7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ_سوخاری
✍مواد لازم :
🥢قارچ یک کیلو
🥢آرد ۲ پیمانه
🥢ماءالشعیر ۱ پیمانه
🥢سیر ۲ حبه
🥢نمک و فلفل،به میزان لازم
🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
🥢روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🥣طرز تهیه :
قارچ پفکی سوخاري با ماءالشعیر
در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگپودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید
قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس میل کنید 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_گردو
✍مواد لازم:
🥢سینه ی مرغ
برای مزه دار کردن مرغ
🥢سس خردل
🥢آبلیمو و رنده ی پوست لیمو
🥢اورگانو
🥢روغن زیتون
🥢نمک و فلفل
برای سس مخصوص
🥢سیر
🥢گردو
🥢پنیر پارمسان
🥢روغن زیتون
🥢سس خردل
🥢آبلیمو تازه
🥢برای پاستا
🥢پاستا
🥢فلفل چیلی
🥢اورگانو
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ساندویچ_استیک
✍مواد لازم برای۴ نفر:
🥢پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱ قاشق غذا خوری
🥢سیر خرد شده ۳ حبه
🥢سس مایونز ۱/۲ پیمانه
🥢نان ساندویچی ۴ عدد
🥢نمک ۱ قاشق چای خوری
🥢پیاز بزرگ ورقه شده ۱ عدد
🥢استیک گرد و نازک (4 برش) ۱ کیلوگرم
🥢روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
🥢ادویه ایتالیایی ۱/۲ قاشق چای خوری
🥢پنیر پروولون (225 گرم) ۸ برش
🥢سس استیک ۱/۲ قاشق چای خوری
🥣طرز تهیه:
🔹برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
🔹سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
🔹حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.)
🔹داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید.
🔹به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید. روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید.
🔹ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین _سالاد
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پلو_ماهی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دلمه_کلم
🔸ابتدا از قسمت پشت كلم به شكل يك دايره قسمتي كه به ريشه وصل ميشه رو كامل جدا كرد و بعد كلم رو داخل آبجوش بندازيم و بزاريم ده دقيقه بجوشد طوري كه برگه هاش كاملاً نرم شده باشه و راحت هم جدا بشه. براي مواد مياني يك پياز رو تفت ميديم وبهش حدود ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده اضافه ميكنيم و خوب تفت ميديم و بعد نصف پيمانه ي پلوپز بهش برنجي رو كه از قبل بايد بزاريم چند تا جوش بخوره ولي له نشه يعني بايد دون باشه اضافه ميكنيم وبعد دو قاشق رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل و زردچوبه و كمي كه تفت خورد يك قاشق سركه و يك و نيم قاشق شكر هم ميريزيم و بعد از اين مواد حدود يك قاشق برداشته و برگه كلمهارو وقتي از هم جدا كرديم از وسط برش ميدهيم قسمتي كه كمي زخمت هست رو جدا ميكنيم واز مواد بينش قرار ميديم و دلمه مون رو ميپيچيم و در قابلمه ميچينيم وقتي كاملاً دلمه ها تمام شد يك قاشق سركه رو با يك و نيم قاشق شكر مخلوط كرده و دو ليوان آب روش ميريزيم و هم ميزنيم شكر كه حل شد روي دلمه ها ميريزيم و ميزاريم حدود يك ساعت با حرارت كم دلمه ها بپزند.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸با نام خداوندِ زیبایها
💐صبحِ دیگری را آغاز میکنیم
🌸خدایا امروز🌻🍃
💐به زندگیمان سرسبزی
🌸وخرمی ببخش
💐از نعمتهای بیڪرانت
🌸سیرابمان ڪن🌹🍃
💐به قلبمان مهربانی
🌸به روحمان آرامش و به
💐زندگیمان محبت عطاکن🙏
🌸سلام روزتون به طراوت شبنم
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت
✍مواد لازم:
🥢تخم مرغ 2 عدد
🥢شیر 2 ق غ
🥢جعفری 2 تا 3 شاخه
🥢بکینگ پودر نصف ق چ
🥢سوسیس ۱ عدد
🥢فلفل سبز و قرمز ۱ عدد
🥢پنیر پیتزا
🥢نمک
🥢فلفل سیاه
🥢کره
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین #چیکن#رپ
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ترفند
ترفند تشخیص قهوه اصل ☕️
👈🏻در یک لیوان «آب سرد» یک قاشق قهوه بریزید
👈🏻اگر پودر قهوه روی سطح آب شناور ماند، اصل است و اگر ته نشین شده و رنگ آب به سرعت سیاه شد، قهوه تقلبی است !
لیوان سمت راست قهوه تقلبی و دولیوان سمت چپ قهوه اصل هستند
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_گوشت
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
🥢پیاز درشت ۱ عدد
🥢سیر ۱ حبه کوچیک
🥢نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، سماق به میزان دلخواه
🧆مواد لازم برای سس؛
🥢رب گوجه ۲ قاشق غ خ
🥢پیاز ۱ عدد
🥢نمک ، فلفل ، زردچوبه
🥢چند عدد آلو
🥣موادلازم برای موادمیانی؛
مواد میانی رولت کاملا سلیقهای هستش
من از پیاز داغ فراوون و زرشک تازه و گردو و خلال پسته استفاده کردم
شما میتونید از هویج پخته یا قارچ یا هر چیز دیگه که دوست دارین استفاده کنید 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دسر_خوشمزه 🍧
✍️موادلازم:
🥢 موز١عدد،
🥢پودر ژله توت فرنگي ١عدد،
🥢پودر قند٣ق غ،
🥢گلاب٢ ق غ،
🥢خامه صبحانه ١عدد
🥣طرز تهیه :
اول ژله رو بايك ليوان آب جوش ويك ليوان آب سرد درست ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده،بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده وسپس نوش جان ميكنيد😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c