eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 روغن زیتون :٢ قاشق غذاخوری‌ 🥢کره : ۲۰ گرم‌ 🥢سیر : ۳ حبه‌ 🥢پیازچه: ۶ عدد‌ 🥢سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری ‌ 🥢میگو: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم ‌ 🥢نودل ( با طعم گوجه ): ۱ بسته ‌ 🥢پنیر پارمسان : بدلخواه‌ 🥢نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پولبیبر ، پاپریکا: به میزان لازم‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخیز آغوشت را از صبح پر کن جهان منتظر بانگ سلام های آشنای توست اصلا سلام که میدهی دنیا شروع می شود عاشقانه و بلند سلام کن به زندگی امروزت سلام صبح بخیر ⛅️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍ مواد لازم : 🥢سینه مرغ : ۲ عدد 🥢 ‌مغز گردو : ۱۵ عدد 🥢 پیاز بزرگ : یدونه 🥢رب انار آلوچه : ۱ قاشق سرپر 🥢 رب انار : ۱ قاشق سرپر 🥢 نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، زعفرون‌‌دم‌شده . 🥣طرز تهیه : ‌🔷میتونید مخلوط گردو و پیاز رو با ۱ قاشق روغن تفت بدید ولی چون گردو خودش روغن میندازه نیازی نیست ‌🔷سینه مرغ رو از چند ساعت قبل با نمک و فلفل و زعفرون مزه‌دار کنید و با حرارت بالا سرخ کنید تا مرغ آب نندازه. 🔹 هرچی حرارت کمتر ، مدت زمان پخت بیشتر ، فسنجون جا افتاده تر میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢طالبی کوچک(حدودا 500گرم) 🥢 شیر 3/4 لیوان 🥢 شکر(بستگی به شیرینی طالبی) 2 ق غ ریختم 🥢 پودر ژلاتین 1/5 ق غ 🥢 خامه صبحانه 100 گرم 🥢 پود ژله طالبی یک بسته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سیب زمینی 🥢 قارچ 🥢 کره 🥢 خامه 🥢 شیر 🥢 پنیر گودا 🥢نمک،فلفل سیاه، اورگانو ‎‌‌‌‌‌‌‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢گوشت چرخکرده 150 گرم 🥢 فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده 🥢 جعفری 1 پیمانه 🥢 زرشک به مقدار لازم 🥢 تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام 🥢پیاز 2عدد متوسط 🥢 آرد 2قاشق غذاخوری 🥢 سیر 1عددخلالی 🥢نمک فلفل زغفران کاری 🔷ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی ۴ عدد 🥢 شیر ۲ لیوان 🥢 سس مایونز ۳ ق غذاخوری 🥢 شوید خشک ۱ ق غ 🥢 خیار شور ۴ ععد کوچک 🥢 ادویه سس نمک و فلفل سیاه و آویشن 🥢 ژامبون ۳۰۰ گرم 🥢 فلفل شیرین کاپی یا فلفل دلمه ای ۱/۲ 🥢هویج یک عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت ۴۰۰ گرم 🥢 برنج آبکش ۱ پ 🥢سبزی کوفته ۱ پ 🥢پیاز ۱ عدد 🥢 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 🥢 پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ 🔹 سس کوفته 🥢پیاز ۱ عدد 🥢 روغن ۲ ق.غ 🥢نعنا خشک ۱ ق.غ 🥢برنج آبکش ۲ ق.غ 🥢نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 🥢 سیر ۲ حبه 🥢 آب ۳ پ 🥢کشک ۲۳۰ گرم 🥢 گردو ۴ عدد 🔷اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد کوفته: 🥢 گوشت چرخکرده گوساله نیمه چرب ( ۵۰۰ گرم) 🥢 پیاز رنده و آب گرفته شده ( ۱ عدد) 🥢 آرد سوخاری ( ۲/۳ فنجان) 🥢 آب سرد (۱ استکان)/ کم کم اضافه کنین که مواد یوقت شل نشه 🥢نمک،فلفل،زیره ( ۱ قاشق چایخوری از هرکدام) 🔷مواد میانی: 🥢قارچ ( ۵۰۰ گرم) 🥢 فلفل سبز 🥢 فلفل دلمه ای رنگی 🥢 نمک و فلفل 🥢 پنیر چدار وگودا بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر می‌دارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است . ✔️میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن‌ بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c