eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
963 عکس
5.2هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین شله زرد 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
تزیین شله زرد 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه آلو مجلسی واسه بهتر شدن خورشتتون حتما ب این نکات توجه کنید: - لپه رو ۱ روز خیس کنید، بشورید و ابکش کنید - لیمو ها رو چند ساعت در اب سرد خیس کنید تا تلخی ش بره - جدا پختن گوشت و لپه باعث میشه اگه لپه دیر پز یا زود پز بود سفت یا له نشه و پختش ب اندازه باشه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
اشترودل رضوی با طعم پیتزا🤌😋 . رسپی این خمیرو خودم نوشتم و بی نهایت درجه ۱ و توپه حتمااا ذخیره کنید، یه خمیر اقتصادی و به صرفه😎🤞 این مقدار مواد ۴ تا اشترودل ۱۵ سانتی میده: ✅مواد لازم خمیر: آرد نان فانتزی: ۲۰۰ گرم (۱ و نیم پیمانه) نمک: ۴ گرم (۱ ق چ) شکر: ۵ گرم (۱ ق چ) شیرخشک قنادی: ۸ گرم (۱ ق غ) بهبود دهنده اس ۵۰۰: ۲ گرم (نصف ق چ) مخمر خشک فوری: ۴ گرم ( ۲ ق چ سر صاف) آب ولرم: ۱۲۰ الی ۱۲۵ گرم روغن مایع: ۱۶ گرم ( ۲ ق غ) . . 🟠 بهبود دهنده نداشتید حذف کنید و فقط استراحت اولیه خمیر تا زمانی باشه که حجمش ۲ برابر شه (حدود ۱ ساعت) . ✅ مواد میانی: ۲ تا سوسیس کوکتل ۵ الی ۸ تا قارچ یه تیکه فلفل دلمه ای پنیر پیتزا: نصف پیمانه آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک: هر کدام نصف ق چ . ✅ آماده سازی خمیر و استراحت ها: کل تایم ورز دادن حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه است تا به خمیر نرم و لطیف برسیم. استراحت اول با بهبود دهنده: ۱۲ دقیقه استراحت میانی: ۱۰ دقیقه استراخت نهایی: ۳۰ الی ۴۵ دقیقه . ✅ دما و زمان پخت: فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم شه. قبل از گذاشتن اشترودل تو فر، ظرف ابجوش رو بذارید داخلش. فر برقی: ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان فر گازی: ۲۰۰ الی ۲۱۰ درجه، ۱۵ دقیقه با المنت پایین و ۵ دقبقه آخر گریل توستر و سولار و ماکرو ... : ۱۷۰ درجه تایم پخت: به مدت حدودی ۲۰ دقیقه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز تهدیگ ترد و مجلسی 🧆🧆🧆🧆 _برای ته‌دیگ ترد و خوشمزه، روغن باید به اندازه باشه یعنی نون تشنه‌ی روغن نباشه. _زردچوبه برای خوشرنگ‌تر شدن استفاده کنید _۴۰ دقیقه با شعله‌ی ملایم دم بزارید. 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Tahdir joze11.mp3
4.07M
🔷` .. جــــــــــــــــــــزء ۱۱ 🎀@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات کلیدی زندگی موفق جز یازدهم🌷 🎀@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرمای مجلسی ویژه عید ورمضان😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
نشاسته گل(سفید و دانه درشت): 1 لیوان، ماست ترش شده: سه چهارم لیوان، آرد سفید: 1 ق غ، خمیر مایع:1 ق مربا خوری، بکینگ پودر :1 ق م، روغن مایع: 1 ق م، سن ایج آلبالو:2 ق غ، گلاب : 1 ق غ، شربت قوام آمده:به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نشاسته و ماست و گلاب رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا به خورد هم برن و نشاسته کاملا در ماست حل بشه ،(اگر خواستید زعفرانی بشه در این مرحله زعفران رو اضافه کرده و هم بزنید)بعد دو قاشق شربت آلبالو رو اضافه کرده و هم میزنیم و سپس آرد و روغن و بکینگ پودر و خمیر مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم تا همه مواد کاملا یکدست بشن،سپس روی ظرف رو سلفون کشیده و حدود چهار ساعت در محیط استراحت میدیم. بعدازین مدت مواد رو داخل قیف میریزیم.