9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب
✍موادلازم :
🥢فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم
🥢سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
🥢سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
🥢ماست: ۲ قاشق غذاخوری
🥢آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۳ عدد
🥢روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_تابهای
✍موادلازم :
🥢سینه مرغ یک عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢زعفران به میزان لازم
🥢نمک و فلفل به میزان لازم
🥢ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ
🥢سیر یک حبه
🥢روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ
🥢آب نصف عدد لیمو ترش
🥣طرزتهیه :
سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم.
برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره .
بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم.😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام خوشمزه با سیب زمینی
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی
🥢نشاسته ذرت
🥢نمک و فلفل سیاه
🥢کره
🥢ژامبون
🥢پنیر پیتزا
🥢سوسیس
🥢زرده تخم مرغ
🥢سس بشامل
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_پیتزایی😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_لقمه
✍مواد لازم:
🥢گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
🥢قلوه گاه گوسفندی ۱۰۰ گرم
🥢فیله مرغ ۷۰ گرم
🥢پیاز ۱۰۰ گرم
🥣طرزتهیه :
همه ی گوشتها رو ۲ بار چرخ میکنیم و پیازها رو ریز رنده میکنیم و آبشون رو در حدی که خیلی آبکی نباشه میگیریم.
بعد بهش نمک و کمی فلفل سیاه و خیلی کم زعفران دم کرده میزنیم.بعد هم کامل ورز میدیم و اجازه میدیم ۲ ساعت داخل یخچال بمونه بعد هم سیخ میگیریم.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستیل_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#رشته_پلو
🔸۳ پیمانه برنج رو دوساعت خیس کردم وتو اب جوش ریختم واواخر که برنجا بیرونشون نرمه وتوش کمی خام هستش رشته پلویی رو ریختم وبعد یکی دو جوش ابکش کردم وتو قابلمه دم گذاشتم
وچند دقیقه قبل سرو کمی زعفران دم کرده گوشه قابلمه رو برنج ریختم وکمی هم روغن محلی روش ریختم
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و۱قاشق غذاخوری ارد سوخاری ونمک وادویه وزردچوبه ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم وبعد تو دستم گلوله کردم وتو ظرف گود که روغن ریختم وداغ شده با حرارت ملایم سرخ کردم ویک پیمانه کشمش رو شستم وتو کمی روغن محلی تفت دادم وکنار گذاشتم وموقع سرو با کشمش وکوفته تزیین کردم
هر منطقه ای این پلوی خوشمزه رو به روش خاصی درست میکنن منم اولین بار به این روش درست کردم وفوق العاده خوشمزه شده بود انشالله شماهم درست کنید ولذت ببرید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آموزش فلافل سوخاری با سس انبه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ماکارونی_با_مرغ_و_پنیر
✍مواد لازم:
🥢پودر ارگانو : مقداری
🥢پنیر چدار: نصف پیمانه
🥢گوجهفرنگی: سیصد گرم
🥢پیاز: نصف پیمانه، خرد شده
🥢پودر معطر ارگانو: ۱ قاشق چایخوری
🥢کدو: ۱ پیمانه، خرد شده
🥢آب مرغ: دو و نیم پیمانه
🥢ماکارونی فرمدار: دویست و پنجاه گرم
🥢روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری
🥢سینه مرغ : نیم کیلو ، مکعبی شکل تکه شود.
🥣طرز تهیه :
داخل یک تابه متوسط، مرغها را داخل روغن روی شعله ملایم، کمی سرخ نمایید .ماکارونی، کدو ، پیاز ، آب مرغ ، گوجهفرنگی و پودر ارگانو را به داخل تابه اضافه نمایید .وقتی مخلوط شما جوشید، شعله را کم کنید ، درب ظرف را بگزارید و هفت تا هشت دقیقه یا تا زمانیکه ماکارونیها نرم شدند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.پنیر را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت دهید تا غذای شما بپزد. 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کوفته_برنجی
✍مواد لازم :
🥢برنج
🥢نخود فرنگی
🥢گوشت
🥢پنیر موتزارلا
🥢آرد برنج
🥢سبزیجات
🥢نمک و ادویه
🥣طرزتهیه :
همه مواد گفته شده را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست و کامل فراهم شود. با قاشق از مواد ترکیب شده بردارید و کف دستتان توپهای گرد درست کنید. ماهیتابه را روی شعله بگذارید و روغن بریزید. باید کمی صبر کنید تاروغن کاملا داغ شود. تنها در صورت داغ بودن روغن است که کوفته برنجیها به کف ماهیتابه نخواهند چسبید. کوفته برنجیهایی که با برنج باقی مانده از غذا تهیه کردهاید، کف ماهیتابه بگذارید تا به خوبی سرخ شود. زمانی که کوفته برنجیها طلایی شدند، آنها را روغن خارج کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌹به امروز خوش آمدی دوست من
🌼سلام و درودی گرم با عطر گل
🌺و به لطافت لبخند رضایت خدا
🌼برایتان چیدهام
🌺تا روزتان بخیر ، دلتان شاد
🌼و زندگیتان زیباتر شود
🌺بیدار شو عطر زندگی را استشمام کن
🌼و بیش از پیش به زندگی امیدوار باش
🌺امروز مال توست ، با ارادهات معجزهکن
🌻صبحت بخیر دوست من ، پاینده باشی
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
@kadbanoy_khas
🍔 #املت_قارچ_و_کدو
🔸کدو+قارچ+فلفل دلمه ای+سوسیس+پیازبنفش
همه رانگینی خرد کرده.سپس جداجدا سرخ کنید.درکاسه ای چند عدد تخم مرغ(بسته به میزان موادتون من برای یک عدد از هرمواد۵تاتخم مرغ زدم) بانمک و فلفل وپاپریکا وفلفل چیلی خشک و دو عدد سیر رنده و دو ق غ خ پودرنان ویک مشت پنیر رنده شده(اگرجعفری تازه یا هرنوع سبزی معطر دیگر دارید.فقط یک نوع سبزی معطربریزید)مخلوط کرده
سپس مواد سرخ شده را اضافه کنید.ودر تابه با روغن داغ بریزید.هر دو طرف را سرخ کنید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c