eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🎀 هر صبح غم‌هایت را از پنجره بی‌خیالی بتکان و شروع شادی را آویزه‌ی گوشت کن امید داشته باش؛ تا دنیا جای بهتری برای زندگی باشد و در و دیوار روزمرگی‌هایت پر از لبخند تو :) سلام صبحتون بخیر ♥️ ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 روغن 🥢 8 ورق ژامبون 🥢 ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا 🥢8 عدد تخم‌مرغ 🥢فلفل سیاه 🥢 8 قاشق چایخوری سس پستو ریحان 🥢8 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی دو نیم شده 🥣طرز تهیه: 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید. ژامبون‌ها را کف قالب بچینید به طوری که لبه‌های آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالب‌ها تقسیم کنید. 2. تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجه‌فرنگی قرار دهید. 3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخم‌مرغ‌ها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسه‌ای خود را حفظ کنند. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ⠀ ✍مواد لازم :⠀ 🥢 شکر به میزان لازم( یک /سوم پیمانه)⠀ 🥢 شیر یک لیتر⠀ 🥢 انبه به میزان‌لازم⠀ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ده عدد فیله ی مرغ 🥢 دو عدد تخم مرغ 🥢 نصف لیوان شیر 🥢 دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید 🥢 یک بسته کرانچی ساده 🥢 یک بسته کرانچی فلفلی 🥢 ۴ قاشق پودر سوخاری پولکی 🥢 یک قاشق چای خوری بکینگ پودر 🥢 نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه 🥣طرز تهیه: اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم. در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم. این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید. مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم. می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید. . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷چند رنگ ژله رو درست کنید. می تونید ژله شفاف درست و یا اینکه ژله رنگی رو با شیر یا بستنی درست کنید که کدر بشه. (به ازای هر بسته ژله رنگی یک لیوان آب جوش بریزید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید) داخل قالب بریزید وقتی کامل بستن از قالبها جدا کنید. می تونید از قالب یخ هم استفاده کنید برای ژله های توپی. 🔹 ژله آلورا رو با یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر درست کنید. (برای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر) ژله وقتی خنک شد بستنی اب شده و یا شیر رو بریزید. 🔹 بعد از بسته شدن توپی ها آنها رو تو قالب بریزید و ژله سفید رو به روش ذکر شده درست کنید و روش بریزید تا ببنده. برای اینکه ژله های توپی شناور نشن می تونید در چند مرحله ژله سفید رو توی قالب بریزید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 🥢 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 🥢 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🥢 1 فنجان کوچک رب انار 🥢 نمک و فلفل به مقدار لازم 🔷اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✅مواد لازم: 🥢 سیب زمینی آب پز دو عدد 🥢 پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری 🥢 نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری 🥢 آرد سه قاشق غذاخوری 🥢 تخم مرغ یک عدد 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥣‌طرز تهیه: سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 دویست گرم مغز گردو 🥢 شصت گرم سبزی چوچاق یا گشنیز جعفری ۶یا۵ ق چ 🥢 یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده 🥢 2 ق غ آرد 🥢 فلفل و نمک و زردچوبه 🥢 دو عدد تخم مرغ 🥢 یک ق غ رب گوجه 🥢 یک ق غ رب انار ترش یا ملس 🥢 یک لیوان آب بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢بادمجان سرخ شده 🥢 گوجه فرنگی 🥢 نمک 🥢 زیره 🥢 سیر 🥢 فلفل تند 🥢 فلفل شیرین 🔷کدبانوها خودکلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح نداره،فقط زمانیکه تمام موادسرخ شده رو به پوره گوجه اضافه کردید زمانیکه به جوشیدن رسید وچندقل خورد داخل شیشه ها میریزیم نوش جونتون بادربسته بصورت برعکس تا چند روز در یخچال میتونید نگه داری کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زیباترین پنجشنبه🌷 بهاری دنیا راهمراه با لحظه هایی پراز شادی براتون آرزو می کنم🌱 ان شاءالله مهـر شادی و لبخند شـــــیرین🌸 همنشین دائمی تون باشد روز خوبی پیش رو داشته باشید 🌺 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c