غلظت مواد باید در حدی باشه که به راحتی از قیف رد بشه و نه شل باشه و نه سفت سپس داخل روغن داغ که روی حرارته مواد رو به شکل مارپیچ میریزیم٫فقط درحد مقداری طلایی شدن سرخ میکنیم چون درون شهدهم تیره تر میشن . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساق_عروس‌ اینم ساق عروس 😋 یه شیرینی خیلی خوشمزه و آسون چیا میخواد؟ 👇 روغن جامد ۱۰۰ گرم پودر قند ۳۰ گرم پودر هل ۱ ق چ گلاب ۲ ق غ آرد ۲۰۰ گرم گردو به  تعداد شیرینی ها و پودر قند برای غلطوندن شیرینی ها 🛑حواستون باشه روغنی که استفاده میکنید نیمه جامد نباشه کاملا جامد باشه بهترین گزینه روغن اصیله 🛑آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید ممکنه کمتر از این مقدار نیاز باشه جایی که خمیرتون جمع شد کافیه 🛑دمای فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده باشه و مدت پخت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقست من شیرینی ها حدود ۱۵ گرمی گرفتم و یک چهارم یه گردو رو داخلش گذاشتم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی😋• با اين روش قول ميدم لطيف ترين و خوشمزه ترين مرغ مجلسي رو درست كنيد😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوشیدنی خنک و دلچسب برای که این روزا حسابی میچسبه🤤🥃 مواد لازم: دو لیوان شکر زعفران به میزان دلخواه گلاب یک سوم لیوان تخم شربتی به میزان دلخواه طرز تهیه: آب و شکر و بزارید رو شعله تا شکر حل بشه، کمی آب لیمو ترش بریزید که شربتتون شکرک نزنه زعفران ساییده و هل رو اضافه کنید بزارید نیم ساعت با شعله کم روی حرارت بمونه، آخر کار گلاب و اضافه کنید و هل و از شربت خارج کنید،بزارید شهد شربت خنک بشه. تخم شربتی و با کمی آب ولرم مخلوط کنید،بزارید کنار تا تخم شربتی ها آب و به خودش جذب کنه(اینکار باعث میشه تخم شربتی دیگه ته نشین نشه موقع سرو) 😉 شهد شربت و با یخ و تخم شربتی و آب مخلوط کنید و‌ شربت خنکتون حاضره 😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
شهیدانهـ❤️ مناجات زیبای دکتر چمران 💎خدایا ... 🤲 از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم ... من نفهمیدم! فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد .. گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست ، معنایش این نیست که تنهایم ... معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت ... با تو تنهایی معنا ندارد ! مانده ام تو را نداشتم چه میکردم ...! ❤️دوستت دارم ، خدای خوب من 🎀@kadbanoosh00
.🍃 سلام و نور. روزتون پر از حال خوب ؛ انرژی ؛ مهربونی خانم خونه🥰 ۴بار بگیم الـــ๓ـ‌‌حمدلله رب العالمین ❤️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Joze 12.mp3
4M
💠 تلاوت تحدیر جز دوازدهم قرآن کریم؛ به دیگران هدیه بدهید ❀
🔹نکات کلیدی جز دوازدهم قرآن کریم 🎀@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سه راه خونگی برای تمیز کردن گلا ، با اب لکه میندازه ولی این سه تا براق میکنه😍😍 از اسپری های روغن دار اصلا استفاده نکنید فتوسنتز گیاهو میگیره واسش سمه❌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