فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون نميشه كه أين فينگر فود چقددددر آسون و خوشمزست😋👌
اين مرغ كرانچى فوق العاده خوشمزست،مناسب مهمونى،و سينى هاى فينگر فود👌
كپشن و بخونيد ببينيد چقدر كم هزينست👌
✅🌺اين پست و سيو كن كه گمش نكنى و براى تولد و مهمونى ها درستش كنى🤗
🔶سينه مرغ نوارى شده
🔶روغن زيتون
🔶نمك
🔶،آويشن،پاپريكا به مقدار كم
🔶پودر سير و يا سير رنده شده (حريه يا پوره سير)
🔶تخم مرغ
🔶پودر سوخارى
🔶آرد
🔶ماست چكيده
💟سينه مرغ و نوارى برش بزنيد،نمك روغن زيتون ،سير،اويشن به مقدار كم و پاپريكا اضافه كنيد،و يك ساعت داخل يخچال استراحت بدين
💟مرغ هاى نوارى شده را به آرد آغشته كنيد بعد داخل تخم مرغ برنيد و در آخر در پودر سوخارى بزنيد و در روغن شناور سرخ كنيد
👩🏻🍳✅اين مرغ كرانچى ميتونيد با سس قرمز سرو كنيد
✅و يا داخل ليوان اول ماست چكيده بريزيد و با نعناع و مرغ ها تزيين كنيد
#فیله #سوخاری
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_ژله_بستنی 😍😋
نه فر میخواد نه همزن👏اونقدر خوشمزه و طعم خاصی داره که عاشقش میشید❤واقعا آسون و مجلسیه😍امتحان کنید💋
مواد لازم:
تخم مرغ:۲عدد
آرد:یک و یک سوم لیوان
شکر:نصف لیوان
شیر: یک سوم لیوان
روغن:یک سوم لیوان
پودر کاکائو:۲ق غ
بکینگ پودر:۱ ق م
وانیل: نصف ق چ
مواد ژله بستنی:
ژله :۲ بسته
بستنی وانیلی آب شده : ۱ لیوان
نوش جااان 😍
#آشپزی #کیک_بستنی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با سه قلم مواد درستش کن✨
برای پذیرایی عالیه و خیلیم مقوی
#شکلات_مقوی 😍😋
این شکلات مقوی و فوری که فقط با ۳ قلم حاضرمیشه رو اصلا از دست نده😍
دو لیوان بادوم زمینی رو ، روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت بدین تا خامیش گرفته بشه
بعدهم پودرش کنید
دو لیوان خرما، پوست و هسته هاش رو جدا و کاملا میکس کنید
خرما رو به پودر بادوم زمینی اضافه و یکدست کنید
هرمدلی که دوست دارین به موادتون شکل بدین و داخل کنجد سفیدِ بود داده بغلطونین
وسط شکلات ها رو حفره ایجاد کنید و با شکلات بن ماری شده تزئین کنید
با این روش بچه ها هم خوششون میاد
شما تا حالا امتحان کردین؟
#آشپزی #شکلات
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦کدبانو
#شربت_ رنگین کمان🍷
جلوگیری از عطش وتشنگی😌
برای افطار و بخصوص سحر درست کنید تا از تشنگیتون جلوگیری کنه
برای پذیرایی و مراسماتتون هم خیلی خوشگله و عالی👌
✨روزه اولیا رو با این شربت خوشگل و خوشمزه خوشحال کنید😍🤗
#مراسم
#رمضان
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦کدبانو
#کوکو_مرغ خوشمزه 🍗
درستش کنید بچه ها حتما عاشقش میشن 😉😋
#آشپزی #کوکو
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
🥦کدبانو
#خورشت کرفس 🍃☘️
کرفس رو به سایز دلخواه خرد کرده وسرخ میکنم در حدى كه تغییر رنگ بده و حالت نیمه پز پیدا کنه.(من دوست دارم کرفس تو خورشت مشخص باشه درشت تر خرد میکنم سایزش سلیقه ایه)
پیازداغ نگینی رو آماده میکنم و گوشت گوسفندی رو به همراه دوقاشق زعفران غلیظ داخلش کاملا تفت میدم. سبزی خورش که از قبل خوب سرخ کردم رو به همراه مقدار کافی آب و لیمو عمانی اضافه کرده و بعد از اینکه خورشتم به جوش اومد شعله رو کاملا کم میکنم تا جابیفته و روغن بندازه.سبزی مخصوص خورش کرفس نعناع و جعفری سرخ شده س که بهتره مقداری سبزی قورمه سبزی هم به این خورش اضافه بشه تا ضمن ایجاد طعم بهتر، لعابدار هم بشه. اواسط پخت،کرفس رو هم اضافه میکنم و صبر میکنم تا خورشتم آماده بشه و در پایان نمک اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم.
زعفران در طعم خورش کرفس و همینطور در قورمه سبزی تاثیر خاصی نداره و صرفا در ایجاد رنگ سبز تیره خورش تاثیر داره.
