فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_هندوانه_ای
#ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #آموزش_دونات_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #پف_پفی
#ایده_یلدا
✍مواد لازم:
🥢 ژله انار ۲ بسته،
🥢 آلوئه ورا ۱بسته،
🥢 ژله کیوی ۱بسته
🔷برای بسته ژله:
🥢 سه قاشق غذا خوری شکر
🥢 یک قاشق غذاخوری گلوکز
🥢 نصف قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
🥢 یک سوم لیوان آبجوش
(برای ژله انار که دو بسته هست همه مواد بالا رو دو برابر کنید)
🥣طرز تهیه:
هر رنگ پودر ژله رو با شکر ، ژلاتین و آب جوش بن ماری کنین یعنی روی بخار آب کتری به مدت بیست الی نیم ساعت بذارید بمونه تا کاملا تمام ذراتش حل و شفاف بشه بعد گلوکز رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و ده دقیقه اجازه بدید از داغیش بیفته و یکم خنک بشه بعد تو ظرف پنج الی ۱۰ دقیقه با همزن بزنین تا حجم بگیره و مثل خامه کش بیاد، سپس در کف ظرف مورد نظرتون مخلوطِ نشاسته ذرت و آرد سفید الک کرده یا پودر نارگیل بپاشید.... مواد رو تو ظرف بریزید، به ترتیب ژله آلوورا و ژله انار رو هم به این شکل درست کنید و روی مواد بریزید و بذارید نیم ساعت تو یخچال بعد در بیارید و سر آخر روش دوباره مخلوط آرد الک کنین و به اندازه های مختلف برش بزنین و اطراف هر قطعه رو که چسبناکه باز با آرد کاور کنین.
تو ظرف در بسته و تو جای خنک نگهداری کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #چیپس_خرمالو 😋
🔷خرمالو رو خوب بشویید و با چاقوی اره ای تیز برش بزنید تا اینجا برش ها آماده شدند حالا نوبت به خشک کردنشونه... برای خشک کردن و تهیه چیپس میوه چندین راه متفاوت وجود دارد که شما میتوانید بسته به زمان و امکاناتی که دارید، یکی از آنها را انتخاب کرده و میوههای آماده شده را خشک کنید.
نحوه خشک کردن میوهها
۱.خشک کردن میوه روی بخاری یا شوفاژ
۲.استفاده از دستگاه میوه خشک کن
۳.خشک کردن در سایه
من از روش اول استفاده کردم و روی شوفاژ دستمال نخی تمیز پهن کردم و برش های خرمالو رو رو با فاصله کنار هم چیدم و اجازه دادم آب داخل میوه خشک بشه و بعد داخل ظرف در بسته نگهداری کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_هندونه_ی_تک_نفره
✍مواد لازم:
🥢آرد سه صفر قنادی یک و نیم لیوان
🥢 شکر نصف لیوان
🥢 تخم مرغ دو عدد
🥢 روغن مایع یک چهارم لیوان
🥢 شیر یا اب یک سوم لیوان
🥢 وانیل نصف ق چ
🥢 بیکینگ پودر یک ق غ سر صاف
🥢 رنگ خوراکی ژله ای
🔷#کاپ_کیک_یلدا :
من از رنگ خوراکی امیتیدا استفاده کردم
نیازی به شعله پخش کن نیست
کیک اصلا خمیر نمیشه چون دمکنی هستش
بافت کیک رو برش زدم و تو فیلم نشون دادم عالیهههه
حتما اب جوش بریزید اینطوری رنگ ها قاطی نمیشه
هر فنجونی میشه استفاده کرد چون داخل اب
هستش نمیشکنه
به راحتی از فنجون در میان نگران نباشید
با این مواد هفت تا کاپ کیک داشتم
تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارن
حرارت شعله کم باشه
حدودا بیست دقیقه ای میپزه
خلال دندون بزنید مرکز کیک اگه تمیز بیرون اومد یعنی پخته
بعد از خاموش کردن حرارت درشو بردارید ده دقیقه بمونن تو اب و استراحت کنن
شکلات اشکی رو پارسال خودم با شکلات ذوب شده و قیف و کاغذ روغنی درست کردم
شما میتونید از اوازم قنادی بخرید
بعد از استراحت کاپ کیک ها که از داغی افتادن شکلات اشکی بزارید روشون
چون هنوز گرمن و دم دارن شکلات اشکی کمی ذوب میشه و میچسبه روشون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_هندوانه
مهمترین نکته این ژله اینه که شیر و ژله هر دوتاشون باید همدمای محیط باشن اگه اختلاف دما داشته باشن و یکیشون سرد یا گرم باشه شیر میبره.
.
✍مواد لازم:
🔷 برای قسمت سبز
🥢ژله سبز رنگ ۲ بسته
🥢 آبجوش ۲ لیوان
🥢 شیر ۱ لیوان
🔷 برای قسمت قرمز
🥢 ژله قرمز رنگ ۱ بسته
🥢 آبجوش ۱ لیوان
🥢 شیر نصف لیوان
.
