eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نشاسته گل ۱۳۰ گرم ( ۱ لیوان) 🥢شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان) 🥢آب سرد ۳۴۵ گرم ( ۱ و نیم لیوان) 🥢کره ۲۰ گرم 🥢گلاب ۳-۲ ق غ 🥢پودر نارگیل به مقدار لازم 🥢گردو به مقدار لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری 🥢ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست 🥢عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش 🥢رزماری : ۴ شاخه 🥢سیر : ۴ حبه 🥢سیب زمینی پخته : ۳ عدد 🥢پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم 🥢آردگندم : ۱.۵ پیمانه 🥢فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری 🥢پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری 🥢تخم مرغ : ۴ عدد 🥢پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی 🥢نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم 🥣طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢تخم مرغ 4عدد 🥢بادمجون 🥢روغن 🥢آرد 🥢کالباس یا بیکن 🥢پنیر 🥢ریحون 🥣طرزتهیه : دوستان طبق کلیپ درست کنید و در اخر که پنیرو کالباس رو گذاشتید در فر180درجه بمدت 10دقیقه بذارید تا پنیرها اب بشن سپس سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم 🥢پرده سیرابی ۲ عدد 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری 🥢پیاز ۱ عدد 🔷مواد سس 🥢گوجه ۶ عدد 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌺دوســــــت خــــــوبـــــــم 🌼 آرزویـــم ایـــن ‌اســـت ؛ 🌸 ڪہ دلت خوش باشد ... 🌺نــرود لـــحــظــہ‌اے از ... 🌼 صورتِ ماهت لبـخنـد ... 🌸نــشــــود غـــــصّــــــہ ... 🌺 ڪــمی نـزدیـڪـــــت ... 🌼 لـــحــظہ‌هـــــایـــــت ... 🌸همہ زیبــا و قـشـــنــگ ... 🌺 از خــ❤ـــدا مےخـواه... 🌼ڪـــــــــــہ تــــــــــو را ... 🌸 ســـــــــــالـــــــــــم و ... 🌺 خوشبخت بــــــدارد ... 🌼 هـــمــہ عــــــمـــــــــر ... 🌸و نبـــاشی دلـتـــنـــگ ... 🌺 و بــــدانــــــی ڪــــہ ... 🌼ڪسی هست هـنــوز ... 🌸 ڪہ تو را یاد ڪند ... 🌹درود بر شما صبح بخیر کدبانوها 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢تخم مرغ دو عدد 🥢شیرولرم یک لیوان 🥢بکینگ پودر یک ق م 🥢ارد به میزان لازم ... 🥢وانیل یک دوم ق چ 🥢نمک یک پنس 🥢شکر یک دوم لیوان 🥢کره سی گرم نرم شده 🥣طرزتهیه : حدود دو لیوان ارد رو با بکینگ پودر الک میکنیم تابه مورد نظر را با مقداری کمی روغن چرب کرده و رو حرارت میزاریم تا کاملا داغ بشه تخم مرغ و شیر و شکر و وانیل و کره رو با هم مخلوط با همزن مفتولی میزنیم تا یکدست بشه ارد الک شده رو به مایع اضافه میکنیم و خوب مخلوط و ورز میدیم اگه ارد نیاز داشت کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا حدی که خمیر نرم و لطیف بشه و به دست نچسبه .داخل کیسه نایلون گذاشته یک ربع استراحت میدیم سپس چونه های کوچیک برمیداریم و رو سطح آرد پاشی شده با وردنه باز میکنیم و داخل تابه داغ پهن میکنیم در تابه رو سریع میزاریم تا خمیر پف کنه و پخته بشه وقتی سرخ شد برمیگردونیم سمت بعد سرخ شه😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢تخم مرغ ۴ عدد 🥢نان ساندویچ یا نان لواش به مقدار لازم 🥢خیارشور ۳ عدد 🥢کره ۲۵ گرم 🥣طرز تهیه: ۱- تخم مرغها را آب پز کنید. (برای این که تخم مرغ در آب نترکد چند قطره سرکه به آب اضافه نمایید). ۲- کره را روی نان ساندویچ (که مقداری از خمیر داخل آن را خارج کرده اید) و یا نان لواش که به صورت قطعات مستطیل شکل برش زده اید، بمالید. ۳- به ترتیب حلقه های تخم مرغ و خیارشور (که از طول ۲ برش زده اید) را روی نان ساندویچ بگذارید😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢تخم مرغ ۱ عدد 🥢پودر قند ۱/۲ پیمانه 🥢ارد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه 🥢هل ۱/۲ ق چ خ 🥢وانیل ۱/۴ ق چ خ 🥢نمک ۱/۸ ق چ خ 🥢کنجد به میزان لازم 🥢بیکینگ پودر ۱/۲ ق غ خ 🥢روغن مایع ۱سوم پیمانه 🥢ماست شیرین ۲ ق غ خ 🥣طرزتهیه : تخم مرغ و پودرقند روباهمزن حدود ۵ الی ۶ دقیقه میزنیم تاکرم رنگ و کشدار شود روغن رواضافه کرده و مجدد کمی هم میزنیم درظرفی بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تاپف کنه.و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم آردونمک و وانیل رو ازقبل سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده وهم میزنیم توجه کنید غلظت مواد کمی سفت ازمواد کیک میباشد ولی اگه خیلی شل بود کمی آردبهش بزنید.به مدت نیم تا یک ساعت توظرف دربسته توفریزر قرار میدیم سپس به اندازه یک گردو بزرگ از خمیر برداشته گردمیکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم تاکمی پهن شود.سپس داخل کنجد میغلتونیم و در نهایت داخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کمی زیرش طلایی شود وبپزد نکته:من موادرو۲برابر کردم و۲ قاشق آرد روبرداشتم به نصفش ۲قاشق پودرکاکائو وبه نصف دیگر۲قاشق آردکنارگذاشته رو اضافه کردم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نمک و فلفل قرمز به اندازه نیاز 🥢پیاز داغ چهار قاشق غذاخوری 🥢برنج پنج پیمانه 🥢متوسط قارچ دویست و پنجاه گرم 🥢سیب‌زمینی سرخ شده چهار عدد 🥢کره پنجاه گرم 🥢سیر و زعفران سائیده شده نیم قاشق چایخوری 🥢کنسرو ذرت ۱ پیمانه گرد 🥢فلفل چینی قرمز سه عدد 🥢گوجه‌فرنگی فیله شده سه عدد 🥢مرغ یا میگو سیصد گرم 🥣طرز تهیه : اول سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در کره سرخ کنید بعد پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه نمایید و مواد را با هم کمی تفت دهید.در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند بگزارید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه نمایید بعد فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.بعد از نیم ساعت، برنج را در سینی بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین نمائید 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۴ عدد سیب زمینی کوچک رو باگوشت‌کوب له کنید 🥢۱۰۰ گرم ژامبون نگینی 🥢۱دسته جعفری ساتوری 🥢۱ عدد تخم مرغ 🥢۱ ق آرد 🥢نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن اضافه و ترکیب کنید 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c