eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
روزت را با لبخـند شروع کن امروز علیرغم همه مشکلات بـخـنـد 😊🙃 لبخند تو این فرکانس را بـه کائنات ارسـال میکند که از زندگی رضایت داری و کائنات باحـل مشکلاتت لبخندت را پاسخ خواهند داد...😊 ♥️سلام،صبحتون بخیر 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نان تست ۶ عدد 🥢 سس پیتزا ۲ق.غ 🥢 پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🥢 پنیر ورقه‌ای چدار ۱ ورق 🥢ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم 🥢فلفل دلمه‌ای ۲ق.غ 🥢پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
🍔 ✍مواد لازم: 🥢2 تخم مرغ 🥢 نصف پیمانه شکر 🥢 نصف پیماته روغن 🥢 2 پیمانه شیر 🥢 1 ق چ پودر بیکینگ 🥢1 ق م وانیل 🥢 3 پیمانه آرد 🔹 تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢آرد قنادی یک پیمانه 🥢 نشاسته گل نصف پیمانه 🥢 تخم مرغ سه عدد 🥢 گلاب یک سوم پیمانه 🥢 شیر دوسوم پیمانه 🥢 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 🔹 ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم 🥢 اسفناج ۷۰۰ گرم 🥢 جعفری و تره ۲۰۰ گرم 🥢 آلو خورشتی یا بخارا ۱۰ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد بزرگ 🥢 سیر ۲ حبه 🥢 رب انار یا آبلیمو به میزان لازم 🥢 روغن به میزان لازم 🥢 نمک، فلفل سیاه و قرمز، زرد چوبه 🥣طرز تهیه: پیاز را خلالی خرد می کنیم به همراه چند قاشق روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم وسرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن گوشت ، سیر و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس به اندازه کافی آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. در این مدت زمان اسفناج ها رابه صورت ریز خرد می کنیم و در ی دقیقه آخر پخت، از رب انار و آبلیمو هم استفاده کنید. بعد از اینکه خورشت جا افتاد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه پلو سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت آلو اسفناج نهایت لذت را ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥣طرز تهیه: يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه، يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد، نمك، فلفل سياه، پاپريكا، چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه، توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد آماده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه ی مرغ ۴ عدد 🥢 رب گوجه دو قاشق 🥢 پاپریکا یک قاشق چایخوری 🥢 روغن زیتون ۴ قاشق 🥢 پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم 🥢 گوجه ۲ عدد 🥢 ریحان ۱۵۰ گرم 🥢 فلفل دلمه ای دو عدد 🥢 پیاز یک عدد 🥢 سیر یک حبه 🥢سس سویا یک قاشق 🥢 جعفری خرد شده یک قاشق 🔹 نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید. پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید. پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔴 بازداشت عوامل ناکام برای خرابکاری در یکی از مراکز صنعتی در اصفهان اطلاعیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه: 🔹با همکاری تنگاتنگ سربازان گمنام امام زمان ارواحنافداه در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و مساعدت حفاظت اطلاعات وزارت دفاع، عوامل اصلی تلاش نا‌کام برای خرابکاری در یکی از مراکز صنعتی وزارت دفاع در هشتم ماه جاری در اصفهان، شناسایی و بازداشت شدند. 🔹با توجه به ادامه دار بودن جریان تحقیقات از متهمین بازداشت شده، لذا اطلاعات تکمیلی در زمان مقتضی منتشر خواهد شد. 🔹اجمالا تاکنون دخالت مزدوران رژیم موقت صهیونیستی در آن اقدام اثبات شده است. 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢شیر1/2پیمانه 🥢روغن1/4پیمانه 🥢نمک کمی 🥢بکینگ پودریک قاشق مربا خوری 🥢 آردبه مقدار لازم شیرو نمک را باهم مخلوط می کنیم.بکینگ پودررا افزوده سپس آرد را به اندازه ای اضافه میکنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد. به خمیر نیم ساعت استراحت میدهیم. سپس به شکل چوب شور فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.سپس روی آنها نمک می پاشیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢٤سيب زميني آبپز+٤تخم مرغ+٢ق غ شويد+٢ق غ جعفرى+٣ساقه پيازچه+دو ق غ پياز+يك فلفل سبز+يك ق غ آبليمو +دو ق غ روغن زيتون+زيتون سياه+نمك و پرك فلفل قرمز بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 اگه تا حالا درست نکردین حتما درست کنین مطمئنم خوشتون میاد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پیاز یک عدد متوسط 🥢 سیر ۲ حبه پوره ی گوجه یک پیمانه 🥢 سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم 🥢 نان پیتا (یا لواش ) ۵ عدد 🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم ابتدا پیاز های خرد شده را تفت دهید کمی که نرم شد، سیر را اضافه کنید. سپس نمک و فلفل و پوره ی گوجه را اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. سینه های مرغ را از طول برش داده تا نازک تر شود ، سپس با حرارت ملایم سرخ کنید تا کامل بپزد . سینه ی مرغ ها را خرد کرده و به همراه کمی پنیر روی نان ها ریخته و رول کنید ، سس را روی کف ظرف و روی رول ها ریخته. سپس پنیر را روی سطح مواد ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده ، تنها کافی ست پنیرها آب شود . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سينه و ران مرغ ١ كيلو 🥢مغز گردو سياه ٢٠٠گرم 🥢مغز گردو سفيد ٢٠٠ گرم 🥢 پياز ١ عدد 🥢 رب انار ترش ١ پيمانه 🥢رب انار ملس ١ پيمانه 🥢آب سرد ١ ليتر 🥢زعفران دم كرده ٢ قاشق غ خ 🥢 شكر ٣قاشق غ خ 🥢 نمك ١/٢ قاشق چ خ 🥢 زرد چوبه ١/٢ قاشق چ خ 🔷پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