
#دسر
نیم پیمانه نشاسته را با یک پیمانه شکر و ۴لیوان شیر ویک زرده تخم مرغ را هم زده روی اجاق میگذاریم تا بشکل فرنی دراید.دراخر هم نیم پیمانه گلاب و یک چهارم ق چ خوری وانیل اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر میریزیم و به صورت مورب داخل یخچال میگذاریم بمدت ۴ ساعت تا کامل ببندد
سپس یک بسته پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل میکنیم و کنار می گذاریم. دو لیوان توت فرنگی را با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی به صورت پوره در می آوریم سپس به اندازه ای که دوست داشتید شکر اضافه کنید من( 1 قاشق غذاخوری ریختم چون توت فرنگیام شیرین بودن)و پوره ی توت فرنگی را حدود ٢تا ٣دقیقه بجوشانید. ژله حل شده در آب را به توت فرنگی اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.
وقتی به دمای محیط رسید یک لایه از پوره ی توت فرنگی را روی دسرمون ریخته و دوباره در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چای_کرک☕️
این چای یه چای هندیه که توی هندوستان و کشورهای عربی به خاطر خواص و طبع گرمش خیلی پر طرفداره 😍
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#حلیم
گندم پوست گرفته یک کیلو
گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم
نمک،روغن،دارچین و پودر پسته
طرز تهیه:
گندم رو از شب قبل خیس میکنیم تا نرم بشه،بعد از ۱۲ساعت آبش رو خالی میکنیم داخل یک قابلمه بزرگ میریزیم و سه چهار برابر گندم روی اون آب میریزم و روی شعله میزاریم،اگر در طول پخت حس کرده حلیم سفت شده حتما مجددا آب اضافه میکنم.
گوشت گوسفند تازه رو میشوییم و به همراه دو سه چوب دارچین داخل گندم میزاریم تا همراه با اون پخته بشه حدودا نصف قاشق نمک زده
بعد از پخت كاملِ گندم، گوشت رو برداشته و کنار میزاریم و حليم رو داخل یه آبکش میریزیم وبا یه گوشتکوب بزرگ کاملا گندمها رو له میکنیم تا آب و عصاره گندم خارج بشه و فقط پوسته هاش بمونه كه پوسته هاشو كنار ميزاريم حالا گوشت رو باگوشتکوبِ دستى کاملا له کرده وبه عصاره گندم اضافه بشه گوشت رو چرخ نميكنيم چون حليم كشدار نميشه تا كاملا ريش ريش بشه حالا چند قاشق روغن و گوشت رو به حلیم اضاف کرده
روی شعله ملایم مدام هم زده تا گوشت داخل حلیم باز بشه و حلیم کشدار بشه از روغن کرمانشاهی استفاده کرده تا طعم بینظیر ی داشته باشید در آخر تزئین کرده
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفک_هندی بدون روغن
خیییلی هم ترد و خوشمزست
🔹تنها نکته همینه👇
باید بزاری نمک قشنگگگ داغ داغ بشه !!اگر داغ نباشه. پف نمیکنه
نمک بازم برای چندین بار قابل استفادست
اصلاااا شور نمیشه چون نمک بهش نمیچسبه
طرز تهیه کامل در فیلم 📽️
🍖••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_پیتزایی
✍مواد لازم
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
ماست یک چهارم لیوان
شکر یک قاشق چایخوری
مخمر یک قاشق غذاخوری
نمک مقداری
ژامبون یاکالباس یاسوسیس بدلخواه
تخم مرغ یک عدد
آویشن وپاپریکا یک قاشق چایخوری
آرد به اندازه ای که خمیربدست نچسبه
آب نصف لیوان
فلفل دلمه یک عدد
نمک وفلفل مقداری
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#مرباي_غنچه_گل_محمدي 😋🌸🌸
▫️شکر 2لیوان
▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم،
▫️آب لیمو 2 ق غ
▫️آب 2/5 ليوان
🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_متفاوت😍😋
2 عدد سیب زمینی
1 فلفل قرمز
2 عدد فلفل چیلی
2 گوجه فرنگی
پیاز سبز
جعفری
4 تخم مرغ
220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن
370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر
نمک
فلفل سیاه
440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره)
بیکینگ پودر 20 گرم
50 گرم پنیر(پنیر رنده شده)
ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری.تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید.به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت بپزی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد
مخصوص برای سالاد خورا😋
برای این سالاد ۲ نفره🥗
۱ سینه مرغ از وسط برش داده
۴ اسلایس بیکن گوساله
۱ دونه پیاز خلالی🧅
۱ دونه گوجه🍅
۱ دونه کاهو🥬
۲ تا خیار🥒🥒
۱ دونه آووکادو🥑
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
برای سس
۲ قاشق غذاخوری عسل🍯
نصف فنجون آب لیمو ترش تازه🍋
۲-۳ حبه سیر ریز خرد شده🧄
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون🍾
۲ قاشق غذاخوری سس خردل
نمک و فلفل🧂
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ رست بیف محبوب دلها🤤😍
این خوشمزه ی جذاب با قارچ و پنیرش جزء لذیذ ترین انواع ساندویچ هست که پیشنهاد میکنم حتما خودتون یکبار درستش کنید☺️
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی😍😋
سیرتازه یک کیلو
رب انار یک چهارم لیوان
شیره انگوریک چهارم لیوان
نمک دوقاشق غذاخوری
سرکه قرمز به میزان لازم
شکردرصورت دلخواه دوقاشق غذاخوری(من نزدم)
ابتداسیرهاروپوست میگیریم میشوریم میزاریم کاملاخشک بشه
داخل قابلمه سرکه،رب انار،شیره انگورونمک رواضافه میکنیم میزاریم روی گازتاجوش بیادسیرهارواضافه میکنیم واززمان جوش آمدن یک ربع تایم لازمه تاسیرهاداخل سرکه بجوشه بیشترازاین تایم نباشه چون سیرها له میشن بعدازسردشدن داخل شیشه تمیزمیریزیم ودربشو میبندیم
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
تکنیک جدا کردن نارگیل
قبلش یک قابلمه آب داغ داشته باشین و چند ثانیه نارگیل و داخلش قرار بدین سریع خارج کنید.
اینجوری قالبی در میاد😉
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