6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کتلت_سویا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوپ_جو_لاکچری
✍مواد لازم براي چهار نَفَر :
🥢 جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان )
🥢 يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت
🥢 يك عدد پياز
🥢 پانزده شاخه جعفري
🥢 قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
🥢 آب مرغ پنج تا شش ليوان
🥢مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
🔹 سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره .
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکو_پیتزایی
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی آبپزنگینی شده ۳عدد
🥢 ذرت پخته یک سوم لیوان
🥢 سوسیس یک عدد
🥢 فلفل دلمه متوسط یک عدد
🥢 پنیرپیتزا ۱۰۰گرم
🥢 نمک وادویه(پاپریکا،فلفل،زردچوبه،پودرسیر)
🥢 هویج پخته نگینی شده یک سوم لیوان
🥢 تخم مرغ ۳عدد
🥣طرز تهیه:
همه ی موادروباهم مخلوط کرده میتونیدهم داخل قالبهای کوکو وهم داخل تابه به صورت یکجا بریزین من به هردوروش درست کردم
اگرازقالبهای کوکواستفاده میکنین بایدحتماقبلش بزارین قالبها داغ بشن
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #بادمجون_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ساقه_طلایی_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ماهیچه_متفاوت
✍موادلازم:
🥢 ماهیچه گوسفندی
🥢 پیاز متوسط ۳ عدد
🥢 روغن حیوانی ۱ ق غ
🥢 زعفرون دم کرده
🥢 نمک ٫فلفل٫ادویه گوشت٫ دارچین٫پودر سیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #برگر_مرغ
🔷اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید
🔷تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #نون_خامه_ای
🥢تخم مرغ ۴عدد
🥢 شکر ۱ق.غ
🥢آرد ۱۳۰گرم
🥢نمک یک پنس
🥢کره ۱۱۳گرم
🥢آب یک پیمانه
🥢 وانیل نصف ق.چ
کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه)
خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید.
خمیر و بریزید تو قیف و با ماسور ه ساده یا طرحدار پایپ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رول_گوشتی
🥣طرزتهیه :
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنی
🔹 برای سس این رول:
1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_موزی
🥢تخم مرغ: ۱عدد
🥢 وانیل: یک چهارم ق.چ
🥢 شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
🥢 روغن مایع: ۵ق.غ
🥢شیر: دو سوم پیمانه
🥢 آرد قنادی: یک و نیم پیمانه
🥢 بکینگ پودر: ۱ق.چ استاندارد قنادی
🥢مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست)
🥢 موز: به تعداد لازم
🥢 شکر قهوه ای یا سفید: ۴ق.غ
🥢کره: ۱ق.غ
🥢آب: ۲ق.غ
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلیم_بادمجون
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوفته_لپه_یزدی
✍موادلازم:
🥢سبزی معطر: ۳۵۰ گرم
🥢 کشمش: نصف پیمانه
🥢 سیب زمینی
🥢لپه: ۳۵۰ گرم
🥢 زرشک: یک پیمانه
🥢 پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
🥢 تخم مرغ خام: ۴ عدد
🥢 تخم مرغ پخته: ۵ عدد
🥢 گوشت چرخ کرده: یک کیلو
🥢 نمک و ادویه: مقداری
🥢رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری
🥣طرز تهیه:
ابتدا لپه را می پزیم و آبکش میکنیم.
سپس سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می کنیم، رنده می کنیم و به لپه ها اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم مرغ های آبپز که پوست کنده ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم.
بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفته ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته ها میگذاریم پخته شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c