🍔 #سالاد_مرغ
🥢سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد
🥢 پاپریکا 1 ق چایخوری
🥢 پودر سیر نصف ق چایخوری
🥢 آویشن نصف ق چایخوری
🥢 فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم
🥢 روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره)
🥢 هویج کوچک دو عدد (رنده درشت)
🥢 ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان
🥢 کاهو خرد شده 1 عدد
🔷مواد لازم برای سس
🥢ماست 1 لیوان
🥢 سس مایونز 2 ق غذاخوری
🥢 آبلیمو 2 ق غذاخوری
🥢 خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان
🥢 نمک و فلفل بمقدار لازم
🔷میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خوراک_کوفته_با_بادمجان
✍مواد لازم :
🥢 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،
🥢پیاز متوسط یک عدد ،
🥢آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و پودر سیر ،
🥢 بادمجان متوسط یک عدد ،
🥢سیب زمینی متوسط دو عدد
🥢 رب دو ق غ ،
🥣طرز تهیه :
سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #فست_فود
🥢سیب زمینی
🥢 پیاز
🥢 گوشت چرخ کرده
🥢 نمک و ادویه:زردچوبه و آویشن و دارچین
🥢 جعفری تازه
🥢کره
🥢 پنیر پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از 🇵🇸دختران انقلاب 🇮🇷
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍دعوتید به جشن عروسی❤️
برادر#شهید_روح_الله_عجمیان
و
خواهر#شهید_سلمان_امیر_احمدی
💐همزمان با میلاد حضرت زهرا(س)
🌟زمان:چهارشنبه۲۱دی ماه ساعت۱۵
🌟مکان:مترو بهارستان،نرسیده به سرچشمه ،کوچه شهید صیرفی پور،مجموعه سرچشمه
📌با حضور خواهر#شهید_ابراهیم_هادی و مادر#شهید_اصغر_پاشاپور❤️
#ازدواج_شهدایی
#دختران_انقلاب
😍جزئیات مراسم را در کانال زیر دنبال کنید
✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
🌸چه زیباست که چون صبح
🌾پیام ظفر آریم
🌺گل سرخ
🌾گل نور
🌼ز باغ سحر آریم
🌾چه زیباست چو خورشید
🌸درافشان و درخشان
🌾ز آفاق پر از نور
🌺جهان را خبر آریم
🌼سلام
🌾صبحتون بخیر و شادی#کدبانوها
🌸امروزتون
سرشار از عشق و نیکبختی💗🌹
❖
🌼🍃♥
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖یکشنبه تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #صبحانه_لاکچری
🥢نان تست
🥢 ۲ عدد تخم مرغ
🥢 فلفل دلمه
🥢 جعفری
🥢پنیر چدار
🥢پنیر سفید (پنیر فتا)
🥢 گوجه فرنگی
🥢 سوسیس
گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید .
تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید .
فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید .
روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید .
در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ایده_نیمرو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_قاشقی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #صبحانه_فانتزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خورشت_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #آموزش_کنسرو_ذرت
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1تا 1ساعت و نیم بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید.
بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد.
نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c