eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 تردیلا 🥢 کنجد 🥢 قارچ 🥢 سیب زمینی 🥢 ماءالشعیر تلخ :یک لیوان 🥢 آرد : یک لیوان 🥢 پارپریکا، پول بیبر 🥢 پودر سیر و پودر پیاز 🥢 نمک و فلفل بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 شیر 🥢 سرکه سفید 🔹 برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه 🔹 شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه 🔹 از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه 🔹 قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه 🔷داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید 🔷موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم سنگین بزارید روش 🔹 سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره 🔷بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد استفاده کنین 🔷پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢ران مرغ دو عدد 🥢 خامه یک قاشق غذاخوری 🥢 سس کچاپ یک قاشق غذاخوری 🥢 سس خردل: یک قاشق غذاخوری ادویه ها: 🥢 نمک؛ فلفل سیاه، پودر گوجه، پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 🥢 زنجبیل نصف قاشق چایخوری 🥢 سیر دو یک حبه 🥢 آرد 🥢 رشته ی ورمیشل 🥢 تخم مرغ یک عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نان تست 🥢 کره 🥢 موزارلا 🥢 پارامزان 🥢 پپرونی 🥢 سس گوجه فرنگی 🥢 ریحان بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 کدو حلوایی 🥢 گوشت خورشتی 300، 400گرم 🥢 پیاز 1 عدد 🥢 آلو بخارا 15 عدد 🥢 لیمو ترش 1 عدد 🥢 رب گوجه فرنگی 2 ق غ 🥢 زعفران دم کرده 2 ق غ در ابتدا زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین 🥢 در آخر نمک، هل 🥢 شکر 1 تا 2 ق غ به دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 بادمجان 3 عدد 🥢 گوجه فرنگی 2 عدد 🥢 سیر ۳ تا ۴ حبه 🥢 تخم مرغ 2 عدد 🥢 نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره) سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین . گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم. سیر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 مواد لازم: 🥢 برنج.................۵ پیمانه 🥢 گوشت چرخکرده............نیم کیلو لوبیا سبز پخته شده........۴ پیمانه 🥢 رب گوجه فرنگی..........۳ قاشق غذاخوری 🥢 پیاز........................۱ عدد بزرگ 🥢 زعفران و دارچین و زردچوبه 🥢نمک....به میزان لازم 🥣طرز تهیه: پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت روبه آن اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد لوبیا و رب و دارچین و زرد چوبه و نمک رو اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم. وقتی تفت خورد نصف لیوان آب اضافه میکنیم ومیگذاریم تا سس جا بیفته. و ابش کشیده بشه،آب برنج رو میگذاریم تا جوش بیاید بعد از این که شروع به قل زدن کرد برنج رو میریزیم نمک و روغن هم اضافه میکنیم(روغن رو برای این که برنج به هم نچسبه میریزیم) وقتی برنج کمی نرم شد اون رو آبکش میکنیم. کف قابلمه نان میگذاریم و لایه به لایه برنج و سس میریزیم و در آخر کمی دارچین میپاشیم و زعفران میریزیم. در قابلمه رو میگذاریم تا لوبیاپلو دم بکشه،برنج رو با هویج و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷سینه مرغ، پیاز، جو پرک با هم چرخ میکنیم. ادویه میزنیم و ورز میدیم بعد روی یک نایلون پهن میکنیم و مواد میانی که مخلوط شده را روی ان میریزیم و رول میکنیم و بعد سرخ میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥣طرز تهیه : من یکی دو ساعت میگو‌ ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلوط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگو‌را هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردو‌خرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از ‌مدل میگو‌پفکی بود وخوشمزه بود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c