🍎سلام کدبانوهای زیبا
🌸صبـح قشنگتون
🍎خوشرنگ و شـاد
🌸و با لحظه هایی پراز
🍎دلخوشی و موفقیت
🌸ارزومـندم امروز
🍎مزه شیرین خوشبختی
🌸و نگـاه خـــدا را بچشید
سلام صبحتون بخیر#کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربای_زردآلو_و_پرتقال
🥢زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم
🥢پرتقال ۱کیلوگرم
🥢لیمو شیرازی یک
🥢شکر ۳کیلو
🔷همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقتدرمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیکروز روی حرارت قرارمیدیم وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم
این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
796.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_سریع_و_عالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوپ_عدس
✍مواد لازم:
🥢 سوپ عدس
🥢عدس قرمز یک پیمانه
🥢پیاز یک عدد
🥢هویج یک عدد
🥢سیب زمینی یک عدد
🥢قارچ ۲۵۰ گرم
🥢پیاز رنده شده یک عدد
🥢زیره ،نمک، فلفل ،ادویه مرغ مقداری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_بستنی
🔷۱۰ رنگ نیاز داشتم
🥢ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم .
🥢ژله های آلوورا ( سفید)
🥢بلوبری ( آبی کم رنگ)
🥢بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
🥢لیمو (سبز)
🥢موز (زرد)
🥢پرتقال(نارنجی)
🥢هندوانه (صورتی کم رنگ)
🥢انار ( قرمز تیره تر)
🥢انگور ( بنفش)
🥢لواشک ( قهوه ای)
🔷هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .
بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .
به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم
و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه
اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بالشتک_عسلی
🥢 نصف پیمانه اب ولرم
🥢 یک چهارم پیمانه کره ذوب شده
🥢 1 عدد زرده تخم مرغ
🥢 1 قاشق چایخوری وانیل شکری
🥢 یک چهارم قاشق مرباخوری سرکه
🥢 1 قاشق غذاخوری شکر.
🥢 خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
🥢 2 پیمانه (بستگی به نوع ارد داره شاید بیشتر ارد ببره تا جایی که خمیر نرم بدست اورید)
🥢 کمی نمک.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شربت_گل_محمدی
🥢گلبرگ ۲۵۰ گرم
🥢شکر یک کیلو
🥢آب شش ویا ۷ لیوان لیوان
🥢جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق
🥢رنگ خوراکی چند قطره
🔷گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره
آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برشتوک_نحودچی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_مرغ_واسفناج
✍مواد لازم:
🥢پاستا نواری(رشته ای)
🥢اسفناج
🥢گوجه گیلاسی
🥢شیر
🥢پنیر چدار یا پنیر پیتزا
🥢کره
🥢سیر
🥢فیله مرغ
🥢ادویه:نمک،فلفل،جوز هندی(از پودر آویشن.گشنیز،دارچین،سبزیجات معطر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_فوری
✍مواد لازم:
🥢یک عدد سیب بزرگ
🥢یک عدد تخم مرغ
🥢سه قاشق شکر
🥢یک سوم لیوان شیر
🥢نوک قاشق چایخوری وانیل
🥢یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر
🥢یک چهارم قاشق چایخوری نمک
🥢یک لیوان ارد
🥢کمی شکر و دارچین در آخر
🥣طرز تهیه:
سیب رو رنده کرده و کنار میذارم
تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم
وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم
در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم
اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید
داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دونات_سه_سوته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c