🕋 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
هر اول روز ایجانان، صدبار سلامٌ علیک
💔 السَّلامُ عَلَیْکَ یا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یا وِتْرَ اللهِ الْمَوْتُورَ فِی السَّماواتِ وَالْاَرض، اَشْهَدُ اَنَّ دَمَکَ سَکَنَ فِی الْخُلْدِ وَاقْشَعَرَّت لَهُ اَظِلَّهُ الْعَرشِ، وَبَكىٰ لَهُ جَمیعُ الْخَلائِق. #یاحسین(ع)
♥️ السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الشَّهِيد، السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ الْبَارُّ التَّقِی، أَشْهَدُ أَنَّکَ قَد اَقَمتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ اَمَرتَ بِالْمَعرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ عَبَدتَ اللَّهَ مُخلِصاً حَتَّى اَتَاکَ الْيَقِين، السَّلاَمُ عَلَيکَ يَا اَبَا الْحَسَنِ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُه. #یارضا(ع)
💚 السَّلامُ عَلَیْکَ عَجَّلَ اللهُ لَکَ مَا وَعَدَکَ مِنَ النَّصرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَیکَ یَا مَولای، اَنَا مَولاکَ عَارِفٌ بِاَولاکَ وَ اُخرَاک، اَتَقَرَّبُ إِلَى اللهِ تَعَالىٰ بِکَ وَ بِآلِ بَیْتِکَ، وَ اَنتَظِرُ ظُهُورَکَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْک. #یامهدی(عج)
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #صبحانه_دلپذیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #املت_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢 گوجه فرنگی
🥢 تخم مرغ
🥢 آرد
🥢 نمک
🥢 ساقه پیازچه
دوستان عزیز تمام موادش دلبخواهی هست هرچی داشتید میتونید استفاده بکنید،کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #عدسی
یه لیوان عدس خیس کرده رو با مقداری نمک و یه قاشق آبلیمو گذاشتم با ۳ الی ۴ تا لیوان آب بپزه
تو این فاصله پیاز داغ درست کردم زردچوبه و فلفل و ادویه زدم یه قاشق رب هم میتونید در صورت تمایل بزنید
وقتی عدس ها پختن پیاز داغ رو بهش اضافه کردم و میزاریم تا جابیفته
مقداری عصاره گوشت هم اضافه کنید خوشمزه میشه فقط دیگه زیاد نمک نزنید شور نشه
من سیب زمینی به عدسی اضافه نمیکنم برا لعابش ده دقیقه آخر پخت یه مقدار از عدس ها رو تو ظرف دیگه میکوبم و به عدسی اضافه میکنم اینطوری لعاب میده حسابی و غلیظ میشه (غلظت عدسی نه خیلی سفت باید باشه نه شل)
عدسی رو با آبلیمو و گلپر سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #جدا_کردن_پوست_تخم_مرغ_آبپز
راه حل : از سرکه استفاده کنید . کافیست که هنگامی که آب به جوش آمد مقداری سرکه به آن اضافه کنید . اینکار موجب می شود که پوسته تخم مرغ به راحتی و بدون زحمت جدا شود. با این ترفند دیگر دردسرهای کندن پوست تخم مرغ آب پز را نخواهید داشت ، وقتش رسیده که با انبوهی از ریزه های پوسته تخم مرغ خداحافظی کنید و به راحتی پوسته را جدا نمایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کالباس
مواد لازم:
🥢 سینه مرغ ۵۰۰ گرم
🥢 سیر ۳ حبه
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر 🥢زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ
🥢 آرد گندم ۲/۵ ق غ
🥢 نشاسته گندم ۲ ق غ
🥢 آب ۶۰ گرم
🥢 روغن ۷۵ گرم
🥢قارچ ۲۵۰ گرم
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 پسته خام به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تزیین_هندونه_ی_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سمبوسه_پیتزایی
🥢سوسیس
🥢 قارچ
🥢 فلفل دلمه ای
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نمک و فلفل
🔷ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #شامی_ماهی
✍مواد لازم :
🥢ماهی تن 300 گرم
🥢 سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد
🥢 تخم مرغ 1 عدد
🥢 نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی
🥢 ارد 1 ق غ
🥢 گشنیزتازه 300گرم
🥢 شنبلیله تازه 50 گرم
🥢 فلفل سبز 2 عدد
🥢 سیر 2 عدد
🥢 پیاز 1 عدد
🥣طرزتهیه :
ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_هندونه_ی_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #برش_هندونه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c