eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش 2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید. 3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید. 5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ماست: ۴۰۰ گرم 🥢 عسل: ۸ قاشق غذاخوری 🥢 گیلاس: ۱۵۰ گرم 🥢 پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری 🥢 آب: ۱/۳ پیمانه 🔺 پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۴ ق.غ نشاسته ذرت 🥢 ۴ ق.غ شکر 🥢 ۲ لیوان شیر 🥢 ۴ ق.غ خامه صبحانه 🥢 نوک ق.چ وانیل 🥢 ۱ق.چ پودر کاکائو (میتونید نزنید) 🥢 پوره توت فرنگی(میتونید نزنید) 🥢 پودر بيسکوئيت یک بسته (میتونید نزنید) 🔷شیر و شکر و وانیل و نشاسته ذرت و خامه رو کاملا با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بزارید برای حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه بعد از اینکه غلیظ شد به دلخواه میتونید از پودر کاکائو یا پوره میوه استفاده کنید و خوشگل تر و خوشمزه ترش کنید ولی اگه استفاده نکردید هم اشکال نداره تو ظرف سرو یه لایه بيسکوئيت پودر شده بریزید بعد توت فرنگی به ظرف بچسبونید و دنت بریزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم برای پنج نفر : 🥢ششصد گرم گوشت با استخون (استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده) 🥢 نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده (شامل تره، شنبلیله، جعفری) 🥢 لیمو عمانی دوتا 🥢پیاز متوسط یه دونه 🥢 فلفل سیاه و‌زردچوبه و نمک 🥢 روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق (من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه) 🥢 یک قاشق تخم گشنیز (عطرش محشره) 🥢 یک قاشق شنبلیه ی خشک 🥢یک لیوان لوبیای پخته شده برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🤣انقدرسیر که ندانی غم چیست🤔 🤣 دار ترین حلال 😂😂😂 کلی کلیپها ی دار دارم براتون😉♥️ منتظرتونم در.... 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
هر روز صبح✨🌸 که چشم می‌گشایی یعنی قرار است که باشی💞 یعنی هنوز فرصت داری تا زندگی کنی🍃🌸 و هر روز می‌تواند آغازی نو باشد💞 سلام صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الشَّهِيد، السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ الْبَارُّ التَّقِی، أَشْهَدُ أَنَّکَ قَد اَقَمتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ اَمَرتَ بِالْمَعرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ عَبَدتَ اللَّهَ مُخلِصاً حَتَّى اَتَاکَ الْيَقِين، السَّلاَمُ عَلَيکَ يَا اَبَا الْحَسَنِ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُه. 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 دوشاب یه معجون سالم و مقوی شیره ی انگور پر خاصیت ترین و خونساز ترین عصاره ی میوه های تابستونیه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم ٢٠ عدد 🥢 خمير يوفكا ٢٠ عدد 🔺 مواد بورك پنيري: 🥢پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم 🥢 پنير فتا ١٥٠ گرم 🥢 جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ 🥢تخم مرغ ١ عدد 🔺 مواد بورك گوشتي: 🥢گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم 🥢 نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري 🥢رب ١ قاشق غ خ 🥢پياز ١ عدد 🥢 فلفل دلمه ١ عدد 🔺️ مواد چسب: 🥢تخم مرغ ١ عدد 🥢 روغن زيتون ٣ قاشق غ خ 🥢شير ٣ قاشق غ خ. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 این معجون فوق العاده مقوی و خوشمزه ست برای بچه ها هم گزینه خیلی خوبیه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c