مراحل کار خیلی ساده ست که تو ویدئو کاملاً مشخصه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷صبح است ،
🌸بیا زعشق سرشار شویم
🌷مانند درخت ِ
🌸مملو از بار شویم
🌷خورشید شویم
🌸و نورها افشانیم
🌷با خلق گرفتار زجان ،
🌸یار شویم
سلام ،صبح شما سرشاراز امید#کدبانو 😍 💐🌼🍃♥️♥
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پنکیک_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #املت_پنیری
✍مواد لازم :
🥢 گوجه ۳ عدد
🥢تخم مرغ ۲ عدد
🥢 پنیر پیتزا ۵۰ گرم
🥢 پیازچه خورد شده ۳ ق غ
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 پولبیبر ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_خرمالو
🥢خرمالو
🥢 ۲ عدد تخم مرغ
🥢 ½ لیوان شکر
🥢 ½ قاشق چایخوری وانیل
🥢 ⅓ لیوان روغن
🥢 ۱.۵ لیوان آرد قنادی و ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۱ قاشق 🥢چایخوری دارچین
🥢 گردو
🥢 پودر قند
بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه، بعد آماده ی نوش جان کردن هستش 👌
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فینگرفود_اناری
#ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کرفس_پلو
🥢برنج 4 پیمانه،
🥢کرفس پاک کرده400 گرم،
🥢گوشت چرخ کرده 300 گرم،
🥢 پیاز رنده شده 1 عدد،
🥢سیر له شده2 حبه،
🥢ادویه، نمک و فلفل،
🥢رب گوجه فرنگی3 ق غ،
🥢پودر لیــمو عمانی1 ق م،
🥢 کره 50 گرم،
🥢زعفران دم کرده 2 ق غ
🔷گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط و تفت دهید. کرفس خرد شده را جدا تفت میدهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه و گوشت را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه میدهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش مینماییم.
از کرفس و گوشت لابهلای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز میپاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم میکنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دیزاین_خربزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #میوه_آرایی
#ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ترشی_پوست_هندوانه
✍طرز تهیه:
اپوست هندوانه دیمی رو با سرکه میپزیم
بعد پخت داخل آبکش میزاریم
و چیز سنگین روش قرار میدیم تا آبش بره
بعد سبزی ترشی
و سیر
و فلفل سبز
و زردچوبه
و فلفل سیاه (اگه فلفل سبز خیلی تنده از فلفل سیاه استفاده نکنید)
تخم سیاه
و گلپر
بزارید وسط پوست هندونه که قطعه قطعه شده
بعد میزاریم تو شیشه
و روش سرکه میریزیم
فوق العاده خوشمزست
🔷 پوست هندونه پختش بسته به سلیقه شماست
کم تر و بیشتر پختنش بستگی به خودتون داره که دوست داشته باشید ترشیتون پوستش نرم تر و یا سفت تر باشه
اما بهتره بیشتر بپزید چون پوستش سفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_آجيلى_يلدا
اول آجیل هارو ته قالب بریز و ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی جعبه اش درست کن و کمی رو آجیل بریز در حدی که با ژله خیس بشن اگه همشو بریزی آجیلا میان بالا و شکلش به هم می ریزه .
بزار تو یخچال تا خودشو بگیره بعد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کن و بزار کنار سرد بشه بعد یک لیوان شیرد سرد بهش اضافه کن و روی ژله قبلی بریز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فیله_مرغ_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #بیسکوییت_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #آبنبات_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_کشمشی
🥢۳ عدد تخم مرغ
🥢 ۱ لیوان شکر
🥢 نوک قاشق چایخوری وانیل
🥢 نصف لیوان روغن
🥢 نصف لیوان شیر
🥢 ۲ قاشق زعفران دم کرده
🥢 ۳ قاشق گلاب
🥢 ۱ و ۲/۳ لیوان آرد
🥢 ۲.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر
🥢 نصف لیوان کشمش پلویی با ۱ قاشق آرد
🥢 گل محمدی
🥢 خلال پسته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دسر_دو_رنگ_زعفرونی
✍مواد لازم :
🥢 شیر ۳ لیوان
🥢 نشاسته گل ۳ ق غ
شکر ۶ ق غ
🥢 گلاب۴ ق غ
🥢 بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
🥢 زرده تخم مرغ ۱ عدد
🥢 خامه صبحانه ۲ ق غ
همه مواد بالا رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد مواد رو دو قسمت کرده و با زعفرون دم کرده زعفرونی کنید بعد یک لایه سفیدبریزید وکمی صبر کنید تا ببنده بعد یک لایه زعفرونی بریزید و در یخچال بزارید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_پرتقالی
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوکو_سیب_زمینی_پیتزایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_یزدی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #غذای_فوری
لایه آخر پنیر پیتزا و قارچ بریزید و در حرارت
۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بذارید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #باقالی_پلو_با_ماهیچه
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فستفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لقمه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #فینگرفود_مرغ_مخصوص
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شام_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c