eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢ژله سبز ......۲بسته 🥢 آبجوش .....۲لیوان 🥢 شیر .....۳پیمانه 🥢 شکر......نصف پیمانه 🥢 خامه صبحانه......۱پیمانه 🥢 ژلاتین.....۳ق غ خ 🥢 وانیل......نصف ق چ خ 🥢 رنگ سبز.....کمی 🥣طرزتهیه : ژله سبز روبه همراه دولیوان آبجوش حل کنید خوب هم بزنید تا زرات ژله حل بشن.ظرفی رو چرب کنید ژله روداخلش بریزید و ۳ساعت داخل یخچال تاخوب ببنده...بعداز این مدت ژله رو به مکعب های کوچیک برش بزنید و دوباره داخل یخچال بزارین که آب نشه. برای مواد پاناکوتا اول شیر وشکر روی حرارت بزارین وقتی جوش اومد خاموش کنید وخامه و وانیل ویه کوچولو رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید. ژلاتین رو با ۱/۴لیوان آب سردمخلوط کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید وبه باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. ظرف ژله اصلی رو کمی چرب کنید ژله مکعبی روداخلش بریزید و مواد پاناکوتا که کاملا سرد شده رو روش بریزید وبرای ۴تا۵ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب ببنده بعد از این مدت لبه های ژله رو به کمک چاقو دربیارید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢آرد سفید قنادی ۱ پیمانه 🥢 پودر شکر ۱ پیمانه 🥢 پودر شیر خشک ۱ پیمانه 🥢 روغن مایع ۱ و یک چهارم پیمانه 🥢 وانیل ۱ قاشق چایخوری 🥢 نان میکادو ۴ ورق 🔷برای سس کارامل 🥢 شکر ۱ پیمانه 🥢 خامه ۱ پاکت 🥢 کره ۷۵ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 . ✍مواد لازم: 🥢 نان باگت۱عدد 🥢 کالباس دو ورق 🥢 پنیر خامه ای دو قاشق پر 🥢 خیارشور۴عدد کوچک 🥢 فلفل دلمه ای رنگی دو برش کوچک . . فقط سعی کنید باگت رو کامل پر کنید که‌مواد منسجم بشه. بعد از خالی کردن باگت و پرکردن از مواد یک ساعت حداقل داخل یخچال بذارید و بعد برش بزنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 یک بسته ژله انار رو درست کرده و در قالب ریخته و میگذاریم تا ببنددسپس خارج کرده و در بشقابی بزرگتر ار قالب قرار میدهیم یک انار درشت قرمز رو بصورت نواری پوست میگیریم به تکه های پنج سانتی قسمت کرده، ذو طرفش رو صاف کرده و بصورت نیم دایره دور ژله چیده و داخل آنرا با انار دان شده پر میکنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
📌ترفند قیمه خوب برای اینکه خورش قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. مزه آن بسیار خوش طعم می شود و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید، که لپه با گوشت می پزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاییز ثانیہ ثانیہ به آخر می رسد یادت نرود این جا کسی هست کہ بہ اندازه تمام برگ های رقصان پاییز برایت آرزوهـاے خوب دارد آخرین روزهاے پاییزےتون لبریـــز از شـــــادی و آرامش🍂 💞سلام صبحتون بخیر کدبانوها 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ابتدا پیاز را تفت داده بعد کلم_بروکلی قارچ اسفناج و گوجه_گیلاسی ها را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم کف ظرف فر را روغنی کرده مواد را داخل آن می ریزیم تخم_مرغ ها را با شیربادام مخلوط کرده و پودرسیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و روی مواد می ریزیم پنیرپیتزا اضافه کرده پنجاه دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم و با جعفری و پیازچه تازه نوش جان می کنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢كره 🥢 خرما 🥢 تخم مرغ 🥢 كنجد 🥢 عسل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 -دسر_یلدایی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔸نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 شکلات تخته ای 🥢 پودر ژله 🥢 شکر 🥢 وانیل 🥢 خامه ی صبحانه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 500 گرم خمیر پیراشکی 🥢 قارچ یک بسته 🥢 1 عدد پیاز 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥢 روغن برای سرخ کردن 🥢 100 گرم پنیر چدار 🥢 شوید یا جعفری خورد شده 🥢 تخم مرغ ‏⠀ 🥣طرزتهیه : قارچ ها را در روغن سرخ کنید ، به محض تبخیر آب اضافی ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود ، سرخ کنید تا نرم شود و بگذارید خنک شود. پنیر رنده شده و سبزی خرد شده را به مواد سرد شده اضافه کنید ، مخلوط کنید. هر لایه خمیر را کمی آرد پاشیده ، آن را به شکل یک مستطیل بزرگ در می آوریم که آن را به 4 مستطیل دیگر برش می دهیم. حدود 2 قاشق غذاخوری از مواد را وسط خمیر می زاریم. طبق کلیپ فرم داده. با یک تخم مرغ زده شده به خمیرها زده و آنها را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا سرخ شود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 احتیاج داریم به ۵عددنان تست که باکاترگرد برش میزنیم،. درظرف ۴پیمانه پنیرگرویر یا موزارلا،و۳قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری نمک،و۱/۲قاشق چایخوری فلفل سیاه،و۱/۴قاشق چایخوری رنده جوز هندی،و۱و۱/۲قاشق غذاخوری ترخون خوردشده،ورنده یک حبه سیرو۲عدد تخم مرغ زده شده ودوقاشق شراب سفید میخواد که مامیتونیم دورشو خط 🚫بکشیم و از آب مرغ یا سرکه سفید یاسرکه سیب رقیق شده با آب ویا آب انگور سفید استفاده کنیم،که همگی راخوب مخلوط میکنیم ویک قاشق ازمواد برداشته وروی نان تست گذاشته واز طرفی که مواد راروی نان تست گذاشتیم در روغن گذاشته وسرخ میکنیم ،نوش جان. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c