eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢 ماهیچه گوسفندی 🥢 پیاز متوسط ۳ عدد 🥢 روغن حیوانی ۱ ق غ 🥢 زعفرون دم کرده 🥢 نمک ٫فلفل٫ادویه گوشت٫ دارچین٫پودر سیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید 🔷تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢تخم مرغ ۴عدد 🥢 شکر ۱ق.غ 🥢آرد ۱۳۰گرم 🥢نمک یک پنس 🥢کره ۱۱۳گرم 🥢آب یک پیمانه 🥢 وانیل نصف ق.چ کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه) خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید. خمیر و بریزید تو قیف و با ماسور ه ساده یا طرحدار پایپ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥣طرزتهیه : گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنی 🔹 برای سس این رول: 1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢تخم مرغ: ۱عدد 🥢 وانیل: یک چهارم ق.چ 🥢 شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) 🥢 روغن مایع: ۵ق.غ 🥢شیر: دو سوم پیمانه 🥢 آرد قنادی: یک و نیم پیمانه 🥢 بکینگ پودر: ۱ق.چ استاندارد قنادی 🥢مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست) 🥢 موز: به تعداد لازم 🥢 شکر قهوه ای یا سفید: ۴ق.غ 🥢کره: ۱ق.غ 🥢آب: ۲ق.غ بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍موادلازم: 🥢سبزی معطر: ۳۵۰ گرم 🥢 کشمش: نصف پیمانه 🥢 سیب‌ زمینی‌ 🥢لپه: ۳۵۰ گرم 🥢 زرشک: یک پیمانه 🥢 پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری 🥢 تخم مرغ خام: ۴ عدد 🥢 تخم مرغ پخته: ۵ عدد 🥢 گوشت چرخ کرده: یک کیلو 🥢 نمک و ادویه: مقداری 🥢رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری 🥣طرز تهیه: ابتدا لپه را می‌ پزیم و آبکش می‌کنیم. سپس سیب‌ زمینی‌ ها را پخته و پوست آنها را می‌ کنیم، رنده می‌ کنیم و به لپه‌ ها اضافه می‌کنیم. گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده‌ ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می‌ دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم‌ مرغ‌ های آبپز که پوست کنده‌ ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست می‌کنیم. بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می‌ کنیم و کمی تفت می‌ دهیم. سپس دو لیوان آب افزوده می‌گذاریم جوش بیاید سپس کوفته‌ ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته‌ ها می‌گذاریم پخته شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢تخم مرغ یک عدد 🥢 آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین) 🥢 شکر نصف لیوان 🥢 روغن مایع یک سوم لیوان 🥢 شیر بک سوم لیوان 🥢 گلاب سه قاشق 🥢 وانیل نوک قاشق چای خوری 🥢 بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری 🥢 کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین) 🥢 زعفران به دلخواه 🥢 پودرکاکائو به دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢 آب گرم:۱فنجان 🥢شیر گرم:۱فنجان 🥢روغن:۱فنجان 🥢شکر ریز: ۲ق.غ 🥢مخمر تازه:۴قاشق مرباخوری 🥢آرد:۶فنجان 🥢پنیر خامه ای:۱فنجان(پنیر دیگه هم خواستید میتونید جایگزین کنید) 🥢 پنیر چدار:۱ فنجان 🥢جعفری 🥢نمک 🔷پ.ن: بهتره مواد خمیر هم دما باشن(شیر،آب روغن) 🔷پ.ن:مواد داخلش اختیاریه میتونید عوضش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 برای بدنه مداد : ژله با طعم دلخواهتونو انتخاب میکنین، با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر مخلوط میکنید. اونها رو تو قالب استوانه ای شکل (من از نمکدون استفاده کردم) میریزید و میزارید یخچال که ببنده. برای قسمت سر مداد : برای نوک رنگی مداد کمی از ژله رو تو قالب مخروطی شکل میریزید میزارید یخچال، نیم بند که شد ژله هلو رو با آب جوش و شیر آماده میکنید و برای قسمت چوبش میریزید داخل قالب. بعد از اینکه ژله هامون بست هر دو رو از قالب خارج میکنیم، کمی سر استوانه رو خیس میکنیم و هر دو ژله رو به هم میچسبونیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c