من بنا به ذائقه خانواده م، برای چاشنی خورش کرفس از لیمو عمانی و کمی آبغوره استفاده میکنم😊
خورش کرفس و قورمه سبزی برای جاافتادن و خوشرنگ شدن باید حتما طی زمان کافى باشعله بسیار پائین طبخ بشه و در طول پخت سعی کنیم اصلا به خورشتمون مجددا آب اضافه نكنيم كه آب و دون جدا نشه😉
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
#درخواستی
🥦کدبانو
#شنیسل مرغ 😋🍃🐣
مواد لازم برای۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید یا گندم ۱ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
پودر سوخاری (نارنجی) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سینه مرغ رو لایه لایه ببرید و با بیفتک کوب یا وردنه روش بکوبید تا نازک بشه
۲- آرد و تخم مرغ وسس مایونز وخردل و ادویه ها رو خوب مخلوط کنید
۳- سینه ها رو داخل مواد قرار بدید تا همه جای مرغ به مواد آغشته بشه
در ظرف رو بذارید و یکی دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید
۴- بعد از استراحت مرغ رو با پودر سوخاری کاور کنید
۵- و بعد با روغن کم سرخ کنید . حتی میتونید یکم روغن روش اسپری کنید وداخل فر بذارید تا رژیمی بشه
سایر نکات
سس خردل رو میتونید حذف کنید یا جایگزین کنید
من با ۱ قاشق سس فرانسوی و کمی سس تند جایگزین کردم
میزان ادویه ها دلخواه هست و میتونید هرکدوم رو نخواستید حذف کنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #ساندویچ_مرغ😍😋😋
یه #ساندویچ پر و پیمون و خوشمزه 👌
#آشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی فوری🥯
حتما درستش کنیدعاشقش میشین😍
#آشپزی #دونات
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
طرز پخت سوپ شیر
به درخواست شما طرز پخت سوپ شیر و میذارم ان شالله درست کنید و از طعمش لذت ببرید
یک لیوان جو رو خیس میکنیم ومیزاریم دو سه ساعت خیس بخوره
یک دونه پیاز رو رنده میکنیم و با زردچوبه خیلی کم و فلفل سیاه سرخ میکنیم میتونید از کره به جای روغن استفاده کنید جو که خیس کردیم با مقداری آب میذاریم بپزه من از سینه مرغ استفاده میکنم سینه مرغ را هم میتونید جو که نیم پز شدبه جو اضافه کرده و بذاریم کامل بپزه وقتی جو کامل پخته شد ی دونه هویج بزرگ رو رنده درشت کرده و اجازه بدین هویج پبپزه وقتی اب جو کامل کشیده شد شیر رو بهش اضافه کنید
در مورد قارچ هم میتونید قارچ جدا با کره و نمک و عصاره قارچ تفت بدین و اب قارچ که کشیده شد به سوپ اضافه کنید اینجوری رنگ سوپ سیاه نمیشه خامه رو وقتی سوپ را از روی. شعله برداشتین اضافه کنید سبزی رو هم همینطور میتونید تو اخرین مرحله پخت یا موقع سرو اضافه کنید
#آشپزی #سوپ_شیر
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦کدبانو
#سالاد ماکارونی🍝
سالاد ماکارونی برای پذیرایی مراسم و مهمونی ها عالیه 👌و کمی با تزئین سفره را قشنگ و زیبا میکنه✨ امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید
نوش جان😋😉
#آشپزخانه
#رمضان
#درخواستی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦کدبانو
#عدس_پلو مجلسی🧆
یه عدس پلو خوشمزه مجلسی درستش کنید حتما👌
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تزیین_خرما باشکلات👆👆👆
┄┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅
#ایده_بگیر
هنرمندانه پذیرایی کن😍🤗
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦کدبانو
#لازانیا_بدون_فر
خیلیا فکر می کنن حتما باید برای درست کردن لازانیا فر داشته باشند با قابلمه به راحتی می تونید لازانیا
خوشمزه درست کنید.😉😌
نوش جان😋
#بدون فر
#رمضان
#درخواستی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
لواشک سیب
مواد لازم
1 کیلو سیب
شکر به مقدار کم
2 کاسه آب
2 ق غ آبلیمو
مراحل تهیه
سیب هارو پوست کنده و ودونه هاشو درمیآریم.
رنده کرده با رنده ریز در قابلمه ریخته 2کاسه آب اضافه میکنیم میزاریم بپزه در قابلمه رو میبندیم.
بعد از اینکه پخت شکر وابلیمو رو اظافه میکنیم هم میزنیم وبا گوشکوب کاملا لهش میکنیم میکنیم.
دوباره میزاریم بپزه وقتی که آبش خشک شد برمیداریم میزاریم سرد بشه.
یه پلاستیک رو چرب میکنیم ومواد لواشک رو میریزیم روش میزاریم توی یه سینی ومیزاریم جلوی آفتاب یا درسایه بعد دو روز آمادست.
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
✅کاچی چهار مغز بسبار مقوی
✍مواد لازم
مغز گردو؛بادام؛پسته؛ از هرکدام 25 گرم نیم کوب شده
مغز فندق 15 گرم نیم کوب شده
آرد گندم یا آرد برنج 1 لیوان
نبات آسیاب شده 1 لیوان
كره 100 گرم
هل نصف ق.مرباخوری
آب 4لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده 1ق.چ
🍜طرز تهیه
نبات کوبیده شده را با چهارلیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه.
کره را در یک قابلمه دیگر ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود .در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک و هل رااضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است .
#آشپزی #کاچی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00