eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
944 عکس
5.2هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 دو لیوان شکر دو لیوان آب چند دانه هل مقداری عصاره زعفران در آخر چهار قاشق غذاخوری گلاب هشت عدد تخم مرغ دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همراه با هشت قاشق غذاخوری ماست مخلوط کمی نمک عصاره زعفران هشت قاشق غذاخوری آرد کف تابه چند قاشق روغن بریزین بیست عدد گردو خردشده کمی هل ، زنجبیل ، دارچین و گل محمدی 🍪🥜 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۲لیوان لوبیا سفید به لوبیای پخته شده، ۱ الی ۲ عدد تخم مرغ ۱قاشق پیاز داغ،یک دسته جعفری خورد شده،نمک فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا(از هرکدام نصف قاشق چایخوری)،۲قاشق پودر سوخاری 🧆🌮 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای لایه سبز 👇 یک لیوان آبجوش ( ۲۵۰ میلی لیتر) یک بسته ژله سبز ( لیمو، طالبی یا هندوانه) یک بسته خامه صبحانه مواد لازم برای لایه بنفش👇 ۲.۵ لیوان آبجوش یک و نیم بسته ژله انگور ( یا ژله های قرمز مثل انار، آلبالو، توت فرنگی ) 🍮🍹 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خونگی مواد لازم: آب 💧 شکر🍚 گلاب🌹 رشته ی فالوده🍧 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایونز خونگی این سس خیلی راحت و سریعه، فقطم 5 تا ماده اولیه خیلی ساده داره که راحت میتونید تو خونه درستش کنید و لذت ببرید😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆 ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی😋 ✅مواد لازم مرغ فلفل دلمه پیاز سیر هویج رب گوجه زعفران دم کرده ادویه(فلفل سیاه،زردچوبه) . ✅طرز تهیه ابتدا تکه های مرغ رو با زردچوبه و فلفل سیاه و نمک خوب مزه دار کنید داخل روغن دو طرف رو سرخ کنید از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیر خرد شده رو کمی تفت بدید بعد بهش رب گوجه رو اضافه کنید کمی که رب سرخ شد بهش تکه های مرغ رو برگردونید آب رو اضافه کنید و زعفران دم کرده رو روی تکه های مرغ بریزید اجازه بدید دو ساعت روی شعله ی ملایم خوب جا بیوفته و خوشمزه بشه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🌯🍗 . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آب..............۲۰۰ گرم آرد سفید.............۱۰۰ گرم روغن نیمه جامد........۴۰ گرم تخم مرغ............۲ عدد وانیل..........نصف ق مرباخوری شربت بار..........۱ ق چای‌خوری شربت بار.........به مقدار لازم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🥖نصف پیمانه نخود پخته شده 🥖یک سوم پیمانه پودر پروتئین 🥖یک چهارم پیمانه آرد جودوسرپرک 🥖یک عدد تخم مرغ 🥖دو قاشق ماست ایسلندی 🥖یک قاشق روغن کنجد یا زیتون 🥖یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر 🥖یک قاشق غذاخوری شوید خشک 🥖نصف قاشق چایخوری نمک ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بدون فر😍😋 🌸 لازانیا تو فر رو اکثرا احتمالا بلد باشید،برای همین تو تابه و با یک مدل جذاب بهتون آموزش دادیم امیدواریم درست کنید لذت ببرید💖😍⁦🙏🏼⁩😜 🌸 لازم: _ورقه لازانیا (یک بسته) _ پیاز _گوشت چرخ کرده _فلفل دلمه _رب گوجه _قارچ _ادویه جات برای سس بشامل: _۱۵ گرم کره _۱ قاشق غذاخوری سر پر آرد _ یکو نیم لیوان شیر _۱ قاشق غذاخوری خامه صبحانه سر پر _نمک فلفل آویشن مقداری 🌸 ۱. مثل من کف تابه سس بشامل بریزید که از سوختن و چسبیدن یا خشک شدن جلوگیری می‌کنه. حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حدودا یک ربعه تا بیست دقیقه کاملا میپزه‌. دمکنی هم بزارید که خمیر نشن. ۲. اگه حوصله ی درست کردن سس بشامل ندارید , سیب زمینی های ورقه شده به ضخامت نیم سانتی رو کف تابه بچینید دقیقا مثل ته دیگ، و روشون رو کمی چرب کنید. سس بشامل به غیر از لازانیا در غذاهای دیگه هم کاربرد داره و نقش زیادی تو طعم و بافت لازانیا داره. غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه. . بدون سس بشامل هم میشه لازانیا درست کرد اما بهتون پیشنهاد میکنم حذف نکنید. توضیحات و نحوه ی رول کردن تو فیلم مشخصه و مقدار مواد سلیقه ای هستش ☺️ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
