6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لازانیای_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کتلت_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از گسترده زمرد
مامانت فقد اینو نبینه😐😂😂👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e
وایییی سه ساعته دارم با عکساش میخندمم😂😂😂
بی ادبیه ولی خوراک خنده س😂
پاتوق باجنبه ها😜🚷
https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e
وااااای ترکیدم پشمام🤣🤣👆
اگه مامانت گوشیتو چک میکنه نیا🚷🤫
اسکرین شات ازمعلم ها😱🏃♂🚷
از معلما انتظار نداشتم 😱🤣🤪👇🏿
https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e
https://eitaa.com/joinchat/1887961158Cfdd2376c6e
بیا ببین چقد سوتی دادن🐒😂👆🏻
❌ورود بچچچچههه ممنوووع😈🤬💦🔥☝️☝️
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رولت_مرغ_و_سبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سیب_زمینی_متفاوت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کباب_شطرنجی
✍موادلازم:
🥢گوشت قرمز : ۱۵۰ گرم
🥢 سینه مرغ :۱۵۰ گرم
🥢 پیاز متوسط: دو عدد
🥣 طرز تهیه:
پیازها را رنده ریز می کنیم آب آن را کامل می گیریم.
نصف پیاز را با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
نصف مابقی پیاز را با مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
دو عدد سینی را خیس می کنیم روی آن نایلون می کشیم.
روی سینی اول کاتر مربع شکل را می گذاریم از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بر می داریم و داخل آن کاملا پهن می کنیم تا گوشه های آن در بیاید و بعد از کاتر جدا می کنیم و داخل سینی دوم می گذاریم
کاتر و دستهایمان را آب می زنیم به اندازه یک گردو از مواد مرغ بر می داریم و با همان روش یک مربع دیگر درست می کنیم این مربع را کنار آن یکی می گذاریم و کمی بهم می چسبانیم یکی در میان این کار را انجام می دهیم تا شطرنجی شود من ۴در ۴ درست کردم.
وقتی کارتان تمام شد یک ساعت سینی کباب تابه ای شطرنجی را داخل فریزر می گذاریم تا هم خودش را بگیرد و هم اینکه موقع سرخ کردن از هم وا نرود بعد از یک ساعت با کمی روغن آن را سرخ می کنیم طرف اول که خودش را گرفت بر می گردانیم تا طرف بعدی سرخ شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #گردن_بادورچین_آلوزرشک
دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گردن روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دنده_کباب_درفر
از شب قبل فلفل زعفرون وچوب دارچین و آب پیاز زدم ب دندهاوصبح دوباره پیاز خلال شده ،سیر،فلفل دلمه ای و تخم گشنیز جعفری،روغن زیتون هم ریختم ب همراه کمی آب نارنج چندساعتی دریخچال موند کف سینی فر پیاز حلقه شده چیدم مواد مرینت (مزه ها)روازرو دنده برداشتم و دنده کباب رو از طرف گوشتش روپیازگذاشتم روشو فویل کشیدم وحدود 2ساعت بادمای180گذاشتم توفر.
10دقیقه ی آخر فویل رو برداشتم بابرس روش رو روغن زیتون و زعفران زدم وگریل زدم تاوقتی که حسابی برشته شد جاتون_سبزوباسالادفصل و سیب زمینی سرخ کرده سروکردم
(اندازه ها رونگفتم چون کاملا سلیقه ای هست اما وزن دنده بیش از یک کیلو بود)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_رستورانی
🥢ران مرغ ۴ عدد
🥢 پیاز ۲ تا متوسط
🥢 فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥢 هویج متوسط ۱ عدد
🥢 سیر ۳ حبه متوسط
🥢 لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🥢 برگ بو ۲ تا
🥢 8رب ۱ ق.غ سر پر
🥢 آب جوش ۱ استکان
🥢 روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
🥢نمک ۱ ق.م
🥢 زرد چوبه ۱ ق.چ
🥢 پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
🥢 فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
🥢 فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #حلوا_شیر
🥢آرد سفید135 گرم
🥢 کره100 گرم
🥢 روغن مایع100 گرم
🥢 شکر200 گرم
🥢 هل1/2 قاشق چایخوری
🥢 زعفران1/4 قاشق چایخوری
🥢 شیر0.5 لیتر
🥢 گلاب1/2 لیوان
🥢 وانیل در صورت تمایل
🥣طرز تهیه:
1- آرد را روی شعله ملایم گاز تفت میدهیم و مدام به هم میزنیم تا آرد نسوزد و خیلی رنگش عوض نشود. وقتی بوی آرد بلند شد و خامی آرد گرفته شد از روی شعله آن را بر میداریم.
2- کره را داخل ماهیتابه میریزیم تا آب شود. نصف لیوان روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. با هم مخلوط میکنیم و زمانی که گرم شد یک لیوان آرد را کم کم و از داخل الک به آن اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن یکدست شوند.
3- در ادامه یک لیوان شکر را به همراه هل، زعفران و در صورت تمایل کمی وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
4- حالا دو لیوان شیر را به مواد مرحله به مرحله اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا یکدست شود. نصف لیوان گلاب را هم اضافه میکنیم و باز به هم میزنیم تا حلوا خودش را بگیرد. زمانی که حلوا از لبه ماهیتابه جدا شود و به وسط آن جمع شود حلوای ما آماده است. پس از چند ساعت که حلوا خنک شد، میتوان آن را مورد استفاده قرار داد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
صبحتان به طراوت شبنم و به شادابی و زیبایی گلها؛
در زندگی هیچ چیز مهم تر از این نیست که قلب در آرامش باشه
الهی همیشه قلبتون پر از عشق وآرامش باشه
#سلام
#صبحتون_بخیر#کدبانو 🍁
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c