eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.5هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 ✍مواد لازم: 🥢برنج 4 پیمانه 🥢گشنیز 1 کیلوگرم 🥢سیر 2 حبه 🥢پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری 🥢پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری 🥢فلفل قرمز به مقدار دلخواه 🥢نمک به مقدار لازم 🥢کره یا روغن به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: لوبیا ها را چند ساعت در آب خیس کنید و بپزید تا نرم شوند. برنج را خوب بشویید تا آب آن زلال شود و  آن را  2 تا 3 ساعت در آب و نمک خیس کنید. گشنیزها را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس، آن ها را داخل یک صافی بریزید تا آب‌شان کاملا برود. گشنیزها را به همراه سیرها خرد کنید. برای گشنیز پلو نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود.  در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و ادویه جات را تفت دهید. سپس لوبیاهای پخته را نیز اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد، شعله را خاش نماییده سوم یک قابلمه آب روی گاز بگذارید و هنگامی که جوش آمد، مقداری نمک داخل آن بریزید. سپس، برنج را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج گشنیز خرد شده را نیز داخل آن بریزید و سپس، آبکش کنید(مقداری از گشنیز را برای تزیین بردارید). داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید. سپس، برنج آبکش شده و لوبیاهای پخته را روی ته دیگ بریزید و زمان دهید تا دم بکشد. پس از دم کشیدن گشنیز پلو آن را در ظرف مورد نظر بکشید و مقداری گشنیز خام روی آن بپاشید. غذا حاضر است نوش جان کنید و لذت ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥣طرزتهیه : سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢بادمجان ۵ عدد 🥢گوجه ۷_۸ عدد 🥢فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) 🥢آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان 🥣طرزتهیه : 1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن 2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار 3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه 4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با شعله ی کم بزار دم بکشه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 میوه_شب_یلدا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوجه: ۶-۷ عدد 🥢خیار 🥢بادمجون: ۱ عدد 🥢سیب‌زمینی: ۲ عدد 🥢پودر کاری 🥢برنج 🥢ماست 🥢کشمش 🥢نعنا خشک بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زندگی همیشه تازه ست زندگی هرگز تکرار نمی شود فقط هرروز نو می شود هر لحظه نو از امروز قدم به لحظه های تازه بگذار و روییدن دوباره را تجربه کن... سلام صبحتون بخیر کدبانوها 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢شکر: 800 گرم 🥢انجیر: یک کیلو‌ 🥢آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری 🥢گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری 🥢آب: یک لیوان 🥣طرزتهیه : ✍🏻طرز تهیه: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تاانجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. ✍🏻در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ 🥢 تخم مرغ 1عدد 🥢 اب ولرم نصف لیوان 🥢خمیر مایه 2 ق چ 🥢شیرخشک 3 ق غ 🥢پنیر خامه ای 3 ق غ ‌شکر 1 ق غ 🥣 طرز تهیه: همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
😍 😌 حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم. 🏡 @khanedari 👩🏻‍🍳
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سینه و ران مرغ: نصف مرغ کامل 🥢جعفری تازه یا خشک شده 🥢پودر پاپریکا دودی 🥢پودر سیر یا سیر تازه: به اندازه دلخواه 🥢نمک ، آویشن، رازیانه 🥢فلفل قرمز 🥢زعفران دم کرده 🥢پنیر پیتزا 🥢تخم مرغ : به میزان لازم 🥢آرد و پودر پولکی سوخاری : به میزان لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢جگر،دل ،قلوه 🥢پیاز یک عدد 🥢رب گوجه نصف قاشق غذاخوری 🥢نمک ،فلفل،زردچوبه 🥢آب جوش نصف استکان 🥢سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم 🥣طرزتهیه : ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و سرو کنید. 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سینه ی مرغ 1عدد متوسط 🥢فلفل دلمه ای1عدد بزرگ 🥢گوجه 2عدد 🥢تخم مرغ 2یا 3 عدد 🥢آرد سوخاری 2ق غ 🥢نمک، فلفل سیاه، زردچوبه 🥢نون تست 10 تا 🥢 نمک و زردچوبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c