کدو حلوایی ۱ عدد متوسط پیاز نگینی شده ۱ عدد متوسط سیر رنده شده ۳ تا ۴ حبه 👈طعم سیر در سوپ اصلا غالب نیست سیر باعث تعادل مزه کدو حلوایی در سوپ شده و کمک می‌کند طعم کدو در سوپ به چشم نیاد سیب زمینی کوچک ۱ عدد استاک (آب ) مرغ به میزان لازم 👈مقدار آب مرغ بسته به سایز کدو متغیر هست من برای پخت این سوپ ، ۴ عدد قرص عصاره مرغ را در ۸ پیمانه آب جوش حل و استفاده کردم فلفل سیاه و روغن به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم 👈حتما اواسط پخت به سوپ مقداری آبلیمو اضافه کنید میزان آبلیمو به ذائقه شما بستگی دارد ترشی آبلیمو ، ته مزه شیرینی کدوحلوایی در سوپ را متعادل کرده و طعم سوپ را عالی میکند خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی 👈من نصف بسته خامه صبحانه را ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کردم و انتهای پخت به سوپ اضافه کردم و مابقی را برای تزیین سوپ استفاده کردم میتونید خامه را حذف کنید ولی خامه طعم سوپ را عالی می‌کنه جعفری ساطوری و مقداری پولبیبر برای تزئین روی سوپ( دلخواه) 📝 این دستور بسته به سایز ظرف سرو برای ۶ تا ۸ نفر کافی ست اگر فر در دسترس ندارید میتوانید کدوحلوایی را پوست بگیرید و خورد کنید و در روغن تفت دهید و بعد داخل سوپ استفاده کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، جعفری، نعنا است که آنها را کاملاً خرد می کنیم. - بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. - سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم. - کلم، زردک، فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید. - سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک راترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم. - سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالاترشی آماده است. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: پودر شکر یا شکر 1 لیوان سفیده تخم مرغ 3 عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری هل پوست کنده و آسیاب شده ✍طرزتهیه: سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااموزش () ۳تخم مرغی بدون فر تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف لیوان اسانس چند قطره یا وانیل نوک ق چ اب ۵ ق غ ارد دو سوم لیوان بعلاوه نصف ق چ بکینگ پودر زردها وسفیدهارو جدا میکنیم سفیدها رو دو دقیقه میزنیم بعد نصف مقدار شکر و کم کم بهش اضافه میکنیم و انقد هم میزنیم تا فرم بگیره و قله ای بشه. حالا باقی شکر و با زردها و اسانس برای ۵ دقیقه میزنیم . حین کار ظرف و دروگیری کنید تا کیک بوی زرده نگیره بعد اب واضافه کرده یک دقیقه میزنیم همزن و کنار گداشته ارد و بکینگ مودر و در سه مرحله اضافه کرده باقاشق هم میزنیم در اخر سفیدها رو مخلوط میکنیم و درحدی که مخلوط شن هم میزنیم نه بیشتر. کف قالب ۱۰ در ۱۲ سانت و کاغذ گذاشته دیوارها چیزی نیاز نداره. مواد و داخل قالب ریخته در فر دست ساز میپزیم. داخل قابلمه بزرگ سه پایه فلزی میزاریم ظرف موادو روش میزاریم. دم کنی ضخیم روی قابلمه گذاشته حرارت کم. بمدت تقریبی یک ساعت ورب تا یک ساعت ونیم میپزیم. در ۱ ساعا اول درشو باز نکنید پفش نخوابه. بعد خنک شدن راحت از قالب خارج میشه. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00