11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خورشت_کدو_حلوایی
✍مواد لازم:
🥢 کدو حلوایی
🥢 گوشت خورشتی 300، 400گرم
🥢 پیاز 1 عدد
🥢 آلو بخارا 15 عدد
🥢 لیمو ترش 1 عدد
🥢 رب گوجه فرنگی 2 ق غ
🥢 زعفران دم کرده 2 ق غ
در ابتدا زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین
🥢 در آخر نمک، هل
🥢 شکر 1 تا 2 ق غ به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه
رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #میرزاقاسمی
🥢 بادمجان 3 عدد
🥢 گوجه فرنگی 2 عدد
🥢 سیر ۳ تا ۴ حبه
🥢 تخم مرغ 2 عدد
🥢 نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #نخود_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #لوبیا_پلو
✍مواد لازم:
🥢 برنج.................۵ پیمانه
🥢 گوشت چرخکرده............نیم کیلو
لوبیا سبز پخته شده........۴ پیمانه
🥢 رب گوجه فرنگی..........۳ قاشق غذاخوری
🥢 پیاز........................۱ عدد بزرگ
🥢 زعفران و دارچین و زردچوبه
🥢نمک....به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت روبه آن اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد لوبیا و رب و دارچین و زرد چوبه و نمک رو اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم.
وقتی تفت خورد نصف لیوان آب اضافه میکنیم ومیگذاریم تا سس جا بیفته. و ابش کشیده بشه،آب برنج رو میگذاریم تا جوش بیاید بعد از این که شروع به قل زدن کرد برنج رو میریزیم نمک و روغن هم اضافه میکنیم(روغن رو برای این که برنج به هم نچسبه میریزیم)
وقتی برنج کمی نرم شد اون رو آبکش میکنیم. کف قابلمه نان میگذاریم و لایه به لایه برنج و سس میریزیم و در آخر کمی دارچین میپاشیم و زعفران میریزیم.
در قابلمه رو میگذاریم تا لوبیاپلو دم بکشه،برنج رو با هویج و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #رولت_مرغ
🔷سینه مرغ، پیاز، جو پرک با هم چرخ میکنیم.
ادویه میزنیم و ورز میدیم بعد روی یک نایلون پهن میکنیم و مواد میانی که مخلوط شده را روی ان میریزیم و رول میکنیم و بعد سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #توپک_سیب_زمینی_کدوسبز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پلو_میگو
🥣طرز تهیه :
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلوط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #همبرگر_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #واویشکای_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
💓سلام #کدبانوها😍،
🕊صبحتون بخیر
💓بامدادی زیبا از راه رسید
🕊امیدوارم
💓روزی پر از خیر وبرکت
🕊دلی به پاکی صبح
💓افکاری بلند و سبز
🕊زندگی مملو از مهربانی
💓وصبحی سرشار از آرامش
داشته باشید 💓💐
️✨🍃🍂🌸🍃
🍃🍂🌸🍃
🍂🌸🍃
🌸🍃
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c