eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
990 عکس
5.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خامه‌ای قارچی🥯 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
34.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک باقلوای پرتقالی 🥧🍊🥧🍊🥧 مواد لازم: آرد یک پیمانه آرد سمولینا یک پیمانه روغن مایع یک دوم پیمانه ماست يک دوم پیمانه شکر یک دوم پیمانه پودر نارگیل یک دوم پیمانه وانیل مقداری بکینگ پودر دوقاشق چایخوری تخم مرغ سه عدد رنده پوست یک عدد پرتقال مواد شهد: دو پیمانه آب یا آب پرتقال دو پیمانه شکر ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهشتی بینظیر در قلب زاگرس🗻⛰️ جمعه ها روز در کنار خانواده بودنه آماده ایسفرمجازی را با ما تجربه کنی!! 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای محلی استان گیلان () 🔰 مواد لازم: ✔️ شير: دو پیمانه ✔️ برنج نیم دانه: نصف پیمانه ✔️ كدو حلوايي متوسط: يك عدد ✔️ عسل يا شیره انگور: به مقدار دلخواه ✔️ نمك سالم و دارچین: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیسانده و سپس كدو را پخته و پس از پوست گرفتن، آن را له مي كنيم. 🥣 برنج را نيم پز كرده و كدو، عسل يا شيره را به آن اضافه مي كنيم. بعد از ٤ دقيقه، شير را افزوده و با حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و غليظ شود. 🥣 چند دقيقه قبل از خاموش كردن حرارت، كمي دارچين اضافه مي كنيم. 🟠 اين غذا مقوي و مغذي براي كودكان و سالمندان است و انتخاب مناسبي براي فصل سرما مي باشد. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍇 مواد لازم چغندر لبویی .دو الی سه عدد نشاسته ذرت. سه قاشق آب. نصف لیوان شکر. چهار قاشق سن ایچ پرتقال. نصف لیوان چغندر لبوی را می‌شوریم و خوردشون می‌کنیم بخارپزشون می‌کنیم بهشون نشاسته ذرت و یا(( پودر نارگیل ))می‌زنیم و گلوله‌شون می‌کنیم .میتونید لبو ها را بپزید و با اسکوپ بستنی در بیاریم و بعد از اون آب و شکر و سن ایچ پرتقال را روی حرارت می‌ذاریم تا موادمون کمی خودش رو بگیره و بعد روی انگورمون می‌ریزیم تا براق بشه و به همین راحتی آماده شد 😍😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سرخ کردن ماهی به سه روش متفاوت👌🐠 قبل از سرخ کردن ماهی به هر روشی فیله ها رو با دستمال آشپزخانه خشک کنید با این کار نتیجه ی بهتری خواهید گرفت طرز تهیه ی سس:آبلیموی تازه یا طبیعی یک عدد،رب انار یک قاشق غذا خوری،رب گوجه یک قاشق غذا خوری،سس کچاپ یک قاشق غذاخوری نمک،فلفل سیاه یک قاشق چای خوری ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 [خداکند ما به قلبِ شما، شما به چشم‌های ما برگردی ... 💚💚💚 🎀@kadbanoosh00
♡ سلااام، سلاااااام🙋‍♀ روزتون به قشنگی دستاش🙂🌿 همینقدررر لطیف😍🥺 ♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل پیراشکی گوشت سریع و خوشمزه😍😋🌮 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک ، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ طرز تهیه: دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه غذای 😍👆🏻 نوش جان 🥰💕 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی خرما بریزو کرمانی این حلوا بدون شکر هست و فوق العاده پرخاصیت خوشمزه و مقوی ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟ته چین هویج پلو 🥕 مگه داریم ته چین به این خوشمزه ای ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه مربای به به ۱ کیلوگرم شکر ۱ کیلوگرم آب ۱.۵ لیتر هل ۲ عدد 👇👇👇 🎀@kadbanoosh00
