eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
427.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سوسیس آلمانی 🥢پیاز 🥢 رب گوجه 🥢نمک و فلفل قرمز و زردچوبه 🥢 آب 🥢 روغن 🥢 گوجه 🥢خیارشور 🥢پیاز و جعفری 🥢نون بولکی 🥢سس مایونز و یا کچاپ به اختیار بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 جو پرك يك و نيم ليوان 🥢 يك عدد هويج رنده شده 🥢 يك عدد پياز 🥢 پانزده شاخه جعفري 🥢 قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🥢 آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥢مرغ خورد شده به اندازه يك پياله 🔹 سس سوپ : 🥢 دو قاشق غذاخوري آرد 🥢 يك ليوان شير 🥢 ده تا پانزده گرم كره 🔹 مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون میزنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 ۶ عدد سیب زمینی پخته شده 🥢 ۲ قاشق آرد 🥢 نمک و فلفل 🥢 پنیر پیتزا 🥢 تخم مرغ 🥢 پودر سوخاری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 6 تکه ساق پای مرغ بدون استخوان 🥢فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد 🥢 1 قاشق غذاخوری کره 🥢 1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه) 🥢 1 لیوان بادام هندی 🥢نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر 🔷برای کرپ: 🥢3 عدد تخم مرغ 🥢 1 لیوان شیر از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب 🥢 2 لیوان آرد 🥣طرز تهیه: مرغ را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش گرفته شود.کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های خرد شده را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادام هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط کنید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزید و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢شیر ۲ لیوان 🥢 شکر نصف لیوان 🥢 آرد شیرینی ،۲ ق غ سر پر 🥢 گلاب. دو ق غ 🥢 وانیل نوک ق چ 🥢 موز یک عدد بزرگ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹 ی پیشنهاد عالی برای وقتی که زمان نداری و کارمندی یا میهمون سر زده داری من برای این ترکیب ی دونه سینه مرغ فیله فیله نازک کردم نه اونقدر نازک که خشک بشه نه اونقدر ضخیم باشه بعد فیله های نواری مرغم در روغن تفت میدم بعد اینکه گذاشتم ی کم پیازم سبک شد ادویه و نمک هم اضافه میکنم در ظرفی دیگه ی قاشق زرشک شسته و تمیزمو در کمی روغن تفت میدم ی مقدار شکر اضافه میکنم با کمی خلال بادوم و پسته اگر ترکیب شکر دوست ندارید در غذا نزنید ی ترش و شیرینی جذابی میده کاملا اختیاری بعد ترکیب زرشک و بادوم به ترکیب فیله های سرخ شده اضافه میکنم و هم میزنیم که ی دست مخلوط بشن بعد برنجم که گذاشتم‌ی جوش زد جوون برمیدارم ابکش که کردم لابه لا برنج از این ترکیب سس فیله و زرشک میریزم بعدم میزارم دم بکشه در اخرم ی قاشق روغن حیوانی ارتیشو که اب کردم روش میریزم. وتمااام بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
3.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سیب زمینی 500 گرم 🥢 آرد ذرت 100 گرم 🥢 1 عددپیازچه 🥢1 بسته پنیر چدار 75 گرم 🥢 1/4 قاشق چای خوری نمک 🥢 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر 🥢 سیر یک حبه 🔷برای تزیین: 🥢 سس مایونز 🥢 سس فلفل 🔷ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و ابپز کنید سپس کامل له کنید و با افزودن مواد بالا مطابق فیلم شروع به قطعه قطعه کردن و در روغن داغ میپزیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c