eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ابتدا نان تست را با وردنه از هر دو طرف باز و نازک بکنید. با کاتر مورد نظر نان را برش بزنید یک لایه از نان را کف قالب گذاشته و رویش کشک_بادمجان بریزید و لایه ی بعدی را روی کشک بادمجان قرار دهید و به آرامی داخل ظرف منتقل و خارج کنید... بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢آب یک پیمانه 🥢پودر نشاسته ذرت ۲ ق چ 🥢رنگ خوراکی به دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم : 🥢جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) 🥢 يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥢 يك عدد پياز 🥢پانزده شاخه جعفري 🥢 قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🥢 آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥢مرغ خورد شده به اندازه يك پياله 🔷سس سوپ : 🥢دو قاشق غذاخوري آرد 🥢يك ليوان شير 🥢ده تا پانزده گرم كره مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بال کبابی ۱۴عدد 🥢کتف کبابی ۱۴عدد 🥢پیاز ۲عدد متوسط 🥢فلفل دلمه ایی ۱عدد 🥢ماست پر چرب ۱قاشق غذاخوری پر 🥢نمک فلفل‌ سیاه زعفران 🥢روغن زیتون یا روغن معمولی 🥢لیموترش بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 🥢۳-۴ عدد بادمجان 🔷برای کوفته : 🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده 🥢۱ تخم مرغ 🥢۱ پیاز 🥢۱-۲ قاشق غذاخوری پودر نان خشک 🥢نمک و فلفل سیاه 🔷سس: 🥢۲ گوجه فرنگی بزرگ 🥢۱-۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥢۱ حبه سیر 🥢نمک 🥢نزدیک ۱/۴ پیمانه آب 🥢۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🔷برای تزیین : فلفل و گوجه گیلاسی بادمجان هارو نازک ببرین و داخل آب نمک حدود نیم ساعت نگه دارین بعد داخل آبکش بریزین تا آبش کاملا بره بعد هر دو طرفشونو کمی سرخ کنین ولی کاملل نیازی نیس که بپزن ، و روی دستمال بزارین. برای کوفته ها، همه موادو ورز بدین و شکل بدین و هر طرفشونو سرخ کنین ولی نیازی نیس کامل بپزین. برای سس، همه موادو مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشونین. بادنجان هارو بشکل بعلاوه روی هم بزارین و کوفته رو روشون بزارین و ببندین و با خلال چوبی سفت کنین و گوجه و فلفل داخل خلال فرو ببرین و داخل سینی فر بچینین و سس رو روی همشون بریزین و در فر ۲۰۰ درجه بپزین بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢بلال ۳ عدد یا ۴ پیمانه ذرت مکزیکی 🥢پیاز قرمز ۱ عدد متوسط یا ½ پیمانه 🥢قارچ ۱ پیمانه خرد شده 🥢فلفل هالوپینو خرد شده ۱ ق.غ 🥢گشنیز خرد شده ۲ ق.غ 🥢پنیر‌لاکتیکی یا تبریز ۳ ق.غ 🥢پنیر پازمزان ⅓ پیمانه 🔷ادویه ها: 🥢نمک 1 ق.چ 🥢فلفل سیاه ½ ق.چ 🥢پودر سیر 1 ق.چ 🥢پودر پیاز ۱ ق.چ 🥢پاپریکا ۱ ق.چ 🥢آویشن ۱ ق.چ سرخالی 🥢اب لیمو ترش برای هر پیمانه ۱ عدد یا ۲ ق.غ 🥢سس فرانسوی برای هر پیمانه ۱ ق.چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢آگار-آگار ساده 14 گرم 🥢50 گرم کاپوچینو فوری 🥢شکر 140 گرم 🥢یک چهارم قاشق چایخوری نمک 🥢 1300 میلی لیتر شیر کامل و پرچرب(معادل5و یک چهارم پیمانه) 🥢300 میلی لیتر خامه مایع 🥢20گرم شکلات تیره 🥢یک قاشق غذاخوری کرم لوتوس 🥢3تا بیسکوییت لوتوس بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 سینه مرغ را نمک و فلفل زده یک برش طولی میدهیم درون برش را با گوجه فرنگی خشک پنیر رنده شده موزالا و سس پستو پر میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مرغ ۱ عدد متوسط 🥢پیاز ۱ عدد 🥢فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد 🥢پودر سیر 🥢فلفل قرمز 🥢پرک فلفل و پولبیبر (هرکدام ۱ ق چ) 🥢نمک ۲ ق چ 🥢روغن به اندازه لازم 🥢کمی گردو 🥢رب انار بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه وگریل بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢300 گرم سینه مرغ خرد شده 🥢1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥢1قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل 🥢1 قاشق غذاخوری سویا سس 🥢1 قاشق چایخوری پاپریکا 🥢چند تکه زنجبیل 🥢2 عدد تخم مرغ 🥢1 پیمانه آرد 🥢1 پیمانه پودر پانکو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢رشته شعریه ۱ بسته 🥢شیرعسلی ۲۰۰ گرم یا نصف قوطی 🥢کره ۵۰ گرم 🥢پودر هل ۱ ق چ 🥢زعفران غلیظ ۱ ق غ 🥢مغزیجات دلخواه به مقدار لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بوقلمون: ۱ عدد 🥢 کره: ۱۰۰ گرم 🥢عسل: ۴ ق غذاخوری 🥢نمک: بمقدار لازم 🥢فلفل سیاه: بمقدار دلخواه 🔷مواد لازم داخل بوقلمون: 🥢پیاز : ۱ عدد 🥢سیب زمینی: ۱ عدد 🥢هویچ: ۱ عدد 🥢کرفس: ۱ عدد 🥣طرز تهیه: ابتدا بوقلمون را کاملا خشک می کنیم. خشک کردن باعث ترد شدن میشه. برای تهیه سس در ظرف مناسبی ۱۰۰ گرم کره،۴ قاشق عسل، مقداری نمک فلفل را هم میزنیم، پوست بوقلمون را کشیده و برای سس کره جا باز میکنیم، و سس آماده شده را زیر و روی پوست بوقلمون میمالیم،( باید بین3تا24ساعت بگذاریم استراحت کند ) داخل شکم بوقلمون رو از هویچ،کرفس و سیب زمینی وپیاز پر میکنیم، و ران ها را به هم می‌بندیم جوری که مواد داخل بیرون نریزند و داخل کیسه پخت قرار دهیم و داخل کیسه ۱ ق غذاخوری آرد را میریزیم تکان میدهیم طوری که به همه قسمت های بوقلمون مالیده شود،بعد آرد اضافی را بیرون میریزیم و بوقلمون را داخل کیسه گذاشته در کیسه را می‌بندیم و در آخر کیسه را با سوزن سوراخ میکنیم و در فر که از قبل گرم کرده ایم با درجه 180درجه 2تا2ونیم ساعت میگذاریم بپزد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بيدار شو امروز از زندگى از خنده گل از عطر صبح لذت ببر گلايه و تلخى را بسپار به نسيم تا با خودش ببرد زندگى پُر است از شادى‌هاى كوچک آنها را درياب... سلام صبح شنبه تون بخیر ❤️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز را با سلام بر تو آغاز می‌کنیم! سلام بر تو... که صاحب‌اختیار مایی! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله سلام بر شما ای شاهد و گواه بر بندگان پروردگار 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 یک صبحانه راحت و خوشمزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 خیلی ها میگفتند چرا درست میکنیم نرم میشه من این چیپس حدود دوساعت بعد درست کردن عکس گرفتم گفته بودید سیب زمینی های بزرگ بهتره یا کوچیک بازم فرق نمیکنه من بیشتر مواقع چیپس درست میکنم اینبار از سیب زمینی ریز استفاده کردم که ببینید فرقی نداره مهمترین نکتش این هستش به هیچ عنوان داخل ظرف که آب یخ ریختید و قرار سیب زمینی دو الی ساعت توش بزارید نمک نریزید نمک باعث میشه چیپستون تون نرم بشه سرکه پنج الی شش قاشق برای چیپس ساده ولی اگه سرکه ای دوست داستید حتما یک لیوان فرانسوی سرکه بریزید و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر به آب یخ تون اضافه کنید وقتی از آب در آوردید با دستمال پاکشون کنید سیب زمینی خیس داخل روغن نریزید بزارید روغن کامل داغ کنید و سیب زمینی چیپسی دونه دونه داخلش بریزید چون اگه یهو بریزید به هم میچسبه و برشته نمیشه بعد سرخ شدن روی دستمال تمیزی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و نمک زمان سرخ کردن چیپسها اضافه کنید...... بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c