8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #بادمجون_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ساقه_طلایی_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ماهیچه_متفاوت
✍موادلازم:
🥢 ماهیچه گوسفندی
🥢 پیاز متوسط ۳ عدد
🥢 روغن حیوانی ۱ ق غ
🥢 زعفرون دم کرده
🥢 نمک ٫فلفل٫ادویه گوشت٫ دارچین٫پودر سیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #برگر_مرغ
🔷اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید
🔷تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #نون_خامه_ای
🥢تخم مرغ ۴عدد
🥢 شکر ۱ق.غ
🥢آرد ۱۳۰گرم
🥢نمک یک پنس
🥢کره ۱۱۳گرم
🥢آب یک پیمانه
🥢 وانیل نصف ق.چ
کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه)
خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید.
خمیر و بریزید تو قیف و با ماسور ه ساده یا طرحدار پایپ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رول_گوشتی
🥣طرزتهیه :
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنی
🔹 برای سس این رول:
1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_موزی
🥢تخم مرغ: ۱عدد
🥢 وانیل: یک چهارم ق.چ
🥢 شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
🥢 روغن مایع: ۵ق.غ
🥢شیر: دو سوم پیمانه
🥢 آرد قنادی: یک و نیم پیمانه
🥢 بکینگ پودر: ۱ق.چ استاندارد قنادی
🥢مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست)
🥢 موز: به تعداد لازم
🥢 شکر قهوه ای یا سفید: ۴ق.غ
🥢کره: ۱ق.غ
🥢آب: ۲ق.غ
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلیم_بادمجون
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوفته_لپه_یزدی
✍موادلازم:
🥢سبزی معطر: ۳۵۰ گرم
🥢 کشمش: نصف پیمانه
🥢 سیب زمینی
🥢لپه: ۳۵۰ گرم
🥢 زرشک: یک پیمانه
🥢 پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
🥢 تخم مرغ خام: ۴ عدد
🥢 تخم مرغ پخته: ۵ عدد
🥢 گوشت چرخ کرده: یک کیلو
🥢 نمک و ادویه: مقداری
🥢رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری
🥣طرز تهیه:
ابتدا لپه را می پزیم و آبکش میکنیم.
سپس سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می کنیم، رنده می کنیم و به لپه ها اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم مرغ های آبپز که پوست کنده ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم.
بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفته ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته ها میگذاریم پخته شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کلوچه_کنجدی
🥢تخم مرغ یک عدد
🥢 آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین)
🥢 شکر نصف لیوان
🥢 روغن مایع یک سوم لیوان
🥢 شیر بک سوم لیوان
🥢 گلاب سه قاشق
🥢 وانیل نوک قاشق چای خوری
🥢 بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
🥢 کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین)
🥢 زعفران به دلخواه
🥢 پودرکاکائو به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی
✍مواد لازم:
🥢 آب گرم:۱فنجان
🥢شیر گرم:۱فنجان
🥢روغن:۱فنجان
🥢شکر ریز: ۲ق.غ
🥢مخمر تازه:۴قاشق مرباخوری
🥢آرد:۶فنجان
🥢پنیر خامه ای:۱فنجان(پنیر دیگه هم خواستید میتونید جایگزین کنید)
🥢 پنیر چدار:۱ فنجان
🥢جعفری
🥢نمک
🔷پ.ن: بهتره مواد خمیر هم دما باشن(شیر،آب روغن)
🔷پ.ن:مواد داخلش اختیاریه میتونید عوضش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_مداد_رنگی
برای بدنه مداد : ژله با طعم دلخواهتونو انتخاب میکنین، با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر مخلوط میکنید. اونها رو تو قالب استوانه ای شکل (من از نمکدون استفاده کردم) میریزید و میزارید یخچال که ببنده.
برای قسمت سر مداد : برای نوک رنگی مداد کمی از ژله رو تو قالب مخروطی شکل میریزید میزارید یخچال، نیم بند که شد ژله هلو رو با آب جوش و شیر آماده میکنید و برای قسمت چوبش میریزید داخل قالب.
بعد از اینکه ژله هامون بست هر دو رو از قالب خارج میکنیم، کمی سر استوانه رو خیس میکنیم و هر دو ژله رو به هم میچسبونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c