طرز تهیه مربای به😋 ابتدا باید به را خوب بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. می‌توانید به دلخواه پوست به را بگیرید و برای تهیه چای استفاده کنید یا بدون کندن پوست به آن را خرد نمایید و باعث خوش‌رنگ شدن آن‌ می‌شود. حتی‌ می‌توانید به را رنده درشت نیز بزنید.🥃 در ادامه باید شکر را داخل قابلمه بریزید و به را اضافه کنید. بعد آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. دقت کنید میزان آب را دقیق با کمک یک بطری خالی یا ترازو اندازه‌گیری کنید.‌ می‌توانید مقدار شکر را بسته به شیرین بودن به، تا ۷۰۰ گرم نیز بریزید (به را حتما با فرچه خوب بشویید تا پرز‌های روی آن کاملا شسته شود. 🍷 در ادامه بعد از جوش آمدن مواد باید کف روی مربا را بگیرید تا مربای شفافی در انتها داشته باشید. وقتی که مربا جوش آمد و قل قل زد هل را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و ۸ ساعت زمان دهید تا کاملا مربا روی حرارت کم بپزد و خوش‌رنگ شود.🍹 روی در قابلمه‌ می‌توانید دم‌کنی قرار دهید. اگر احساس‌ می‌کنید مربا‌های شما کپک‌ می‌زند در ۱۰ دقیقه آخر برای خو‌ش‌رنگ شدن و کپک نزدن یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه اضافه کنید و بعد از سرد شدن از روی حرارت بردارید و داخل شیشه تمیز بریزید. می توانید این مربا را کنار پیراشکی شکری خانگی به روش بازاری نوش جان نمایید.🍯 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕🥕 مربای هویج😉 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه فومن😍👌 مواد لازم : کره ۵۰ گ شکر ۱ ق غ نمک ½ ق چ شیر ولرم ۱ لیوان آرد قنادی ۳۵۰ گرم خمیر مایه ۱ ق غ تخم مرغ ۱ عدد روغن ۳ ق غ مواد میانی : آرد ۱۲۰ گ کره ۵۰ گرم پودر قند ۴ ق غ روغن مایع ۳ ق غ گردو خرد شده ۴ ق غ پودر دارچین ۱ ق چ پودر هل ۱ ق چ برای رومال : زرده تخم مرغ شیره انگور ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَغْصُوبَةُ السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُضْطَهَدَةُ الْمَقْهُورَةُ سلام بر تو ای مظلوم (و دارای عصمت) که حق تو را غصب کردند سلام بر تو ای ستم کشیده و مقهور دشمنان دین...💔 🥀 شهادت بانوی دوعالم تسلیت🖤
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼🌿 سراسر خیر است وقتی همه چیز دست خداست 🌼🌿 سلااام.. روزتون پر از آرامش...🌸🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم پیاز ۲ تا متوسط خلالی اجازه بدید کاراملی شه ( میتونید در حین سرخ شدن ته فنجون آب داغ توش بریزید) سیر یک حبه بزرگ هر نوع سوسیسی که دوست دارید من از کوکتل دودی استفاده کردم که واقعا لذیذ تره برای هر نفر ۲ تا کوکتل که میشه ۶ تا برای سه نفر( رنده درشت بزنید) سیب زمینی برای هر نفر ۱ دونه متوسط آبپز کنید و نگینی ریز کنید ادویه هاش پاپریکا، فلفل سیاه، نمک اورگانو( اگه نداشتید آویشن بزنید) پنیرورقه ایی (پنیر چدار بود برای من که طعمش بهتره) جعفری خرد شده ۲ ق.غ (جعفری طعم دهنده قوی هست اگر تو رسپی ها مینویسم حذفش نکنید) زیتون اسلایس برای روی غذا میتونید حذف کنید و به جاش غذا رو با خیارشور میل کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر 😍😋👌 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
🍲 🥣مواد لازم برای پنج نفر: لپه نصف پیمانه گوشت چرخ کرده 1 پیمانه خرده برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه سبزی آش 1 کیلوگرم نعناع و جعفری 200 گرم روغن زیتون به میزان لازم آب به میزان لازم نمک طبیعی و زردچوبه به میزان لازم 🥢طرز تهیه: لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، گوشت چرخ کرده را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید، باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود🥰💚 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