eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🎀 هر صبح غم‌هایت را از پنجره بی‌خیالی بتکان و شروع شادی را آویزه‌ی گوشت کن امید داشته باش؛ تا دنیا جای بهتری برای زندگی باشد و در و دیوار روزمرگی‌هایت پر از لبخند تو :) سلام صبحتون بخیر ♥️ ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 شكلات تخته‌ای ١٠٠ گرم 🥢 شير ۴ ليوان 🥢 شكر ١ ليوان 🥢 آرد ذرت ٣ ق غ 🥢 پودر ژلاتين ٣ ق غ 🥢 پودر كاكائو ٣ ق غ 🥢 خامه صبحانه ١ بسته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت فیله گوساله ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم 🥢 پیاز متوسط ۲ عدد برای آبگیری 🥢 ۵ حبه سیر کوچک 🥢 قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد 🥢 پنیر تاپینگ پیتزا 🥢 گوجه گیلاسی 🥢 روغن زیتون فرابکر 🥢 فلفل دلمه قرمز 🥢 پودر سیر 🥢پاپریکا هندی 🥢 ترخون ۲ شاخه 🥢 روغن 🥢 نمک 🥢 فلفل 🥢 زردچوبه 🥢 سس کچاپ 🥢 سس مایونز چیلی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۵۰۰ گرم سینه مرغ 🥢 ۵ عدد تخم مرغ 🥢 زعفران به میزان لازم 🥢 ۴تا ۵ قاشق ماست پرچرب چکیده 🥢 یک عدد پیاز بزرگ سرخ شده 🥢 نمک و فلفل به میزان لازم 🥢 پودر سیر نصف قاشق چایخوری 🔷برای زهم گیری مرغ ها: ۲ حبه سیر، یک عدد پیاز، یک ساقه کرفس که من اینجا ریشه کرفس استفاده کردم، فلفل سیاه کلا میتونین این کوکو رو روی اجاق گاز سرخ کنید. یک سمتش که گرفت سمت دیگه اش رو سرخ کنین. ولی شعله خیلی کم باشه که نسوزه و یا اینکه داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت چهل و پنج دقیقه بپزید. داخل فر رنگش طلای و قشنگ تر میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷ادويه هاي سس: زردچوبه،كاري،پاپريكا مدت زمان پخت مرغ حدود نيم ساعت مدت زمان پخت برنج در فر ١٨٠ درجه نيم ساعت تا ٤٥ دقيقه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌺 هنرکده تارا 🌺 زیباترین کیفها را با بالاترین کیفیت از ما بخواهید https://eitaa.com/joinchat/2186674438C1ee2f0a592 ✅ طراحی برش ودوخت زیباترین کیفها ✅ آموزش صفر تاصد کیفهای دهانه فلزی وکیف کلاچ ✅ پشتیبانی دائم ورفع اشکال توسط 🌺(مربی ومدرس صدا وسیما )🌺 🌺 (برنامه به خانه برمیگردیم )🌺 https://eitaa.com/joinchat/2186674438C1ee2f0a592
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای این غذا شما به بادمجون های بزرگ و گرد ترشی احتیاج دارید که باید حلقه حلقه اونها رو ببرید و کف ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۲ عدد 🥢 خردل ۲ قاشق 🥢 مایونز ۲ قاشق 🥢 کچاب ۱ قاشق 🥢 خیار شور یک عدد 🥢 لیمو ۱ عدد 🥢 زعفرون ۱ قاشق 🥢 روغن ۳ قاشق 🥢 نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر و تخم گشنیر (از هرکدوم یک قاشق چای خوری ) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت: ۴۰۰ گرم 🥢 لوبیا سفید : یک لیوان 🥢 پیاز : یکی 🥢 رب گوجه: یک قاشق غذا خوری 🥢 نمک ، زردچوبه و فلفل 🔷پیاز رو تفت بده بهش ادویه رو اضافه کن٫ گوشت ها رو اضافه کن و با حرارت بالا تفت بده تا رنگ بگیره. لوبیاهایی که از شب قبل خیس کردی رو اضافه کن و در حد پنج دقیقه هم بزن. در قابلمه رو بذار اجازه بده تا بپزه. وقتی پخت نمک و لیمو امانی ای که خیس کردی رو بهش اضافه کن و اجازه بده خورش نیم ساعت جا بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 اسفناج یک کیلو 🥢 گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم 🥢 آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) 🥢 پیاز یک عدد 🥢 عصاره گوشت نصف قرص 🥢 نمک و فلفل به میزان لازم 🥢 روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است 🥣طرز تهیه: ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 پودر ژله در طمع دلخواه نصف پاکت 🥢 آبگرم نصف لیوان 🥢 آب سرد یک لیوان 🥢 تخم شربتی به مقدار دلخواه 🥢 گلاب ی قاشق غذاخوری 🥢 شکر یک الی دو قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه: در مرحله اول ژله هارو با نصف لیوان آبگرم مخلوط میکنیم میگذازیم یخچال تا نیم بند بشن. تخم شربتی هارا خیس میکنیم تا ژله ای بشن داخل یک لیوان آبسرد یک ال دو قاشق شکر و گلاب میریزیم تخم شربتی را به آبسرد اضافه میکنیم ژله نیم بند شده را داخل مخلوط آبسرد و تخم شربتی میریزم خوب هم میزنیم و انتقال میدیم به لیوان یا گیلاس یا هر چیزی که میخواین داخل اون سرو بکنین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بهترین برگ برای دلمه، برگ انگور عسگریه. سبزی هم شامل گشنیز و شنبلیله شیوه سادش اینکه یه قیمه درست میکنید با گوشت چرخ کرده. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c